2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım bizim kız anca memede uyuyor öyle uykuya dalıyor yüksek oranda. bir de zaten emmesi zayıf olduğu için 15 dakikada doymuyor, şu an bile emziriyorum, uyuyor ama 5 dakika sonra uyumamış gibi dinç gözlerle bakıyor sağa sola. Kaşık biberonla süt verdikten sonra gazını çıkarıyorum hemen, yine emme gibi şanslıysam çıkıyor. Bulgur yemiştim acaba o mu gaz yaptı

Bugün misafirliğe gittim onunda iki tane küçük bebeği var böyle bi alt açma masası vardı bebeğin bezini sadece burada değiştiriyormuş bende denedim ne sırt ağrısı ne bel ağrısı ne muhteşem bir şeymiş dedim ya

Eklentiler

• C2305C87-2667-4B04-ACF1-B883A2D2A970.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar sirt ağzınız vardir diye düşünüyorum. Onun icin bir şey yaptiniz mi gecti mi
Sırtım o kadar ağrıyor ki kızın yatağı benim solumda, yatırdığımda onu izleyeyim diye sola dönemiyorum artık kaburgam sırtıma batıyor eşim arada ovalıyor ama anlık geçiriyor ancak

Sırtım o kadar ağrıyor ki kızın yatağı benim solumda, yatırdığımda onu izleyeyim diye sola dönemiyorum artık kaburgam sırtıma batıyor eşim arada ovalıyor ama anlık geçiriyor ancak
Ben voltarenle ovdurdum canım özellikle iğne yerim çok ağrıyordu birde gece soğuk giriyor sanırım omuzlarım kötüydü sonra sıcak su torbası koyduk şimdi muhtişim

Bizde bugün kalça usg için gittik devlet hastanesi var yakın evimden gözüküyor kuzenım çok övüyordu doktoru gerçekten adam muhteşem kızlar devlet hastanelerine şans verin sakral gamze ben doğduğunda farketmiştim kendi doktorumuz görmedi bile bu adam gamzemiz sıkıntısız dedi direk görme testi yaptı sıkıntısızmışız ve 5 kg olmuş Mehmet bey
Kalpte üfürümü buda söyledi yine kaka probleminden bahsettim birde diyetten diyet gereksiz olmuş kakada kan yok ise dedi ama devam edelim madem başlamışsınız dedi. Biogaia kervanına bizde katıldık doğal bir düzenleyici inşallah iyi gelir
Kucağına alıp odada gezdirdi benim oğlan pek seviyor doktorları sustu

Bizde usg içğn gideceğiz canım aile hekimimiz çocuk hastanesini önerdi ama nerden randevu alacağımı bilmiyorum çocuk doktorundan mı alıp gideceğiz.. kendimi çok cahil hissettim ilkşnde direk gidip çektirmiştik sanki hiç hatırlamıyorum

Evet canım biz arayıp randevu aldık 182yi arayıp mhrs den internettende alabilirsin doktorun ismini bildiğimiz için onu istedik
2 aylık olması gerekiyormuş 19 aralık a tarih verdiler

Kızlar kafam takıldı ya yaşayan var mı bilmiyorum ama sormak istedim belki yaşayan vardır diye

Dün akşamdan beri Az emiyor iki meme emiyordu tek memeye indi bir emme de sağ bir emme de sol emziriyorum arada ikisini de alıyor bugün de aç karnına kustu anlayamadım ne Problemi olabilir ki iştahı kesik

Millet emzirmeye yastığı alıyor gerek yok ki o da sırtı ağrıtır berjer var onda emziriyordum sırtım dik oluyor çünkü ama yine sırtım ağrıdı ki ağırlık da almıyorum çocuğun Merve'nin kenarına koyuyorum kolumu güç fazla gelmiyor bana o zaman yiyecek misin

Kızlar bebeğim ilk kez öksürüyor, dün 1 saat açıl havada gezdirdim. Üşüttüm mü acaba? Şöyle 2 saatte bir öhö öhö yapıyor dün akşamdan beri. Böyle mi başlıyor hastalık

Kizlar sorulariniza cevap bulabildiniz mi bilmiyorum mesajlari ara ara okurken gordum mesajlarinizi.
Benim kizim baya hasta suan bir virus kapmis zaten hastanedeyiz 3 gundur hala daha iyilesmis degil.
Bizim hastaligimiz ufak tefek oksurukle basladi. Bir kere öhö diyip susuyordu. Sonra öhö öhö olmaya basladi. Sonra sirtindan ses gelmeye basladi sonra da burnu tikandi. Doktor goturdum cigerleri temiz ama her gun getir kontrol edeyim cok hizli ilerlerler dedi. Henuz cok kucuk oldugundan ilac veremem buhar makinesiyle ventolin ver yatirmamiz gerekebilir duruma gore dedi. 3 gun goturdum gayet iyiydi keyfi de yerindeydi 4. gun yogundum goturemedim 5. gun bebegim nerdeyse baygin gibiydi gozundeki parlaklik gitmisti bebegimin goturdum doktor cigerleri cok kotu durumda hemen yatirmamiz lazim dedi. Yatirdik 3 gundur hastanedeyiz ve burada 20 gunluk bebekler bile var.
Demem o ki sakin hafife almayin gidin en azindan saglik ocaginda dinletin cigerini. Bizim 1 gunde ilerledi ve mahvolduk diyebilirim.
Niyetim buradakileri korkutmak asla degil sadece benim yasadigimi hicbir anne yasasin istemem.

Şükür alerji sorunumuz yok ama emzirdikçe tatlı yiyesim geliyor çünkü tatlı kadar hiçbir şey süt yapmıyor bana hem diyet tarif gibi hoşuma gitti hurmayı da muzu da çok severim
dimi yani, madem olay süt her yol mübah. Yulafa da şans ver o zaman. Onun İçin de iyi süt yapıyor diyorlar yulaf yoğurt ve muzla yiyebilirsin ya da yulaftan yapılan tatlılara bakabilirsin.
Ooo paşanın keyfine bak maşallah ben de yarın annemlerin burada bir devlet hastanesine çocuk doktoruna götüreceğim Doruk’u. Baya övdüler. Elbette devlette de çok iyi doktorlar var. İyi yapmışsın bazen doktorlar o gereksiz bu gereksiz diyorlar ama iç sesimizi dinlemekte fayda var. Memnunsan tabii devam et :)
beyin kendini resetliyormuş yeni çocukta. Yoksa kimse 2. 3. Yapmaz diyenler var. Ne düşünüyorsun kahvecim

cok gecmis olsun en kisa surede eski sagligina kavusur insallah yavrun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…