2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kuzum ben de o yüzden çok üzülüyorum, zor sağıyorum zaten ama verdiğim miktarlar da çok az zaten 15 CC, 20 CC falan. Ama içmek istemiyor. Herhalde toktur diye düşünüyorum ama sonra memeye saldırıyor anlamıyorum. Buzluğa attım bazılarını ama içmedikten sonra anlamı yok

Ya ıslak mendili kullanınca mı ağlıyor? Islak mendiller soğuk oluyor ya bizim ki temas edince bi yaygara koparıyor anlatamam
Yok canım daha yere yatırıp altını indirirken başlıyor. Bezini açınca hele nasıl bir yaygara anlatamam morarıyor çocuk resmen

Yedekte sütün dursun zararı olmaz valla. Aranma ihtiyacı olayı açlıktan değil sadece ben onu artık stres yapmıyorum. Kendini sakinleştirmek için istiyor bazen emmeden 5-10 dk gögüs agzında durdugu oluyor. Emzirdikten sonra vermeye calısma yada gögüsten istiyorsa bırak orda dursun 1 saat sonra verirsin sağdıgın sütüde

Ay gercekten ayni bebelerimiz. Geriniyor kizariyor bozarıyor. Bazen gazi cikarmamiza bile müsade etmiyor ve dedigin gibi memede uyuyakaliyor emdikten sonra, hem memeyi cikariyor hem de huysuzlanip sinirlenerek memeyi almaya calisiyor. Insallah 3.hafta atagidir ve gecicidir ne diyelim

Benmari usulü ısıttıysam ve bıraktıysa tekrar dolaba koyup en fazla 1 saat içnde çıkarıp verebiliyorum daha uzunsa vermemek lazım

Canim memeye kokun sıcaklığın için de saldırabilir. Benimki tok olsa bile bazen sırf uyumak için meme istiyor

Evet sütü almıyorsa demek ki tok diye biraz da mutlu oluyorum ben. Memede durma olayı bizde her an mevcut zaten, bazen çekmeyi unutuyor meme ağızda, süt birikiyor boğazında kalıyor süt şapşiğin:))
Aynısı canım, onu gazdan yapıyor. Alt bölgedeki gaz kıvrandıeıyor. Bazen meme emerken alttan corluyor gürültülü bir biçimde resmen o an bi rahatlık okunuyor suratından. Ama sonra yine öyle 4 aya kadar bu gaz sorunuyla uğraşıcaz sanırım inşallah geçicidir.
Yeni doğan cıplaklıgı sevmezmiş ondan mı bilmiyorum ki. Gececek bu zamanlarda
Evet canım, muhtemelen 2-3 haftaya azalır diye umuyorum
Benmari usulü ısıttıysam ve bıraktıysa tekrar dolaba koyup en fazla 1 saat içnde çıkarıp verebiliyorum daha uzunsa vermemek lazım
Evet kaynar suya oturtuyorum ben de canım, 1 saat olayı mantıklı aslında. Yani bozulacak da çocuğun midesini bozucam diye korkuyorum
Benimki de öyle, altını değiştirmekten korkuyorum, daha yatınca yaygara çıkıyor. Bugün poposu kızarmış, pişik mi acaba ya ondan ağlıyor sanırım
Bizim için de alt değiştirme olayı bit macera, annem kayınvalidem eşim hepimiz anca sakinleştiriyoruz çocuğu. Doktor poposu için hametan sürebilirsin dedi canım bize, bir sor istersen sen de doktoruna, iyi geldi bize
Canim memeye kokun sıcaklığın için de saldırabilir. Benimki tok olsa bile bazen sırf uyumak için meme istiyor
Evet muhtemelen ondan canım, yani açlıktan değil. Bunu bilmek beni rahatlatıyor:))

kızlar bgn 40ımız cıktı çok şükür, inşallah 40ımızla beraber bnm kalbimi sıkıstıran düşüncelerde gider nerde kötü birşey hep onu okuyorum.aşırı içselleştiriyorum
Oy maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Analık çok tuhaf ya bu geçmeyecek de alışacağız sanırım zamanla canım. Allah hepsine sağlık sıhhat versin bebişlerimizin. İçini ferah tutmaya çalış, ben de çok kaygılıyım ama son birkaç gündür kendimi teskin edebilmeyi başarıyorum yavaştan canım. Allah yardımcımız olsun

kızlar bgn 40ımız cıktı çok şükür, inşallah 40ımızla beraber bnm kalbimi sıkıstıran düşüncelerde gider nerde kötü birşey hep onu okuyorum.aşırı içselleştiriyorum
Ne gibi düşünceler canım? Yetersizlik, eski hayatına Özlem gibi şeylerde hepimizde var malesef..

Ben bebek emdikten sonra emdiği memeyi sağıyorum. Tabi benimki mini mini 10 dk emdiği için 50 CC ye kadar çıkıyor hemen dolabın alt kısmına atıyorum çünkü petekler yanıyor ev sıcak. Bir sonraki emme zamanı önce sagdigim sütü sıcak suya koyuyorum. O isinana kadar bebek emiyo sonrasına isittigim sütü veriyorum. Hesapta bir memeyi boşaltmış oluyor hem de süt ısındı soğudu olmuyor.

Onlayniz canim. Yahu bi yenidoğan yerine yatirinca 5.dakikada niye uyanir ya niyee. Eskiden derin uyuyordu ben uyandiriyordum simdi de yerinde uyumuyor inanamiyorum kac gun boyle devam edecek acaba. Neredeyse dr a goturecegiz
Bizde de durumlar o şekil
Mrh kızlar lohusa korsesi alan oldu mu hangi marka veya siteden aldınız.
HAyırlı olsun doğum yapmışsınız
Anlatırsanız Doğum hikayenizi dinleriz
Süreç biraz zor olmuş geçmiş olsun.
Ama sağlıcakla gelmiş kuzey Aras güle güle büyütün inşallah bahtı güzel olsun

bnm 2.cocuğum ilkinde de cok uzun yasamıstm bunda da öyle oluyor. inşallah brz daha rahatlarım, rahatlarız.

Ne gibi düşünceler canım? Yetersizlik, eski hayatına Özlem gibi şeylerde hepimizde var malesef..
yok onlar sdece olsa.mesala bir hastalık ya farketmedilerss ya sölese ya böyleyse gbi. burda bir arkadas sma topuk kanından cıkıyor mu dedi hep onu araştrdm. hep korku mesela biri böbrek dıo acaba dr. a mı gitsem oluyorm

Sma olayını ben sormuştum canım, son kontrolde sordum topuk kanından bakılmıyor ona bakılmadı sizde dedi ama tam net cevap alamadığımı düşünüyorum. Anne karnımda yapılan bir testle belli oluyor gibi bir şeyi kastetti sanırım ama net değil benim kafam da. Olacak olan olacak biz ne yaparsak yapalım

Kızlar bende göğüs ucu koruyucu kullanıyorum ne zaman bırakacaksınız kullanmayı ?
Ben suan hiçbir şey kullanmıyorum
Meme ucun alışmış olabilir belki ara ara bırakıp deneyebilirsin
Bazen emerken cok acısa da sonrasında korumaya gerek duymuyorum sürekli göğüs pedi de temas ediyor

Kızlar bende göğüs ucu koruyucu kullanıyorum ne zaman bırakacaksınız kullanmayı ?

Steril etmesi uğraştırıyor yoksa bırakmayı düşünmem sayesinde yaram olmuyor ama bebek alıştı zaten normal verince başta alıyodu şimdi almıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…