Benim kızım da ağlıyor bir an önce bezi takıyorum bende
Oooyyy benimki morardı hep ağlamaktan nefessiz kaldı. Apartmanda sesini duymayan kalmadi. Dedim bittim ben böyle nereye kadar derken o da günden güne düzeliyor. Alt açacağım zaman ayrı strese giriyordum valla. Şimdi altını açıyorum benim prenses görünümlü gazman kızım resmen yüzüme pirtliyo bacaklarını açıp. Ha arada bir yine damarı tutup ağlıyor ama eskisi gibi değil
Soğuk suya tepki veriyor bizimki. sıcak suyla pamukla silince mıkırdanıyor ıkınıyor vs sadece
Bir de ben hiç açken alt değiştirmiyorum biraz emzirip sakinleştiğinde değiştirip emzirmeye devam ediyorum.
Açken bez değişiminde cok ağlardı
Zor işin bizimki soğuk pamuk bile olsa ağlamaz hatta açık bırakıyorum hava alsın die doktor dedi ay senin için kabus o halde
kayınvalıdem acarken evet, bnde hayır. cok hızlı değiştiriyorum ben kayınvalıdem havalansın diye bekliyor ondan sanırm
Aç tok fark etmiyor, sıcak soğuk fark etmiyor çocuğu daha yere yatırır yatırmaz katılıyor yavrum. Ağlamasına da kıyamıyorum bi kaldırıp sakinleştirmeye çalış çocuk morarmasın falan derken 3 kişi yapıyoruz bu işi, her alt değiştirme seansı maraton resmenBizimki de çılgınca ağlıyor doktor soğuk geliyordur üstü açılınca demişti ama doğduğu günden beri de böyle devam ediyor oda sıcak bile olsa. Kimi bebek sevmiyor bence alt değiştirmeyiben de çözümü biraz emzirip öyle açmakta buldum en azından daha az katılarak ağlıyor öyle
cnm buyuk anne sana gülmeyı soracaktm en son sorduğumda annene gulmustu merak ediyorum nezmn cevap alıcaz minnoşlardan.Zor işin bizimki soğuk pamuk bile olsa ağlamaz hatta açık bırakıyorum hava alsın die doktor dedi ay senin için kabus o halde
Canım doktoruna danış parol plus hafifletiyor en azından eğer uygun görürse kullan istersen iyi gelir belki.Doğum yapalı 9 gün oldu canım, eşimin izni de bitiyor, yataktan bile eşim kaldırıyor beni, ne yapıcam bilmiyorum. Çocuğu emzirmek çile gibi çok acıyor ya
Biz sab simplex isimli bir damla kullanıyoruz canım hafifletti 5-6 kez kriz yaşıyorduk 1-2 ye düştükızlar benim bebe geceleri aşırı huzursuz oluyor ya gaz durumu sanırım ne yapsam ne önerirsiniz
Yaaa cok sağol kuzumBiz sab simplex isimli bir damla kullanıyoruz canım hafifletti 5-6 kez kriz yaşıyorduk 1-2 ye düştü
Canım düzenli parol, apranax ve antibiyotik alıyorum doğumdan beri. Doktora sordum bugün dayanamadım, voltaren alın sürün yazmış. Eşim nöbetçi eczaneye gitti şimdi. Kalbime kadar uyuştum ne biçim ağrıymış buCanım doktoruna danış parol plus hafifletiyor en azından eğer uygun görürse kullan istersen iyi gelir belki.
Çok şükür iyi ol kuzum okudukca üzülüyordum ben. Bundan sonrs hep böyle artık hayatımızKesinlikle canım, o depresif his geçti en azından. Böyle böyle öğreneceğiz herhalde, tam birine çözüm bulduk derken yeni bir sorun yeni bir döngü başlayacak. Analık mücadele hali :))))
Bugün biberonu birden vermeyin yavas yavas verin dediler onu uygulsdım sanki kusma azaldı gbi. Su gibi değilde peynirimsi bi kusma vardıEvet ya hala öyle bi gülümseme göremedikher gün ufak ufak bi şeyler değişiyor ama sizde durumlar nasıl
Daha var o zaman düzelmesine o zamanBu bende oluyor karıncalanma ve güçsüzlük gbi emzirirken karnıma gelmesin diye hala kaldırdığıma yordum ama hamileyken de vardı açıkçası hamileliğin etkileri çabucak geçmiyor ya ben ondan her şeyi normal buluyorum artık..hatırlıyorum öncekinde 6.ayımda iyiyim sanıp ağır iş yapmıştım o gece tekrar ameliyat olmus gibi ağrım olmuştu bi seneye kadar insan kendine gelemiyor
Kuzum o hamileliktenmiş ya burda bir kaç arkadaş yasadık biz bu durumu. Tansiyon vs yazıyor internetteBen henüz doğurmadım ama sadece sağ elimin bileğinde ağrı ve kitlenme oluyor. Ben de sadece ben de oluyor zannediyordum doktor hamilelikle ilgili değildir demişti. Neden oluyormuş bilgisi olan var mı?
Ay yok izletme zatenPara verince izliyosun kuzumaileden kimse izlemedi
Ben hala doğurdugum kilodayıımm şu emmemiz düzene binsin öyle başlarım zayıflamayaKizlar bir de kilo verme calismalarina ne zaman baslamak gerekiyor var mi aranizda bir diyetisyenden falan gorus alan? Ben hamile kaldigim kiloya geldim ama hazir emzirmeninde etkisi varken eski fazla kilolarimi da vermek istiyorum.
Gobegim de hep vardi ama simdi boyle yumusacik oyun hamuru gibi o nasil gidecek spor mu yapmak lazim korseyle gider mi
Islak mendil soğuk oluyor bizimki ona ağlıyorKızlar bebelerinizin altını açtığınızda feryat figan ağlamaya başlıyorlar mı? Benimki felaket ya her alt değiştirme bir maraton, sesi kısılıyor kasılmaktan, ağlamaktan, morarıyor çocuk resmen mutlaka bi kaldırmak zorunda kalıyoruz. Bu normal mi acaba yenidoğanlar çıplaklığı sevmez demişti hastanedeki ebe, ama bizdeki normal bir durum değil gibi
Ayy çok heycanlııayy şafak 6
Sezaryen canım epiduralDoğum sezeryan mi canım genel mi spinal mi
Ay iyi gelir inşallahCanım düzenli parol, apranax ve antibiyotik alıyorum doğumdan beri. Doktora sordum bugün dayanamadım, voltaren alın sürün yazmış. Eşim nöbetçi eczaneye gitti şimdi. Kalbime kadar uyuştum ne biçim ağrıymış bu
Çok sağol canım benim de kafamda soru işaretiydiÇok şükür iyi ol kuzum okudukca üzülüyordum ben. Bundan sonrs hep böyle artık hayatımız
Bugün biberonu birden vermeyin yavas yavas verin dediler onu uygulsdım sanki kusma azaldı gbi. Su gibi değilde peynirimsi bi kusma vardı
Daha var o zaman düzelmesine o zaman
Kuzum o hamileliktenmiş ya burda bir kaç arkadaş yasadık biz bu durumu. Tansiyon vs yazıyor internette
Ay yok izletme zaten
Ben hala doğurdugum kilodayıımm şu emmemiz düzene binsin öyle başlarım zayıflamaya
Islak mendil soğuk oluyor bizimki ona ağlıyor
Ayy çok heycanlıı
Kuzum, çok teşekkür ederim desteğineÇok şükür iyi ol kuzum okudukca üzülüyordum ben. Bundan sonrs hep böyle artık hayatımız
Bugün biberonu birden vermeyin yavas yavas verin dediler onu uygulsdım sanki kusma azaldı gbi. Su gibi değilde peynirimsi bi kusma vardı
Daha var o zaman düzelmesine o zaman
Kuzum o hamileliktenmiş ya burda bir kaç arkadaş yasadık biz bu durumu. Tansiyon vs yazıyor internette
Ay yok izletme zaten
Ben hala doğurdugum kilodayıımm şu emmemiz düzene binsin öyle başlarım zayıflamaya
Islak mendil soğuk oluyor bizimki ona ağlıyor
Ayy çok heycanlıı
Peynirmsi kusma için ilk sindirim başladıktan sonra kusmanın gerçekleştiği anlamına geliyor canımBugün biberonu birden vermeyin yavas yavas verin dediler onu uygulsdım sanki kusma azaldı gbi. Su gibi değilde peynirimsi bi kusma vardı
Annemde öyle dedi hadi insallahPeynirmsi kusma için ilk sindirim başladıktan sonra kusmanın gerçekleştiği anlamına geliyor canım
Eskiler süt yarıyor da diyor
Canım mesajına ancak cevap verebiliyorum malum mesai başladı artıkAllahım sana şükürler olsun bak gördünmü Allah ne derse o olur eminim senin bile umudun olmadığı günler olmuştur ama doruk şükürler olsun çoı güçlü bir bebek çıktı hiç tanımadan dua ettiğim çok nadir insanlardansınız şimdi uykusuz gecelerin en güzel yanı yanında oluşu olcak iyi mi doruk?
Ben uyumaya yardımcı olsun diye veriyorum. Piş pişlerken veriyorum dalıyor geri alıyorumKızlar emzik verdiniz mi? Memeyle oynuyor, emmiyor da uyumuyor da. Az kaldı emziğe gidiyoruzmemeyi reddetmesinden korkuyorum, biliyorsunuz sarılık var bolca emmesi lazım
Canım mesajına ancak cevap verebiliyorum malum mesai başladı artık
Şükür canım ekimim… Allah ne derse o haklısın, insan bazen çok çaresiz kalınca kitleniyormuş, saçmalıyormuş. Yanlış şeyler düşünüyormuşumudumun olmadığı günler değil de, o günleri benim görecek kadar kalbimin yetmeyeceğine inandığım günler oldu, olmadı dersem yalan olur.
Evet canım hepiniz oğlum İçin güçlü derken ben güç ne demek hiç idrak edememiştim. Gene haklı çıktınız. Allah razı olsun çok teşekkür ederim duaların İçinmaşallah oğlumun kaderdaşı Ağustos bebesi nilim aşılarını oldu, büyüyor. Allah yavrucuğunun keyfini daim etsin. Hep mutlu ol inşallah canım benim… iştahı da en kısa sürede geri gelir umarım.
Doruk iyi ekimcim, sakin kalmaya ve birbirimizi anlamaya çalışıyoruz. O da adapte olacak küvez sonrası hayata inşallah. Düzenli kilo aldığını görürsem daha mutlu olacağım
Tuhaf bir şekilde onsuz onca günleri nasıl geçirdim kendimi sorguluyorum inan.sanki o hep benleydi… öyle de değişik bir his.
Canım ben verdim emzik. Pek almıyor gerçi ama bazen işe yarıyor. Meme reddi yapmadı çok şükür. Hatta 1.5 yaşında çocuğu olan kuzenim dedi ki çene kaslarını güçlendirir. Bakalım inşallah öyledirKızlar emzik verdiniz mi? Memeyle oynuyor, emmiyor da uyumuyor da. Az kaldı emziğe gidiyoruzmemeyi reddetmesinden korkuyorum, biliyorsunuz sarılık var bolca emmesi lazım
19. Güne kadar direnebildim sonunda verdim :)Kızlar emzik verdiniz mi? Memeyle oynuyor, emmiyor da uyumuyor da. Az kaldı emziğe gidiyoruzmemeyi reddetmesinden korkuyorum, biliyorsunuz sarılık var bolca emmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?