2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benim kızım da ağlıyor bir an önce bezi takıyorum bende

Zor işin bizimki soğuk pamuk bile olsa ağlamaz hatta açık bırakıyorum hava alsın die doktor dedi ay senin için kabus o halde

kayınvalıdem acarken evet, bnde hayır. cok hızlı değiştiriyorum ben kayınvalıdem havalansın diye bekliyor ondan sanırm

Aç tok fark etmiyor, sıcak soğuk fark etmiyor çocuğu daha yere yatırır yatırmaz katılıyor yavrum. Ağlamasına da kıyamıyorum bi kaldırıp sakinleştirmeye çalış çocuk morarmasın falan derken 3 kişi yapıyoruz bu işi, her alt değiştirme seansı maraton resmen yenidoğanlar çıplaklıktan nefret eder demişti hastanedeki ebe ama bu kadar sorun yaşayacağımı sanmamıştım

kızlar benim bebe geceleri aşırı huzursuz oluyor ya gaz durumu sanırım ne yapsam ne önerirsiniz

Canım doktoruna danış parol plus hafifletiyor en azından eğer uygun görürse kullan istersen iyi gelir belki.
Canım düzenli parol, apranax ve antibiyotik alıyorum doğumdan beri. Doktora sordum bugün dayanamadım, voltaren alın sürün yazmış. Eşim nöbetçi eczaneye gitti şimdi. Kalbime kadar uyuştum ne biçim ağrıymış bu

Kesinlikle canım, o depresif his geçti en azından. Böyle böyle öğreneceğiz herhalde, tam birine çözüm bulduk derken yeni bir sorun yeni bir döngü başlayacak. Analık mücadele hali :))))
Çok şükür iyi ol kuzum okudukca üzülüyordum ben. Bundan sonrs hep böyle artık hayatımız
Evet ya hala öyle bi gülümseme göremedik her gün ufak ufak bi şeyler değişiyor ama sizde durumlar nasıl
Bugün biberonu birden vermeyin yavas yavas verin dediler onu uygulsdım sanki kusma azaldı gbi. Su gibi değilde peynirimsi bi kusma vardı
Daha var o zaman düzelmesine o zaman
Ben henüz doğurmadım ama sadece sağ elimin bileğinde ağrı ve kitlenme oluyor. Ben de sadece ben de oluyor zannediyordum doktor hamilelikle ilgili değildir demişti. Neden oluyormuş bilgisi olan var mı?
Kuzum o hamileliktenmiş ya burda bir kaç arkadaş yasadık biz bu durumu. Tansiyon vs yazıyor internette
Para verince izliyosun kuzum aileden kimse izlemedi
Ay yok izletme zaten
Ben hala doğurdugum kilodayıımm şu emmemiz düzene binsin öyle başlarım zayıflamaya
Islak mendil soğuk oluyor bizimki ona ağlıyor
Ayy çok heycanlıı

Çok sağol canım benim de kafamda soru işaretiydi

Kuzum, çok teşekkür ederim desteğine Bilinmez bir yolculuk bu, artık yolda oldukça öğreneceğiz mecbur. Sağlıkları yerinde olsun yeter ki

Bugün biberonu birden vermeyin yavas yavas verin dediler onu uygulsdım sanki kusma azaldı gbi. Su gibi değilde peynirimsi bi kusma vardı
Peynirmsi kusma için ilk sindirim başladıktan sonra kusmanın gerçekleştiği anlamına geliyor canım
Eskiler süt yarıyor da diyor

Kızlar emzik verdiniz mi? Memeyle oynuyor, emmiyor da uyumuyor da. Az kaldı emziğe gidiyoruz memeyi reddetmesinden korkuyorum, biliyorsunuz sarılık var bolca emmesi lazım

Canım mesajına ancak cevap verebiliyorum malum mesai başladı artık
Şükür canım ekimim… Allah ne derse o haklısın, insan bazen çok çaresiz kalınca kitleniyormuş, saçmalıyormuş. Yanlış şeyler düşünüyormuş umudumun olmadığı günler değil de, o günleri benim görecek kadar kalbimin yetmeyeceğine inandığım günler oldu, olmadı dersem yalan olur.
Evet canım hepiniz oğlum İçin güçlü derken ben güç ne demek hiç idrak edememiştim. Gene haklı çıktınız. Allah razı olsun çok teşekkür ederim duaların İçin maşallah oğlumun kaderdaşı Ağustos bebesi nilim aşılarını oldu, büyüyor. Allah yavrucuğunun keyfini daim etsin. Hep mutlu ol inşallah canım benim… iştahı da en kısa sürede geri gelir umarım.
Doruk iyi ekimcim, sakin kalmaya ve birbirimizi anlamaya çalışıyoruz. O da adapte olacak küvez sonrası hayata inşallah. Düzenli kilo aldığını görürsem daha mutlu olacağım
Tuhaf bir şekilde onsuz onca günleri nasıl geçirdim kendimi sorguluyorum inan. sanki o hep benleydi… öyle de değişik bir his.

Kızlar emzik verdiniz mi? Memeyle oynuyor, emmiyor da uyumuyor da. Az kaldı emziğe gidiyoruz memeyi reddetmesinden korkuyorum, biliyorsunuz sarılık var bolca emmesi lazım
Ben uyumaya yardımcı olsun diye veriyorum. Piş pişlerken veriyorum dalıyor geri alıyorum

Şöyle 1 hafta 10 gün geçirin her şey daha netleşecek canım benim. Onunda seninde adaptasyon süreciniz kolayca rahatca geçsin insallah. Rabbim onca kederden sonra güzellikler kolaylıklar nasip etsin. Güzelce kilo alır annesi senin sütün her daim şifa Doruk paşaya zaten

Canım ben verdim emzik. Pek almıyor gerçi ama bazen işe yarıyor. Meme reddi yapmadı çok şükür. Hatta 1.5 yaşında çocuğu olan kuzenim dedi ki çene kaslarını güçlendirir. Bakalım inşallah öyledir

19. Güne kadar direnebildim sonunda verdim :)
Bizimki de o gün artık 4 saat falan mememde kalmıştı çok yorulmuştum göğüslerim de çok acımıştı.
Genelde 1 aydan sonra öneriliyor ama ben dayanamadım.
Osman gönülalın emzik kullanımı ile ilgili videosunu izlemeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…