2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım evet normalde dediğin gibi ilerde denetiyor ama doktor oğlumda çoklu olduğu için telaş yaptığımı sandı ve belki bunda sadece süt ve ürünleridir dedi ondan denememi istedi belirlileri söyleyince sonra tekrar kes dedi.
Şimdiki ihtisasımı uyku eğitimi üzerine yapacağım
Yap yap da bana da eğitim ver kol bacak kalmadı bendee.
Canım kakao ya hassasiyet olabilirmi?

Süt değil sanırım sıkıntısı bence. Ev yapımıydı ıslak kek. İncir uyutması bende çok tükettim onda problem yaşamadık hiç. Siz konustuktan sonra kakasına dikkat ediyorum her bez açtıgımda normal pütürlü çok şükür
Olabilir çünkü çikolatalı tatlılara yapıyor. İlk başta bu gaz ve sivilce olayını puding yediğim gün farketmiştim ama pudinge yormadım tabi eklerlede aynısı olunca sanırım kakao olabilir dediğim gibi
yap kuzum , 3-4 aylikken aksam rutin ile basla .
bebeginiz uykuyu cok sevicek kitabi var bir kac yontem de anlatiyor. ben sevmistim .

evet canim , simdi dogum evraklarini bekliyoruz, gelsin pasaportuna basvurcaz :)
kilosu kadar altın az kalır bu peki ingilterede ki sistem var mı orda ingilterede çocuk doğunca 7 yıl sonra aileyede çocuk üzerinden vatandaşlık veriliyordu sanırım

Ay şu çocuk ağlarken yataktan almayın muhabbeti varya ben ona karşıyım resmen ağlaya ağlaya uyuyakalıyor çocuk. Annem ayakta salladı bi kaç kez tabi küçük küçük sallıyor onda direk uyuyor kucakta o sallantıua hemen dalamıyor

Yavrusum çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
Süt alerjisi kusmalara neden olabiliyor. Bir de sen sütüm az ne olacak desen de sütünden ona geçer.
Şuan ben diyetteyim, eser miktarda süt ürünü yazan paketli gıda tükettiğimde bebiş etkileniyor.
Huzursuzluklar kıvranmalar aşırı gaz problemi, kolik şüpheleri, kusmalar vs vs ben yazının tümünde alerjiden şüphelendim. İyi bi doktor bulabilseniz çok rahat edersiniz.
Bize çocuk doktoru Raporlu bebek maması önermişti, lazım olursa eğer.
Bir de sadece süt alerjisi olarak düşünme başka şeyler de rahatsız ediyor olabilir.
Evet gazdan dolayı baya zorlanıyor. Güneş de ishal ama görsen sanki kabız gibi kıvranıyor
Alerjen gıdalar tüketince artıyor iyice.
Kaka yaptıysa güneş de hayatta öyle uyuyamıyor biraz bekleyip temizliyorum ben de canım
Geçmiş olsun :/
Size bir tarif veriyorum hanımlar şimdi 2 tane cennet hurması 2 adet muz 6 7 ceviz ve bir yemek kaşığı kakaoyu blenderdan geçirin puding gibi oluyor -Sunshine

Kakaoyu da kestim ama kalanı güzel olur

yok o sistem burda canim. sen anca turist veya aile turist vizesi alabiliyorsun eger bir statun yoksa ulkede

yanii muglada bir tas ev yazlik , bir tekne gbi isteklerimizi soylemeye gerek yok bence

cnm

o hırlama sdece doluluktan olmaz. gırtlak burun yapısının arkasnda bişe varmş o gelişmediğinden ilerde gecıcek az kaldı. bnm bu oğlumda bile vardı dha yenı gecti
Canım ya nasıl Hızır gibi yetiştin. Şimdi sen deyince daha mantıklı geldi ama buhar makinesinin etkisini ilk 4 saatte direkt gördüm. Kuru öksürüğümüz tamamen geçti. Şimdi hafif bir doluluk var. Onu da çözersem kafam rahat edecek azıcık.
Of be güneşimin annesi o tıkanıklığın %100 sebebini bulana para vercem artık. 24 saattir süt ürünlerini kestim. Ikınmalar azaldı şükür
akıllı çocuk aferin
Diloşum benim çok teşekkür ederim arkadaşım çıktık. Evdeyiz şükür. Hatta bu perşembe tam bir ay olacak
Allah razı olsun düşüncen için
Hangimiz yorgun değiliz ki be diloş valla hepimizin sınavı farklı farklı…
İnşallah bir an önce düzene girersiniz siz de
Size bir tarif veriyorum hanımlar şimdi 2 tane cennet hurması 2 adet muz 6 7 ceviz ve bir yemek kaşığı kakaoyu blenderdan geçirin puding gibi oluyor -Sunshine
Hımmm canım bu baya kulağa hoş geliyor acaba bugün yapsam mı

Oh my god iyi dinlenin canım, bugün hareketli geçecek sizin.
Bizim de verem aşısı olmamız için verem savaşa gidip ppd testi vermemiz gerekliymiş Doruk yoğun bakımda yattığı için. Yoksa sistem aşı olması içib okey vermiyormuş. Sabah gene yollara düşeceğiz
ben de isterim.
Canım ya… o paketli gıdaları sen deyince fark ettim. Paketli gıda ve süt ürünleri de bizim kırmızı çizgimizmiş ve tabii çikolata
O kırmızı kırmızı noktalar alerjiden kaynaklı oluyor değil mi? Laktozsuz süt içtim geçen, o da bile kıvrandı Doruk. Sütlü kahve seni özleyeceğim
Uyku eğitiminin pek çok çeşidi varmış hope’um.
Ağlarken almayın tarzı yapılanı maalesef çocuk İçin çok zararlıymış. Bebeğin şu an annesine babasına herkesten çok ihtiyacı var.

Şuan bacakta sallamayı baya azalttım ama bu sefer de ninni söylemek yoruyor uyku belirtilerini takipteyim iyi gidiyor Şuan
Saatleri not alıyorum
yap kuzum , 3-4 aylikken aksam rutin ile basla .
bebeginiz uykuyu cok sevicek kitabi var bir kac yontem de anlatiyor. ben sevmistim .

evet canim , simdi dogum evraklarini bekliyoruz, gelsin pasaportuna basvurcaz :)
Aynen kuzum ben de kolay bi kaç rutin bulma derdindeyim

Aaa kakao olabilir evet
Ay süt olmasın da, yelpaze aşırı genişliyor çünkü :/
O kadarını ben de yapmam ağlayınca aurası değişiyor kuzumun :/
Sakinleştirip yeniden uykuya bırakmak lazım

Doktor kontrolümüzde sormuştum onu bu paketli ürün tüketimini farkettiğim zaman tek başıns alerji diyemem kızarıklıkları yenidoğanda oluyor dedi. Kakasını takip et dedi orda yok bir sıkıntı çok şükür. Ben o sivilcelenmeyi kendini sıkıyor kasıyor ağlıyor ya ona yorumluyorum.

Şuanlık kucakta uyuyordur çoğumuzun ki şimdilik tatlı iyi hoşta 3 ays bizi zorlar. O evrelere hazırlık yapmak lazım

Sizin emzirme işleri nasıl gidiyor canım

Paketli gıdanın yetişkine bile faydası yokken onlara nasıl olsun dimi… ama vücut basit şekere ihtiyaç duyuyor ayağa kalkmak için. Kızarıklık için bilmiyorum alakalı mı ama sütümden yüzüne sürdüm Doruk’un anında fark etti. Dene istersen.
Zor geçiyor günler haklısın, insan bir an önce büyüsünler istiyor büyüyünce de küçüklüklerini özleyeceğiz sanırım.
Kuzum emzirme işinde Doruk kuş annesini sürekli sürprizlere hazırlıyor. 2-3 gündür saatte bir beslenmeye kalkmaya başladı. Ara sıra onu sıkmadan meme teklif ediyordum bezen alıyordu bazen itiyordu artık alışmıştım.
Fakat saatte bir kalkma olayı olunca danışmana sordum, artık memeye hazır olduğunu söyledi. Gerçekten de dün gayet hazırdı emdi gayet rahat şekilde. Ta ki akşama kadar, birden huysuzluk yapıp itmeye başladı klasik. Ben de parmaktan vermeye devam ettim aç kalmasın diye. Yarın tekrar soracağım danışmana. Geçişler sancılı oluyor.

canim anne sutunun zaten iyilestirme etkisi varya , bende bizimki elini gozune sokmus capak yapiyordu, iki gun sut surdum ve bir de pamukla cay koyduk , gecti hemen

canim anne sutunun zaten iyilestirme etkisi varya , bende bizimki elini gozune sokmus capak yapiyordu, iki gun sut surdum ve bir de pamukla cay koyduk , gecti hemen
Spice’im evet ben de o dediğine istinaden süt sürmüştüm ama bu aralar yavaş yavaş paketli gıda süt ürünleri diyetine girdiğim için acaba hangisinin etkisi oldu bilemedim o yüzden arada kalmıştım. Küçük kuşun nasıl bu arada

Kesinlikle canim kurban olalim onlara :)

Kizlar belki birgunluk muhabbet duzelwcek ama benim abrek normalde en az 40dk emer daha az emerse bir muddet sonra yine ister.dun geceden beri tek memeye indj. Ikisini de emiyor ama bir emişte birini. Bir emiste digerini emiyor ve yarim saat emiyor tek memeyi. Ortalama 3 saatte emiyirdu. Simdi 2 saatte tek meme normal mi. Kusma oluyor. Haliyle doyuyor ama icim rahat etmedi sorayım dedim

Yaa maşallah baya da olmuş gözün aydın bundan sonra ailenle güzel günlere

Ben de karşıyım kesinlikle, bir kitapta görmüştüm bebekle 9 ay aynı bedende olduğumuz İçin bebeğin dili olsa ‘ anne beni neden bırakıyorsun 9 ay tek bedende yaşamadık mı?’ Derdi diyordu.
Çok doğru, zaten her şeyin eğitimini alacak yavru kuşlar burada biraz insiyatif kullanıp doya doya öpüşüp kucaklaşalım

Sagolasin canım raporlu mama kullanıyoruz, doktor bana ilk başta süt ürünleri ve çikolata kahve kes şuanlik, Duruma göre içinde süt olan kek gibi şeyleri de kesebilirsin demişti. Sutumu vermedigim zamanda oldu ayni kusma konusunda ozellikle. Ben artık ondan çok kusmayi kafaya takıyorum raporlu mamaya rağmen bu kadar fazla kusması, gazını kaç kere çıkarmamıza rağmen açken bile kusmasi endişelendiriyor. Büyük ihtimal bu hafta kontrol var bizi araştırmaya sevk edecek.
Uyanık olduğu vakit her dakika ağlayan, uykusundan boğularak kalkan çocuğum var artik ödüm kopuyor boğulacak diye
Endoskopi tarzı bakılabiliyormuş midede ki darlığa vs. Çok uğraştım o duruma gelmeyelim diye ama olmuyor

iyi canim buyuyor yavrum sanki onunden sutunu almiscasina agliyor memeyi tutamyinca
Ama kiyamiyorum bazen yaa oyle guzel uyuyorlar ki :)
ben genelde gunduz yatiriyorum kucagim da , aksam mutlaka yatagina koyuyoruz

Midede tutmasını sağlayacak ilaç dedi canım senin kullandığındandır o zaman ona ilaç dedi sanırım. Gaz damlasına bile karşı kadın ya muhtemelen ondan kullandırmıyor
Kullanırsan inşallah faydası olur canım benim çok zor Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…