2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tamam canim yarin yada obur gun gelir haberdar ederim.

Bana doktor cikart demisti her doktor malum farkli bir sey diyor:)

Bebislere hangi mamayı veriyorsunuz arkadaşlar? Beni emiyor ama sütüm az gibi geliyor bana günde 2 yada 3 kez de mama veriyorum 60 CC.. Aptamil almıştım ama mama verdiğimde daha çok kusuyor gibi geliyor bana mama vermesemde doymuyor gibi geliyor ay ne yapacağımı şaşırdım ben yaaaaa

Kiz ben oturdugum yerde de uykum geliyor ki ben hayatimda oturdugum yerde uykuya gittiğimi bilmem bebek neler yaşatıyor bize :)

Ay sorma valla tembellik çöktürdü üzerime o uyanıkken enerji geliyor uyudugu anda benide uyutuyor sıpa hele kucağımda uyuduysa benimde gözler gidiyor. 1-2 kez uyuyup kalmıslıgımız var tabi Allahtan sağımı solumu hep yastıkla destekliyorum emzirirken
İnsallah gelir direk sütüün. Sütün en iyi ilacı bol bol emzirmek ve bol su içmekmiş. Bana emzirme danısmanı günde 5 lt yakın sıvı tüket dedi bunun 2-3 lt suysa kalanı ev yapımı meyve suyu, hoşaf tarzı şeyler olsun demişti
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Ben yiyorum ya meyve ama soğuk soğuk değil tabi kii

Aman dikkat et yine :) bbu aksam nedense emzik oldum. Saat basi emiyor. Sizmak uzereyim

Doktorun ne diyor canım. Bide kusması nasıl aynı sorun bende de var da böyle mamayı bildiğim sıvı gibi mi kusuyor yoksa katı mı. Bide canım senin bebek hatırladıgım kadarıyla kilosu iyi doğdu emmesi vs bence oturmustum arada mama takviyesi yapmak iyidir ama fazla verme. Benim gözlemlediğim bu tabi ki doktorlar daha iyi bilir ama. Ben bu kusma işime çözüm arıyorum bugün mamayı azaltmayı deneyim. Bakıyorum memeyi güzel emiyorsa 15 cc düşürdüm su gibi kusmadı cocuk en azından. Fazla geldiğinde kusuyorlar ya bence

Ayy dinlenmeyede bak ama canım sende yorgun düşme. Emzirmek başlı başına zaten insanı yorgun düşüyor
Uyucam fırsat yok bugunden beri kiyafetler de degisti kac kere ye ic s.ç modu bitti yatayim dedim gözler ayik nasil uyucam. Artik bundan sonra sizar herhalde :)

Uyucam fırsat yok bugunden beri kiyafetler de degisti kac kere ye ic s.ç modu bitti yatayim dedim gözler ayik nasil uyucam. Artik bundan sonra sizar herhalde :)

Valla sızmıyorlar gece ben hatırlamıyorumda artık nasıl uykusuzsam emzirip anneme vermişim cocugu mamasını ver uyut diye kadın 2 saat cocukla uğrasmıs uyutmak için ve ben gram duymadım hiç bir şey

Valla sızmıyorlar gece ben hatırlamıyorumda artık nasıl uykusuzsam emzirip anneme vermişim cocugu mamasını ver uyut diye kadın 2 saat cocukla uğrasmıs uyutmak için ve ben gram duymadım hiç bir şey
Uyur gezer de degil anam bu sen ucmuşsjn :))) ben esimle hallediyorum sukurler olsjn. EmIk niyetine kullanmadigi zamanlar onda ... duamiz uyku hali .. daha en az 25dkm var :)

5 lt mi evde depend le gezicem demekki

İyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var ki burda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten

Allahım sana şükürler olsun bak gördünmü Allah ne derse o olur eminim senin bile umudun olmadığı günler olmuştur ama doruk şükürler olsun çoı güçlü bir bebek çıktı hiç tanımadan dua ettiğim çok nadir insanlardansınız şimdi uykusuz gecelerin en güzel yanı yanında oluşu olcak iyi mi doruk?

Ayy hadi az kaldi kavusmaniza. Saglikla gelsinler insallah ikimizinki de Tekrar4kasimda doguma mi gidiceksin baska muayene yok mu

-Sunshine meshur kompostoyu hastaneye mi goturcez. Dogumdan once icmeye baslasak faydasi var mi cnm? Sancim tutarsa mutfaga kosup komposto kaynaticagimi sanmiyorum cunku simdiden yapsam bozulur heralde. Bir de seker katmıyorduk dimi

Benimkinin kafası kanalın şeklini almaya başlamış dedi ama kanala girmiş filan demedi. Pazartesi cağırdı randevuya bişi hissedersen cmt gel dedi. Ama ben de tık yok bol bol yürüyorum. Sen de yuru cnm ihmal etme

Karnın inmesi baya zaman alıyor bence, biz hastaneden eve geldiğimizde ben de karnıma bakıp inecek mi demiştim ama 11. Gün yeni yeni inmeye başladı tabi bünyeden bünyeye de değişiyordur.
Lohusalık çok zor hem de ama bebişler gözümüzün önünde büyüdükçe biz de u ruh halini atlatıcaz inşallah inanıyorum

Ayy hadi az kaldi kavusmaniza. Saglikla gelsinler insallah ikimizinki de Tekrar4kasimda doguma mi gidiceksin baska muayene yok mu

amin kuzum insallah

ayin 2 inde hem jinekolog hem de son nst randevum var canim. orada detaylari anlaticaklarmis.

aynen banada bisi olursa gel tabi dediler .

Uyur gezer de degil anam bu sen ucmuşsjn :))) ben esimle hallediyorum sukurler olsjn. EmIk niyetine kullanmadigi zamanlar onda ... duamiz uyku hali .. daha en az 25dkm var :)
Benim ki daha küçük ya annemsiz cesaret edemiyorum canını yakarım diye. Daha 3 kiloya ulasamadık
5 lt mi evde depend le gezicem demekki
Yok yok terle atıyorsun cocugunu
Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsuun. Karnın normal ya bence hemen giden de var bekleyende var kaslarının yapısıyla vs alakalı bence bu durum. Emzirme işinin üstüne gitmediğin sürece aşılmıyor ve bence her yeni doğan bebeğin ve annenin sorunu o emzirme işi bol bol emzirerek çözülüyor
Yeni güncelleme aşıdan sonra iştahsızlıkkkk geçmiyor ben obur kızımı istiyorummm
Ay şu aşılar mahvediyor valla küçüklerii
-Sunshine meshur kompostoyu hastaneye mi goturcez. Dogumdan once icmeye baslasak faydasi var mi cnm? Sancim tutarsa mutfaga kosup komposto kaynaticagimi sanmiyorum cunku simdiden yapsam bozulur heralde. Bir de seker katmıyorduk dimi
Şeker katmıyorduk aynen. Bide sıcak sıcak kavanozlarsan eğer uzun süre saklarsın. Şimdiden yap hazırda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…