2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İçiyorum kuzum hatta aksam bebeği anneme bırakıp hastaneye gittiğimizde eşimle konusuyorduk cok mu kasıyorum kendimi süt için denemediğim şey yemediğim şey kalmadı. Acaba hepsini bırakıp suyumu içip sakin mi kalsam ki diye. Zamanla gececekte işte kendi kendine bir şey gelince basına üstlenebiliyorsun her şeyi ama böyle kücücük bir sana sürekli ihtiyacı olan bir yavrunun sanki eksik bırakıyormuş hissi yoruyor. Gececek insallah
Saat 6 da kalkıldı emzirme ve peşine beslenme seansımız 1 saatten fazla sürdüğü için 9 da ki yni beslenme seansını bekliyoruz tabi kafada ki tilkilerle uyunabilirse bebek uyumusken uyumak lazım

Bu süreçte cok mu zorladık ki diyorum kendimizi 20 gündür cok sükür kesi yerinde bir şeyler yoktu ayaklanmaya basladıkca kendimizi esirgemiyoruz heralde. Dikkat etmek lazım insallah sağ salim atlatalım su süreçleride. Biz ne kadar gerginsek miniklerimizde o kadar huzursuz oluyor

Bi arkadaşım rota aşısı yaptırdıktan sonra bebeği rota oldu 1 hafta ishal kilo kaybı vs uğraştılar o yüzden bilmiyorum rota yapılmalı mı

Kuzum, sürecin kendisi zor zaten bir de üstüne evet, zorluyor tabii insan kendini. Bak bu gece emzirmekte zorlandım, silikon göğüs uçlarından sonra meme almamaya direniyor, uyutmakta dolandım, her tarafım ıslandı, sabaha karşı artık yatağına koydum annemi başına diktim iki dakika, gidip sutyen aradım kendime. Allah'tan annem yıkamış, hiçbir ev işine bakamıyorum mesela. Annemler olmasa napardım diye ağlıyorum ara sıra. Gerçekten çok zor bir süreç, 2-3 aya düzene giriyor diyorlar umarım doğrudur, tek dayanağım bu şu an.

Bi arkadaşım rota aşısı yaptırdıktan sonra bebeği rota oldu 1 hafta ishal kilo kaybı vs uğraştılar o yüzden bilmiyorum rota yapılmalı mı
asinin mantigi o zaten. o virus yada bakterinden birazcik enjekte ederlerki , vucut tanisin o yabanciyi ona uygun antikor uretip savassin. bu sekilde bagisiklik kazanilir.
Kimisi cok hafif gecirir, kimisi agir gecirir. o yuzden genel olarak her asidan sonra da ates cikar cunku savunma hucrelerimiz yabanciya karsi extra uretim yapar

kesinlikle aklı ermeden yapılmalıymış

ay kuzum güneş akıllı bıdık
Canım bebişin sağlıklı, yardım edenin de varsa bundan daha büyük nimet yok. İsyan değil de insanın çaresiz kaldığı dönemler oluyor hayatta. Gayet normal şeyler yaşıyorsun hissediyorsun. Bir de tuhaf şekilde bütün anneler çocuklarının bebekliğini özlüyor bana en büyük güç veren düşünce bu inan ki.
O ten tene temasın tarifi yok tarifsiz bir huzur içinde oluyorlar. Maşallah kuzuma ya
Gerçekten bu forum olmasaydı ben de çok şeyi idrak etmekte zorlanırdım.
koğuş bugün uykusuz doktorumuz bir aşı önerdi, synagis. Prematurelere özellikle öneriliyormuş. Yavrum çok ağladı yapılırken, gece de bizi mahvetti o yavru O ne huzursuzluktu P pohpoh86 canım sen yaptırmış mıydın bunu?

Koğuş önce uyusaydı da kalksaydı keşke.
hayaller başağım olacak olacak
Aaa bunu duymamıştım. İnşallah öyledir kuzum ya Tek ümidim minik ağzının büyüdükçe memeyi kolay kavrayabilmesi Siz artık yanyana halledersiniz bence, savaşçı çiftsiniz siz
Emzirme danışmanım söyledi. Bu dezavantaj değil, avantaj diye. bakalım o avantaja hakkıyla erişebilcez mi
aslında yanyana iken yavrum her gün farklı bir modda. Bakalım o rutin denen şeye ne zaman erişcez…
Canım tahlil sonucu tam olarak nedir?
Canım önce kendini düşüneceksin, sen iyi olmazsan bebek de iyi olmuyormuş. Mümkün olduğu kadar akışa bırakmak lazım, ne kadar olursa artık… hala yanında birileri kalıyor mu?
Canım o silikon uçlar tamamen meme reddine davetiye. Yara filan mı olduğu için almıştın?

Canım senin oğlun en azından çocuk laftan anlamıyor ben 38 yaşındaki kocama laf anlatamıyorum. Çocuğu soğuk odaya götürüp maç izlemeye çalışıyor, dışarıdan gelip öpmeye çalışıyor, ellerini yıkamadan kucağına almaya çalışıyor, uyuyan bebeyi yerinden kaldırmaya çalışıyor kocam da benim büyük oğlum bence.

Aslında yaparlardı ama burda 26 sında açılıyormuş verem aşısı canlı aşı olduğu için bigün sadece bizimkinin 2. Ayı dolmadı o gün yapmadılar önümüzdeki 26 sına kaldı aslında iyi oldu gerçekten daha ağır olcaktı huysuzdu ama gece uyudu şimdide aynı Nil çok şükür Geldi gülüyor cvplar veriyor agularla el kol durmuyor ama bizdede yeni geldi güncelleme hem erken gelmelerininde etkisi var merak etme bir hafta sonra sizde yaşıcaksınız atel yapmadı ama calpol verdiler olursa diye cnm

Antibiyotik iğne olarak vermişti bize. İğneler bittiği halde kakada kan geçmemişti. Tahlilde kan çıkıyordu hala.Yüzünde de taneler vardı çok yaygindi ama kırmızı kırmızı cildiyeye götürmüştüm cildiye doktoru görür görmez süt alerjisi bu dedi. Ben diyet yaptım ve 5 gün içinde tüm belirtiler gitti. Doktora da kont gittigimizde süt elerjisi olabilirmiş dedim evet olabilir demişti sadece. Sonra doktor değiştirdik zaten ve o ignelerde boşa vuruldu yavruma daha 40liydi

Benim bunları 28 yaşındaki kocama anlatamamam gayet normal o zaman. Saçı olsa tutuvereceğim, saçı da yok.

Benim oğlumun da yüzü aynı şekilde, süt ve süt ürünlerine ara veriyoruz dedi doktorum, yalnız bir şey soracağım: Kafasında da var mıydı bu kırmızı leke ve sivilcelerden?

Oğlumun yüzü gibi kafa derisi de tarlaya döndü resmen, kahroluyorum baktıkça.

Ayy kıyamam kuzuma ya bende şüpheleniyorumda dile getirmiyorum yok yok değildir diyorum
Yoktur yoktur annesi sen bana bakma
Ankara'dayim canım. Konusabilirsem detayları öğrenir yapılabilecek birşey olursa yazarım buraya teşekkür ederim
Alıntılamak için geç kalmışım ama senin komşun istemişti değil mi süt ben de Ankara’dayım canım kızım yoğun bakımda iken biraz fazla sağmışım birikmiş de şu an artık süt yapıcı çayları kestim kızıma yetecek kadar var ama buzluğumda süt var eğer hala ihtiyaçları varsa verebilirim
Canım ben çok öpmek istediği zaman ayağını açıyorum ayağını öptürüyorum sebebini sorunca da hastalık geçmesin diyorum mesela dün en son ayağını açtığımda neyse ya anne öpmem geçmesin kardeşime dedi çok uzaklaştırmadan alternatif bularak anlatabilirsin onlarda abi abla oldular onlarda sevmek istiyorlar

Kızlar acelecimi davranıyorum bilmiyorum ama yemiyorumdq hiçbir şey 55 le hamile kaldım 69 ile doğuma gittim 60 da çakılı kaldım 2 ay oldu o 5 kilo gitmiyor biliyorsunuz emzirmiyorumda kuş kadar yiyorum uykusuz geceler anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…