Kuzum ben de o yüzden çok üzülüyorum, zor sağıyorum zaten ama verdiğim miktarlar da çok az zaten 15 CC, 20 CC falan. Ama içmek istemiyor. Herhalde toktur diye düşünüyorum ama sonra memeye saldırıyor anlamıyorum. Buzluğa attım bazılarını ama içmedikten sonra anlamı yokBen 1 gün bekledim öyle yıkadım
O ikinci kez ısıtma olayında bilgim yok ama ziyan etme kuzum ya sütü iki parçaya böl gerekirse bence olmazsa doymadıgını anlarsan tekrar verirsin
Ay yorucu olmus birazdık süreç. Emziği tutmayan cocuk tutmuyor tutanda ilk verişte alıyor direk sanırım. Sağlıkla büyüt insallah Kuzey Aras beyii
Yok canım daha yere yatırıp altını indirirken başlıyor. Bezini açınca hele nasıl bir yaygara anlatamam morarıyor çocuk resmenYa ıslak mendili kullanınca mı ağlıyor? Islak mendiller soğuk oluyor ya bizim ki temas edince bi yaygara koparıyor anlatamam
Yedekte sütün dursun zararı olmaz valla. Aranma ihtiyacı olayı açlıktan değil sadece ben onu artık stres yapmıyorum. Kendini sakinleştirmek için istiyor bazen emmeden 5-10 dk gögüs agzında durdugu oluyor. Emzirdikten sonra vermeye calısma yada gögüsten istiyorsa bırak orda dursun 1 saat sonra verirsin sağdıgın sütüdeKuzum ben de o yüzden çok üzülüyorum, zor sağıyorum zaten ama verdiğim miktarlar da çok az zaten 15 CC, 20 CC falan. Ama içmek istemiyor. Herhalde toktur diye düşünüyorum ama sonra memeye saldırıyor anlamıyorum. Buzluğa attım bazılarını ama içmedikten sonra anlamı yok
Ay gercekten ayni bebelerimiz. Geriniyor kizariyor bozarıyor. Bazen gazi cikarmamiza bile müsade etmiyor ve dedigin gibi memede uyuyakaliyor emdikten sonra, hem memeyi cikariyor hem de huysuzlanip sinirlenerek memeyi almaya calisiyor. Insallah 3.hafta atagidir ve gecicidir ne diyelimTam tutmuyor zaten canım, sadece çok sersemlediyse veya yorgunsa uykuya dalacaksa alıyor. Onun dışında pek tutmuyor. Altını değiştirirken aşırı ağlıyor mesela oyalayalım diye veriyoruz bazen tgeri tükürüyor, tutmuyor.
Günlerimiz hemen hemen aynı canım, benim bebe de 20 günlük, herhalde bu da böyle bir süreç. Ama hiç uyumuyor sürekli gaz sancısı halinde. Tam dalacak, uyuyakalıyor memede. Sutyeni kapatırken daha uyanıp sinirle saldırıyor memeye. Ya da gaz sancısı giriyor kıvranıp ağlamaya başlıyor çocuğumnapılır bilemiyorum
Yok canım daha yere yatırıp altını indirirken başlıyor. Bezini açınca hele nasıl bir yaygara anlatamam morarıyor çocuk resmen
Kızlar size bir sorum olacak, sağdığım sütü vermeye çalışıyorum kıza ama genellikle hepsini bitirmiyor, içmek istemiyor. Hatta memeye saldırıyor orada da süt varken. Kaynar suda bekletip ısıtarak veriyorum sütü. Kalanını tekrar ısıtmak sağlıklı olmaz değil mi dökmek mi gerekir?
Benimki de öyle, altını değiştirmekten korkuyorum, daha yatınca yaygara çıkıyor. Bugün poposu kızarmış, pişik mi acaba yaYok canım daha yere yatırıp altını indirirken başlıyor. Bezini açınca hele nasıl bir yaygara anlatamam morarıyor çocuk resmen
Canim memeye kokun sıcaklığın için de saldırabilir. Benimki tok olsa bile bazen sırf uyumak için meme istiyorKuzum ben de o yüzden çok üzülüyorum, zor sağıyorum zaten ama verdiğim miktarlar da çok az zaten 15 CC, 20 CC falan. Ama içmek istemiyor. Herhalde toktur diye düşünüyorum ama sonra memeye saldırıyor anlamıyorum. Buzluğa attım bazılarını ama içmedikten sonra anlamı yok
Evet sütü almıyorsa demek ki tok diye biraz da mutlu oluyorum ben. Memede durma olayı bizde her an mevcut zaten, bazen çekmeyi unutuyor meme ağızda, süt birikiyor boğazında kalıyor süt şapşiğin:))Yedekte sütün dursun zararı olmaz valla. Aranma ihtiyacı olayı açlıktan değil sadece ben onu artık stres yapmıyorum. Kendini sakinleştirmek için istiyor bazen emmeden 5-10 dk gögüs agzında durdugu oluyor. Emzirdikten sonra vermeye calısma yada gögüsten istiyorsa bırak orda dursun 1 saat sonra verirsin sağdıgın sütüde
Aynısı canım, onu gazdan yapıyor. Alt bölgedeki gaz kıvrandıeıyor. Bazen meme emerken alttan corluyor gürültülü bir biçimde resmen o an bi rahatlık okunuyor suratından. Ama sonra yine öyleAy gercekten ayni bebelerimiz. Geriniyor kizariyor bozarıyor. Bazen gazi cikarmamiza bile müsade etmiyor ve dedigin gibi memede uyuyakaliyor emdikten sonra, hem memeyi cikariyor hem de huysuzlanip sinirlenerek memeyi almaya calisiyor. Insallah 3.hafta atagidir ve gecicidir ne diyelim
Evet canım, muhtemelen 2-3 haftaya azalır diye umuyorumYeni doğan cıplaklıgı sevmezmiş ondan mı bilmiyorum ki. Gececek bu zamanlarda
Evet kaynar suya oturtuyorum ben de canım, 1 saat olayı mantıklı aslında. Yani bozulacak da çocuğun midesini bozucam diye korkuyorumBenmari usulü ısıttıysam ve bıraktıysa tekrar dolaba koyup en fazla 1 saat içnde çıkarıp verebiliyorum daha uzunsa vermemek lazım
Bizim için de alt değiştirme olayı bit macera, annem kayınvalidem eşim hepimiz anca sakinleştiriyoruz çocuğu. Doktor poposu için hametan sürebilirsin dedi canım bize, bir sor istersen sen de doktoruna, iyi geldi bizeBenimki de öyle, altını değiştirmekten korkuyorum, daha yatınca yaygara çıkıyor. Bugün poposu kızarmış, pişik mi acaba yaondan ağlıyor sanırım
Evet muhtemelen ondan canım, yani açlıktan değil. Bunu bilmek beni rahatlatıyor:))Canim memeye kokun sıcaklığın için de saldırabilir. Benimki tok olsa bile bazen sırf uyumak için meme istiyor
Oy maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Analık çok tuhaf ya bu geçmeyecek de alışacağız sanırım zamanla canım. Allah hepsine sağlık sıhhat versin bebişlerimizin. İçini ferah tutmaya çalış, ben de çok kaygılıyım ama son birkaç gündür kendimi teskin edebilmeyi başarıyorum yavaştan canım. Allah yardımcımız olsunkızlar bgn 40ımız cıktı çok şükür, inşallah 40ımızla beraber bnm kalbimi sıkıstıran düşüncelerde gider nerde kötü birşey hep onu okuyorum.aşırı içselleştiriyorum
Ne gibi düşünceler canım? Yetersizlik, eski hayatına Özlem gibi şeylerde hepimizde var malesef..kızlar bgn 40ımız cıktı çok şükür, inşallah 40ımızla beraber bnm kalbimi sıkıstıran düşüncelerde gider nerde kötü birşey hep onu okuyorum.aşırı içselleştiriyorum
Ben bebek emdikten sonra emdiği memeyi sağıyorum. Tabi benimki mini mini 10 dk emdiği için 50 CC ye kadar çıkıyor hemen dolabın alt kısmına atıyorum çünkü petekler yanıyor ev sıcak. Bir sonraki emme zamanı önce sagdigim sütü sıcak suya koyuyorum. O isinana kadar bebek emiyo sonrasına isittigim sütü veriyorum. Hesapta bir memeyi boşaltmış oluyor hem de süt ısındı soğudu olmuyor.Evet sütü almıyorsa demek ki tok diye biraz da mutlu oluyorum ben. Memede durma olayı bizde her an mevcut zaten, bazen çekmeyi unutuyor meme ağızda, süt birikiyor boğazında kalıyor süt şapşiğin:))
Aynısı canım, onu gazdan yapıyor. Alt bölgedeki gaz kıvrandıeıyor. Bazen meme emerken alttan corluyor gürültülü bir biçimde resmen o an bi rahatlık okunuyor suratından. Ama sonra yine öyle4 aya kadar bu gaz sorunuyla uğraşıcaz sanırım inşallah geçicidir.
Evet canım, muhtemelen 2-3 haftaya azalır diye umuyorum
Evet kaynar suya oturtuyorum ben de canım, 1 saat olayı mantıklı aslında. Yani bozulacak da çocuğun midesini bozucam diye korkuyorum
Bizim için de alt değiştirme olayı bit macera, annem kayınvalidem eşim hepimiz anca sakinleştiriyoruz çocuğu. Doktor poposu için hametan sürebilirsin dedi canım bize, bir sor istersen sen de doktoruna, iyi geldi bize
Evet muhtemelen ondan canım, yani açlıktan değil. Bunu bilmek beni rahatlatıyor:))
Bizde de durumlar o şekilOnlayniz canim. Yahu bi yenidoğan yerine yatirinca 5.dakikada niye uyanir ya niyee. Eskiden derin uyuyordu ben uyandiriyordum simdi de yerinde uyumuyor inanamiyorum kac gun boyle devam edecek acaba. Neredeyse dr a goturecegiz
HAyırlı olsun doğum yapmışsınızMrh kızlar lohusa korsesi alan oldu mu hangi marka veya siteden aldınız.
Süreç biraz zor olmuş geçmiş olsun.Amin canım benim
Benim zaten doğum tarihim belliydi 26 ekim çarşamba sabah saat 6 da yatışım yapıldı saat 8:30 da doğuma girdim benim ikinci gebeliğimdi bu doğumum baya zorlu geçti 3 defa bayıldım tansiyonum düştü ağrılarım çok oldu ilk 2 gün bebeğim tam doymadı sürekli ağladı yarım saat bile uyku uyumadık sütüm geldi bu sefer beyfendi sürekli emmek istiyor emzik aldık 3 tane ucu farklı yine emmiyor napacagımı bilmiyorum alışması için
Teşekkür ederim38+2 dünyaya geldi 3kilo 350 gram doğdu ismimizi de kuzey Aras koyduk
Bi dene bakalım kuşum oturunca katlanmıyordur innşBize göbek düştükten 24 saat sonra ilk banyo dedi hemşire
Medpride Askılı Bel ve Göbek Lohusa Lateks Korsesi
Ben bunu aldım canım hatta yarın takmayı düşünüyorum
bnm 2.cocuğum ilkinde de cok uzun yasamıstm bunda da öyle oluyor. inşallah brz daha rahatlarım, rahatlarız.Oy maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Analık çok tuhaf ya bu geçmeyecek de alışacağız sanırım zamanla canım. Allah hepsine sağlık sıhhat versin bebişlerimizin. İçini ferah tutmaya çalış, ben de çok kaygılıyım ama son birkaç gündür kendimi teskin edebilmeyi başarıyorum yavaştan canım. Allah yardımcımız olsun
yok onlar sdece olsa.mesala bir hastalık ya farketmedilerss ya sölese ya böyleyse gbi. burda bir arkadas sma topuk kanından cıkıyor mu dedi hep onu araştrdm. hep korku mesela biri böbrek dıo acaba dr. a mı gitsem oluyormNe gibi düşünceler canım? Yetersizlik, eski hayatına Özlem gibi şeylerde hepimizde var malesef..
Sma olayını ben sormuştum canım, son kontrolde sordum topuk kanından bakılmıyor ona bakılmadı sizde dedi ama tam net cevap alamadığımı düşünüyorum. Anne karnımda yapılan bir testle belli oluyor gibi bir şeyi kastetti sanırım ama net değil benim kafam da. Olacak olan olacak biz ne yaparsak yapalımbnm 2.cocuğum ilkinde de cok uzun yasamıstm bunda da öyle oluyor. inşallah brz daha rahatlarım, rahatlarız.
yok onlar sdece olsa.mesala bir hastalık ya farketmedilerss ya sölese ya böyleyse gbi. burda bir arkadas sma topuk kanından cıkıyor mu dedi hep onu araştrdm. hep korku mesela biri böbrek dıo acaba dr. a mı gitsem oluyorm
Ben suan hiçbir şey kullanmıyorumKızlar bende göğüs ucu koruyucu kullanıyorum ne zaman bırakacaksınız kullanmayı ?
Kızlar bende göğüs ucu koruyucu kullanıyorum ne zaman bırakacaksınız kullanmayı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?