2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
40. Haftaya göre ataktayız canım. Sen bi emzik tutturabilsen varya çok rahat edersin
benimde emzige alistirmam lazm . kisa sureli aliyor 1-2 dk fln ama uzun sure tutmasi lazm.

gazi vardi rahatsiz oldu. meme de durmak istedi ama meme pozisyonlarinda gaz rahatsiz etti. sagdigim sutu verdik, sonra onu kustu yine emzik alsa belki memeye ihtiyac duymaz boyle anlarda

Kizlar benim sag gogus ucumda beyaz beze var. sut yuzunden tikanmis yaziyor.
ben hem emziriyorum hem sagiyorum.
bu durumu yasayan oldu mu ? olduysa nasil actiniz o kanali ?

Bende o yüzden tutturdum valla. Hoş denememe gerek kalmadı tek seferde cuk cuk emdi kısır döngüye giriyor resmen çocuk en iyisi emzikle uyutmak yoksa kusmaya yada gaza uykusu bölünüyor
Buhar yapın yazıyordu canım internette gögüs ucuyla alakalı araştırma yaparken bu olay karşıma cıkmıstı dene istersen buharı bi. İnternette geçirme yöntemleri vardı
Emzik tutturamadım ben çok zorlanıyor insan tutturan tuttursun benimki her emziği attı
Tutmayan çocuk tutmuyormuş ya ben aslında biberonu tuttuguna yordum bizim ki doğdugu günden beri biberonla besleniyor ya diyorum biberondan dolayı kolay tuttu heralde

Bebekle dışarı çıkmak bir bana zulüm geliyor galiba. Zorunlu kontrolleri dışında hiçbir yere gitmek istemiyorum keşke hep evde kalsak…
Atak haftasinda neler yasaniyor ki ve de ilk atak genelde ne zaman... biz de var miydi atak acaba
Hiç Bilgim yok canım zaten doruk prematüre olduğu için atak haftası hangi zaman onu da bilmiyorum
Ay ne güzel maşallah darısı bize
Canım devlette doktordan rica etsen açmaz mı istek? Bence açar durumunu izah edersen.
Yazın minnoşumu ben de bol bol yüzdürcem ne güzel bakmışsındır sen ona. O özenle bu yaşlara getirdin
Canım bazen ben de hiç güçlü değilim. Bazen çok düşüyorum sonra yükselip devam ediyorum. Zor süreç özellikle şu doktor kontrolleri insanı çok yoruyor.

bir bakim buhar olayina canim.
benmkide biberon emiyor ama emzik zar zor bazen tutuyor.

bugun beni cok yorgu sutum oldugu halde meme de cok durmadi. alisti heralde biberon dan kolayca gelmesine .

Canım süt kanalı tıkanıklığı o, sıcağa yakın ılık bir suya pamuğu batırarak beklet o bezelerin üzerine. Sonra sağ. Ya da emzir. Yoksa o minik bezeler çok acı yapar.

Canım süt kanalı tıkanıklığı o, sıcağa yakın ılık bir suya pamuğu batırarak beklet o bezelerin üzerine. Sonra sağ. Ya da emzir. Yoksa o minik bezeler çok acı yapar.
tamm kuzum yapacagim
Günaydın Bugün Rop kontrolü için sıradayız sonrasında da aylık kontrolü için çocuk doktorumuza gideceğiz.
Duanızı ve iyi dileklerinize talibim
ay hadi hersey cok guzel ciksin

İyi yapmış aslan Metehan yapmayın diyorsun ısrarla yapıyorlar al sana ısrar İyi yaptın kustun babaaanenin üzerine

tamm kuzum yapacagim

ay hadi hersey cok guzel ciksin
Canım inşallah şimdi gene ağlayacak çok üzülüyorum ağlama krizine girdiğinde. Dün de gastroentroloji kan testi istedi hastanedeki değerlerinden sonra ne oldu ne değişti gibisinden. O kadar zor kan aldılar ki çok ağladı. Göl oldu gözyaşları eve gelince odaya bakıp içli içli ağladı sonra uyuyakaldı saatlerce.
Bugünü de atlatırsak uzun bir süre doktor yok inşallah.

Kuzum kıyamam ya gözyaşlarına kıyamıyor insan
Bu kontroller harici hiç ihtiyacımız kalmaz inşallah

oyy kiyamam kuzum yaa
Guzel sonuclari duyalim bugun , uzun sure rahat etsin kuzum

40 ve 45. Günler bizde cok zor gecmisti aynen öyle. Geçicidir ataktir diye düşünüyorum

Cocuk erkenden algılamaya başlamış cevrenin etkisi sen de yasanmis ne yazik ki ... insallah tez zamanda fark ederler ki kustugunda fark etmis olmalari lazım. Sallama isi yoktu bizde de esim besigin bir tarafin parmakligi yoktu. Onu takmisti. Bizimki de aksam malum durmuyor. Sallamis besikte biraz fazla sallamis. Kustuydu aldiginda. Bir daha yapmadi. Ben de arada uyanır gibi olunca sallloyorum ama besigi bir sarsiyorjm . O durana kadar kendi yavasca sallaniyor. O sekilde yaptim. Gerci bi halta yaramiyor. O herhaljkarda uyku varsa bana muhtac degil uyuyor sukur hep boyle devam eder umarim... sen bence onlar ile konus. Duzeni sasiyor filan. Ben alistirmak istemiyorum de... kuzenimin cocugu var da 6 aylik gerci ama salliyor. Yine gectim yatagina goturuyor orda da pıs pısliyor. Youtubeden acip... kucukken de muzik aciyordu ben ve sende dahil koyun yetiyor. Meme emmesi yetiyor zaten . Siziyor Aksam ki kolikten bahsetmiyorum tabi bir an once halledersin canim. Su hastalik da bir gecse bende bir gun carsi yapacagim. Kendime kiyafet almam lazim ama alsam mi bilmiyorum. Zayiflar miyim bilmiyorum. Aman ne guzel dertlerimiz var ise baslasam ne olacam kim bilir

Canım inşallah şimdi gene ağlayacak çok üzülüyorum ağlama krizine girdiğinde. Dün de gastroentroloji kan testi istedi hastanedeki değerlerinden sonra ne oldu ne değişti gibisinden. O kadar zor kan aldılar ki çok ağladı. Göl oldu gözyaşları eve gelince odaya bakıp içli içli ağladı sonra uyuyakaldı saatlerce.
İnşallah hiçbirinden olumsuz bişey çıkmaz minnoşu öpüyorm her şey gecicek ne kadar kücüktü diye anıcaksınız bu günleri

Kızlar bizde kanguru kulandık bugün erkek bebek anneleri kullanan var mı aranızda acaba ? Kimisi zararlı diyor kimisi sorun olmaz diyor asla durmadı bugün mecbur kaldım hiçbirşey yiyemedim tuvalet bile hayal oldu
Canım Dünya sağlık örgütünün onayladığı Kangurular var ben onlardan Solomombaby olanı tercih ettim onları kullanabiliyorsun hatta yenidoğan aparatıyla kullandığın zaman kalça çıkıklığına bile iyi geliyor oğlum da doktorumuz önermişti çok rahat ettim hiç de kalçadan sıkıntı yaşamadım

Kızlar doktora gidicez oto koltuğu aldık artık ana kucağı ağırlaştı arabada montlamı oturtmak yoksa montsuz oturup inerken mi giydirmek mantıklı sizce
Canım pusete montla koyabiliyorsun ama oto koltuğunda montla önermiyorlar çocuğun çıkma ihtimali çok yüksek oluyor Allah korusun bir kaza anında bilgin olsun istersen arabayı ısıt montunu çıkar ben hep öyle yaptım biraz eziyet oluyor ama en azından daha güvenli

Sivilce gibiyse anne sütü iyi geliyor canım, ama bizim alerjiden kuruluk var ben bunu kullaniyorum. Bugün başladım baya fayda etti
Ya inanır mısın bu sabah sipariş verdim 500 ml olandan yıllardır oğluma kullanırım cildi alerjiden dolayı atopik çok güzel nemlendirici şu anda da bayağı bir kuruluğu arttı tekrar aldım
Canım benim de oğlum ikinciye hasta oluyor çok şükür daha kızla geçirmedik mümkün mertebe farklı odalarda tutuyorum abisine de anlattım durumu kardeşine bulaşmaması lazım diye çok öpmek isterse sadece ayağından öptürüyorum bol bol sarımsak kavuruyorum veya közlüyorum bol soğanlı yapıyorum yemeklerimi sütümden kıza geçsin diye her ıhlamur içiyoruz Her sabah mutlaka evi havalandırıyorum oğlumu da genelde odasında oynatıyorum hatta şuan kış çayı demliyorum çünkü oğlumu hasta olduğu için okula yollamıyorum. Merak etme dikkat et geçmez.
40. Haftaya göre ataktayız canım. Sen bi emzik tutturabilsen varya çok rahat edersin
Off emzik bizde de sıkıntı. Abisi anında tutmuştu yok bu kız tutmuyor 11 tane emzik oldu evde

Sivilcede var kurulukta dematologa gidicez bi bakalm
Bizde çok çekiyoruz o kuruluktan çok küçük olduğu için bisey vermek istemiyorlar fazla. Ben dün birde mustelanin kuru alerjik ciltler için olan sampuanini aldım. Biraz yumuşakttı cildini onlarda aklında olsun

Yaa gerçekten mi inşallah faydası olur. Ben dün birde mustelanin kuru ve alerjik ciltler için olan sampuanini aldım. Bütün etkenleri düşünmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…