Canım bizim kız anca memede uyuyor öyle uykuya dalıyor yüksek oranda. bir de zaten emmesi zayıf olduğu için 15 dakikada doymuyor, şu an bile emziriyorum, uyuyor ama 5 dakika sonra uyumamış gibi dinç gözlerle bakıyor sağa sola. Kaşık biberonla süt verdikten sonra gazını çıkarıyorum hemen, yine emme gibi şanslıysam çıkıyor. Bulgur yemiştim acaba o mu gaz yaptıBizde biberonu bırakma yolunda ilerliyoruz resmen bqğımlı olmus bir yanda da mama azaltmamız var tabi çişli bez sayımız azaldı haliyle ama ağlamıyor böyle aç olsa ağlar değil mi. Mamayı azaltınca kusmasıda azaldı. O fışkırtarak kusma yada su gibi kusma yarı yarıya azaldı. Ama reflüsü olan bebeklerde az az sık sık besleyin diyorlardı. Ben artık hemen hemen her emzirme sonra süt sağıyorum az da cıksa onuda veriyorum aç kalmasın diye. Perşembe tartı günümğz bakalım 1 hafta nasıl gelecek minik kuşuma bu aşamalar. Allah yardıcımız olsun oydu buydu derken ilk 3-4 ay çok zorlayacakmıs yarıladık sayılır
Amin kuzum benim seninde yardımcın olsun. Kusma problemi çok yoruyor zaten çocuğun içi boşaldıkca acıkıyor yedikce kusuyor çok zor bir döngü inşallah sıkıntısız atlatırsınız canım benim
Emzirmeyi uzun süre tutmamayı denesene bi canım: 15 dakika emsin yeter. Cocuk memede cok duruncada gazlanma olur. İster istemez havada yuttugu zaman gaz problemi oluyor. Yediklerini gözden geçir ne yediğin gün gaz problemi artıyor onu azalt. Kimyon çayı içiyorsan yemeklerin ardına iç hmen. Sen kaşık biberon deniyodun kaşık biberonda gazı arttıyormus hava yuttugu için bebek
Sırtım o kadar ağrıyor ki kızın yatağı benim solumda, yatırdığımda onu izleyeyim diye sola dönemiyorum artık kaburgam sırtıma batıyorKizlar sirt ağzınız vardir diye düşünüyorum. Onun icin bir şey yaptiniz mi gecti mi
benim boynum sirtimdan daha cok agriyor yaSırtım o kadar ağrıyor ki kızın yatağı benim solumda, yatırdığımda onu izleyeyim diye sola dönemiyorum artık kaburgam sırtıma batıyoreşim arada ovalıyor ama anlık geçiriyor ancak
Şükür alerji sorunumuz yok ama emzirdikçe tatlı yiyesim geliyor çünkü tatlı kadar hiçbir şey süt yapmıyor bana hem diyet tarif gibi hoşuma gittiHımmm canım bu baya kulağa hoş geliyoracaba bugün yapsam mı
Tövbe de kız hiç gelemem kalabalık eve, oğlanı verir kocamla keyfime bakarım.korkarim ki sen ilerde cocuklarla yasarsinKanada da kaynanasiyla yasayan tek gelin benim kizim olacak gibi
ahah iyi bariTövbe de kız hiç gelemem kalabalık eve, oğlanı verir kocamla keyfime bakarım.
Vericem vericem, o zamana kadar doya doya aşk yaşayayım tosunumla.ahah iyi barivericen oglani yani
Ben voltarenle ovdurdum canım özellikle iğne yerim çok ağrıyordu birde gece soğuk giriyor sanırım omuzlarım kötüydü sonra sıcak su torbası koyduk şimdi muhtişimSırtım o kadar ağrıyor ki kızın yatağı benim solumda, yatırdığımda onu izleyeyim diye sola dönemiyorum artık kaburgam sırtıma batıyoreşim arada ovalıyor ama anlık geçiriyor ancak
Bizde bugün kalça usg için gittik devlet hastanesi var yakın evimden gözüküyor kuzenım çok övüyordu doktoru gerçekten adam muhteşem kızlar devlet hastanelerine şans verinsakral gamze ben doğduğunda farketmiştim kendi doktorumuz görmedi bile bu adam gamzemiz sıkıntısız dedi direk görme testi yaptı sıkıntısızmışız ve 5 kg olmuş Mehmet bey
Kalpte üfürümü buda söyledi yine kaka probleminden bahsettim birde diyetten diyet gereksiz olmuş kakada kan yok ise dedi ama devam edelim madem başlamışsınız dedi. Biogaia kervanına bizde katıldık doğal bir düzenleyici inşallah iyi gelir
Kucağına alıp odada gezdirdi benim oğlan pek seviyor doktorları sustu
Evet canım biz arayıp randevu aldık 182yi arayıp mhrs den internettende alabilirsin doktorun ismini bildiğimiz için onu istedikBizde usg içğn gideceğiz canım aile hekimimiz çocuk hastanesini önerdi ama nerden randevu alacağımı bilmiyorumçocuk doktorundan mı alıp gideceğiz.. kendimi çok cahil hissettim ilkşnde direk gidip çektirmiştik sanki hiç hatırlamıyorum
Millet emzirmeye yastığı alıyor gerek yok ki o da sırtı ağrıtır berjer var onda emziriyordum sırtım dik oluyor çünkü ama yine sırtım ağrıdı ki ağırlık da almıyorum çocuğun Merve'nin kenarına koyuyorum kolumu güç fazla gelmiyor bana o zaman yiyecek misinSırtım o kadar ağrıyor ki kızın yatağı benim solumda, yatırdığımda onu izleyeyim diye sola dönemiyorum artık kaburgam sırtıma batıyoreşim arada ovalıyor ama anlık geçiriyor ancak
Hangi bölüme aldınız acaba pediatri miEvet canım biz arayıp randevu aldık 182yi arayıp mhrs den internettende alabilirsin doktorun ismini bildiğimiz için onu istedik
2 aylık olması gerekiyormuş 19 aralık a tarih verdiler
Kızlar bebeğim ilk kez öksürüyor, dün 1 saat açıl havada gezdirdim. Üşüttüm mü acaba? Şöyle 2 saatte bir öhö öhö yapıyor dün akşamdan beri. Böyle mi başlıyor hastalık
Ya kızlar bebeğim hasta oldu sürekli öksürüyor, geniz akıntısı var, kusmaya başladı, huzursuz, mutsuznasıl böylr hasta oldu anlamadım. Doktora götürdüm röntgen çekti ciğerlerde bişey yokmuş fakat hergün kontrole gelmeniz lazım bebek çok küçük olduğu için ilerleyebilir dedi, hiç bir ilaç falan vermeden eve gönderdi. Ama sanki müdahale edilmezse ilerleyecek gibi. Ne yapabilirim ? Birde ıhlamur demişsiniz nasıl vereceğim ne kadar vereceğim nasıl demlemem gerekiyor? Ek olarakta sütüm çok az olduğu için mama veriyorum o yüzden kendi haline bırakarak düzeleceğini sanmıyorum çok üzülüyorum yaa
Çocuk hastalıkları ve sağlığıHangi bölüme aldınız acaba pediatri mi
Şükür alerji sorunumuz yok ama emzirdikçe tatlı yiyesim geliyor çünkü tatlı kadar hiçbir şey süt yapmıyor bana hem diyet tarif gibi hoşuma gittihurmayı da muzu da çok severim
Ooo paşanın keyfine bakBizde bugün kalça usg için gittik devlet hastanesi var yakın evimden gözüküyor kuzenım çok övüyordu doktoru gerçekten adam muhteşem kızlar devlet hastanelerine şans verinsakral gamze ben doğduğunda farketmiştim kendi doktorumuz görmedi bile bu adam gamzemiz sıkıntısız dedi direk görme testi yaptı sıkıntısızmışız ve 5 kg olmuş Mehmet bey
Kalpte üfürümü buda söyledi yine kaka probleminden bahsettim birde diyetten diyet gereksiz olmuş kakada kan yok ise dedi ama devam edelim madem başlamışsınız dedi. Biogaia kervanına bizde katıldık doğal bir düzenleyici inşallah iyi gelir
Kucağına alıp odada gezdirdi benim oğlan pek seviyor doktorları sustu
Bizde usg içğn gideceğiz canım aile hekimimiz çocuk hastanesini önerdi ama nerden randevu alacağımı bilmiyorumçocuk doktorundan mı alıp gideceğiz.. kendimi çok cahil hissettim ilkşnde direk gidip çektirmiştik sanki hiç hatırlamıyorum
cok gecmis olsunKizlar sorulariniza cevap bulabildiniz mi bilmiyorum mesajlari ara ara okurken gordum mesajlarinizi.
Benim kizim baya hasta suan bir virus kapmis zaten hastanedeyiz 3 gundur hala daha iyilesmis degil.
Bizim hastaligimiz ufak tefek oksurukle basladi. Bir kere öhö diyip susuyordu. Sonra öhö öhö olmaya basladi. Sonra sirtindan ses gelmeye basladi sonra da burnu tikandi. Doktor goturdum cigerleri temiz ama her gun getir kontrol edeyim cok hizli ilerlerler dedi. Henuz cok kucuk oldugundan ilac veremem buhar makinesiyle ventolin ver yatirmamiz gerekebilir duruma gore dedi. 3 gun goturdum gayet iyiydi keyfi de yerindeydi 4. gun yogundum goturemedim 5. gun bebegim nerdeyse baygin gibiydi gozundeki parlaklik gitmisti bebegimin goturdum doktor cigerleri cok kotu durumda hemen yatirmamiz lazim dedi. Yatirdik 3 gundur hastanedeyiz ve burada 20 gunluk bebekler bile var.
Demem o ki sakin hafife almayin gidin en azindan saglik ocaginda dinletin cigerini. Bizim 1 gunde ilerledi ve mahvolduk diyebilirim.
Niyetim buradakileri korkutmak asla degil sadece benim yasadigimi hicbir anne yasasin istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?