- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Canım evet normalde dediğin gibi ilerde denetiyor ama doktor oğlumda çoklu olduğu için telaş yaptığımı sandı ve belki bunda sadece süt ve ürünleridir dedi ondan denememi istedi belirlileri söyleyince sonra tekrar kes dedi.Çok önsüt aldığını düşünmüyorum ya rakipteyim sık sık sıkıp bakıyorum. Tek meme gidiyorum genelde. Bir de gün içinde uyanıkken sürekli meme emiyor arada dolaşıyoruz oynuyoruz tekrar meme. İki memeyi de emiyor sürekli.
İshali zaten yapış yapış kalıyro
Ama çok ilginç arada upuzun iplik gibi mukus parçası oluyor katı kıvamlı içinde
Ben yine doktor değiştireceğim böyle giderse
Yumurta denemek için erken değil mi?
Full mukusken üstelik
Biraz normale dönüp temiz ilerlerken deneme yapılmalı gibi biliyordum
Yap yap da bana da eğitim ver kol bacak kalmadı bendee.Şimdiki ihtisasımı uyku eğitimi üzerine yapacağım
Canım kakao ya hassasiyet olabilirmi?Bende de çikolatalı tatlılarda çocuk değişiyor. Paketli gıdayı bıraktım zaten o gaz konusunda çok rahatlattı bizi. geçen ekler yedim sivilce ve gaz problemi oldu. Dünde ıslak kek vardı bir dilimden bir şey olmaz kimyon çayı içerim dedim gece nöbetteydimsivilcelenmede kırmızı kırmızı arttı. Bu çocuk hamileyken tatlı yediğimde de kusturuyordu beni sevmiyor demekki
yap kuzum , 3-4 aylikken aksam rutin ile basla .Şimdiki ihtisasımı uyku eğitimi üzerine yapacağım
evet canim , simdi dogum evraklarini bekliyoruz, gelsin pasaportuna basvurcaz :)Senin kız şuanda Kanada vatandaşı feğil mi
Süt değil sanırım sıkıntısı bence. Ev yapımıydı ıslak kek. İncir uyutması bende çok tükettim onda problem yaşamadık hiç. Siz konustuktan sonra kakasına dikkat ediyorum her bez açtıgımda normal pütürlü çok şükürYumurta ve süt ürünleri komple birleşince ağır mı geliyor acaba? Evde kendin yapınca durum nasıl? Ben bi incir uyutması yapmıştım üf mahvolmuştuk.
Yavrusum alerji kilo alımına da negatif etkiler yapabiliyor tetikte ol sen
Olabilir çünkü çikolatalı tatlılara yapıyor. İlk başta bu gaz ve sivilce olayını puding yediğim gün farketmiştim ama pudinge yormadım tabi eklerlede aynısı olunca sanırım kakao olabilir dediğim gibiCanım evet normalde dediğin gibi ilerde denetiyor ama doktor oğlumda çoklu olduğu için telaş yaptığımı sandı ve belki bunda sadece süt ve ürünleridir dedi ondan denememi istedi belirlileri söyleyince sonra tekrar kes dedi.
Yap yap da bana da eğitim ver kol bacak kalmadı bendee.
Canım kakao ya hassasiyet olabilirmi?
kilosu kadar altın az kalıryap kuzum , 3-4 aylikken aksam rutin ile basla .
bebeginiz uykuyu cok sevicek kitabi var bir kac yontem de anlatiyor. ben sevmistim .
evet canim , simdi dogum evraklarini bekliyoruz, gelsin pasaportuna basvurcaz :)
Şimdiki ihtisasımı uyku eğitimi üzerine yapacağım
Yavrusum çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.Kızlar hepinize merhaba ben geldim.
Biz biraz zor süreçlerden geçiyoruz maalesef.
@Birbasak Kuzumda söyleyince anneme çocuğu biraz bırakıp geldim
Dora'nın 15. 20. Günden itibaren kusmalari yavaş yavaş arttı. Üstüne zamanla omzuna kadar kızarıklıklar, yüzünde sertlikler kafasında döküntüler olmaya başladı. İlk sıkıntımız kusmaydi onla uğraşırken bu da çıktı. Ve aşırı aşırı derece de gaz sancıları. Kolik olsa sadece belli saatler ağlar ama bizimki her mamadan sonra cocuk çatlayacak gibi kıvranıp kusuyordu. Annem ve ben iki kişi çocuğu avutamiyoruz.
Küçük yerdeyiz, burda iki üç doktora çıktık hep gaz damlasi verip yolladılar, afedersiniz ama pekte düzgün doktorlar değildi zaten birazdan söyleyeceğim.
Kusmasina reflu dediler önce 6 mama değiştirdik bu arada, reflü maması o bu derken kusma değişkenlik gösterse de çocuk kivrinmaktan hiç uyumuyordu. En son başka ilçede doktor bulduk oraya gittik. Kaka testi idrar tahlili derken, süt alerjisi var mı diye bakıldı tahlilde bisey çıkmadı ama çocuk ikinmaktan o kadar kötü olmuş ki yarılmış poposu artık.
Doktor hala şüpheliydi önce keçi sütlü mama denetti olmayınca alerji mamasına geçtik.
Bir de üstüne idrar yolu enfeksiyonu çıktı suanlik antibiyotik iğne atiliyoruz.
İlk önce çocuk 60 cc içiyorsa 40 50sini çıkardığı için acıkıp tekrar istiyordu arka arkaya veriyorduk çoğunlukla. Böyle olunca günde 55 gr almış ve bana çıkıştılar önce çok mama veriyorsun ondan kusuyor falan diye. Ama anlatamiyordum çocuk 2 yudum içtiğinde açken bile kusuyordu.
Bana verme 3 saatten önce dediler inatla vermedim çocuk ağlamasına rağmen. Günde 20 gr düştü kilo alımı kontrole gittiğimizde acikmisti yatırır yatirmaz kusunca işte o zaman anladılar anlatmak istedigimi
Suanlik bazen kusmuyor bazen çok kusuyor. Alerji mamasiyla baya gaz sorunu azaldı ama midedeki gaz hala biraz fazla. Sürekli ağzına mama geri geldiği için genelde çok ağlamaklı.
Enfeksiyon geçtikten sonra hala devam ederse doktor sevk edecek bizi
Detaylı bakılsın diye. Mide darlığından süphelendi. Halbuki o kalınlığa ultrasonla bakıldı normal çıktı ama yine de azalmadigi için bakılsın diyor. İşler o yönden ciddiye bindi.
Kusmanin yanında gaz sancıları da çok fazlayken uyucak vaktimiz yoktu. Bu sıralar da ağzına geri geldiği için 2 dakika da bir uyanıyor. Baya baya yorgunuz yani.
Bu kadar aglamaklı haldeyken hala emzirmeyi beceremedim sütte kesildi kesilecek.
Süt alerjisi konusunda hala tam emin değilim çünkü mukuslu kaka ve ishal yok aksine kabız. Ama cildi ve ciddi gaz problemi yüzünden raporlu mamaya geçtik
Çok uzun oldu ama kızlar durumumuz bu şekilde
Bazen buraya girmeyi bırak uyuyacak vaktimiz kalmadı. Genelde de biraz beyaz gürültü vs. İle uyuduğu için anca WhatsApp mesajlarına yukarıdan cevap veriyorum.
İnşallah sizde durumlar iyidir
Bu arada en çok merak ettiğimHayyal ve Doruk oldu
İnşallah hastaneden çıkmıştır kuzum
Evet gazdan dolayı baya zorlanıyor. Güneş de ishal ama görsen sanki kabız gibi kıvranıyor-Sunshine canım Güneş emerken ıkınıyor mu kıpkırmızı olacak şekilde farkediyorum birkaç gündür çok zorlanıyor ama sıvı kakası zorlayacak bir durum yok yapar yapmazda temizlenmesi için ağlıyor sizde durumlar nasıl iplikler var ayrıca söylediğin gibi
Size bir tarif veriyorum hanımlar şimdi 2 tane cennet hurması 2 adet muz 6 7 ceviz ve bir yemek kaşığı kakaoyu blenderdan geçirin puding gibi oluyor-Sunshine
yok o sistem burda canim. sen anca turist veya aile turist vizesi alabiliyorsun eger bir statun yoksa ulkedeSüt değil sanırım sıkıntısı bence. Ev yapımıydı ıslak kek. İncir uyutması bende çok tükettim onda problem yaşamadık hiç. Siz konustuktan sonra kakasına dikkat ediyorum her bez açtıgımda normal pütürlü çok şükür
Olabilir çünkü çikolatalı tatlılara yapıyor. İlk başta bu gaz ve sivilce olayını puding yediğim gün farketmiştim ama pudinge yormadım tabi eklerlede aynısı olunca sanırım kakao olabilir dediğim gibi
kilosu kadar altın az kalırbu peki ingilterede ki sistem var mı orda ingilterede çocuk doğunca 7 yıl sonra aileyede çocuk üzerinden vatandaşlık veriliyordu sanırım
Canım ya nasıl Hızır gibi yetiştin. Şimdi sen deyince daha mantıklı geldi ama buhar makinesinin etkisini ilk 4 saatte direkt gördüm. Kuru öksürüğümüz tamamen geçti. Şimdi hafif bir doluluk var. Onu da çözersem kafam rahat edecek azıcık.cnm
o hırlama sdece doluluktan olmaz. gırtlak burun yapısının arkasnda bişe varmş o gelişmediğinden ilerde gecıcek az kaldı. bnm bu oğlumda bile vardı dha yenı gecti
Of be güneşimin annesiAramıza hoşgeldin
İlk bebişim ve alerjiğiz. Sorularının cevabına dair hiç fikrim yok
Yumurta, süt ve süt ürünleri ve dana etini kestim. Doktor mama kullanıyorsanız özel mama kullanmalısınız diye özellikle uyarmıştı. Dediğin gibi normal mama ile diyet yapmanın bi anlamı yok.
Bizim kaka ishal ve aşırı mukuslu devam ediyor. Ne zaman düzeleceğiz belli değil. Kaka düzelecek mi onu da bilmiyorum.
Aaa ondan mıymış
Güneşin de yeni geçti çılgınlar gibi tıkanırdı uyuyamazdı
Şuan maşallah idare ediyoruz
Demek ki heryerde varlar biz bakamıyormuşuz gibi davranıyorlar dimi
En çok annesi düşünür onun iyiliğini
Bizimkide düğün evinde ortalığı yıktı herkes verin benim 4 çocuğum var 3 çocuğum var tribinde buda kimsede susmadıanasında ve babasında sustu benim canım oğlum
Diloşum benimKızlar hepinize merhaba ben geldim.
Biz biraz zor süreçlerden geçiyoruz maalesef.
@Birbasak Kuzumda söyleyince anneme çocuğu biraz bırakıp geldim
Dora'nın 15. 20. Günden itibaren kusmalari yavaş yavaş arttı. Üstüne zamanla omzuna kadar kızarıklıklar, yüzünde sertlikler kafasında döküntüler olmaya başladı. İlk sıkıntımız kusmaydi onla uğraşırken bu da çıktı. Ve aşırı aşırı derece de gaz sancıları. Kolik olsa sadece belli saatler ağlar ama bizimki her mamadan sonra cocuk çatlayacak gibi kıvranıp kusuyordu. Annem ve ben iki kişi çocuğu avutamiyoruz.
Küçük yerdeyiz, burda iki üç doktora çıktık hep gaz damlasi verip yolladılar, afedersiniz ama pekte düzgün doktorlar değildi zaten birazdan söyleyeceğim.
Kusmasina reflu dediler önce 6 mama değiştirdik bu arada, reflü maması o bu derken kusma değişkenlik gösterse de çocuk kivrinmaktan hiç uyumuyordu. En son başka ilçede doktor bulduk oraya gittik. Kaka testi idrar tahlili derken, süt alerjisi var mı diye bakıldı tahlilde bisey çıkmadı ama çocuk ikinmaktan o kadar kötü olmuş ki yarılmış poposu artık.
Doktor hala şüpheliydi önce keçi sütlü mama denetti olmayınca alerji mamasına geçtik.
Bir de üstüne idrar yolu enfeksiyonu çıktı suanlik antibiyotik iğne atiliyoruz.
İlk önce çocuk 60 cc içiyorsa 40 50sini çıkardığı için acıkıp tekrar istiyordu arka arkaya veriyorduk çoğunlukla. Böyle olunca günde 55 gr almış ve bana çıkıştılar önce çok mama veriyorsun ondan kusuyor falan diye. Ama anlatamiyordum çocuk 2 yudum içtiğinde açken bile kusuyordu.
Bana verme 3 saatten önce dediler inatla vermedim çocuk ağlamasına rağmen. Günde 20 gr düştü kilo alımı kontrole gittiğimizde acikmisti yatırır yatirmaz kusunca işte o zaman anladılar anlatmak istedigimi
Suanlik bazen kusmuyor bazen çok kusuyor. Alerji mamasiyla baya gaz sorunu azaldı ama midedeki gaz hala biraz fazla. Sürekli ağzına mama geri geldiği için genelde çok ağlamaklı.
Enfeksiyon geçtikten sonra hala devam ederse doktor sevk edecek bizi
Detaylı bakılsın diye. Mide darlığından süphelendi. Halbuki o kalınlığa ultrasonla bakıldı normal çıktı ama yine de azalmadigi için bakılsın diyor. İşler o yönden ciddiye bindi.
Kusmanin yanında gaz sancıları da çok fazlayken uyucak vaktimiz yoktu. Bu sıralar da ağzına geri geldiği için 2 dakika da bir uyanıyor. Baya baya yorgunuz yani.
Bu kadar aglamaklı haldeyken hala emzirmeyi beceremedim sütte kesildi kesilecek.
Süt alerjisi konusunda hala tam emin değilim çünkü mukuslu kaka ve ishal yok aksine kabız. Ama cildi ve ciddi gaz problemi yüzünden raporlu mamaya geçtik
Çok uzun oldu ama kızlar durumumuz bu şekilde
Bazen buraya girmeyi bırak uyuyacak vaktimiz kalmadı. Genelde de biraz beyaz gürültü vs. İle uyuduğu için anca WhatsApp mesajlarına yukarıdan cevap veriyorum.
İnşallah sizde durumlar iyidir
Bu arada en çok merak ettiğimHayyal ve Doruk oldu
İnşallah hastaneden çıkmıştır kuzum
Hımmm canım bu baya kulağa hoş geliyorSize bir tarif veriyorum hanımlar şimdi 2 tane cennet hurması 2 adet muz 6 7 ceviz ve bir yemek kaşığı kakaoyu blenderdan geçirin puding gibi oluyor-Sunshine
Oh my godAh be kızım ne vardı gece geceyapacak.
Hadiyaptın, ayağını bezin içine sokup çorabını a neden buluyorsun.
temizleyeceğim diye uykusu kaçtı. 40 dkdır uyutmaya çalışıyorum
Sabah aşılar var
Şimdiki ihtisasımı uyku eğitimi üzerine yapacağım
Canım ya… o paketli gıdaları sen deyince fark ettim. Paketli gıda ve süt ürünleri de bizim kırmızı çizgimizmiş ve tabii çikolataBende de çikolatalı tatlılarda çocuk değişiyor. Paketli gıdayı bıraktım zaten o gaz konusunda çok rahatlattı bizi. geçen ekler yedim sivilce ve gaz problemi oldu. Dünde ıslak kek vardı bir dilimden bir şey olmaz kimyon çayı içerim dedim gece nöbetteydimsivilcelenmede kırmızı kırmızı arttı. Bu çocuk hamileyken tatlı yediğimde de kusturuyordu beni sevmiyor demekki
Uyku eğitiminin pek çok çeşidi varmış hope’um.Ay şu çocuk ağlarken yataktan almayın muhabbeti varya ben ona karşıyım resmen ağlaya ağlaya uyuyakalıyor çocuk. Annem ayakta salladı bi kaç kez tabi küçük küçük sallıyor onda direk uyuyor kucakta o sallantıua hemen dalamıyor
Şuan bacakta sallamayı baya azalttım ama bu sefer de ninni söylemek yoruyorCanım evet normalde dediğin gibi ilerde denetiyor ama doktor oğlumda çoklu olduğu için telaş yaptığımı sandı ve belki bunda sadece süt ve ürünleridir dedi ondan denememi istedi belirlileri söyleyince sonra tekrar kes dedi.
Yap yap da bana da eğitim ver kol bacak kalmadı bendee.
Canım kakao ya hassasiyet olabilirmi?
Aynen kuzum ben de kolay bi kaç rutin bulma derdindeyimyap kuzum , 3-4 aylikken aksam rutin ile basla .
bebeginiz uykuyu cok sevicek kitabi var bir kac yontem de anlatiyor. ben sevmistim .
evet canim , simdi dogum evraklarini bekliyoruz, gelsin pasaportuna basvurcaz :)
Aaa kakao olabilir evetSüt değil sanırım sıkıntısı bence. Ev yapımıydı ıslak kek. İncir uyutması bende çok tükettim onda problem yaşamadık hiç. Siz konustuktan sonra kakasına dikkat ediyorum her bez açtıgımda normal pütürlü çok şükür
Olabilir çünkü çikolatalı tatlılara yapıyor. İlk başta bu gaz ve sivilce olayını puding yediğim gün farketmiştim ama pudinge yormadım tabi eklerlede aynısı olunca sanırım kakao olabilir dediğim gibi
kilosu kadar altın az kalırbu peki ingilterede ki sistem var mı orda ingilterede çocuk doğunca 7 yıl sonra aileyede çocuk üzerinden vatandaşlık veriliyordu sanırım
O kadarını ben de yapmam ağlayınca aurası değişiyor kuzumun :/Ay şu çocuk ağlarken yataktan almayın muhabbeti varya ben ona karşıyım resmen ağlaya ağlaya uyuyakalıyor çocuk. Annem ayakta salladı bi kaç kez tabi küçük küçük sallıyor onda direk uyuyor kucakta o sallantıua hemen dalamıyor
Doktor kontrolümüzde sormuştum onu bu paketli ürün tüketimini farkettiğim zaman tek başıns alerji diyemem kızarıklıkları yenidoğanda oluyor dedi. Kakasını takip et dedi orda yok bir sıkıntı çok şükür. Ben o sivilcelenmeyi kendini sıkıyor kasıyor ağlıyor ya ona yorumluyorum.Canım ya nasıl Hızır gibi yetiştin. Şimdi sen deyince daha mantıklı geldi ama buhar makinesinin etkisini ilk 4 saatte direkt gördüm. Kuru öksürüğümüz tamamen geçti. Şimdi hafif bir doluluk var. Onu da çözersem kafam rahat edecek azıcık.
Of be güneşimin annesio tıkanıklığın %100 sebebini bulana para vercem artık. 24 saattir süt ürünlerini kestim. Ikınmalar azaldı şükür
akıllı çocuk aferin
Diloşum benimçok teşekkür ederim arkadaşım çıktık. Evdeyiz şükür. Hatta bu perşembe tam bir ay olacak
Allah razı olsun düşüncen için
Hangimiz yorgun değiliz ki be diloşvalla hepimizin sınavı farklı farklı…
İnşallah bir an önce düzene girersiniz siz de
Hımmm canım bu baya kulağa hoş geliyoracaba bugün yapsam mı
Oh my godiyi dinlenin canım, bugün hareketli geçecek sizin.
Bizim de verem aşısı olmamız için verem savaşa gidip ppd testi vermemiz gerekliymiş Doruk yoğun bakımda yattığı için. Yoksa sistem aşı olması içib okey vermiyormuş. Sabah gene yollara düşeceğiz
ben de isterim.
Canım ya… o paketli gıdaları sen deyince fark ettim. Paketli gıda ve süt ürünleri de bizim kırmızı çizgimizmiş ve tabii çikolata
O kırmızı kırmızı noktalar alerjiden kaynaklı oluyor değil mi? Laktozsuz süt içtim geçen, o da bile kıvrandı Doruk. Sütlü kahve seni özleyeceğim
Uyku eğitiminin pek çok çeşidi varmış hope’um.
Ağlarken almayın tarzı yapılanı maalesef çocuk İçin çok zararlıymış. Bebeğin şu an annesine babasına herkesten çok ihtiyacı var.
Paketli gıdanın yetişkine bile faydası yokken onlara nasıl olsun dimi… ama vücut basit şekere ihtiyaç duyuyor ayağa kalkmak için. Kızarıklık için bilmiyorum alakalı mı ama sütümden yüzüne sürdüm Doruk’un anında fark etti.Doktor kontrolümüzde sormuştum onu bu paketli ürün tüketimini farkettiğim zaman tek başıns alerji diyemem kızarıklıkları yenidoğanda oluyor dedi. Kakasını takip et dedi orda yok bir sıkıntı çok şükür. Ben o sivilcelenmeyi kendini sıkıyor kasıyor ağlıyor ya ona yorumluyorum.
Şuanlık kucakta uyuyordur çoğumuzun ki şimdilik tatlı iyi hoşta 3 ays bizi zorlar. O evrelere hazırlık yapmak lazım
Sizin emzirme işleri nasıl gidiyor canım
canim anne sutunun zaten iyilestirme etkisi varya , bende bizimki elini gozune sokmus capak yapiyordu, iki gun sut surdum ve bir de pamukla cay koyduk , gecti hemenPaketli gıdanın yetişkine bile faydası yokken onlara nasıl olsun dimi… ama vücut basit şekere ihtiyaç duyuyor ayağa kalkmak için. Kızarıklık için bilmiyorum alakalı mı ama sütümden yüzüne sürdüm Doruk’un anında fark etti.Dene istersen.
Zor geçiyor günler haklısın, insan bir an önce büyüsünler istiyorbüyüyünce de küçüklüklerini özleyeceğiz sanırım.
Kuzum emzirme işinde Doruk kuş annesini sürekli sürprizlere hazırlıyor. 2-3 gündür saatte bir beslenmeye kalkmaya başladı. Ara sıra onu sıkmadan meme teklif ediyordum bezen alıyordu bazen itiyordu artık alışmıştım.
Fakat saatte bir kalkma olayı olunca danışmana sordum, artık memeye hazır olduğunu söyledi. Gerçekten de dün gayet hazırdıemdi gayet rahat şekilde. Ta ki akşama kadar, birden huysuzluk yapıp itmeye başladı klasik. Ben de parmaktan vermeye devam ettim aç kalmasın diye. Yarın tekrar soracağım danışmana. Geçişler sancılı oluyor.
Spice’im evet ben de o dediğine istinaden süt sürmüştüm ama bu aralar yavaş yavaş paketli gıda süt ürünleri diyetine girdiğim için acaba hangisinin etkisi oldu bilemedim o yüzden arada kalmıştım. Küçük kuşun nasıl bu aradacanim anne sutunun zaten iyilestirme etkisi varya , bende bizimki elini gozune sokmus capak yapiyordu, iki gun sut surdum ve bir de pamukla cay koyduk , gecti hemen
Ama kiyamiyorum bazen yaa oyle guzel uyuyorlar ki :)ay bende cok seviyorum ama vucut isisinda uykuya alismasin die cok uzun sure tutmuyorum
Kesinlikle canim kurban olalim onlara :)Ohh dünyanın en güzel yeri annesinin kucağısefasıı olsun küçük beyiin. Bizim de en güzel boşluğumuzu doldurdular çok şükür bol bol sarılıp uyuyoruuz biz istesekte 5-6 ay sonrasına bile istemeyecek sürekli orda durmaya tadını çıkartalım
Yaa maşallah baya da olmuşCanım ya nasıl Hızır gibi yetiştin. Şimdi sen deyince daha mantıklı geldi ama buhar makinesinin etkisini ilk 4 saatte direkt gördüm. Kuru öksürüğümüz tamamen geçti. Şimdi hafif bir doluluk var. Onu da çözersem kafam rahat edecek azıcık.
Of be güneşimin annesio tıkanıklığın %100 sebebini bulana para vercem artık. 24 saattir süt ürünlerini kestim. Ikınmalar azaldı şükür
akıllı çocuk aferin
Diloşum benimçok teşekkür ederim arkadaşım çıktık. Evdeyiz şükür. Hatta bu perşembe tam bir ay olacak
Allah razı olsun düşüncen için
Hangimiz yorgun değiliz ki be diloşvalla hepimizin sınavı farklı farklı…
İnşallah bir an önce düzene girersiniz siz de
Hımmm canım bu baya kulağa hoş geliyoracaba bugün yapsam mı
Oh my godiyi dinlenin canım, bugün hareketli geçecek sizin.
Bizim de verem aşısı olmamız için verem savaşa gidip ppd testi vermemiz gerekliymiş Doruk yoğun bakımda yattığı için. Yoksa sistem aşı olması içib okey vermiyormuş. Sabah gene yollara düşeceğiz
ben de isterim.
Canım ya… o paketli gıdaları sen deyince fark ettim. Paketli gıda ve süt ürünleri de bizim kırmızı çizgimizmiş ve tabii çikolata
O kırmızı kırmızı noktalar alerjiden kaynaklı oluyor değil mi? Laktozsuz süt içtim geçen, o da bile kıvrandı Doruk. Sütlü kahve seni özleyeceğim
Uyku eğitiminin pek çok çeşidi varmış hope’um.
Ağlarken almayın tarzı yapılanı maalesef çocuk İçin çok zararlıymış. Bebeğin şu an annesine babasına herkesten çok ihtiyacı var.
Ben de karşıyım kesinlikle, bir kitapta görmüştüm bebekle 9 ay aynı bedende olduğumuz İçin bebeğin dili olsa ‘ anne beni neden bırakıyorsun 9 ay tek bedende yaşamadık mı?’ Derdi diyordu.Ay şu çocuk ağlarken yataktan almayın muhabbeti varya ben ona karşıyım resmen ağlaya ağlaya uyuyakalıyor çocuk. Annem ayakta salladı bi kaç kez tabi küçük küçük sallıyor onda direk uyuyor kucakta o sallantıua hemen dalamıyor
Sagolasin canımYavrusum çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
Süt alerjisi kusmalara neden olabiliyor. Bir de sen sütüm az ne olacak desen de sütünden ona geçer.
Şuan ben diyetteyim, eser miktarda süt ürünü yazan paketli gıda tükettiğimde bebiş etkileniyor.
Huzursuzluklar kıvranmalar aşırı gaz problemi, kolik şüpheleri, kusmalar vs vs ben yazının tümünde alerjiden şüphelendim. İyi bi doktor bulabilseniz çok rahat edersiniz.
Bize çocuk doktoru Raporlu bebek maması önermişti, lazım olursa eğer.
Bir de sadece süt alerjisi olarak düşünme başka şeyler de rahatsız ediyor olabilir.
Evet gazdan dolayı baya zorlanıyor. Güneş de ishal ama görsen sanki kabız gibi kıvranıyor
Alerjen gıdalar tüketince artıyor iyice.
Kaka yaptıysa güneş de hayatta öyle uyuyamıyor biraz bekleyip temizliyorum ben de canım
Geçmiş olsun :/
Kakaoyu da kestim ama kalanı güzel olur
iyi canim buyuyor yavrumSpice’im evet ben de o dediğine istinaden süt sürmüştüm ama bu aralar yavaş yavaş paketli gıda süt ürünleri diyetine girdiğim için acaba hangisinin etkisi oldu bilemedim o yüzden arada kalmıştım. Küçük kuşun nasıl bu arada
ben genelde gunduz yatiriyorum kucagim da , aksam mutlaka yatagina koyuyoruzAma kiyamiyorum bazen yaa oyle guzel uyuyorlar ki :)
Kullanırsan inşallah faydası olur canım benimMidede tutmasını sağlayacak ilaç dedi canım senin kullandığındandır o zaman ona ilaç dedi sanırım. Gaz damlasına bile karşı kadın ya muhtemelen ondan kullandırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?