2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar hamileyken bilekleri ağrıyanlar vardı. Elde uyuşma hissi yasayanlar bene hala gecmedi o ya cocugu uzun süre tuttugumda kitlenip kalıyor. Yasayan var mı

Bu bende oluyor karıncalanma ve güçsüzlük gbi emzirirken karnıma gelmesin diye hala kaldırdığıma yordum ama hamileyken de vardı açıkçası hamileliğin etkileri çabucak geçmiyor ya ben ondan her şeyi normal buluyorum artık..hatırlıyorum öncekinde 6.ayımda iyiyim sanıp ağır iş yapmıştım o gece tekrar ameliyat olmus gibi ağrım olmuştu bi seneye kadar insan kendine gelemiyor

Kızlar hamileyken bilekleri ağrıyanlar vardı. Elde uyuşma hissi yasayanlar bene hala gecmedi o ya cocugu uzun süre tuttugumda kitlenip kalıyor. Yasayan var mı
Ben henüz doğurmadım ama sadece sağ elimin bileğinde ağrı ve kitlenme oluyor. Ben de sadece ben de oluyor zannediyordum doktor hamilelikle ilgili değildir demişti. Neden oluyormuş bilgisi olan var mı?

Para verince izliyosun kuzum aileden kimse izlemedi

Doğum yapalı 9 gün oldu canım, eşimin izni de bitiyor, yataktan bile eşim kaldırıyor beni, ne yapıcam bilmiyorum. Çocuğu emzirmek çile gibi çok acıyor ya

Net bı durum yok sanırım bu konuda

Anladım canım inşallah kilo alırlar bir an önce mama vermekten kısa süre zarar gelmez heralde bende kilo alması için vermeye baslaty

Ben ya kucaga almiyoruz cok alismasin diye diyip kucagina vermedim birinin oldu olacak vitrine koy ordan izleyelim dedi sak diye alip optu cocugu ben iptal. Su 1 haftada her gun oturup agladim kimseyi istemiyorum diye ama esime agladim tabi adam da surekli tamam bugun son dayan diyor ertesi gun baskasi arayip aksam gelelim diyor cikamiyoruz bu girdaptan.

Kizlar bir de kilo verme calismalarina ne zaman baslamak gerekiyor var mi aranizda bir diyetisyenden falan gorus alan? Ben hamile kaldigim kiloya geldim ama hazir emzirmeninde etkisi varken eski fazla kilolarimi da vermek istiyorum.
Gobegim de hep vardi ama simdi boyle yumusacik oyun hamuru gibi o nasil gidecek spor mu yapmak lazim korseyle gider mi

Doğum sezeryan mi canım genel mi spinal mi

Memeyi benim kızım da tutamıyor yani vakumlu cekemiyor 2/3 defa çekti onun dışında az az emiyor öyle olunca da göğüsler yara oldu ama öğrenmeleri lazım daha çok küçükler sarılık olayından ötürü bende mama takviyesi yapicam 10 günlükten sonra da sadece anne sütüne geçmek istiyorum aslında doğru emmeyi öğrenirse inşallah

Kızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi

Benim kızım da ağlıyor bir an önce bezi takıyorum bende

Oooyyy benimki morardı hep ağlamaktan nefessiz kaldı. Apartmanda sesini duymayan kalmadi. Dedim bittim ben böyle nereye kadar derken o da günden güne düzeliyor. Alt açacağım zaman ayrı strese giriyordum valla. Şimdi altını açıyorum benim prenses görünümlü gazman kızım resmen yüzüme pirtliyo bacaklarını açıp. Ha arada bir yine damarı tutup ağlıyor ama eskisi gibi değil

Soğuk suya tepki veriyor bizimki. sıcak suyla pamukla silince mıkırdanıyor ıkınıyor vs sadece
Bir de ben hiç açken alt değiştirmiyorum biraz emzirip sakinleştiğinde değiştirip emzirmeye devam ediyorum.
Açken bez değişiminde cok ağlardı

Zor işin bizimki soğuk pamuk bile olsa ağlamaz hatta açık bırakıyorum hava alsın die doktor dedi ay senin için kabus o halde

kayınvalıdem acarken evet, bnde hayır. cok hızlı değiştiriyorum ben kayınvalıdem havalansın diye bekliyor ondan sanırm

Bizimki de çılgınca ağlıyor doktor soğuk geliyordur üstü açılınca demişti ama doğduğu günden beri de böyle devam ediyor oda sıcak bile olsa. Kimi bebek sevmiyor bence alt değiştirmeyi ben de çözümü biraz emzirip öyle açmakta buldum en azından daha az katılarak ağlıyor öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…