2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Teşekkür ederim canım

Annemle babam bi keresinde çarşafa koyup salladılar benimkini biz sizi böyle büyüttük diyolar belki daha zeki olcaktık ne malum
Sevgili esim bugun ” kizina baktikca kendini goruyor musun ? ayni sana benziyor “ dedi adamin icine oturdu cogunlukla bana benzemesi

Şanslısın ben kaynanamı klonladım yeminle baktıkça aha o bakıyo diyorum aynısı
Kızlar sabah uyanır uyanmaz bir sürü gaz çıkarıyor, sizinkiler de böyle mi? Yoksa ben yediklerime daha çok dikkat mi etmeliyim?

Evet bu sabah bu normal mi ya diye düşündüm ıkınma sesiyle uyanıyorum bi ton pırtlıyo

Ben sallıyorum hafif hafif. Napayim kollarim ağrıdı kolda sallamaya alismasi daha kötü. Biz artik öyle bi duruma gelmiştik ki bi ara çarşafın içine atacaktik cocugu 24 Saate yakın uyumadigi zamanı biliyorum
Hamaklara bakıyorum belki alırım açıkçası ayakta sallamak beni çok bağlıyo en azından oğlan sallar otomatiklerde duracağını sanmıyorum onlar çok yavaş

hope2022 Bi kere mamaya düştün mü bırakılmıyo çiçeğim ya ne yaparsam yapayım artmıyo süt ama oğlumda yaptığım hatayı yapmıcam boğazına kaçar diye posalı şeyler vermedim 6 aylıkken her şeyi tıkcam ağzına bu kez

Benzesin ne var demek çok sevmiş seni, komple sana benzemiş bebek
kendisi ve kuz kardesleri ayni kayinbabam , bende diyordum onlar esmer genleri baskin , kesin o tarafa benzicek die ama allah yukarda yalan yok , hamileyken ayna karisinda cildimi yuzumu fln cok begeniyordum demekki ondan boyle oldu
gaz isi zor ya , meme de fln cok kaldiklaeinda bile gaz oluyor malesef
benm arkadasin bebegide kv desine benziyordu ama buyudukce babasina benzedi

Valla burda okudum bende bilmiyorumki. Birisinin yakını doktormus öyle demiş

Kilolu hamile kaldım zaten ben son haftanında kilosu dahil 10 kilo almıstım hamilelikte kaldı o kilo üzerimde başlamam lazım artık dikkat etmeye yaza böyle olamam şimdi kış kat kat bol bol giyiyoruz vs de yazın böyle durulmaz
Streste sütü çok etkiliyor bence düşünmemeye çalış bende ağlayıp duruyodum artk kabullendm zehir değilya sonucta mamada ,olmuyosa yapcak bişey yok
Mama karşıtlıgımdan değilde şimdi gece uyanıyorsun emziriyorsun hani yatır yerine geri uyusun gündüzde aynı şekilde heycanlı heycanlı emziriyorsun ordan bi hala açlık ağlaması insan üzülüyor ama halletcez bu meseleyide rahat olacam insallah artık
2 farklı hemsire var ikiside bakıyor o esnada yanlıs tuttugumda vs söylüyorlar hep bilmiyorum ki perşembe gittiğimde yeniden konuscaz bakalım
İnsallah karıştırma değilde kücük hanımın bir kaç günlük huysuzlugudur
Sinirleniyorsan öyle boşver çağırma canım öyleydi böyleydi derken 2. Ayları dolacak ilk 3 ay zor ondan sonrası daha da kolay ve keyifli gececek insallah. Bende senin dertten muzdaribim kv konusunda oda bana sürekli panik yapma vs modunda aslında panik yaptıgım yok cocuk kusuyor ters cevircem ona bir anda kalkıyorum ona göre bu hareketim panik mesela
Ay bende öyleyim az önce emzirken bir yandan da sabah sağdıgım sütü vereyim dedim ayağının yanına koymustum hareket edince 30 cc sütün yarısı döküldüü dedim mamanın tamamını dök ama bunu dökme diye
Aynen bunu kabullenip benimde bu baskıdan kendimi kurtarmam lazım. 5. Ayda tadımlar 6 da da geçiş yapmıs oluruz valla ilk cocuğum daha bilmiyorum şimdi süreç nasıl ama insallah iştahsız yemeyen cocuklar olmaz

Kiyafetleri yenilemem lazim benimde ama beklemedeyim neyi bekliyorum bilmiyorum a

Evet canım kolik oluyo bizimde 15 gün önca başladı ama oyle aman aman bi krizi yok çok şükür kızımda kolik bebeğin babasını yaşamıştık ama 4 aylık olunca bıçak kesmiş gibi geçmişti ve hiç uykusuz kalmamıştım bu kolik olayının en ıyı ilacı zaman ama biraz yıpranıyo insan

kader arkadasim

Öyle mi dersin inşallah dediğin gibi olur. Üzüldük biraz ama yarın nöroloji randevumuz var gidince daha net belli olur bişeyler. Çok geçmiş olsun canım ya. 1. De yaşadığını ben şimdi yalıyorum ama Allah beterinden saklasın. 2. Kuzuna da acil şifalar versin. Şu an ne aşamadasınız? Alçı olayı bitti mi?
Bıngıldağın erken kapanması sorun yaratabiliyor da geç kapanması da mı sorunmuş. Benim kızımında küçükmüş baş çevresinin takibi gerek dedi doktor şimdilik büyüyor şükür
İkisi de sorunmuş sanırım. Belki gelişim devam ettikçe atak yaparız kim bilir sizinki gibi.
kendisi ve kuz kardesleri ayni kayinbabam , bende diyordum onlar esmer genleri baskin , kesin o tarafa benzicek die ama allah yukarda yalan yok , hamileyken ayna karisinda cildimi yuzumu fln cok begeniyordum demekki ondan boyle oldu
evet esmer gen baskın derler ama senin de cildin güzel gerçekten
Hamileyken kime bakarsan ona benzer olayı gerçek sanırım. Ben de senin gibi o zaman cildimi çok beğenirdim. Doruk da benim kopyam benim de eşim hiç memnun değil bu durumdan fena bozuluyor

En riskli yaş grubu aman dikkat minnoşum, bizim de sağlık ocağında o yaşlarda çocuğun biri koştu eğiliverdi bebek arabasına, allahtan yağmurluğu takmıştım temas edemedi. Anaları azıcık tembihlese keşke.

Ahh bir an bile öpmeden duramıyorum kii, senin için de şapur şupurladım şimdi.

Öyleyse benim yerime de isterim yavru kuştan bir yanak.

Kızlar ön bıngıldak değil arka bıngıldağın ikinci aydan sonra kapanması beklenir, sanırım Hayyal’im ondan bahsediyor. papatyaozu P pohpoh86

ohh iyi yapmisiz vallahi
ben ama esimin saclarina cok baktim ( sac ektirdik de gecen sene ) cok hosuma gidiyordu. sarisin yada turuncu bebek isterken kahve siyah arasi oldu saclari ve cok sacli dogdu

Öperim canım
Maalesef riskli evet hele bu hastalık taşıyan grup için küçük çocuklar dendiğinden beri daha da diken üstündeyim çocuklara karşı. Gerçekten annelere çok iş düşüyor bu durumda. ben bakmadıkça abla oğluna neden eldiven giydirmedin abla bu bebek kaç aylık diye beni darladı durdu
Kızlar ön bıngıldak değil arka bıngıldağın ikinci aydan sonra kapanması beklenir, sanırım Hayyal’im ondan bahsediyor. papatyaozu P pohpoh86
Evet canım arka bıngıldak için söylüyorum. Bugün aile hekimine gitmiştik kilo kontrolü için. Hemşire de evet açık istenenden fazla dedi. El teması asla yapmayın zamanla kapanacak dedi, demir ve d vitamini kullanılıyormuş bunun için. Ki zaten kullanıyorum. Yapılacak bişey yokmuş beklemekten başka.
ohh iyi yapmisiz vallahi
ben ama esimin saclarina cok baktim ( sac ektirdik de gecen sene ) cok hosuma gidiyordu. sarisin yada turuncu bebek isterken kahve siyah arasi oldu saclari ve cok sacli dogdu
saçlı kız, ne güzel hemencecik uzasın da güzel tokalar tak saçına annesi

15 gun mu surdu yani canim . Farkli bir sey yaptın mi peki

Evet hamak var şuan annemde. Evde de küçük sallanan beşik var. Arada ayakta, gece uyandığında uykusundan iyice uyanmasın diye beşikte biraz sallıyoruz. Napalim olmayınca olmuyor. Gerçi sıkıntısı yoksa mama içip uyuduğu da çok oluyor. Şu 3 ay karmakarışık geçecek herhalde

nörolojıye nereye gdeceksin bnde bu bebeğimi de götrcem. çnkü bir kere insan kalbi korkuyu alınca ne yapsa da düzelmiyor. ilk oğlumda böyle yatarken gözlerini kırpıodu gülüyordu, normal dururken bir bakıyordum gözlerini yarılıyor. yok o nörolojıden o nörolojıye götürğodm kimseye inanamıyordm bir tuhaflık olmadığını. en son bir dr a gttm dediki annenin hislerine inanırm eeg cekti usg cekti baktı temiz cok şukur.dediki sen bu cocuktan uzaklaş eşim ailemin yanına gönderdi 2ay orda kaldı minnoş büyüdü ben rahatladm. yani baya uzun yazdımda aslında büyümeden rahatlayamıcaz.

şansızlık oldu kemik başka yere kaynadı, ayağı düz taban oldu. doğduğundan beri hee hafta alcıya alınıyor hasta olduğu için anestezi alamadı. tek cektığımz bu olsun artık napalım Allahım korusun hepsini

hayyalcim arka bıngıldak aile hekimi hemşiresi prematüre bebek sen tabiki nörolojı dr una git ama bazen prematüre bebeklerden herkes anlamayabiliyor bunun için üzülme

hope2022 ayy aynen bende kusarken ters çeviriyorum hızlı yapmam gerekiyor hızlı yaptığım için panik yapma diyor birde ilk zamanlar kalıyordu bizde biliyorsunuz bebeği emzirip onlarar bırakıyordum dikişler vs biliyorsunuz lohusalık anneme geçen yeni anneler nasıl anlamıyorum annelik duygusu yok bebeği bırakıp gidiyorlar falan dedi ben mutfaktayken aman bakmasın böyle lazım değil gerekirse uykusuz ölürüm bakarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…