2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugün Ankara çok ayazdı. Ama çocuk o kadar ağladı ki, koyduk arabasına 1 saat çıkardık. Sarıp sarmaladım ama korkuyorum. Üşütmüş müyüzdür ya? Öksürdü azıcık
Alışsın canım birsey olmaz Allahın izniyle bende yarın çıkarmayı düşünüyorum ankara çok soğuk evet. Gazın ayarı çoktan yükseldi zaten yakıyorduk ama iyice açtık

Adet olmadan takılmıyormu acaba ben ilk bebeğimde sonra adet olduktan sonra taktrdm 9
Ay sonra oldum ama bu ikinci ve adeti falan beklemeden hemen taktırmak istiyorum zira 3.bebeği çekebilcemi düşünmüyorum

O da sıkıntı 2 sene emzirsem 2 sene hep acaba bu ay hamile kaldım mı korkusuyla mı yaşayacağız hap kullanıyordum memnundum da şimdi mecbur spiral en masum duranı onunda bi hormonlusu var birde bakırı var ben bakırını istiyorum bakır emzirmeyi etkilemez bence

Adet olmadan takılmıyormu acaba ben ilk bebeğimde sonra adet olduktan sonra taktrdm 9
Ay sonra oldum ama bu ikinci ve adeti falan beklemeden hemen taktırmak istiyorum zira 3.bebeği çekebilcemi düşünmüyorum
Lohusayken takan varmış hatta doğum olur olmaz takan ya da doğumdan 48 saat sonra takan hastanelerin sitesinden okuduğum hep böyle ama uygulamaya gelince nasıl bilmiyorum perşembe randevum var 39.günüm oluyor doktorum yardımcı doçent bakalım ne diyecek

Yaa kuzucuk maşallahh ellerini keşfedincre bişeyleri tutup ağzına götürmeyede başlar bende arkanızdan geliyorm ozaman her ay daha güzel bence şimdi bişey bilmiyor tam göremiyor bile ama yavaş yavaş takip etmeleri başladı

O ışığa bakma hepsinde var canım parlaklık görüyor ddiyorlar ya dikkatlrrini çekiyor heralde

Bakıyor dönüyor hemen ama benim oğlan sanırım yapısal olarak aşırı meraklı sürekli onu gezdirmemizi etrafa bakmayı sohbet etmemizi istiyor doğduğu günden beri yüzüme dikkatli bakıyor konuştuğumda ağzımı izliyor. 2/3 aydan sonra her bebek er yada geç çoğu şeyi yapacak öğrenecek her bebeğin yapısı gelişimi bir değil kimi önce kimi sonra yapar ama Allah'ın izniyle hepsi herşeyi yapar
Teşekkür ederim canım . Benim ki sesi duyuyor ama o yöne bakmıyor bende merak ettim . Başka var mı acaba kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakıyor mu

Bizim bu kadından bir eksiğimiz yok, kocalarımızın bu adamdan geri kalır yanı çok. Gidip şaplağı yapıştırmak istedim.

Yok valla kuzum ara ara yapana değil yaptırana demekki içerleniyorum

Adamla doğumdan bu yana başbaşa bi çay bile içemedik diye dün akşam bir yandan çocukla uğraşarak tatlı yaptım çocugu yıkayıp karnını doyurup uyutcaz oturcaz sıpa uyumadı kucağımda pış pış modunda yorgunluktan benim gözler kapanıyor beyefendş eline tatlısını aldı bir yandan da telefonundan video izlemeye başladı sonra ben sinirlenince gene suçlu oldum

Evett çok dikkatlerini çekiyor ışıklar falan. Daha doğrusu ne dikkatini çekerse siyah beyaz şeylerde çok dikkatlerini çekiyormuş bu zamanda herhalde

Sen destekle annesi erken diyorlarda ben çıngırak aldım dün sallıyorum baksın Takip etsin diye
Sende konuşurken sağ sol yap mesela veya siyah beyaz çok dikkatlerini çekiyormuş şuan öyle giyinip veya elindeyken bi dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…