2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bizimki de aksamdan beri zorlaniyor ya tuvalet mi yapamıyor gaz mi cikaramiyir anlamadim

Günaydın kızlar iki çocuklu hayatımın dün ilk günüydü macera uçakta başladı yıktı ortalığı susturamadım o ağlıyo ben ağlıyorum insanlar yardım etmeye çalışıyo eşime bağırıyorum sıcak su getir diye o bana bağırıyo herkes bizi dinliyo üstüne eve geldik oğlan hastalandı babası aldı hastaneye gitti ben evde oyuncaklarına bakıp ağladım çocuğum hasta gidemiyorum peşine diye o kadar ağlamaya migrenim de tuttu bugün evde yalnızız annemsiz nasıl olcak bilmiyorum kızın derdini anlamıyorum hep kucakta dolaşacak inşallah bi düzen oturturum yoksa büyük oğlum perişan olacak zten sürekli ağlayan bi annesi var o da mutsuz nasıl yemek yapcam ona bilmiyorum

Cnm çok geçmiş olsun her şey geçecek inşallah bu sıkıntılı dönemler bir uyancaksın ogün geçmiş olcak ben ve Nil kuş seni öpüyoruz

Canim sadece burnuna elimi gotursem bile sakinlesiyor garip hisler. Annelerde anlar aslında ama malum zaman gecti :)

Allah razı olsun cook cook teşekkür ederiz siz nasılsınız keyifler yerinde mi
Çok şükür bebeğim bizim sıkıntımız olmadan 16 saat uyumayan bir bebe Nil tabi beni yoruyor ama sizin çektiklerinizi görünce halimize şükürler olsun büyüyoruz sende atlat bu süreçleri gel deneyimlerini paylaş bizimle sen en sıkıntılı süreçleri yaşıyorsun insan tam nedenini bilmeden böyle olması çok zor

Cok geçmiş olsun canım. Allah sana da tum annelerede yardımcı olsun

Bazen geçiş dönemlerinde çok sıkıntı oluyormuş ya acaba öyle bisey mi yaşıyor? Bayadır mı böyle canım?
Bizim süreç karışık ve çok zor. Sürekli kusmuklu kıyafet değiştirmek, hem kendimizin hem onun. Uykudan iki dakikada bir uyanmak veya boğulur gibi kalkmak. O gelip geçen gaz problemleri oy oy ömrümden ömür gitti 2 ayda

Cnm hep uykusuz bebekti öylede devam ediyor bende anneme 8 ay kök söktürmüşüm bu zillide bana cnm çok ilaç verilmiştir ama bia gai gaz damlası denedin mi?

Canım okudum yazışmaları, ne zamandır yoktun demek bu sorunlardan sebepmiş çok geçmiş olsun çok
Hepimizin süreci kendine özel ve herkes yaşadığını biliyor Allah hepimize güç kuvvet versin.
Kusma problemi bizde de var reflüden kaynaklı olarak ben de çok tedirgin yatıyorum bir şey olacak korkusu ile. Beşiğe redlü yatağı koyduk gece daha hiç düz zeminde yatırmadım.

Cnm hep uykusuz bebekti öylede devam ediyor bende anneme 8 ay kök söktürmüşüm bu zillide bana cnm çok ilaç verilmiştir ama bia gai gaz damlası denedin mi?
Evet canım huyu da öyle olabilir, hiç aklına gelmeyecek bisey de olabilir. Bu bebekler şaşırtıcı vallahi.
Denedim canım, nurse harvey's colex, sab simplex, başka probiyotikler falan. Alerji mamasina gecince baya azaldı canım şükür sadece arada şuan sab simplex kullanıyorum bir de bigaia d vitamini ve probiyotik bir arada onu kullanıyorum biogaia değil ama o harfi yok:))

Allah razı olsun canım benim ah bu bebeler ah herkesten aynı şikayetleri duydum hep bu sıra ya reflü ya da alerji. Bize ikisi bir vurduğu için hatta üstüne enfeksiyon olduğu için baya baya zorladı. Bizde de var reflu yatagi canım ama bazen dik tutuyorum tamamen öyle uyuyup kalıyor çok zamanlar öyle uyuyup uyanmasını beklediğim oldu.
Sizin doktor ne diyor? Bisey kullanıyor musunuz?
Bizim ilk zamanlarda bi mamanin arkasından 8 9 kere kustugunu biliyorum 4 5 kere ikimiz üstümüzü değiştirirdik. Şuan o kadar değil ama ağzına gelme olayı sıklaştı

Kızlar farklı bir kusma olduğunu nasıl anlayabiliriz yemekten sonraki kusma biraz katımsı fazla yediğinden dolayı oldu diye düşünüyordum ama bugün gece de dahil tek memede yarım saat emdi az içiyor bugünden beri anlamadım gitti hıçkırık da tutuyor bu doyduğuna işaret değil mi kusmak da

Çocuktur ne yapsa yeridir diye bir söz var değil mi hatırlatayım dedim inşallah sorunsuz bir şekilde kimsenin baskısı altına girmeden büyütürüz inşallah
benim bebemden bu hayatta hepi topu iki beklentim var birinciis duzenli uyumasi , ikincisi buyudugunde “hayır” dan anlamasi bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…