Canım ben memeyi tutamadığı için sağıyorum sütü. Önden onu verip, sonra 30 cc mama veriyorum. Doktor mama kaka yapacak, onunla atacak dedi. Mama şart bana göre. Sütüm de çoğaldı aslında ama yine de mama veriyorum 2 saatte bir. Başka tedavi görmedi. Yoğun bakıma almadılar. Ama yükseliyor değer, kilo da almıyorGeçmiş olsun canım sarilik için herhangi bir tedavi görüyor mu bebişin benim kızımda da var başlamış gibi yani doktor bana da emzirmeyi önerdi 2 saati geçmesin dedi ama bu pek mümkün değil birde kızım çok yavaş ve az emiyor nasıl çözülür bu durum bilmiyorum mama takviyesi düşünüyor musunuz?
Kaç gün oldu doğum yapalı bilmiyorum ama ben 10 gün boyunca çektim o ağlarıları. Doğumda kesi atıldıktan sonra bastırarak çıkarmışlar bebeği o da havanın yukarı kaçmasına sebep olmuş hava atılana kadar olur o ağrı dedi. Birde spinal alan çoğu insanda olurmuş o kaburgada ağrı. Onunla ilgili bir iğne vurdular bana bi kaç kez hatta hastaneden çıkarken baya keskin bir ipne yapacam dedi bana ve nasıl bir iğneyse hala kalçam uyuşuk his gelmedi.Kızlar doğumdan sonra sol göğsümün altında batan bir kaburga ağrısı yaşıyorum. Çok canım yanıyor, başına gelen oldu mu? Dikişleri unuttum, eğilemiyorum, bebeği kucağıma alamıyorum, çok canım yanıyor, geçmedi bir türlü
Benim doğum anında göğüs kemiğim o kadar ağrıdı ki. Ameliyattan sonraki hafta o ağrı köprücük kemiğine doğru çıktı ama nefes alırken acayip batma oluyordu zorlanıyordum. Sonra geçtiKızlar doğumdan sonra sol göğsümün altında batan bir kaburga ağrısı yaşıyorum. Çok canım yanıyor, başına gelen oldu mu? Dikişleri unuttum, eğilemiyorum, bebeği kucağıma alamıyorum, çok canım yanıyor, geçmedi bir türlü
yoksa gercekten akın akın geliyorlar. şuanda 7,8 grup var bizw hbr edip gelmek isteyen. walla ztn geceleri yatamıyorum temizlikmiş, hazırlığı cok yorucu. aldığım misafirlerden cocuğun elini öpen gördüm. elde en önemlisi ağzına götürüyor direk.Kesinlikle bizde yoğunbakımdan çıkarken zaten doktor da uyardı kimse alıp öpmicek dışarı bağlantınızı koparın diye. Eşim geldiği gibi duşa girer. Oğlum kreşten gelince üstünü değiştirir elini yıkar öyle gelir. Eğer doktor uyarmasaydı ben zaten çevreme doktor uyardı dicektim yalan söylememiş oldum:)
Ama mamayı bitirdikten sonra 10 dk çok az bi süre çocuk mahvolur içemez ki. Douduktan sonra bence 1.5 saat gibi bir boşluk bırak. Ben öyle yapıyorum emzirmeye başlarken süre turuyorum memeyi bıraktığı saate göre diğerini ayarlıyorum eğer uyuyosa gerçi genelde kendi gaz sancısından gelmek istiyor memeye ama süreyi bitimine göre yaptım ve şükür sarılık sıkıntısı yaşamadık. Yine de doktoruna bu şekilde bir sor o bu kadar uzun sürdüğünü düşünmeden bu şekilde söyledi bence.
Evet ben de doğum videomu izledim, akciğerlerim iyi patlamamış o bastırmayaKaç gün oldu doğum yapalı bilmiyorum ama ben 10 gün boyunca çektim o ağlarıları. Doğumda kesi atıldıktan sonra bastırarak çıkarmışlar bebeği o da havanın yukarı kaçmasına sebep olmuş hava atılana kadar olur o ağrı dedi. Birde spinal alan çoğu insanda olurmuş o kaburgada ağrı. Onunla ilgili bir iğne vurdular bana bi kaç kez hatta hastaneden çıkarken baya keskin bir ipne yapacam dedi bana ve nasıl bir iğneyse hala kalçam uyuşuk his gelmedi.
Ay nasıl izledin ya ben hala o ameliyathanenin etkisindeyim izlersem hiç unutamamEvet ben de doğum videomu izledim, akciğerlerim iyi patlamamış o bastırmayahava nasıl atılır acaba, ben bugün ağladım artık. Kas gevşetici mi alsam, ortapediye mi gitsem çok ağrıyor bana da iğne yaptılar etkisi 2 günde geçti
Benimki de ağlıyor emzirmeye baslıyorum 5-10 dk arasında geri uyuyor. Ama bu olay beslenme arasında oluyor. Mamayı 3 saatte veriyorum öncesi emzirme uyuyor ya 1-1,5 saat sonra ağlıyor o zaman 5-10 dk emip uyuyorKızlar 5 dk lik emmeye 1aylik bebek doyar mi. Benim kız artik acıkınca ağlayarak uyanıyor. Bir saat önce ağladı ve uyandı vakti de gelmişti zaten. 5 dk emdi bıraktı. Bir daha almadı. Sağım yaptım 60 CC süt çıktı ardından. Vereyim dedim onu da içmedi kapattı ağzını ve uyudu.
Şimdi o 5 dk da ne kadar içti acaba doymuş mudur. Ama icseydi sonrasında 60 CC çıkmazdi diye düşünüyorum. Önceleri 5 dk emdiginde 10 dk ya tekrar aglanip isterdi. Ayyy keşke emzirirken de gorebilsek ne kadar içtiğini.
YaaaGüneş kelimesi geçen her yerde aklımdasınızdövmede çok güzel olmus
Ben mamayı olabildiğince azalttım. 24 saatte bir veya iki kere akşama doğru ve geceAy nasıl izledin ya ben hala o ameliyathanenin etkisindeyim izlersem hiç unutamam
Benimki de ağlıyor emzirmeye baslıyorum 5-10 dk arasında geri uyuyor. Ama bu olay beslenme arasında oluyor. Mamayı 3 saatte veriyorum öncesi emzirme uyuyor ya 1-1,5 saat sonra ağlıyor o zaman 5-10 dk emip uyuyor
Emin değilim ama anesteziden olabilir herkesin farklı bir yerini ağtırıyor sıcak su torbası koy canımKızlar doğumdan sonra sol göğsümün altında batan bir kaburga ağrısı yaşıyorum. Çok canım yanıyor, başına gelen oldu mu? Dikişleri unuttum, eğilemiyorum, bebeği kucağıma alamıyorum, çok canım yanıyor, geçmedi bir türlü
Kuzum, teşekkür ederim daha iyiyim mochi sayesinde süt sağmaya başladım, arada onu da veriyorum en azından içim biraz daha rahat ediyor ama tabii annelik korkuları devamke
Canım doktor bana hastaneye yatışa gelirken bir bez veya korse al demişti. Bende korse yoktu şal bağlamıştım, yani doğumdan hemen sonra takabileceğimi söyledi doktor banaİnternet te korse için 2/3 hafta sonra kullanın yazıyor ama bilemedim şimdi
Ah bu çocuklar her şeyi yaptırır insana vallaYaaabu yaşa kadar yapmamıştık ama bundan sonra yaparmışız
Kilo alsın bbirazcık bende bırakcam işte cuma günü 2.980 gr cıktık söyle bi 3.300-3.500 olalım bende sadece gece uyurken veririm diyorum gündüz gene bol bol emzirmeye devam ederimBen mamayı olabildiğince azalttım. 24 saatte bir veya iki kere akşama doğru ve gece
iyi ol canım benimm. Annelik biraz delilik dedikleri olay bu işte sen kendini ne kadar rahat hissedersen yavru kuşta o kadar rahat olacakKuzum, teşekkür ederim daha iyiyim mochi sayesinde süt sağmaya başladım, arada onu da veriyorum en azından içim biraz daha rahat ediyor ama tabii annelik korkuları devamkesen nasılsın???
Canım doktor bana hastaneye yatışa gelirken bir bez veya korse al demişti. Bende korse yoktu şal bağlamıştım, yani doğumdan hemen sonra takabileceğimi söyledi doktor bana
Canım benimki 19 günlük, bana çocuk doktoru bir memeyi 5 dakikada bitirebilir gibi bi şey söyledi ama hiç ihtimal vermiyorum bizim kız aşırı tembel, memeyi ağzına sokmadan tenezzül etmiyor emmeyeKızlar 5 dk lik emmeye 1aylik bebek doyar mi. Benim kız artik acıkınca ağlayarak uyanıyor. Bir saat önce ağladı ve uyandı vakti de gelmişti zaten. 5 dk emdi bıraktı. Bir daha almadı. Sağım yaptım 60 CC süt çıktı ardından. Vereyim dedim onu da içmedi kapattı ağzını ve uyudu.
Şimdi o 5 dk da ne kadar içti acaba doymuş mudur. Ama icseydi sonrasında 60 CC çıkmazdi diye düşünüyorum. Önceleri 5 dk emdiginde 10 dk ya tekrar aglanip isterdi. Ayyy keşke emzirirken de gorebilsek ne kadar içtiğini.
Kesinlikle canım, o depresif his geçti en azından. Böyle böyle öğreneceğiz herhalde, tam birine çözüm bulduk derken yeni bir sorun yeni bir döngü başlayacak. Analık mücadele hali :))))Ah bu çocuklar her şeyi yaptırır insana vallasen diyordun ya gerçek gülücük istiyorum diye geçrektende insan bi gülsüün istiyor böyle candan senin yaptıgın bi harekere
Kilo alsın bbirazcık bende bırakcam işte cuma günü 2.980 gr cıktık söyle bi 3.300-3.500 olalım bende sadece gece uyurken veririm diyorum gündüz gene bol bol emzirmeye devam ederim
iyi ol canım benimm. Annelik biraz delilik dedikleri olay bu işte sen kendini ne kadar rahat hissedersen yavru kuşta o kadar rahat olacak
Evet ya hala öyle bi gülümseme göremedikAh bu çocuklar her şeyi yaptırır insana vallasen diyordun ya gerçek gülücük istiyorum diye geçrektende insan bi gülsüün istiyor böyle candan senin yaptıgın bi harekere
Kilo alsın bbirazcık bende bırakcam işte cuma günü 2.980 gr cıktık söyle bi 3.300-3.500 olalım bende sadece gece uyurken veririm diyorum gündüz gene bol bol emzirmeye devam ederim
iyi ol canım benimm. Annelik biraz delilik dedikleri olay bu işte sen kendini ne kadar rahat hissedersen yavru kuşta o kadar rahat olacak
Aman en deli olduğum şey şapır şapır el öperler. Boşverrr beni de arayıp duruyolar toparlanamadım daha diyorum kızın doktoru izin vermiyor diyorum :)yoksa gercekten akın akın geliyorlar. şuanda 7,8 grup var bizw hbr edip gelmek isteyen. walla ztn geceleri yatamıyorum temizlikmiş, hazırlığı cok yorucu. aldığım misafirlerden cocuğun elini öpen gördüm. elde en önemlisi ağzına götürüyor direk.
Ay bende izledim hemşire çekmiş sağolsun :) kaburgamın kırılmadığına şaşırdım valla. Canım bana ilaç vermişti doktor ama prospektüsü okudum emzirirken bebeğe zarar verebilir yazıyodu ben onu gördüm doktor kullanabilirsin dedi ama asla içmedim ağlaya ağlaya sabrettim sadece parol plus içtim çok zorlandığımda o kadar. Maalesef dişini sıkmaktan başka şansın yok kuzum. Kaç gün oldj doğum yapalıEvet ben de doğum videomu izledim, akciğerlerim iyi patlamamış o bastırmayahava nasıl atılır acaba, ben bugün ağladım artık. Kas gevşetici mi alsam, ortapediye mi gitsem çok ağrıyor bana da iğne yaptılar etkisi 2 günde geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?