Ben taze meyve olarak üzüm ve erik yiyorumÇok teşekkür ediyorum gerçekten çok minikler insan nasıl büyüyecek diye düşünüyor
Gaz yapar diye çiğ sebze ve meyve yemeyin demişti doktor ilk iki hafta. Artık yesem gaz yapar mı acaba sizler meyve yiyor musunuz?
Doğumdan önce iç bence canım-Sunshine meshur kompostoyu hastaneye mi goturcez. Dogumdan once icmeye baslasak faydasi var mi cnm? Sancim tutarsa mutfaga kosup komposto kaynaticagimi sanmiyorum cunku simdiden yapsam bozulur heralde. Bir de seker katmıyorduk dimi
Emzirmek yetmiyor mu duam seninle canım benim o arttirir kilosunu Allahin izniyle. Bende sızmışim alarmi duymadim. 2 saat degil de 3 saat üstüne emziriyorimBenim ki daha küçük ya annemsiz cesaret edemiyorum canını yakarım diye. Daha 3 kiloya ulasamadık
Yok yok terle atıyorsun cocugunu
Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsuun. Karnın normal ya bence hemen giden de var bekleyende var kaslarının yapısıyla vs alakalı bence bu durum. Emzirme işinin üstüne gitmediğin sürece aşılmıyor ve bence her yeni doğan bebeğin ve annenin sorunu o emzirme işi bol bol emzirerek çözülüyor
Ay şu aşılar mahvediyor valla küçüklerii
Şeker katmıyorduk aynen. Bide sıcak sıcak kavanozlarsan eğer uzun süre saklarsın. Şimdiden yap hazırda dursun
İnternette her şeye ‘ gaz yapmaz ama bazı annelerde yapabilir, fazla tüketimde yapabilir’ yazdığı İçin paranoyak oldum da yaşanmış hikayelerden kesitler arıyorumBen taze meyve olarak üzüm ve erik yiyorum
Meyveler pişince gaz yapmaz gibi bi şey okumuştum forumda
L Lalalala1 kuzum sen de inciri sormuştun. Ben böyle biliyorum. Gaz yapmasını Göze aldım ama. Zaten hep gazlıyız
Doğumdan önce iç bence canım
Evde yap tüketmeye başla hazırdaki kavanozu götürürsün hastaneye böylece
Şekersiz oluyo canım, kuru üzüm zaten şekerli yapıyor
Bebislere hangi mamayı veriyorsunuz arkadaşlar? Beni emiyor ama sütüm az gibi geliyor bana günde 2 yada 3 kez de mama veriyorum 60 CC.. Aptamil almıştım ama mama verdiğimde daha çok kusuyor gibi geliyor bana mama vermesemde doymuyor gibi geliyoray ne yapacağımı şaşırdım ben yaaaaa
Allah bağışlasın, hayırlı olsun canım. Ben de spinal sezaryen oldum, göbek bende de gitmedi bir süre. Şu an hâlâ var, 19 gün oldu doğum yapalı. Korse taktığım zamanlar çok faydasını gördüm, ama emzirme yüzünden sürekli takamadım ben.İyi akşamlar arkadaşlar 24 Ekim'de kızımız doğdu çok şükür kaç gündür okuyamıyorum forumu benim spinal anestezi ile sezeryan doğum oldu ancak hala karnım çok büyük bu normal mi kendi kendine gider mi korse ne zaman kullanmalıyım kafamda o kadar çok soru var kiburda tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim emzirme olayını da tam çözemedik uğraşıyoruz göğüs ucu yarası için doktor pomad verdi onu kullanicam onun dışında rahat yatıp kalkamıyorum daha tabiki birde 3350 doğan bebeğim şuan 3020 gram kg kaybı da var lohusalik çok zor gerçekten
Benimki de öyle canım, ben memede uyutup kendimi de destekleyip bir saat falan öyle tutuyorum. Sonra yerine koyuyorum eğer şanslıysam, o gün mübarek bir günse uyumaya devam ediyorKızlar bizim gibi olan varmı bu saat oldu daha uyumadı. Sürekli meme veya kucakta.
Besige koyunca uyanıyor park yatak almıştım sallıyorum oda çok zor sallanıyor
Çok büyük konuştum sallamam diye ama başka çarem yok
Duru da malesef uyumuyor cok üzülüyorum hep meme ve kucak. Yatagina yatirinca 5 dk sonra uyaniyor. Karni da tok alti da temiz anlayamıyorumKızlar bizim gibi olan varmı bu saat oldu daha uyumadı. Sürekli meme veya kucakta.
Bahsettiği o Bazı annelerden biri benim herhaldeİnternette her şeye ‘ gaz yapmaz ama bazı annelerde yapabilir, fazla tüketimde yapabilir’ yazdığı İçin paranoyak oldum da yaşanmış hikayelerden kesitler arıyorum
Ben de yapayım yarın yaa tatlı tatlı diye gözüm döndü. Herkesin aynı durumda olması sevindirici
tamam canım cok sagolasınBenim ki daha küçük ya annemsiz cesaret edemiyorum canını yakarım diye. Daha 3 kiloya ulasamadık
Yok yok terle atıyorsun cocugunu
Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı olsuun. Karnın normal ya bence hemen giden de var bekleyende var kaslarının yapısıyla vs alakalı bence bu durum. Emzirme işinin üstüne gitmediğin sürece aşılmıyor ve bence her yeni doğan bebeğin ve annenin sorunu o emzirme işi bol bol emzirerek çözülüyor
Ay şu aşılar mahvediyor valla küçüklerii
Şeker katmıyorduk aynen. Bide sıcak sıcak kavanozlarsan eğer uzun süre saklarsın. Şimdiden yap hazırda dursun
Aynen dediğin gibi canım mamayı daha içtiği gibi sıvı olarak kusuyo gaz çıkarırken mama da geri geliyo. Kaç cc mama yaparsam yapayım bitince çılgın gibi agliyo niye bitti diye doydugunu anlamıyor hep hep emmek istiyorDoktorun ne diyor canım. Bide kusması nasıl aynı sorun bende de var da böyle mamayı bildiğim sıvı gibi mi kusuyor yoksa katı mı. Bide canım senin bebek hatırladıgım kadarıyla kilosu iyi doğdu emmesi vs bence oturmustum arada mama takviyesi yapmak iyidir ama fazla verme. Benim gözlemlediğim bu tabi ki doktorlar daha iyi bilir ama. Ben bu kusma işime çözüm arıyorum bugün mamayı azaltmayı deneyim. Bakıyorum memeyi güzel emiyorsa 15 cc düşürdüm su gibi kusmadı cocuk en azından. Fazla geldiğinde kusuyorlar ya bence
Evet çok hızlı içiyor resmen nefes almadan içiyor bitincede ağlıyor. Ama memeyi emerken durup durup emiyorMamayı hızlı içiyorsa o da kusturuyor iki mama denedim bazen ara vermeden içirince oluk gibi çıkarıyor ama memede öyle bir şey olmuyor ara vererek sürekli ağzından çekerek içirin mamayı
İnsallah canımm teşekkür ederim sadece emzirmek yetmiyor ya mama destekli gidiyoruz işte bakalım. Azıcık bi canlansa hızla almaya baslar insallahEmzirmek yetmiyor mu duam seninle canım benim o arttirir kilosunu Allahin izniyle. Bende sızmışim alarmi duymadim. 2 saat degil de 3 saat üstüne emziriyorim
Her gün değil ama 2-3 güne bi yasıyoruz bu durumu onunla birlikte ayaktayız bizde hepKızlar bizim gibi olan varmı bu saat oldu daha uyumadı. Sürekli meme veya kucakta.
Bunu deniycem canım. Biz biberondan ziyade eds sistemi yapıyoruz ama bir kaç gündür çığlık çığlığa ağlıyor diye mecbur hemen veriyoruz biberonla. Bugün yavaş verip gözlemliycem canımMamayı hızlı içiyorsa o da kusturuyor iki mama denedim bazen ara vermeden içirince oluk gibi çıkarıyor ama memede öyle bir şey olmuyor ara vererek sürekli ağzından çekerek içirin mamayı
Aynen kuzum o döngüdeyiizKızlar, özellikle sarılık bebiş anneleri; bana 2 saatte bir besle dediler. Başkadığın saati baz alacaksın dedilerÖrneğin bugün 8:00 da başladım. Meme tutma çalışmaları, sağdığım sütü verme, gaz çıkarma mama verme 1 saat 50 dk sürmüş. 8 de başladığım için 10 da vermem lazım. 10 dakika sonra aynı döngü mü yanine zaman besleyim ben şimdi
Buna bende dikkat etcem bugün gözlem yapayım bi. emzik tutuyor mu açlıgından ağlamıyorlar da aslında ağızları boş durmasın istiyorlar. Sütümü emiyor belli yutkunma sesi vs geliyor 30-40 dk duruyoruz gögüste zaten o süre dolu dolu emmez onu biliyoruz da peşine mama doyuyorlar illa ki ama işte bilemiyorum artıkAynen dediğin gibi canım mamayı daha içtiği gibi sıvı olarak kusuyo gaz çıkarırken mama da geri geliyo. Kaç cc mama yaparsam yapayım bitince çılgın gibi agliyo niye bitti diye doydugunu anlamıyor hep hep emmek istiyor
Kesinlikle bizde yoğunbakımdan çıkarken zaten doktor da uyardı kimse alıp öpmicek dışarı bağlantınızı koparın diye. Eşim geldiği gibi duşa girer. Oğlum kreşten gelince üstünü değiştirir elini yıkar öyle gelir. Eğer doktor uyarmasaydı ben zaten çevreme doktor uyardı dicektim yalan söylememiş oldum:)cnm yalnız bişe dicem gercekten suanda kimseyı eve alma, onun ciğeri okdr hassaski ben 2ay kimseyı eve cağırmadım ve eşim gelırken masumlar apartmanındaki kadın gbi dusa sokup kıyafetlerini değiştrp yanına koyuyordm. kayınvalıdem hala söylenıo bırıncıuı vermedn ikinciyi sevim barı diyeayıbı yok dr. böyke yönlendırdı diceksinz ztn kılosu daha neki yavrumn aman aman Allahım esirgesin.
Ama mamayı bitirdikten sonra 10 dk çok az bi süre çocuk mahvolur içemez ki. Douduktan sonra bence 1.5 saat gibi bir boşluk bırak. Ben öyle yapıyorum emzirmeye başlarken süre turuyorum memeyi bıraktığı saate göre diğerini ayarlıyorum eğer uyuyosa gerçi genelde kendi gaz sancısından gelmek istiyor memeye ama süreyi bitimine göre yaptım ve şükür sarılık sıkıntısı yaşamadık. Yine de doktoruna bu şekilde bir sor o bu kadar uzun sürdüğünü düşünmeden bu şekilde söyledi bence.Kızlar, özellikle sarılık bebiş anneleri; bana 2 saatte bir besle dediler. Başkadığın saati baz alacaksın dedilerÖrneğin bugün 8:00 da başladım. Meme tutma çalışmaları, sağdığım sütü verme, gaz çıkarma mama verme 1 saat 50 dk sürmüş. 8 de başladığım için 10 da vermem lazım. 10 dakika sonra aynı döngü mü yanine zaman besleyim ben şimdi
İnşallah canımİnsallah canımm teşekkür ederim sadece emzirmek yetmiyor ya mama destekli gidiyoruz işte bakalım. Azıcık bi canlansa hızla almaya baslar insallah
Her gün değil ama 2-3 güne bi yasıyoruz bu durumu onunla birlikte ayaktayız bizde hep
Bunu deniycem canım. Biz biberondan ziyade eds sistemi yapıyoruz ama bir kaç gündür çığlık çığlığa ağlıyor diye mecbur hemen veriyoruz biberonla. Bugün yavaş verip gözlemliycem canım
Aynen kuzum o döngüdeyiizgündüz neysede gece dayanılmaz oluyor o olay valla mamanın dozunu arttıyorum yalan yok uyusun 1 saat fazladan bende uyuyum diye
Buna bende dikkat etcem bugün gözlem yapayım bi. emzik tutuyor mu açlıgından ağlamıyorlar da aslında ağızları boş durmasın istiyorlar. Sütümü emiyor belli yutkunma sesi vs geliyor 30-40 dk duruyoruz gögüste zaten o süre dolu dolu emmez onu biliyoruz da peşine mama doyuyorlar illa ki ama işte bilemiyorum artık
İnternet te korse için 2/3 hafta sonra kullanın yazıyor ama bilemedim şimdiAllah bağışlasın, hayırlı olsun canım. Ben de spinal sezaryen oldum, göbek bende de gitmedi bir süre. Şu an hâlâ var, 19 gün oldu doğum yapalı. Korse taktığım zamanlar çok faydasını gördüm, ama emzirme yüzünden sürekli takamadım ben.
Benimki de öyle canım, ben memede uyutup kendimi de destekleyip bir saat falan öyle tutuyorum. Sonra yerine koyuyorum eğer şanslıysam, o gün mübarek bir günse uyumaya devam ediyorama genelde 20 dakika sonra ağlamalı bir şekilde her şey başa dönüyor
Allah bağışlasın, hayırlı olsun canım. Ben de spinal sezaryen oldum, göbek bende de gitmedi bir süre. Şu an hâlâ var, 19 gün oldu doğum yapalı. Korse taktığım zamanlar çok faydasını gördüm, ama emzirme yüzünden sürekli takamadım ben.
Benimki de öyle canım, ben memede uyutup kendimi de destekleyip bir saat falan öyle tutuyorum. Sonra yerine koyuyorum eğer şanslıysam, o gün mübarek bir günse uyumaya devam ediyorama genelde 20 dakika sonra ağlamalı bir şekilde her şey başa dönüyor
Geçmiş olsun canım sarilik için herhangi bir tedavi görüyor mu bebişin benim kızımda da var başlamış gibi yani doktor bana da emzirmeyi önerdi 2 saati geçmesin dedi ama bu pek mümkün değil birde kızım çok yavaş ve az emiyor nasıl çözülür bu durum bilmiyorum mama takviyesi düşünüyor musunuz?Kızlar, özellikle sarılık bebiş anneleri; bana 2 saatte bir besle dediler. Başkadığın saati baz alacaksın dedilerÖrneğin bugün 8:00 da başladım. Meme tutma çalışmaları, sağdığım sütü verme, gaz çıkarma mama verme 1 saat 50 dk sürmüş. 8 de başladığım için 10 da vermem lazım. 10 dakika sonra aynı döngü mü yanine zaman besleyim ben şimdi
Cenesi kuvvetlendikce hızlanacaklar simdilik cidden yavaslarGeçmiş olsun canım sarilik için herhangi bir tedavi görüyor mu bebişin benim kızımda da var başlamış gibi yani doktor bana da emzirmeyi önerdi 2 saati geçmesin dedi ama bu pek mümkün değil birde kızım çok yavaş ve az emiyor nasıl çözülür bu durum bilmiyorum mama takviyesi düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?