2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Emzirme seansından selamlar kıslar
Bizim bebe 2 gündür mahvetti aynı saatlerde tutturuyordu ağlamayı asla susturamıyorduk bugün babası yok sessizce uyuyor naz babaya sanırım
Dikişlerim hale yola girdi artık bu korseden kullanan var mı aranızda ?

Eklentiler

• 5AF89436-F297-42CE-81CA-0CA566D0F0F1.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 47
Ben taze meyve olarak üzüm ve erik yiyorum
Meyveler pişince gaz yapmaz gibi bi şey okumuştum forumda
L Lalalala1 kuzum sen de inciri sormuştun. Ben böyle biliyorum. Gaz yapmasını Göze aldım ama. Zaten hep gazlıyız
-Sunshine meshur kompostoyu hastaneye mi goturcez. Dogumdan once icmeye baslasak faydasi var mi cnm? Sancim tutarsa mutfaga kosup komposto kaynaticagimi sanmiyorum cunku simdiden yapsam bozulur heralde. Bir de seker katmıyorduk dimi
Doğumdan önce iç bence canım
Evde yap tüketmeye başla hazırdaki kavanozu götürürsün hastaneye böylece
Şekersiz oluyo canım, kuru üzüm zaten şekerli yapıyor

Emzirmek yetmiyor mu duam seninle canım benim o arttirir kilosunu Allahin izniyle. Bende sızmışim alarmi duymadim. 2 saat degil de 3 saat üstüne emziriyorim

Kızlar bizim gibi olan varmı bu saat oldu daha uyumadı. Sürekli meme veya kucakta.
Besige koyunca uyanıyor park yatak almıştım sallıyorum oda çok zor sallanıyor
Çok büyük konuştum sallamam diye ama başka çarem yok

İnternette her şeye ‘ gaz yapmaz ama bazı annelerde yapabilir, fazla tüketimde yapabilir’ yazdığı İçin paranoyak oldum da yaşanmış hikayelerden kesitler arıyorum
Ben de yapayım yarın yaa tatlı tatlı diye gözüm döndü. Herkesin aynı durumda olması sevindirici

Mamayı hızlı içiyorsa o da kusturuyor iki mama denedim bazen ara vermeden içirince oluk gibi çıkarıyor ama memede öyle bir şey olmuyor ara vererek sürekli ağzından çekerek içirin mamayı

Allah bağışlasın, hayırlı olsun canım. Ben de spinal sezaryen oldum, göbek bende de gitmedi bir süre. Şu an hâlâ var, 19 gün oldu doğum yapalı. Korse taktığım zamanlar çok faydasını gördüm, ama emzirme yüzünden sürekli takamadım ben.
Benimki de öyle canım, ben memede uyutup kendimi de destekleyip bir saat falan öyle tutuyorum. Sonra yerine koyuyorum eğer şanslıysam, o gün mübarek bir günse uyumaya devam ediyor ama genelde 20 dakika sonra ağlamalı bir şekilde her şey başa dönüyor

Duru da malesef uyumuyor cok üzülüyorum hep meme ve kucak. Yatagina yatirinca 5 dk sonra uyaniyor. Karni da tok alti da temiz anlayamıyorum emzik bile verdim aglamasina icim dayanmiyor

Bahsettiği o Bazı annelerden biri benim herhalde içtiğim suyun gaz yaptığı düşünülünce
Kimse telaş etmesin hepimiz aynı derecede yıkıldık

Kızlar, özellikle sarılık bebiş anneleri; bana 2 saatte bir besle dediler. Başkadığın saati baz alacaksın dedilerÖrneğin bugün 8:00 da başladım. Meme tutma çalışmaları, sağdığım sütü verme, gaz çıkarma mama verme 1 saat 50 dk sürmüş. 8 de başladığım için 10 da vermem lazım. 10 dakika sonra aynı döngü mü yani ne zaman besleyim ben şimdi

tamam canım cok sagolasın

Aynen dediğin gibi canım mamayı daha içtiği gibi sıvı olarak kusuyo gaz çıkarırken mama da geri geliyo. Kaç cc mama yaparsam yapayım bitince çılgın gibi agliyo niye bitti diye doydugunu anlamıyor hep hep emmek istiyor

Mamayı hızlı içiyorsa o da kusturuyor iki mama denedim bazen ara vermeden içirince oluk gibi çıkarıyor ama memede öyle bir şey olmuyor ara vererek sürekli ağzından çekerek içirin mamayı
Evet çok hızlı içiyor resmen nefes almadan içiyor bitincede ağlıyor. Ama memeyi emerken durup durup emiyor

Emzirmek yetmiyor mu duam seninle canım benim o arttirir kilosunu Allahin izniyle. Bende sızmışim alarmi duymadim. 2 saat degil de 3 saat üstüne emziriyorim
İnsallah canımm teşekkür ederim sadece emzirmek yetmiyor ya mama destekli gidiyoruz işte bakalım. Azıcık bi canlansa hızla almaya baslar insallah
Her gün değil ama 2-3 güne bi yasıyoruz bu durumu onunla birlikte ayaktayız bizde hep
Bunu deniycem canım. Biz biberondan ziyade eds sistemi yapıyoruz ama bir kaç gündür çığlık çığlığa ağlıyor diye mecbur hemen veriyoruz biberonla. Bugün yavaş verip gözlemliycem canım
Aynen kuzum o döngüdeyiiz gündüz neysede gece dayanılmaz oluyor o olay valla mamanın dozunu arttıyorum yalan yok uyusun 1 saat fazladan bende uyuyum diye
Buna bende dikkat etcem bugün gözlem yapayım bi. emzik tutuyor mu açlıgından ağlamıyorlar da aslında ağızları boş durmasın istiyorlar. Sütümü emiyor belli yutkunma sesi vs geliyor 30-40 dk duruyoruz gögüste zaten o süre dolu dolu emmez onu biliyoruz da peşine mama doyuyorlar illa ki ama işte bilemiyorum artık

Kesinlikle bizde yoğunbakımdan çıkarken zaten doktor da uyardı kimse alıp öpmicek dışarı bağlantınızı koparın diye. Eşim geldiği gibi duşa girer. Oğlum kreşten gelince üstünü değiştirir elini yıkar öyle gelir. Eğer doktor uyarmasaydı ben zaten çevreme doktor uyardı dicektim yalan söylememiş oldum:)
Ama mamayı bitirdikten sonra 10 dk çok az bi süre çocuk mahvolur içemez ki. Douduktan sonra bence 1.5 saat gibi bir boşluk bırak. Ben öyle yapıyorum emzirmeye başlarken süre turuyorum memeyi bıraktığı saate göre diğerini ayarlıyorum eğer uyuyosa gerçi genelde kendi gaz sancısından gelmek istiyor memeye ama süreyi bitimine göre yaptım ve şükür sarılık sıkıntısı yaşamadık. Yine de doktoruna bu şekilde bir sor o bu kadar uzun sürdüğünü düşünmeden bu şekilde söyledi bence.

İnşallah canım

İnternet te korse için 2/3 hafta sonra kullanın yazıyor ama bilemedim şimdi

Geçmiş olsun canım sarilik için herhangi bir tedavi görüyor mu bebişin benim kızımda da var başlamış gibi yani doktor bana da emzirmeyi önerdi 2 saati geçmesin dedi ama bu pek mümkün değil birde kızım çok yavaş ve az emiyor nasıl çözülür bu durum bilmiyorum mama takviyesi düşünüyor musunuz?

Cenesi kuvvetlendikce hızlanacaklar simdilik cidden yavaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…