Kadındaki adamdan bizde olmadığından yatak başlığına yaslıyoruz mesela.neden sirtini yatak basligina yaslamamis ki kadin
Maşallah hepimizin kocası da müthiş romantik ve düşünceli.Yok valla kuzum ara ara yapana değil yaptırana demekki içerleniyorum
Adamla doğumdan bu yana başbaşa bi çay bile içemedik diye dün akşam bir yandan çocukla uğraşarak tatlı yaptım çocugu yıkayıp karnını doyurup uyutcaz oturcaz sıpa uyumadı kucağımda pış pış modunda yorgunluktan benim gözler kapanıyor beyefendş eline tatlısını aldı bir yandan da telefonundan video izlemeye başladı sonra ben sinirlenince gene suçlu oldum
Eder eder daha çok kucuk minnosZeka Kartları bile aldı teyzesi onları gösteriyorm takip ediyor canı isterse
Biz hep böyle düşündüğümüz için oluyor bunlarneden sirtini yatak basligina yaslamamis ki kadin
Yaa bende bunu düşündüm bu kadarı da şov benceneden sirtini yatak basligina yaslamamis ki kadin
Yok bende yatırıyorum arada nöbetleşePazarda olsa eşim işinden dolayı çalışıyor hemde 12 saat görevdevideoda çocuğun tarafındada erkek yatıyor dikkatimi çekti kesin sırf video için endkd fnfn
Hııı kandırın kendinizi eyy umutsuz analar.Yaa bende bunu düşündüm bu kadarı da şov bence
neden sirtini yatak basligina yaslamamis ki kadin
Valla eşin bey bu süreci nasıl yürütürdü bilmiyorum ama çoğumuzun eşi bizden daha lohusa takıldıBen kocanın yanında bile değilim kuzu beni çıldırtmak mi istiyorsunMüge anlıya bagladim
Arada benim ki de beşiğin yanında yatıyor ama hiiç çocuk cığlık cığlığa dibinde ağlıyor bizim ki horlamasıyla eşlik ediyorPazarda olsa eşim işinden dolayı çalışıyor hemde 12 saat görevdevideoda çocuğun tarafındada erkek yatıyor dikkatimi çekti kesin sırf video için endkd fnfn
Ah çok çook maşallahları varKadındaki adamdan bizde olmadığından yatak başlığına yaslıyoruz mesela.
Maşallah hepimizin kocası da müthiş romantik ve düşünceli.
Şarkı olayı bencede hepimiz yapmalıyız. Gerçekten rahatlatıyor bebeği ben açıyorum böyle gözlerine baka baka söylüyorum yeni yeni gülmeye başladı bide hafif sesler çıkarıyor o da hafif hafif tepki veriyorAy tam dün gece yazıcaktım biz rutin oturttuk sanırım diye
Gece 3.30da başladı ağlamaya daha şimdi sustu
Yenidoğan a güven olmazmış kızlar rutin falan yok yani
12 gibi uyanıyordu emziriyordum şarkımız var snowflake onu dinleyip uyuyorduk sonra 3-4 saatte bir uyanıyordu inşallah geri döneriz dua edin
Bende ne zaman bebişle ilgili bişeye mutlu olsam kursağımda kalıyorAy tam dün gece yazıcaktım biz rutin oturttuk sanırım diye
12 gibi uyanıyordu emziriyordum şarkımız var snowflake onu dinleyip uyuyorduk sonra 3-4 saatte bir uyanıyordu inşallah geri döneriz dua edin
Ay tam dün gece yazıcaktım biz rutin oturttuk sanırım diye
Ben öyle daha sinir olurmArada benim ki de beşiğin yanında yatıyor ama hiiç çocuk cığlık cığlığa dibinde ağlıyor bizim ki horlamasıyla eşlik ediyor
uyandırma bence zaten sarılık riski yok artık aç olursa uyanır illaki dinlenmene bak sendeBenim minnoşta gece 4-4,5 saate çıkardı artık gece uykusunu o uyanmadıfı sürece uyandırmıyorum. 5. Saati bulursa kaldırırım ama şimdilik kendisi 2,5-3 saatten uzattı bakalım
İlk iki hafta yanimdaydi ya bi gece ben pert olmuş derin uykuya dalmışım, cocuk uyanmış ağlıyor. Kalkmış karşı kanepeden cocuk uyandı ağlıyor askim kalk diye bana bağırıyordu. O gün anladım eve gidersem hayatımın kayacağınısert başlığa mı yaslasaydıı birde aralarına yastık koydular
Valla eşin bey bu süreci nasıl yürütürdü bilmiyorum ama çoğumuzun eşi bizden daha lohusa takıldıbilmemek belki aşkınızı taze tutar
Arada benim ki de beşiğin yanında yatıyor ama hiiç çocuk cığlık cığlığa dibinde ağlıyor bizim ki horlamasıyla eşlik ediyor
Ah çok çook maşallahları var
Şarkı olayı bencede hepimiz yapmalıyız. Gerçekten rahatlatıyor bebeği ben açıyorum böyle gözlerine baka baka söylüyorum yeni yeni gülmeye başladı bide hafif sesler çıkarıyor o da hafif hafif tepki veriyor
Bir gece en son dayanamadım tekme attım benBen öyle daha sinir olurm
Acaba aç mı açlıktan mı uyanmıyor diye vicdan yapıyorum bu seferuyandırma bence zaten sarılık riski yok artık aç olursa uyanır illaki dinlenmene bak sendenormalde 3 ayda bile bütün gece uyuyabilirmiş bebekler ama teorikle pratik farklı oluyo işin içine meme girince bence
Ay boşver annende lohusa olmadıysa en güzel yerdesinİlk iki hafta yanimdaydi ya bi gece ben pert olmuş derin uykuya dalmışım, cocuk uyanmış ağlıyor. Kalkmış karşı kanepeden cocuk uyandı ağlıyor askim kalk diye bana bağırıyordu. O gün anladım eve gidersem hayatımın kayacağını
He birde 10 günlük bebeğini ve lohusa eşini bırakıp abimle balığa gitmesi var
Hani ben hiç bahsetmeyeyim sizinkiler melek
Allah razı olsun annelerimizdenBir gece en son dayanamadım tekme attım benne oldu diye uyanıyor bide
Acaba aç mı açlıktan mı uyanmıyor diye vicdan yapıyorum bu sefer
Ay boşver annende lohusa olmadıysa en güzel yerdesinannem benimle kaldı neredeyse 40 gün boyunca toplasan 10 gün anca evine gitmiştir gittiğinde bi 40 gün bende sana geliyim mi diyordum o hallerimin en büyük destekcisiydi gerçekten Allah razı olsun
ben yastik koyuyorum belim ile yatak basligi arasinasert başlığa mı yaslasaydıı birde aralarına yastık koydular
Valla eşin bey bu süreci nasıl yürütürdü bilmiyorum ama çoğumuzun eşi bizden daha lohusa takıldıbilmemek belki aşkınızı taze tutar
Arada benim ki de beşiğin yanında yatıyor ama hiiç çocuk cığlık cığlığa dibinde ağlıyor bizim ki horlamasıyla eşlik ediyor
Ah çok çook maşallahları var
Şarkı olayı bencede hepimiz yapmalıyız. Gerçekten rahatlatıyor bebeği ben açıyorum böyle gözlerine baka baka söylüyorum yeni yeni gülmeye başladı bide hafif sesler çıkarıyor o da hafif hafif tepki veriyor
Bende yapıyordm ama doğduğundan beri acıkınca uyanan bi bebek olduğu için acıkırsa uyanır zaten diyorm vazgeciyormAcaba aç mı açlıktan mı uyanmıyor diye vicdan yapıyorum bu sefer
benimki bakmıyor henüz ama yüksek seslere tepki veriyor işitme testi de yapıldı sonuçta bir sıkıntı yok sizede yapılmıştır, benimki nesneleri de gözleriyle takip etmiyor daha, çıngırakla falan deniyorum bazen bakıyorKızlar bebekleriniz sesin geldiği yöne bakmayı ne zaman öğrendi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?