2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
hastanede de normalse 1-2 gun , sezeryan 2-3 gunmus. facebook grubundakiler genelde 2-3 gun kalmis. onun icin bende ozel ofa kovaliyorum suan. sigortam iki kisilik odayi karsiliuor ama kayit sirasinda sadece farki odeyip tek kisilik odada alabilirmisim galiba bugun gidince onu sorucam . tabi tek kisilik oda da sniirli sayida var bakalim
ne olacak

cnm yalnız bişe dicem gercekten suanda kimseyı eve alma, onun ciğeri okdr hassaski ben 2ay kimseyı eve cağırmadım ve eşim gelırken masumlar apartmanındaki kadın gbi dusa sokup kıyafetlerini değiştrp yanına koyuyordm. kayınvalıdem hala söylenıo bırıncıuı vermedn ikinciyi sevim barı diyeayıbı yok dr. böyke yönlendırdı diceksinz ztn kılosu daha neki yavrumn aman aman Allahım esirgesin.

Haklısın tatlım biliyorum artık gelen giden yok neyse ki bitti. Zaten şu an sırf kimse eve gelmesin diye annemde kalıyorum.
Hayyal Gözünüz aydın canım Rabbim sizi hic ayırmasın artık. mutlu huzurlu sağlıklı şekilde büyütün miniginizi.
Canımcım çok teşekkür ederim amin inşallah

Yatakta emziremiyorum ben 10. Dakikada uykum gelmeye baslıyor
Ay incir uyutması ilk hafta bende cok tükettim. Eşimin kücük kız kardeşi var o yaptı sağolsun. Bide gece emzirip cocugu yatağa koyup yemek cok hosuma gidiyordu hoş gece emzimeye kalkıp cocugu yatırınca ne yersen cok güzel oluyor
Evet karnim asagiya indi. Bebegin kafasi da kanalin seklini aliyor demisti doktorum.
Bol bol yürü merdiven in çık o zaman canım kolaylassın
Ay onu bilmiyordum. Ama şekersşz yaptıgında onun şekeri çok yükseltmez ya şekerini
Sansına insallah tek kişilik oda gelir. Birileriyle paylasma bence cok sıkıntılı o halde. Devlet hastanesinde doğum yaptım Bizim doğum kısmı biraz sıkıntılı olunca eşim kavga dövüş özel oda ayarlatmıs. Dedim valla iyi yapmıssın yoksa o halde yabancı biriyle oda paylasılmazmıs İnsallah seninde denk gelir rahat edersiin

Arkadaşlar bende doğum yaptım çarşamba günü rabbim geride kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin

Sağlıklaa büyüt insallah Rabbim hayırlı bir ömür nasip etsin
ay anlatın doğum hikayelerinizi ben okumayı seviyorum. Dışardan birisi anlatınca sinirleniyorum ama birbirimizin sürecini basından beri bildiğimiz için merak ediyorum

Evet canım bende korse siparis edeceğim ama pansumanımın çıkmasını dikislerimin biraz daha iyi olmasını bekliyorum artı yürüyüs ve beslenmede önemli insallah bu süreci güzel atlatacağız. Çok şükür ki evlatlarımıza sağlıkla kavuştuk insallah bundan sonrasıda hepimiz için öyle geçer. Bizde bugün kontroldeydik bebisimin sarılığına bakıldı 13 cıktı insallah dahada yükselmez

evet bende sordum bir kac kisiye, herkes ozel oda olabilirse cok daha iyi dedi.eve donunce artik icmeye baslicam ama bestlak damla annemlere getirtmistim TR den zaten. onu icmeye baslarim hastanede

Kuru meyve yasak zaten canim , normal meyve den daha sekerli diye.

Bol bol emzirmeye gayret et canim. Basta bizimki de sarilik oluyordu ama emdikce gecti sukur. Doktorluk bir durum kalmadi. Bana doktor hastaneden çıkmadan bile korse takabilirsin dedi bdnde yuksel bel aldim ama kuzenim belden olani tavsiye etti. O da yarin gelir. Bir iki gundur salmis gibi hissettim karnımı. Banyo yaptigimde a ben pansiman tekrar yapmadim. Acik suan. Sadece kuru birakilmasi gerekiyor. Bir de ılık su ile banyo yapmak gerekiyor. Birde internetten baktim s kegel ergersizi diye geciyir rahim sıkılastirici ona basladim. Kucukten başlayabilirsin o da iyi geldi bana aanki. Basta zorlama ama 1 kere yapsan yeter

Herkese selamlar, ben de doğumumu 11 gün önce yaptım, forumu okuyordum ancak yazmaya fırsat bulabildim malum ufaklıklarla insan çok zor fırsat buluyormş
Bebeğim beklediğimzi gibi biraz düşük kiloyla doğdu 2400, 47 cm. Şimdi meme almaya çalışmayla uğraşıp duruyoruz.
Eve geldik ama hem abimiz hem de babamız biraz grip gibi burunlar tıkalı akıyor, inşallah kızımla bana geçmez diye dua ediyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum ne kadar yapabilirsem. İkinci çocuk olup ilk çocuk kreşe giderken bu bebeleri hastalıktan nasıl koruyacağız diye de kara kara düşünüyorummm...
Bu arada doğum yapan arkadaşların hepsine hayırlı olsun, doğumu bekleyenlere de bir avazda doğum nasip olsun

Gözünüz Aydın olsun Sağlıcakla kolaylıkla büyütün inşallah.
Benim kızımla aynı kiloda doğmuş duygulanıyorum hatırlayınca. Cok güzeller.
Geçmiş olsun, maske takmak bi nebze çözüm olabilir belki. Siz bol bol C vitamini almaya çalışın, inşallah sütünüz de bebişi korur

Benim pansuman su geçirmeyen doktor yapıştırdı ve 4 5 gün sonra tekrarlanıp sonra öyle çıkaracağını söyledi Evet canım sporla şu rahmi sıkılaştırırsak oda cok etki eder diye düsünüyorum sen bi korseyi tak bakalım eğer hosuna giderse haber verirsin

Çok teşekkür ediyorum gerçekten çok minikler insan nasıl büyüyecek diye düşünüyor
Gaz yapar diye çiğ sebze ve meyve yemeyin demişti doktor ilk iki hafta. Artık yesem gaz yapar mı acaba sizler meyve yiyor musunuz?

hayirli olsun canim
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin

Unabuna kuzum az once som gorus gunumden ciktim, Lina hanim cok mutlu icerde durmaksizin hareketli, nefes alip verme pratikleri yapiyor .

sordum kanala girmis mi diye, yok dedi asagida ama girmemis. bazen girmezlermis dogum baslayana kadar.

37+4 de 2830 gr olmus kizim Annemin gelmesi yaradi vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…