- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Kızlar hamileyken bilekleri ağrıyanlar vardı. Elde uyuşma hissi yasayanlar bene hala gecmedi o yacocugu uzun süre tuttugumda kitlenip kalıyor. Yasayan var mı
Ben henüz doğurmadım ama sadece sağ elimin bileğinde ağrı ve kitlenme oluyor. Ben de sadece ben de oluyor zannediyordum doktor hamilelikle ilgili değildir demişti. Neden oluyormuş bilgisi olan var mı?Kızlar hamileyken bilekleri ağrıyanlar vardı. Elde uyuşma hissi yasayanlar bene hala gecmedi o yacocugu uzun süre tuttugumda kitlenip kalıyor. Yasayan var mı
Para verince izliyosun kuzumAy nasıl izledin ya ben hala o ameliyathanenin etkisindeyim izlersem hiç unutamam
Benimki de ağlıyor emzirmeye baslıyorum 5-10 dk arasında geri uyuyor. Ama bu olay beslenme arasında oluyor. Mamayı 3 saatte veriyorum öncesi emzirme uyuyor ya 1-1,5 saat sonra ağlıyor o zaman 5-10 dk emip uyuyor
Doğum yapalı 9 gün oldu canım, eşimin izni de bitiyor, yataktan bile eşim kaldırıyor beni, ne yapıcam bilmiyorum. Çocuğu emzirmek çile gibi çok acıyor yaAman en deli olduğum şey şapır şapır el öperler. Boşverrr beni de arayıp duruyolar toparlanamadım daha diyorum kızın doktoru izin vermiyor diyorum :)
Ay bende izledim hemşire çekmiş sağolsun :) kaburgamın kırılmadığına şaşırdım valla. Canım bana ilaç vermişti doktor ama prospektüsü okudum emzirirken bebeğe zarar verebilir yazıyodu ben onu gördüm doktor kullanabilirsin dedi ama asla içmedim ağlaya ağlaya sabrettim sadece parol plus içtim çok zorlandığımda o kadar. Maalesef dişini sıkmaktan başka şansın yok kuzum. Kaç gün oldj doğum yapalı
Net bı durum yok sanırım bu konudaKuzum, teşekkür ederim daha iyiyim mochi sayesinde süt sağmaya başladım, arada onu da veriyorum en azından içim biraz daha rahat ediyor ama tabii annelik korkuları devamkesen nasılsın???
Canım doktor bana hastaneye yatışa gelirken bir bez veya korse al demişti. Bende korse yoktu şal bağlamıştım, yani doğumdan hemen sonra takabileceğimi söyledi doktor bana
Anladım canım inşallah kilo alırlar bir an önce mama vermekten kısa süre zarar gelmez heralde bende kilo alması için vermeye baslatyCanım ben memeyi tutamadığı için sağıyorum sütü. Önden onu verip, sonra 30 cc mama veriyorum. Doktor mama kaka yapacak, onunla atacak dedi. Mama şart bana göre. Sütüm de çoğaldı aslında ama yine de mama veriyorum 2 saatte bir. Başka tedavi görmedi. Yoğun bakıma almadılar. Ama yükseliyor değer, kilo da almıyor
yoksa gercekten akın akın geliyorlar. şuanda 7,8 grup var bizw hbr edip gelmek isteyen. walla ztn geceleri yatamıyorum temizlikmiş, hazırlığı cok yorucu. aldığım misafirlerden cocuğun elini öpen gördüm. elde en önemlisi ağzına götürüyor direk.
Doğum sezeryan mi canım genel mi spinal miKızlar doğumdan sonra sol göğsümün altında batan bir kaburga ağrısı yaşıyorum. Çok canım yanıyor, başına gelen oldu mu? Dikişleri unuttum, eğilemiyorum, bebeği kucağıma alamıyorum, çok canım yanıyor, geçmedi bir türlü
Canım ben memeyi tutamadığı için sağıyorum sütü. Önden onu verip, sonra 30 cc mama veriyorum. Doktor mama kaka yapacak, onunla atacak dedi. Mama şart bana göre. Sütüm de çoğaldı aslında ama yine de mama veriyorum 2 saatte bir. Başka tedavi görmedi. Yoğun bakıma almadılar. Ama yükseliyor değer, kilo da almıy
Memeyi benim kızım da tutamıyor yani vakumlu cekemiyor 2/3 defa çekti onun dışında az az emiyor öyle olunca da göğüsler yara oldu ama öğrenmeleri lazım daha çok küçükler sarılık olayından ötürü bende mama takviyesi yapicam 10 günlükten sonra da sadece anne sütüne geçmek istiyorum aslında doğru emmeyi öğrenirse inşallahCanım ben memeyi tutamadığı için sağıyorum sütü. Önden onu verip, sonra 30 cc mama veriyorum. Doktor mama kaka yapacak, onunla atacak dedi. Mama şart bana göre. Sütüm de çoğaldı aslında ama yine de mama veriyorum 2 saatte bir. Başka tedavi görmedi. Yoğun bakıma almadılar. Ama yükseliyor değer, kilo da almıyor
Benim kızım da ağlıyor bir an önce bezi takıyorum bendeKızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi
Oooyyy benimki morardı hep ağlamaktan nefessiz kaldı. Apartmanda sesini duymayan kalmadi. Dedim bittim ben böyle nereye kadar derken o da günden güne düzeliyor. Alt açacağım zaman ayrı strese giriyordum valla. Şimdi altını açıyorum benim prenses görünümlü gazman kızım resmen yüzüme pirtliyo bacaklarını açıp. Ha arada bir yine damarı tutup ağlıyor ama eskisi gibi değilKızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi
Soğuk suya tepki veriyor bizimki. sıcak suyla pamukla silince mıkırdanıyor ıkınıyor vs sadeceKızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi
Zor işin bizimki soğuk pamuk bile olsa ağlamaz hatta açık bırakıyorum hava alsın die doktor dedi ay senin için kabus o haldeKızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi
İki dakikaaaaaaaaAllah'ım nice zamandan sonra ayağımı uzattım çay çekirdek yapabiliyorum. Ne büyük lüksmüş. Bakalım kaç dakika sürecek
kayınvalıdem acarken evet, bnde hayır. cok hızlı değiştiriyorum ben kayınvalıdem havalansın diye bekliyor ondan sanırmKızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi
Bizimki de çılgınca ağlıyor doktor soğuk geliyordur üstü açılınca demişti ama doğduğu günden beri de böyle devam ediyor oda sıcak bile olsa. Kimi bebek sevmiyor bence alt değiştirmeyiKızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?