2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bende aynı durumdayım 6 kilo kaldı üzerimde hiç bir kıyafetime sığamıyorum sıvı tüketiyorum bol su tüketiyorum protein ağırlıklı besleniyorum böyle böyle vereceğiz inş

Nil artık büyüyor daha çok yoruyor seni, az yedikçe vücut bu yorgunlukla iyice kasıyor kendini. Bence ağırlıklı olarak protein ile beslen, vereceksin eminim.

Kızlar ateş basması yaşayan bir tek ben miyim? Gece nefes alamıyordum uyandığımda. Eşim de şehir dışına çıktı yalnızım artık. Böyle yanarsam diye korkuyorum niye böyle ateş basıyor

Kızlar ateş basması yaşayan bir tek ben miyim? Gece nefes alamıyordum uyandığımda. Eşim de şehir dışına çıktı yalnızım artık. Böyle yanarsam diye korkuyorum niye böyle ateş basıyor
Göğüslerinde doluluk artınca da olur ateşlenme. Aklıma ilk o geldi ben de çok olurdu bir önceki bebegimde.

Evet canım, açık yaram var meme ucunda, bebek orayı alıp damağıyla bir güzel eziyor. Hele emerken sancısı tutarsa kıvranıp geriye ileriye sağa sola çekiştiriyor. Ağlayarak emziriyordum. Silikon uçların faydasını gördüm ama bazen memeyi yakalamakta zorluk yaşıyor şimdi de...

Kızlar, Bilge'nin bu sabahtan beri burnu akıyor ya dün de biraz kusmuştu ama onu sağdığım sütü vermeme yormuştum. Geceden beri baya emdi ama kusmadı tekrar şükür. Kakasında ishali de yok ama gece ensesi biraz yerli gibiydi göğsümde uyurken. Acaba üşüttü mü o yüzden mi akıyor burnu? 20 günlük bebeyi hasta mı ettim

Benim de fazlalıklarım son bir kaç gündür gözüma batmaya başladı. Şu sezaryen göbeği dedikleri şey gerçekten varmış ve kolay gitmiyormuş. Doğum yaptığım günün ertesi kendimi şuan olduğumdan daha zayıf hissediyorum resmen. Aşırı derecede tatlıya bir düşkünlüğüm var, neredeyse her gün yiyorum
Kimse güneş aşkımızı sorgulamasın -Sunshine
Oyyy kuzuya. Maşallah ya senin yazdıklarını okudukça ağlayasım geliyor resmen bir hikaye yazdınız doruk kuşla beraber. Maşallah size, bir daha hiç ayrılmasın elleriniz

Ayyy çok teşekkür ederim canım bugün görüşebilirsem muhakkak dönüş yaparım

Selam kızlar bir sorum var mamadan sonra bebişe su veriyor musunuz ? Birde önerdiğiniz beğendiğiniz mama var mı?

Aynıyiz kızım da 7 ekim doğumlu 25günlük. Bez sizinkiyle aynı sayılır fazla bile olabilir ama kafama takılan akşamdan beri meme den ayrılmamasina ragmn niye biberonla 60, cc içti acaba bilemiyorum
Bez sayısı böyle iyiyse takılma bence bez sayısından anlayacakmışız doyup doymadığını.
Ayyy inanmıyorum benim kızımda da var yüzünde o kırmızı lekelerden bir türlü geçmedi ben giysileri tahriş etti falan sandım. Sen deyince baktım kafasında da var saç derisinde. Süt alerjisi mi bu

Allah yardımcınız olsun inşallah geçersiniz testi canım benim
Geçtik şükür :)
Selam kızlar bir sorum var mamadan sonra bebişe su veriyor musunuz ? Birde önerdiğiniz beğendiğiniz mama var mı?
Canım ben bunda kullanmıyorum ama oğlumda alerji maması bittikten sonra normal mamaya geçerken uzun araştırma sonrası EVOLVİA da karar kılmıştım. İçeriği bir bebeğe sindirim olarak en uygunu o gelmişti bana.

Çok direndim ama reflü yatağı alacağım bugün kusmalardan illallah ettim sürekli kıyafet değişiyoruz :/

Ben dikkat ettim regl dönemime denk gelen günlerde ateş basması yaşıyorum. Onun sıkıntısı yapıyor olabilir mi

Kızlar aranızda Milk tea içen varmı Aktar herkes çok memnun eşiniz memnun olmazsa iade alırım demiş eşimde almış ama içinde anason yazıyor zararlı olmasın bebeğe

Hem kıpkırmızı hem her yeri sivilce kaplı bebeğim. Şampuanından dolayı da olabilir, biz kullanmayı bırakmamıza rağmen daha da artınca süt alerjisi dedi. Umarım değildir yavrum sen bir foto at doktorunuza istersen.

Kötü olmuş ama mecburiyetler işte Makine ile ucunu uyarıp versen belki öyle daha kolay tutar memeyi.
Oyyy kuzuya. Maşallah ya senin yazdıklarını okudukça ağlayasım geliyor resmen bir hikaye yazdınız doruk kuşla beraber. Maşallah size, bir daha hiç ayrılmasın elleriniz
Canım ya değil mi hep şükrediyorum varlığına dün kontrole gittik, oradan kalça usg ve doktorumuzun tavsiyesi ile kalp İçin doktora geldik. Her gören ay çok küçük diyor. Oysaki benim için kocaman bir bebek o 820 gram hallerini gördüm. Şu an resmen koca bir bebek gibi geliyor İnşallah canım, cümlemizin bebişleriyle ellerimiz hiç ayrılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…