2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
neden sirtini yatak basligina yaslamamis ki kadin
Kadındaki adamdan bizde olmadığından yatak başlığına yaslıyoruz mesela.
Maşallah hepimizin kocası da müthiş romantik ve düşünceli.

Ay tam dün gece yazıcaktım biz rutin oturttuk sanırım diye
Gece 3.30da başladı ağlamaya daha şimdi sustu
Yenidoğan a güven olmazmış kızlar rutin falan yok yani
12 gibi uyanıyordu emziriyordum şarkımız var snowflake onu dinleyip uyuyorduk sonra 3-4 saatte bir uyanıyordu inşallah geri döneriz dua edin

neden sirtini yatak basligina yaslamamis ki kadin
sert başlığa mı yaslasaydıı birde aralarına yastık koydular
Ben kocanın yanında bile değilim kuzu beni çıldırtmak mi istiyorsun Müge anlıya bagladim
Valla eşin bey bu süreci nasıl yürütürdü bilmiyorum ama çoğumuzun eşi bizden daha lohusa takıldı bilmemek belki aşkınızı taze tutar
Pazarda olsa eşim işinden dolayı çalışıyor hemde 12 saat görevde videoda çocuğun tarafındada erkek yatıyor dikkatimi çekti kesin sırf video için endkd fnfn
Arada benim ki de beşiğin yanında yatıyor ama hiiç çocuk cığlık cığlığa dibinde ağlıyor bizim ki horlamasıyla eşlik ediyor
Kadındaki adamdan bizde olmadığından yatak başlığına yaslıyoruz mesela.

Maşallah hepimizin kocası da müthiş romantik ve düşünceli.
Ah çok çook maşallahları var
Şarkı olayı bencede hepimiz yapmalıyız. Gerçekten rahatlatıyor bebeği ben açıyorum böyle gözlerine baka baka söylüyorum yeni yeni gülmeye başladı bide hafif sesler çıkarıyor o da hafif hafif tepki veriyor

Bende ne zaman bebişle ilgili bişeye mutlu olsam kursağımda kalıyor inşallah tekrar dönersiniz

Benim minnoşta gece 4-4,5 saate çıkardı artık gece uykusunu o uyanmadıfı sürece uyandırmıyorum. 5. Saati bulursa kaldırırım ama şimdilik kendisi 2,5-3 saatten uzattı bakalım

Benim minnoşta gece 4-4,5 saate çıkardı artık gece uykusunu o uyanmadıfı sürece uyandırmıyorum. 5. Saati bulursa kaldırırım ama şimdilik kendisi 2,5-3 saatten uzattı bakalım
uyandırma bence zaten sarılık riski yok artık aç olursa uyanır illaki dinlenmene bak sende normalde 3 ayda bile bütün gece uyuyabilirmiş bebekler ama teorikle pratik farklı oluyo işin içine meme girince bence

İlk iki hafta yanimdaydi ya bi gece ben pert olmuş derin uykuya dalmışım, cocuk uyanmış ağlıyor. Kalkmış karşı kanepeden cocuk uyandı ağlıyor askim kalk diye bana bağırıyordu. O gün anladım eve gidersem hayatımın kayacağını
He birde 10 günlük bebeğini ve lohusa eşini bırakıp abimle balığa gitmesi var
Hani ben hiç bahsetmeyeyim sizinkiler melek

Ben öyle daha sinir olurm
Bir gece en son dayanamadım tekme attım ben ne oldu diye uyanıyor bide
uyandırma bence zaten sarılık riski yok artık aç olursa uyanır illaki dinlenmene bak sende normalde 3 ayda bile bütün gece uyuyabilirmiş bebekler ama teorikle pratik farklı oluyo işin içine meme girince bence
Acaba aç mı açlıktan mı uyanmıyor diye vicdan yapıyorum bu sefer
Ay boşver annende lohusa olmadıysa en güzel yerdesin annem benimle kaldı neredeyse 40 gün boyunca toplasan 10 gün anca evine gitmiştir gittiğinde bi 40 gün bende sana geliyim mi diyordum o hallerimin en büyük destekcisiydi gerçekten Allah razı olsun

Allah razı olsun annelerimizden
Yakınsanız hiç dert etme her sıkıştığında gidip gelebilir. Bakalım bende eve gidersem ne yapicam. 7 24 çığlık çığlığa aglayip gaz sancısı çekip kustugu zamanlarda pert etti beni de kadincagizi da gideyim eve de biraz kadının kafasi dinlensin sıra babasında diyicem de..

ben yastik koyuyorum belim ile yatak basligi arasina

Acaba aç mı açlıktan mı uyanmıyor diye vicdan yapıyorum bu sefer
Bende yapıyordm ama doğduğundan beri acıkınca uyanan bi bebek olduğu için acıkırsa uyanır zaten diyorm vazgeciyorm Zaten bazen okadr geç uyuyorki yorgunluktan pes edip bayılıyor sanki

Kızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakmayı ne zaman öğrendi ?
benimki bakmıyor henüz ama yüksek seslere tepki veriyor işitme testi de yapıldı sonuçta bir sıkıntı yok sizede yapılmıştır, benimki nesneleri de gözleriyle takip etmiyor daha, çıngırakla falan deniyorum bazen bakıyor gün içinde birkaç defa aguluyor ve birkaç defa da gülüyor bir de yüzüstü koyduğumda artık başını iyice kaldırıp tutabiliyor birkaç saniye, 2.ay güncellemelerimiz henüz bunlar.

Kizlar avent in yenidogan biberonundan kullaniyorum. Bebegimin dudaginin kenarindan devamli sizdiriyor. 60 lik mama bitene kadar mendil ipislak oluyor. Neden bu kadar ovuluyor vallahi anlamadim. Bir de mama isiticisina koyunca kapak genlesiyor. Kac kez tum sise ustune dokuldu. lansinoh un sut sagma makinesinjn icinden cikan biberin da var. o hic sizdirmiyor. Ayni sorunu yasayan var mi? Yedek biberon alicam da tekrar avent almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…