2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cinnetnurdan selam,
1.çok rahat ettiğiniz emzirme yastığı var mı
2.Bu velet bibs ve wee baby emziği almadı, Allah rızası için emzik tavsiyesi
Chicco Physio damaklı emziğini kullanıyorum bende, baya araştırarak almıştım. Bebekler genelde kabul ediyormuş bu emziği. Benim bebeğimde tek seferde kabul etti

Ağrıların azalmıştır ama artık bebek nasıl sen nasılsın alıştınız mı
Cinnetnurdan selam,
Philips avent aldı direk benim ki. Ama ben doğdugundan beri biberon kullanmasına bağlıyorum hemen almasını. Ay ilk eşimle annem vermişti tuttu şak diye ben ağlamıştım emziğide kıskanmassın be diyorum şimdi

Hayyal Canımm annem kendinede Doruk kuşada eziyet etme sakıın strese girerek. Yavrum aylardır küvezde yattı sen ondan o senden ayrı kaldı bunun zorluğunu en iyi sen bilirsin. Ne mücadeleler aştı yaşama tutunmak için. Evine yuvasına kavuşmuşken annesinin üzüntüsünü stresini hissetmesin güçlendikce daha kolay her şey. Şimdilik sen paşayı büyütmeye bak. Bol bol yesin uyusun büyüsüün Yak kaloriferi ten tene temas yapın bol bol bir yerden sonra kafayı sağa sola çevire çevire gögse çarpa çarpa emecek yer arıyorlar her şey düzene girecek

Aslında doğuma göre 9. Haftası bitti.
40 haftaya göre bakınca 5. Hafta bitti.
Anlayacağın Kesin ataktaydık zaten, double atak haftası
Bu atak haftalarını nasıl hesaplıyoruz ? Doğması gereken tarihe göre mi yoksa doğduğu günden itibaren mi ? bir türlü çıkamadım işin içinden

Bebeğinde gaz sıkıntısı olanlar eğer pketli ürün abur cubur çikolata vs tüketiyorsanız azaltın bebeğin sancılarınında azaldığını göreceksiniz. Ay resmen ben kaç gündür pis boğazlılığımın ceremesini çekiyormusum tüketmiyorum artık bebekte rahatladı resmen ağlamaktan sesi kısıldı artık çatallı çatallı çıkıyordu sesi. Ama şimdi iyiyiz çok şükür

Emzirirken bir sürü abur cubur yiyorum, sınırsız çikolata resmen ondan mı uyumuyor acaba ya, benimkinin de sesi çatallı

ilkini doğum yaptığında 2. yi hemen yap dediklerinde sanki bırı bna bıcak saplıyordu.eşim tek cocuk iyi yanlarıda var kesinlikle(hatta onun göremediği cok iyi yanları var) kendısı hep kardeşim olsun cok isterdim dıodu hadı dedik ama yınede arada yaş farkı olması iyi birşey. biz bu halde zorlandık kucuk olsa napardm bilmıorm. birde birden fazla cocuklu olmak heranlamda zor az önce bebeğim öksürüo abısı okuldan mıkrop getrdi tek bebekte öle sıkıntı yok 4ay eve kimseyı almadım babası hasta olsa ayrı odada kaldı bn hastaykn maske taktım ama şimdi diğeride cocuk yapma etme desende illa gelıo bıyerınden öpüyor cok iyi düşünmek lazım, tünelin ucundakı ışığa seslenıorm neolur cabuk gel

Emzirirken bir sürü abur cubur yiyorum, sınırsız çikolata resmen ondan mı uyumuyor acaba ya, benimkinin de sesi çatallı
Bende öyleydim işte her emzirme öncesi sonrası çikolata yada çikolatalı abur cuburlar yiyordum: çocuk çatlayacsk gibi ağlıyordu. Ama bıtaktım tüketmiyorum rahatladı. Dene sende 2-3 gin yeme hiç bir şekilde

Cinnetnurdan selam,
20 tl lik damaklı emzik al cnm ben onunla alıştırdım sonra aldıklarımı veriyorum ama akşamları emiyor emzik benimki bide bebek arabasınla dolaşırken:)

Cinnetnurdan selam,
Emzirme ve Destek Minderi Asortili
Mycey Emzirme ve Destek Minderi Asortili - ebebek
Ben bunu kullanıyorum çok memnun kaldım indirimdeymiş şuan kaçırma bence. Ben mağazadan aldım farklı rengi vardı onu aldım markası mycey.
Emzik avent ultra air almıştım ben kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık

Kızlar selam özledim sizleri nasılsınız öyle bir tempo ki Allah yetişmeye çalışıyorum sürekli.
Y Ygmr37 çok geçmiş olsun hemencecik hallolsun inşallah
Spicelover hayırlı uğurlu olsun canm bebeğini sağlıcakla büyüt
Vallahi çok bakamıyorum denk gelince görüyorum kusura bakmayın kim ne oldu hiç bilmiyorum

Benim bebe de 1 aylık oldu 12 Ekim itibari ile bebeyi emzirirken 5 dakikada 3 dakikada bir gaz oluyor badem yağı vermeden rahatlayamıyor çocuk gaz beni helak etti sütüm bir anda çok geliyor ondan mı oluyor sağmaya da üşeniyorum bilemiyorum.
Iki bebeli yaşları yakın olan annelere sorum var bebek arabası işini nasıl yaptınız şimdilik puset sonrası için ikisini de taşıyacak bir araba lazım ama ağır da olmaması lazım lütfen bilen bulan yeşillendirsin.

Canım benim kızda sağ memeyle kavga ediyor bir sıktım süt havaya bızzzt diye sağa sola bızzzt diye gidiyor sanırım boğazına kaçıyor ondan. Ben de değişik pozisyonlarda emzirmeye çalışıyorum futbol topu yatarak ayakta Allah ne verdiyse bı de güçsüz emiyor

Aşı olup geldik çok cesur bir erkek bu ya azcık ağladı
Ebe hemşiremiz 4.500 olduğunu söyledi mamayı tamamen bırakın dedi alerjiler onlardan kaynaklanıyor olabilir dedi kızlar
Mama vermeden de durmuyor basıyor çığlığı
Umarım gecemizde böyle güzel geçer ilk ayımızı tamamladık oğluşumla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…