aynen aglamiyor ama hep bacaklarini kendine cekip duruyor. bizde de ayni cisli bez cok , sabah kakasini yapti iki kere cok sukurCanım ayni durum bende var ama aglamadigi zaman da var . Sadece cok kipir kipir alttan cikartmak zor. Yine kaka yapiyor ama eskisi gibi her defasinda degil . Ama az da olsa yaoiyor. Daha cok cis isi var. Metsil kullanmaya basladim bakalim bugun. Iyi gelecek mi bakalım. Bu saatlerde basliyor. Uyumak da 12 yi bukuyor dun 2 gobi uyuduk
Kızlar ya benm kız gece uykusunu gündüz uyuyor bugün fark ettim. Nasıl fark ettim :) şimdi koltuğa veya yatağına veya pusetine koyduğum zaman ağlıyor ben de kucağıma alıyorum koluma o şekilde işlerimi yapıyorum o sırada benim kucağımda uyuyormuş meğer tekrar bırakıyorum tekrar ağlıyor ben hep kucağımda gezdirdiğim için hep kucağımda uyuyor sonra geceleri uyanık bana bir akıl verin benim bu gece gündüzü değiştirmem lazım yattığı yerde uyandırdığım zaman sadece ağlıyor başka hiçbir şey yapmıyor ama geceleri uyutamıyorum gündüzleri benim Uyumam imkansız evi toparlıyorum yemek yapıyorum falan derken zaten akşam oluyor çocuk geliyor okuldan ne olur bir akıl verin
İshal olduğunu nasıl anlıyorsun? Ben doktora kakasını gösterdim su gibiydi. Doktor normal dedi, şekilli olacak değil ya dedi
5 yaş var ama bence 15 yaş ideal ahaha yani 2.çocuk bence büyüyüp kardeşine bile bakabilecek duruma gelse süper olurmuş düşünsene veriyosun kucağına sen her işini yapıyosunAralarında ne kadar var ki
Bence o bakmak istemiyodur canım göz temasına başladı mı kısa süreli de olsa o varsa korkmaTeşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor mu
Canım o çok iyi en başından beri çok uzakta olsam bile göz teması kuruyorBence o bakmak istemiyodur canım göz temasına başladı mı kısa süreli de olsa o varsa korkma
Gece uykusunu bendeGündüz uyusa da gece de uyumalı aslında ben gündüz yüz üstü yatırıyorum bi tek öyle uyuyor ben hep bakıyorum tabi ama çok uzun uyumasına izin vermeden altını açıp uyandırıyorum dönence şarkılar vs biraz yoruyorum onu ama gece uykusunu hiç bölmeden emziriyorum altını da gerekmediikçe açmıyorum
Normalde de sıvı ama içinde partiküller olurdu bu sefer hem sayısı fazla hem de tam sıvı ben de biraz su içirdim sıvı kaybetmesin diye yarın da devam ederse götürürüm
5 yaş var ama bence 15 yaş ideal ahaha yani 2.çocuk bence büyüyüp kardeşine bile bakabilecek duruma gelse süper olurmuş düşünsene veriyosun kucağına sen her işini yapıyosun
Bence o bakmak istemiyodur canım göz temasına başladı mı kısa süreli de olsa o varsa korkma
Ay yesinler bizimki de aynıbzmki
baya konusuyor agu aa ınga vuu ayy diye ama gülmeler böle hemencecik şipsak seklinde değil, dediğin gbi 10konusmada ancaeller ayaklar hiç durmuyor uyanır uyanmaz ellerini emiyor özellikle işaret parmağını baş parmağı bulamıyor
Bence tınlamıyor olabilir kuzum. Ses çıkartan oyuncaklar al dikkatini çeker belki. Hem her bebisin gelişimi farklıdırCanım o çok iyi en başından beri çok uzakta olsam bile göz teması kuruyor
İşitme testini gectiyse sorun yoktur bence, ben hamileyken korona gecirdm onun için bu işitmelerin yüzdeliğine bakılıyormuş galiba yüz kaç işitiyor diye ama oda 6 aylıkken ve araştırma hastanesinde bakılıyormuş sanırm bize hastane randevu almamızı söylemişti 6 ay sonrasına üniversite hastanesinden en fazla sizde buna baktırırsınız 6 ay sonraCanım o çok iyi en başından beri çok uzakta olsam bile göz teması kuruyor
Aynı teste bizde gidicez korona ve gebelik şekeri olduğu için. Bize sevk kağıdı yazdılar sıra alın dediler, aradık araştırma hastanesini bi kaç kere. Direk gelin gerek yok cocuk doktoru yönlendirecek diyip durdular. Siz sıra alabildiniz miİşitme testini gectiyse sorun yoktur bence, ben hamileyken korona gecirdm onun için bu işitmelerin yüzdeliğine bakılıyormuş galiba yüz kaç işitiyor diye ama oda 6 aylıkken ve araştırma hastanesinde bakılıyormuş sanırm bize hastane randevu almamızı söylemişti 6 ay sonrasına üniversite hastanesinden en fazla sizde buna baktırırsınız 6 ay sonra
İnsan sesiyle değilde hışırtılı bir şeylerle denesene canım. Daha almadıysan o tarz oyuncak poşetle deneyebilirsin. O tarz sesler hoşlarına gidiyor ya. Yada böyle için rahat etsin diye telefonunda bir şey aç onu farketsin telefonu sağa sola doğru çevir kafasıda dönerCanım o çok iyi en başından beri çok uzakta olsam bile göz teması kuruyor
aynen o var bizde abisinden kalma takim doğru dedin, bzm ama hala gece uykusunda sorunlu gec yatıyor ergen stayla diyorum. hala 3saat uzun uyku snr saat başı o zorluyor. 70gun gecti bile zmn cok hızlı akıyorAy yesinler bizimki de aynıbirden aaa diye bağırıyor Hee hıı ınga onlar var ben en çok hani konuştukça karşılık veriyorlar ya agu diye onu bekliyorum,galiba 3. Ayda tam yapacaklar onu. Aynı el ayak hiç durmuyor 1 haftadır ellerini kesfetmeye başladı şaşı yapıp ağzına goturmeye çalışıyor veya dikkatli bakıyor. Ben bugün çıngırak ve bileğine takılan böyle hışırtılı ses çıkartan oyuncak aldım. Erken dedi satan kadın falan ama o ses çıkardikca veya bilegindeyken heyecanlanıyor sende al canım bence gelişimine faydalı olur erken falan ne olacak
Yok ya bu zamanlarda daha bi düzen olmuyor bence. Olan varsa da çok azdır.aynen o var bizde abisinden kalma takim doğru dedin, bzm ama hala gece uykusunda sorunlu gec yatıyor ergen stayla diyorum. hala 3saat uzun uyku snr saat başı o zorluyor. 70gun gecti bile zmn cok hızlı akıyor
Bizimde hastane bi numara verdi bu direkt odyometrinin burayı arayın dedi ama Hiç aramadık daha çok var diye sahsen ama benim kardeşim çok zor sıra almışlar kendi çocuğuna sağlık ocağındaki ebeye sordm bu uygulamayı bilmiyormuş ama ayın birinde acılıyor randevular öyle arayın dedi hafta içi bi arayacağım bakalm nasıl vericekler bence sırf prosedürAynı teste bizde gidicez korona ve gebelik şekeri olduğu için. Bize sevk kağıdı yazdılar sıra alın dediler, aradık araştırma hastanesini bi kaç kere. Direk gelin gerek yok cocuk doktoru yönlendirecek diyip durdular. Siz sıra alabildiniz mi
Eşime de vermişler bi numara orayı aradı. Orası öyle demiş gerek yok diye. Ben anlamıyorum ki her yer farklı konuşuyor. Bende korkuyorum şimdi gideriz niye sıra almadınız derler bi deBizimde hastane bi numara verdi bu direkt odyometrinin burayı arayın dedi ama Hiç aramadık daha çok var diye sahsen ama benim kardeşim çok zor sıra almışlar kendi çocuğuna sağlık ocağındaki ebeye sordm bu uygulamayı bilmiyormuş ama ayın birinde acılıyor randevular öyle arayın dedi hafta içi bi arayacağım bakalm nasıl vericekler bence sırf prosedür
Yok ya bu zamanlarda daha bi düzen olmuyor bence. Olan varsa da çok azdır.
2. Aya girdik 3 4 gün gece 5e kadar uyumadı. Sonra bi kaç gün uyudu bugün yine mizmiztek değişmeyen huyu var sabah 7 8den sonra öğle 1 2 civarına kadar güzel uyuyor. Israrla gece falan ışık yakmiyorum gece gündüz ayrımını b
aynen o var bizde abisinden kalma takim doğru dedin, bzm ama hala gece uykusunda sorunlu gec yatıyor ergen stayla diyorum. hala 3saat uzun uyku snr saat başı o zorluyor. 70gun gecti bile zmn cok hızlı akıyor
Off bende sosyal gülme güncellemesi bekliyorum hala gelmedi bir iki kere güldü ama denk mi geldi bilerekmi yaptı anlamadm 42 Günlük 2. Ayda neler oluyorAy yesinler bizimki de aynıbirden aaa diye bağırıyor Hee hıı ınga onlar var ben en çok hani konuştukça karşılık veriyorlar ya agu diye onu bekliyorum,galiba 3. Ayda tam yapacaklar onu. Aynı el ayak hiç durmuyor 1 haftadır ellerini kesfetmeye başladı şaşı yapıp ağzına goturmeye çalışıyor veya dikkatli bakıyor. Ben bugün çıngırak ve bileğine takılan böyle hışırtılı ses çıkartan oyuncak aldım. Erken dedi satan kadın falan ama o ses çıkardikca veya bilegindeyken heyecanlanıyor sende al canım bence gelişimine faydalı olur erken falan ne olacak
Bigün tekrar arayıp sorun çocuk doktorunamı alıcaz yada omu sevk edicek diye korkma . Bende bi pazartesi arayayım bakalım bize ne dicekler , Zaten bence hepsi prosedür benim kardeşimde korona gecirdi bebeğide prematüreydi ama bi sorun çıkmadı sizdede bizdede çıkmaz inşallahEşime de vermişler bi numara orayı aradı. Orası öyle demiş gerek yok diye. Ben anlamıyorum ki her yer farklı konuşuyor. Bende korkuyorum şimdi gideriz niye sıra almadınız derler bi de
Çok yakında annesi 2. Ayı bekle garanti olarakOff bende sosyal gülme güncellemesi bekliyorum hala gelmedi bir iki kere güldü ama denk mi geldi bilerekmi yaptı anlamadm 42 Günlük 2. Ayda neler oluyor2 aylık olmasını bekliyorum
Arayayım bari guvenemiyorum hiç bunlaraBigün tekrar arayıp sorun çocuk doktorunamı alıcaz yada omu sevk edicek diye korkma . Bende bi pazartesi arayayım bakalım bize ne dicekler , Zaten bence hepsi prosedür benim kardeşimde korona gecirdi bebeğide prematüreydi ama bi sorun çıkmadı sizdede bizdede çıkmaz inşallah
cnm normal o korkma, bzmkide erken başladı ona ama arkadaşların cocuklarndan biliyorum bazısı onu 3aylık yapıo bazısı 4aylık.bnmkide anca cok konusursam gülüyor bnde onu takıyorum mesela. gülmüyor diyemem ama cok gülüyorda diyemem abisi cok daha güleçti.Canım sesi duyuyor . İki aylık oldu bu arada. Aslında çok canımı sıkmadım yani işitme sesini geçti ama yönünü bilmiyor . Çit sesinden uyanıyor bazen yani duydugundan eminim . Sesimi tanıyor mesela . Ama neden yönünü keşfetmedi normal mi onu merwk ediyorum
bnde öyle açmıyorum, yoksa tam felaket olur. birde bzmki ışık ve perde takıntılı. spot ısıklara okdr meraklıki kafasını gözünü ordan alamıyor seninkide öyle mi. sürekli ışığa bakmak istiyorYok ya bu zamanlarda daha bi düzen olmuyor bence. Olan varsa da çok azdır.
2. Aya girdik 3 4 gün gece 5e kadar uyumadı. Sonra bi kaç gün uyudu bugün yine mizmiztek değişmeyen huyu var sabah 7 8den sonra öğle 1 2 civarına kadar güzel uyuyor. Israrla gece falan ışık yakmiyorum gece gündüz ayrımını bilsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?