- 26 Şubat 2015
- 2.065
- 4.693
- 333
Bende aynı durumdayım 6 kilo kaldı üzerimde hiç bir kıyafetime sığamıyorum sıvı tüketiyorum bol su tüketiyorum protein ağırlıklı besleniyorum böyle böyle vereceğiz inşKızlar acelecimi davranıyorum bilmiyorum ama yemiyorumdq hiçbir şey 55 le hamile kaldım 69 ile doğuma gittim 60 da çakılı kaldım 2 ay oldu o 5 kilo gitmiyor biliyorsunuz emzirmiyorumda kuş kadar yiyorum uykusuz geceler anlamadım ya
Nil artık büyüyor daha çok yoruyor seni, az yedikçe vücut bu yorgunlukla iyice kasıyor kendini. Bence ağırlıklı olarak protein ile beslen, vereceksin eminim.Kızlar acelecimi davranıyorum bilmiyorum ama yemiyorumdq hiçbir şey 55 le hamile kaldım 69 ile doğuma gittim 60 da çakılı kaldım 2 ay oldu o 5 kilo gitmiyor biliyorsunuz emzirmiyorumda kuş kadar yiyorum uykusuz geceler anlamadım ya
Göğüslerinde doluluk artınca da olur ateşlenme. Aklıma ilk o geldi ben de çok olurdu bir önceki bebegimde.Kızlar ateş basması yaşayan bir tek ben miyim? Gece nefes alamıyordum uyandığımda. Eşim de şehir dışına çıktı yalnızım artık. Böyle yanarsam diye korkuyorum niye böyle ateş basıyor
2 gündür sağmıyorum ondan mı acabaGöğüslerinde doluluk artınca da olur ateşlenme. Aklıma ilk o geldi ben de çok olurdu bir önceki bebegimde.
Evet canım, açık yaram var meme ucunda, bebek orayı alıp damağıyla bir güzel eziyor. Hele emerken sancısı tutarsa kıvranıp geriye ileriye sağa sola çekiştiriyor. Ağlayarak emziriyordum. Silikon uçların faydasını gördüm ama bazen memeyi yakalamakta zorluk yaşıyor şimdi de...ay kuzum güneş akıllı bıdık
Canım bebişin sağlıklı, yardım edenin de varsa bundan daha büyük nimet yok. İsyan değil de insanın çaresiz kaldığı dönemler oluyor hayatta. Gayet normal şeyler yaşıyorsun hissediyorsun. Bir de tuhaf şekilde bütün anneler çocuklarının bebekliğini özlüyorbana en büyük güç veren düşünce bu inan ki.
O ten tene temasın tarifi yoktarifsiz bir huzur içinde oluyorlar. Maşallah kuzuma ya
Gerçekten bu forum olmasaydı ben de çok şeyi idrak etmekte zorlanırdım.
koğuş bugün uykusuz doktorumuz bir aşı önerdi, synagis. Prematurelere özellikle öneriliyormuş. Yavrum çok ağladı yapılırken, gece de bizi mahvetti o yavru O ne huzursuzluktu @pohpoh86 canım sen yaptırmış mıydın bunu?
hayaller başağım olacak olacak
Emzirme danışmanım söyledi. Bu dezavantaj değil, avantaj diye.bakalım o avantaja hakkıyla erişebilcez mi
aslında yanyana iken yavrum her gün farklı bir modda. Bakalım o rutin denen şeye ne zaman erişcez…
Canım tahlil sonucu tam olarak nedir?
Canım önce kendini düşüneceksin, sen iyi olmazsan bebek de iyi olmuyormuş. Mümkün olduğu kadar akışa bırakmak lazım, ne kadar olursa artık… hala yanında birileri kalıyor mu?
Canım o silikon uçlar tamamen meme reddine davetiye. Yara filan mı olduğu için almıştın?
Benim de fazlalıklarım son bir kaç gündür gözüma batmaya başladı. Şu sezaryen göbeği dedikleri şey gerçekten varmış ve kolay gitmiyormuş. Doğum yaptığım günün ertesi kendimi şuan olduğumdan daha zayıf hissediyorum resmen. Aşırı derecede tatlıya bir düşkünlüğüm var, neredeyse her gün yiyorumKızlar acelecimi davranıyorum bilmiyorum ama yemiyorumdq hiçbir şey 55 le hamile kaldım 69 ile doğuma gittim 60 da çakılı kaldım 2 ay oldu o 5 kilo gitmiyor biliyorsunuz emzirmiyorumda kuş kadar yiyorum uykusuz geceler anlamadım ya
Oyyy kuzuya. Maşallah ya senin yazdıklarını okudukça ağlayasım geliyor
Ayyy çok teşekkür ederim canım bugün görüşebilirsem muhakkak dönüş yaparımYoktur yoktur annesi sen bana bakma
Alıntılamak için geç kalmışım ama senin komşun istemişti değil mi süt ben de Ankara’dayım canım kızım yoğun bakımda iken biraz fazla sağmışım birikmiş de şu an artık süt yapıcı çayları kestim kızıma yetecek kadar var ama buzluğumda süt var eğer hala ihtiyaçları varsa verebilirim
Canım ben çok öpmek istediği zaman ayağını açıyorum ayağını öptürüyorum sebebini sorunca da hastalık geçmesin diyorum mesela dün en son ayağını açtığımda neyse ya anne öpmem geçmesin kardeşime dedi çok uzaklaştırmadan alternatif bularak anlatabilirsin onlarda abi abla oldular onlarda sevmek istiyorlar
Bez sayısı böyle iyiyse takılma bence bez sayısından anlayacakmışız doyup doymadığını.Aynıyiz kızım da 7 ekim doğumlu 25günlük. Bez sizinkiyle aynı sayılır fazla bile olabilir ama kafama takılan akşamdan beri meme den ayrılmamasina ragmn niye biberonla 60, cc içti acaba bilemiyorum
Ayyy inanmıyorum benim kızımda da var yüzünde o kırmızı lekelerden bir türlü geçmedi ben giysileri tahriş etti falan sandım. Sen deyince baktım kafasında da var saç derisinde. Süt alerjisi mi buBenim oğlumun da yüzü aynı şekilde, süt ve süt ürünlerine ara veriyoruz dedi doktorum, yalnız bir şey soracağım: Kafasında da var mıydı bu kırmızı leke ve sivilcelerden?
Oğlumun yüzü gibi kafa derisi de tarlaya döndü resmen, kahroluyorum baktıkça.
Geçtik şükür :)Allah yardımcınız olsun inşallah geçersiniz testi canım benim
Canım ben bunda kullanmıyorum ama oğlumda alerji maması bittikten sonra normal mamaya geçerken uzun araştırma sonrası EVOLVİA da karar kılmıştım. İçeriği bir bebeğe sindirim olarak en uygunu o gelmişti bana.Selam kızlar bir sorum var mamadan sonra bebişe su veriyor musunuz ? Birde önerdiğiniz beğendiğiniz mama var mı?
Ben dikkat ettim regl dönemime denk gelen günlerde ateş basması yaşıyorum. Onun sıkıntısı yapıyor olabilir miKızlar ateş basması yaşayan bir tek ben miyim? Gece nefes alamıyordum uyandığımda. Eşim de şehir dışına çıktı yalnızım artık. Böyle yanarsam diye korkuyorum niye böyle ateş basıyor
Ee bu bizÇok direndim ama reflü yatağı alacağım bugün kusmalardan illallah ettim sürekli kıyafet değişiyoruz :/
Hem kıpkırmızı hem her yeri sivilce kaplı bebeğim.Bez sayısı böyle iyiyse takılma bence bez sayısından anlayacakmışız doyup doymadığını.
Ayyy inanmıyorum benim kızımda da var yüzünde o kırmızı lekelerden bir türlü geçmedi ben giysileri tahriş etti falan sandım. Sen deyince baktım kafasında da var saç derisinde. Süt alerjisi mi bu
Bana da oyle geliyor gunduz ustundeki inceydi sanirim nugun daha dikkat edicemÜşüyüncede yapıyorlar sanırım bizim ev çok sıcak soba açmıyorduk bugün babannesinde kaldık sobalı mışıl mışıl uyudu
Kötü olmuş ama mecburiyetler işteEvet canım, açık yaram var meme ucunda, bebek orayı alıp damağıyla bir güzel eziyor. Hele emerken sancısı tutarsa kıvranıp geriye ileriye sağa sola çekiştiriyor. Ağlayarak emziriyordum. Silikon uçların faydasını gördüm ama bazen memeyi yakalamakta zorluk yaşıyor şimdi de...
CanımOyyy kuzuya. Maşallah ya senin yazdıklarını okudukça ağlayasım geliyorresmen bir hikaye yazdınız doruk kuşla beraber. Maşallah size, bir daha hiç ayrılmasın elleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?