2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynı benim bebeğim de böyle. İlk bebeğim altı açılınca rahatlar susardı tam tersi. Rahat rahat değişirdim. Bu hanımefendi aynı dediğin gibi sesi kısılırcasına ağlıyor. Asla yatmak da istemiyor

Ben suan hiçbir şey kullanmıyorum
Meme ucun alışmış olabilir belki ara ara bırakıp deneyebilirsin
Bazen emerken cok acısa da sonrasında korumaya gerek duymuyorum sürekli göğüs pedi de temas ediyor
Sanırım artık ben de alıştım. Çok nadiren nemlendirmek için lansinoh sürüyorum. Neydi o geçen hafta geri gelmişti acısı. Göğüs ucu ağrısı cidden çok fena.

Kızlar emzik verdiniz mi? Memeyle oynuyor, emmiyor da uyumuyor da. Az kaldı emziğe gidiyoruz memeyi reddetmesinden korkuyorum, biliyorsunuz sarılık var bolca emmesi lazım
Bende de öyle durum oldu mecbur emzik verdim korkarak ama reddetmedi hatta acıktığında hazırlık yaparken ağlamasın diye ağzına koyuyorum atıyo bunu istemiyorum edasıyla

Evet cnm pişik onleyici krem diye geciyor. Pisik olduysa istersen kantaron yagi sur sonra da bu kremi surersin

Benimki sağdığım sütü pek içmek istemiyor canım genelde, bir de bizde hiçbir düzen yok ne yazık ki. Yani 2 saatte bir emzirme falan yok, sürekli huzursuz olduğu için hep memede durmak istiyor ya da ağlıyor sancısından ötürü. Kaşık biberonla veriyorum sütü ama yarısı içeri yarısı dışarı gidiyor, ağlıyor istemiyor. Tam sütü ısıtayım derken uyukluyor, uykusu 20 dakika sürüyor, sonra yine memeye saldırıyor vs. Uyku düzeni zaten yok, yetişkin insanlar gibi bir kerede uzun uyuyor, gün içinde kesinlikle uyumadı 5 gündür. O yüzden gece gündüz birbirine karıştı bizde hep Dün gece 1.5'tan beri ayaktayız mesela, derin uykuya dalamıyor

40+2 doğum yaptım.karın ağrısı gibi başladı 15 dk ara ile güçlü 7 dk ara ile Hafif geldi ve 1 saat sonra normal doğum yaptım.ilk oğlum vardı onda sancıda belim çok ağrımıştı kırılır gibi bunda sadece karın ağrısı yaşadım.en dayanılmaz ağrı doğuma son 5 dk kala yaşadım.belki yürüyüş çok yaptım son güne kadar onların faydası.kızım 3200 kg boyu 52 cm.şuan 6 günlüğüz 2 güne kadar çok ağladı gram uyutmadı bizi. Rengide hafif sararınca mama verdik 30 cc ve açlıktan bağırıyormuş çocuk.şimdi sabah akşam veriyorum mışıl mışıl uyuyor.oğlum doğar doğmaz boynunu tutuyordu bunda böyle değil Başımız çok sallanıyor.sizdede aynımı

Kızlar bende göğüs ucu koruyucu kullanıyorum ne zaman bırakacaksınız kullanmayı ?
Canım sanırım silikon göğüs ucundan bahsediyorsun. Ben kullanıyorum hâlâ, mesela geceleri göğsüm çok dolduğunda bebiş hemen alamıyor meme ucunu, kanırtıyor, geceleri takıyorum ya da acı eşiğim çok düşükse takıyorum. Gündüzleri dinlenebildiysem biraz da iyilediyse bismillah deyip normal meme veriyorum. Hâlâ kullanıyorum böyle aralıklarla. Çünkü yaram iyileşmedi henüz

Kızlar naptınız nasılsınız bayadır yazamadım kaosun içindeyiz 3 yaşında kızım yenidoğan bebem düzeni oturtamadık umarım herkes iyidir
Küçük çocuğu ve bebesi olanlar nasıl bir düzen oturttu? oturttu mu? önerisi olan var mı varsa Allah aşkına yeşillendirin burayı. Kızım kardeşini seviyor ama sabah özellikle sıkıntı çıkarıyor ağlamaya başlıyor. Bebeği özellikle ben sevince bana bakarken yakalıyorum sonra gülüyor ama anlıyorum canı sıkılıyor.
En önemli olay aynı anda kalkınca bebek meme istiyor kızım kahvaltı istiyor siz nasıl hallediyorsunuz
Hayyal şükürler olsun yavrunla kavuşmuşsunuz bol sevmeli sarılmalı geçirin günlerinizi hasret uzun oldu
Spicelover hayırlısı ile doğumun olsun inşallah

Kızlar bende göğüs ucu koruyucu kullanıyorum ne zaman bırakacaksınız kullanmayı ?
Ara ara deniyorum canım göğüsümü tutmuyor benim kız mecbur hala silikon göğüs ucuyla emziriyorum. Çok zor temizlemek uğraşmak ama ne yapayım emsinde nasıl olursa olsun diye dayanıyorum. Senin bebişte mi göğüsünü tutmuyor

sagol canim

Simdi tam kiskanma donemleri ve anneyi kaybetme korkusu olan donem. ondan da extra duygusaldir
insallah en kisa zamanda alisirlar birbirine

Benim göğsümün ucu yok pek canım yinede tutuyordu çocuğum ama olmadığı için çok yara oldu ağlıyordum artık emzirirken

Canım cocugun bakımına kızınıda dahil et bence ona böyle sorumluluk yüklemek gibi değilde hani altını değiştirirken ıslak mendilini iste vs. Ona bebeğin çok küçük ve bakıma muhtac oldugunu farkettirirsen daha kolay bir süreç olur. Sana baktıgı anlarda yanına cagır öp onu vs. eminiimm sürecin cok yorucudur ben tek cocukla yoruluyorum birde annem yanımda olmasına rağmen iki bebekli hayatı düşünemiyorum

Benim göğsümün ucu yok pek canım yinede tutuyordu çocuğum ama olmadığı için çok yara oldu ağlıyordum artık emzirirken

Canım benimde gögüs ucum yoktu eme eme cıkardı kendisi. Hala tabi normal değil ama ilk güne nazaran daha iyi. Biraz iyileşsin aslında vermeye basla bebekler emdikce cıkarıyorlar

kızlar biz bugün 1 aylık olduk ve 4 gündür kızım inanılmaz ağlama krizlerine giriyor zaten uykudan zor uyanma halleri devam ediyor hala uyanınca da tüm uyanık vakti ağlamakla geçiyor
20. Günden bildiriyorum bizde öyle uyanık kaldıgı her an çığlık çığlığa duruyoruz

Annem ve kayınvalidem gittiler dönüşümlü geliyorlardı dün gece ilk kez tek başımızaydık sağolsun eşim çok yardım ediyor bugünde iki misafir birden geldi çocuğun ağlama saati tuttu Allah hepimize sabır versin kızlar çok zorlu bir süreçten geçiyoruz
Alışmamız için iyi aslında ama ben yalnız hissediyorum ve çok yoruluyorum ev işlerinin devam etmesi gerekiyor 1.5 saatte bir emziriyorum hiç dinlemedim dün çağırsam mı tekrar annemi bilemiyorum oda çok yoruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…