2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
aynen aglamiyor ama hep bacaklarini kendine cekip duruyor. bizde de ayni cisli bez cok , sabah kakasini yapti iki kere cok sukur
bizimde aksam 5-6 gbi basliyor

ben sabah bio gaia damla verdim , ondan bir saat sonra kakasini yapti biraz gaz da cikardi.
hemen boyle etki eder mi ? icindeki kagitta 2-3 gun surer etki etmesi yaziyordu

Gündüz uyusa da gece de uyumalı aslında ben gündüz yüz üstü yatırıyorum bi tek öyle uyuyor ben hep bakıyorum tabi ama çok uzun uyumasına izin vermeden altını açıp uyandırıyorum dönence şarkılar vs biraz yoruyorum onu ama gece uykusunu hiç bölmeden emziriyorum altını da gerekmediikçe açmıyorum
İshal olduğunu nasıl anlıyorsun? Ben doktora kakasını gösterdim su gibiydi. Doktor normal dedi, şekilli olacak değil ya dedi

Normalde de sıvı ama içinde partiküller olurdu bu sefer hem sayısı fazla hem de tam sıvı ben de biraz su içirdim sıvı kaybetmesin diye yarın da devam ederse götürürüm
Aralarında ne kadar var ki
5 yaş var ama bence 15 yaş ideal ahaha yani 2.çocuk bence büyüyüp kardeşine bile bakabilecek duruma gelse süper olurmuş düşünsene veriyosun kucağına sen her işini yapıyosun
Teşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor mu
Bence o bakmak istemiyodur canım göz temasına başladı mı kısa süreli de olsa o varsa korkma

Gece uykusunu bende yapmadığı sürece bölmüyorum ama gündüz uyanıksa ağlıyor kucağımda susuyor ve uyuyor ne bırakabiliyorum ne de gece uyuyabiliyoru m gündüz kucakta olduğundan bende uyuyamıyorum hafta sonu oğlumda var zaten uyuyamam. Amaaan şu uykuyu geceye çekseydikk.

Ay yesinler bizimki de aynı birden aaa diye bağırıyor Hee hıı ınga onlar var ben en çok hani konuştukça karşılık veriyorlar ya agu diye onu bekliyorum,galiba 3. Ayda tam yapacaklar onu. Aynı el ayak hiç durmuyor 1 haftadır ellerini kesfetmeye başladı şaşı yapıp ağzına goturmeye çalışıyor veya dikkatli bakıyor. Ben bugün çıngırak ve bileğine takılan böyle hışırtılı ses çıkartan oyuncak aldım. Erken dedi satan kadın falan ama o ses çıkardikca veya bilegindeyken heyecanlanıyor sende al canım bence gelişimine faydalı olur erken falan ne olacak

Canım o çok iyi en başından beri çok uzakta olsam bile göz teması kuruyor
Bence tınlamıyor olabilir kuzum. Ses çıkartan oyuncaklar al dikkatini çeker belki. Hem her bebisin gelişimi farklıdır
En önemlisi göz teması diye biliyorum ee o varmış zaten süper. Sen dikkatini çekmeye çalış bakalım bi

İşitme testini gectiyse sorun yoktur bence, ben hamileyken korona gecirdm onun için bu işitmelerin yüzdeliğine bakılıyormuş galiba yüz kaç işitiyor diye ama oda 6 aylıkken ve araştırma hastanesinde bakılıyormuş sanırm bize hastane randevu almamızı söylemişti 6 ay sonrasına üniversite hastanesinden en fazla sizde buna baktırırsınız 6 ay sonra

Aynı teste bizde gidicez korona ve gebelik şekeri olduğu için. Bize sevk kağıdı yazdılar sıra alın dediler, aradık araştırma hastanesini bi kaç kere. Direk gelin gerek yok cocuk doktoru yönlendirecek diyip durdular. Siz sıra alabildiniz mi

İnsan sesiyle değilde hışırtılı bir şeylerle denesene canım. Daha almadıysan o tarz oyuncak poşetle deneyebilirsin. O tarz sesler hoşlarına gidiyor ya. Yada böyle için rahat etsin diye telefonunda bir şey aç onu farketsin telefonu sağa sola doğru çevir kafasıda döner

aynen o var bizde abisinden kalma takim doğru dedin, bzm ama hala gece uykusunda sorunlu gec yatıyor ergen stayla diyorum. hala 3saat uzun uyku snr saat başı o zorluyor. 70gun gecti bile zmn cok hızlı akıyor

aynen o var bizde abisinden kalma takim doğru dedin, bzm ama hala gece uykusunda sorunlu gec yatıyor ergen stayla diyorum. hala 3saat uzun uyku snr saat başı o zorluyor. 70gun gecti bile zmn cok hızlı akıyor
Yok ya bu zamanlarda daha bi düzen olmuyor bence. Olan varsa da çok azdır.
2. Aya girdik 3 4 gün gece 5e kadar uyumadı. Sonra bi kaç gün uyudu bugün yine mizmiz tek değişmeyen huyu var sabah 7 8den sonra öğle 1 2 civarına kadar güzel uyuyor. Israrla gece falan ışık yakmiyorum gece gündüz ayrımını bilsin diye

Bizimde hastane bi numara verdi bu direkt odyometrinin burayı arayın dedi ama Hiç aramadık daha çok var diye sahsen ama benim kardeşim çok zor sıra almışlar kendi çocuğuna sağlık ocağındaki ebeye sordm bu uygulamayı bilmiyormuş ama ayın birinde acılıyor randevular öyle arayın dedi hafta içi bi arayacağım bakalm nasıl vericekler bence sırf prosedür

Eşime de vermişler bi numara orayı aradı. Orası öyle demiş gerek yok diye. Ben anlamıyorum ki her yer farklı konuşuyor. Bende korkuyorum şimdi gideriz niye sıra almadınız derler bi de

Off bende sosyal gülme güncellemesi bekliyorum hala gelmedi bir iki kere güldü ama denk mi geldi bilerekmi yaptı anlamadm 42 Günlük 2. Ayda neler oluyor 2 aylık olmasını bekliyorum

Eşime de vermişler bi numara orayı aradı. Orası öyle demiş gerek yok diye. Ben anlamıyorum ki her yer farklı konuşuyor. Bende korkuyorum şimdi gideriz niye sıra almadınız derler bi de
Bigün tekrar arayıp sorun çocuk doktorunamı alıcaz yada omu sevk edicek diye korkma . Bende bi pazartesi arayayım bakalım bize ne dicekler , Zaten bence hepsi prosedür benim kardeşimde korona gecirdi bebeğide prematüreydi ama bi sorun çıkmadı sizdede bizdede çıkmaz inşallah

Off bende sosyal gülme güncellemesi bekliyorum hala gelmedi bir iki kere güldü ama denk mi geldi bilerekmi yaptı anlamadm 42 Günlük 2. Ayda neler oluyor 2 aylık olmasını bekliyorum
Çok yakında annesi 2. Ayı bekle garanti olarak hatta 50 gunlukten sonra yavaş yavaş artacak. Bizimkisi ellerine bakmaya başladı karşılıklı gülme tamam kesinlikle var diyorum. Bi kere agu agu diyordum karşılık verdi agu diyerek

Arayayım bari guvenemiyorum hiç bunlara Aminn inşallah hic bi bebiste sorun çıkmasın benim daha çok insülin kullandım diye üstüne düştüler hatta kafasından poposuna kadar ultrason ve kalbine baktılar şekeri daha korkutucu görüyorlar

cnm normal o korkma, bzmkide erken başladı ona ama arkadaşların cocuklarndan biliyorum bazısı onu 3aylık yapıo bazısı 4aylık.bnmkide anca cok konusursam gülüyor bnde onu takıyorum mesela. gülmüyor diyemem ama cok gülüyorda diyemem abisi cok daha güleçti.

bnde öyle açmıyorum, yoksa tam felaket olur. birde bzmki ışık ve perde takıntılı. spot ısıklara okdr meraklıki kafasını gözünü ordan alamıyor seninkide öyle mi. sürekli ışığa bakmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…