hastanede de normalse 1-2 gun , sezeryan 2-3 gunmus. facebook grubundakiler genelde 2-3 gun kalmis. onun icin bende ozel ofa kovaliyorum suan. sigortam iki kisilik odayi karsiliuor ama kayit sirasinda sadece farki odeyip tek kisilik odada alabilirmisim galiba bugun gidince onu sorucam . tabi tek kisilik oda da sniirli sayida var-Sunshine sen halaa senin kompostu tarifinden içiyor musun. Ben o tarife ekstra bide hurma atıyorum oda iyi oluyormus. Spicelover doğuma az kaldı kuzu annende evdeyken o kompostodan yapın simdiden çantaya atın hastaneye gideeken. Bildiğim kadarıyla yurt dısında TR de ki gibi değil daha uzun kalınıyormus hastanede. Hoş bence az bile kalsan yanında götür rahatlatıyor hemde süte bencede faydası varrn
cnm yalnız bişe dicem gercekten suanda kimseyı eve alma, onun ciğeri okdr hassaski ben 2ay kimseyı eve cağırmadım ve eşim gelırken masumlar apartmanındaki kadın gbi dusa sokup kıyafetlerini değiştrp yanına koyuyordm. kayınvalıdem hala söylenıo bırıncıuı vermedn ikinciyi sevim barı diyeAllah razı olsun2200 ile çıktık biz. Şu an 42 haftalık olacaktı, ama seninki kiloyu hızlı almış gördüğüm kadarıyla. Entübe de olmamış büyük şans. Biz bunların hepsini yaşadık maalesef. Bu da süreci uzattı. Küvezde günlük 20-30gram alıyorlar. Ona göre hesap edebilirsin.
Haklısın tatlım biliyorumcnm yalnız bişe dicem gercekten suanda kimseyı eve alma, onun ciğeri okdr hassaski ben 2ay kimseyı eve cağırmadım ve eşim gelırken masumlar apartmanındaki kadın gbi dusa sokup kıyafetlerini değiştrp yanına koyuyordm. kayınvalıdem hala söylenıo bırıncıuı vermedn ikinciyi sevim barı diyeayıbı yok dr. böyke yönlendırdı diceksinz ztn kılosu daha neki yavrumn aman aman Allahım esirgesin.
Canımcım çok teşekkür ederim amin inşallahHayyal Gözünüz aydın canım Rabbim sizi hic ayırmasın artık. mutlu huzurlu sağlıklı şekilde büyütün miniginizi.
Hayirli olsun canimArkadaşlar bende doğum yaptım çarşamba günü rabbim geride kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Yatakta emziremiyorum ben 10. Dakikada uykum gelmeye baslıyorBir ara ben yatakta emzirmeyi denedim kendim uzandım evde bir şey memeyi verdim o orada emdi Aslında onu her zaman yapabilirim Çünkü bir memeyi yarım saat emiyor en az o da çok pratik biliyor musun o yastıkta güzel gözüküyor aslında pratik ama ben koltukta emziriyorum destek zaten koltuğun kenarlarından alıyorum arkama da yastık koyuyorum ama o anda rahat etsem de bir vakitten sonra sırtımın ağrıdığını anlıyorum
Ay incir uyutması ilk hafta bende cok tükettim. Eşimin kücük kız kardeşi var o yaptı sağolsun. Bide gece emzirip cocugu yatağa koyup yemek cok hosuma gidiyordu hoş gece emzimeye kalkıp cocugu yatırınca ne yersen cok güzel oluyorDolapta kara üzüm var kaynatıp meyve suyu yapayım diyorum 3 gündür fırsat olmadı
Tazeyi ayrı kuruyu ayrı yapmak gönül ister ama fırsat hiç yok
Az önce 2 günlük salata için marul yıkadım doğradım streçledim meselabebem hep akşam yemeği vakti uyanıyor yapamıyorum bi şey
Ay günlerdir incir uyutması yapacağım başağım demiştiyeniden aklıma düştü
Bol bol yürü merdiven in çık o zaman canım kolaylassınEvet karnim asagiya indi. Bebegin kafasi da kanalin seklini aliyor demisti doktorum.
Ay onu bilmiyordum. Ama şekersşz yaptıgında onun şekeri çok yükseltmez ya şekeriniBende Dogurmadim
Bizde aile doktoru bakmaya devam ediyor kontrollere canim.
kuzum gecen hafta aldim tum kuru meyveleri. Ss almistim canim-Sunshine paylastiginda ama malesef dogumdan once icemicem cunku burdakiler diabete takmis durumda. dogum sirasinda iki saatte bir seker fln olculcekmis
Sansına insallah tek kişilik oda gelir. Birileriyle paylasma bence cok sıkıntılı o halde. Devlet hastanesinde doğum yaptım Bizim doğum kısmı biraz sıkıntılı olunca eşim kavga dövüş özel oda ayarlatmıs. Dedim valla iyi yapmıssın yoksa o halde yabancı biriyle oda paylasılmazmıshastanede de normalse 1-2 gun , sezeryan 2-3 gunmus. facebook grubundakiler genelde 2-3 gun kalmis. onun icin bende ozel ofa kovaliyorum suan. sigortam iki kisilik odayi karsiliuor ama kayit sirasinda sadece farki odeyip tek kisilik odada alabilirmisim galiba bugun gidince onu sorucam . tabi tek kisilik oda da sniirli sayida varbakalim
ne olacak
Arkadaşlar bende doğum yaptım çarşamba günü rabbim geride kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Kiz ben oturdugum yerde de uykum geliyor kiYatakta emziremiyorum ben 10. Dakikada uykum gelmeye baslıyor
Evet canım bende korse siparis edeceğim ama pansumanımın çıkmasını dikislerimin biraz daha iyi olmasını bekliyorum artı yürüyüs ve beslenmede önemliDikisler bazılarında daha da sizlandiriyor. Ama sen yine ustune git . Yurumeyi birakma , zorlamada tabi. Ben belki hastanede cok üstüne gittim ondan belki daha iyiyim. Cocuk da ilk gün kuvezde olmasi biraz daha kendime zaman ayirmaya sebep oldu... tabi bir sure tuvalet yaparken ozellikle yanma gibi durumlar oldu ama gecti. Simdi de karin artik gevsedi mi ondan mi bilmem kendini salmis gibi. Korse siparis vermiştim slip seklinde yuksek bel. Kuzenim doktor dun geldiğinde bunlar rahat edemezsin dedi. Bu bele sarilanlar daha rahat dedi owl gibi bir marka aklima gelmedi. Dun gece siparis verdim. Oburu gelsin ona da bakarim yine ama korse rahat ettirir. Doktoru a sor tak derse gecikmaden tak. Ben suan takamqdim ya canim sıkılıyor. Sıkıntı yaşarım doye korktum. .memisler icinde kalkan al derim benim suan surekli takili. Hassaa malum. Bir de farketmeden yara da yaomisim kremde sürdüm biraz daha simdi dqha iyi. Gaz sıkıntımız var iste ama iki gündür daha iyi uyuyor. Gece 3 saatte emdirdim dun . O da uykusunu aldi bende . Ama benimkinin kilosu oldugu icin cok sıkıntı çekmiyorum sanirim. Sukur yani genel anlamda...
Hayırlı olsun :) Allah sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsinArkadaşlar bende doğum yaptım çarşamba günü rabbim geride kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin
evet bende sordum bir kac kisiye, herkes ozel oda olabilirse cok daha iyi dedi.eve donunce artik icmeye baslicam ama bestlak damla annemlere getirtmistim TR den zaten. onu icmeye baslarim hastanedeYatakta emziremiyorum ben 10. Dakikada uykum gelmeye baslıyor
Ay incir uyutması ilk hafta bende cok tükettim. Eşimin kücük kız kardeşi var o yaptı sağolsun. Bide gece emzirip cocugu yatağa koyup yemek cok hosuma gidiyordu hoş gece emzimeye kalkıp cocugu yatırınca ne yersen cok güzel oluyor
Bol bol yürü merdiven in çık o zaman canım kolaylassın
Ay onu bilmiyordum. Ama şekersşz yaptıgında onun şekeri çok yükseltmez ya şekerini
Sansına insallah tek kişilik oda gelir. Birileriyle paylasma bence cok sıkıntılı o halde. Devlet hastanesinde doğum yaptım Bizim doğum kısmı biraz sıkıntılı olunca eşim kavga dövüş özel oda ayarlatmıs. Dedim valla iyi yapmıssın yoksa o halde yabancı biriyle oda paylasılmazmısİnsallah seninde denk gelir rahat edersiin
Bol bol emzirmeye gayret et canim. Basta bizimki de sarilik oluyordu ama emdikce gecti sukur. Doktorluk bir durum kalmadi. Bana doktor hastaneden çıkmadan bile korse takabilirsin dedi bdnde yuksel bel aldim ama kuzenim belden olani tavsiye etti. O da yarin gelir. Bir iki gundur salmis gibi hissettim karnımı. Banyo yaptigimde a ben pansiman tekrar yapmadim. Acik suan. Sadece kuru birakilmasi gerekiyor. Bir de ılık su ile banyo yapmak gerekiyor. Birde internetten baktim s kegel ergersizi diye geciyir rahim sıkılastirici ona basladim. Kucukten başlayabilirsin o da iyi geldi bana aanki. Basta zorlama ama 1 kere yapsan yeterEvet canım bende korse siparis edeceğim ama pansumanımın çıkmasını dikislerimin biraz daha iyi olmasını bekliyorum artı yürüyüs ve beslenmede önemliinsallah bu süreci güzel atlatacağız. Çok şükür ki evlatlarımıza sağlıkla kavuştuk insallah bundan sonrasıda hepimiz için öyle geçer. Bizde bugün kontroldeydik bebisimin sarılığına bakıldı 13 cıktı insallah dahada yükselmez
Hayırlı olsun Allah sağlıklı upuzun ömürler versinArkadaşlar bende doğum yaptım çarşamba günü rabbim geride kalan arkadaşlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Gözünüz Aydın olsunHerkese selamlar, ben de doğumumu 11 gün önce yaptım, forumu okuyordum ancak yazmaya fırsat bulabildim malum ufaklıklarla insan çok zor fırsat buluyormş
Bebeğim beklediğimzi gibi biraz düşük kiloyla doğdu 2400, 47 cm. Şimdi meme almaya çalışmayla uğraşıp duruyoruz.
Eve geldik ama hem abimiz hem de babamız biraz grip gibi burunlar tıkalı akıyor, inşallah kızımla bana geçmez diye dua ediyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum ne kadar yapabilirsem. İkinci çocuk olup ilk çocuk kreşe giderken bu bebeleri hastalıktan nasıl koruyacağız diye de kara kara düşünüyorummm...
Bu arada doğum yapan arkadaşların hepsine hayırlı olsun, doğumu bekleyenlere de bir avazda doğum nasip olsun
Benim pansuman su geçirmeyen doktor yapıştırdı ve 4 5 gün sonra tekrarlanıp sonra öyle çıkaracağını söylediBol bol emzirmeye gayret et canim. Basta bizimki de sarilik oluyordu ama emdikce gecti sukur. Doktorluk bir durum kalmadi. Bana doktor hastaneden çıkmadan bile korse takabilirsin dedi bdnde yuksel bel aldim ama kuzenim belden olani tavsiye etti. O da yarin gelir. Bir iki gundur salmis gibi hissettim karnımı. Banyo yaptigimde a ben pansiman tekrar yapmadim. Acik suan. Sadece kuru birakilmasi gerekiyor. Bir de ılık su ile banyo yapmak gerekiyor. Birde internetten baktim s kegel ergersizi diye geciyir rahim sıkılastirici ona basladim. Kucukten başlayabilirsin o da iyi geldi bana aanki. Basta zorlama ama 1 kere yapsan yeter
Çok teşekkür ediyorum gerçekten çok minikler insan nasıl büyüyecek diye düşünüyorGözünüz Aydın olsunSağlıcakla kolaylıkla büyütün inşallah.
Benim kızımla aynı kiloda doğmuşduygulanıyorum hatırlayınca. Cok güzeller.
Geçmiş olsun, maske takmak bi nebze çözüm olabilir belki. Siz bol bol C vitamini almaya çalışın, inşallah sütünüz de bebişi korur
hayirli olsun canimHerkese selamlar, ben de doğumumu 11 gün önce yaptım, forumu okuyordum ancak yazmaya fırsat bulabildim malum ufaklıklarla insan çok zor fırsat buluyormş
Bebeğim beklediğimzi gibi biraz düşük kiloyla doğdu 2400, 47 cm. Şimdi meme almaya çalışmayla uğraşıp duruyoruz.
Eve geldik ama hem abimiz hem de babamız biraz grip gibi burunlar tıkalı akıyor, inşallah kızımla bana geçmez diye dua ediyorum bol bol emzirmeye çalışıyorum ne kadar yapabilirsem. İkinci çocuk olup ilk çocuk kreşe giderken bu bebeleri hastalıktan nasıl koruyacağız diye de kara kara düşünüyorummm...
Bu arada doğum yapan arkadaşların hepsine hayırlı olsun, doğumu bekleyenlere de bir avazda doğum nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?