2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Bana da kullanmaya devam et demişti biraz kullandım bıraktım aklıma gelmiyo bu telaş içinde gidip kan vermek lazım

Benimki akşam 6da geliyo sağ olsun çok yardımcı oluyo kızı tutması bile yetiyo geceye kadar onda çünkü ben taşımaktan yoruluyorum ona bırakıp oğlanla dışarı da çıkcam arada kendimize böyle anlar yaratmak lazım babaya bırakıp tek çıkmak b kuaföre gtmek gibi
arkadaşlar bebişlerin yüzüne hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz kızımda çok sivilce çıktı yağda gözenekleri kapattığı için önerilmiyormuş cildiyeye gidicez ama sorayım dedm sizede

Karbonatlı suyla sil demişti isilik için dr

-Sunshine nerde kızlar benim haberim olmadan bi durum mu oldu okuyamıyom geriyi

Bizimde sol normal
Sag 57 cikti 60 ve uzeri olmasi gerekiyormus
Doktora gostermedim henuz ama arastirirak yorumladik.
Cift bez takilmasi gerekiyormus
Erken yp diyen a+ hastanedeki doktorumuz.
Erken yptirdigima pisman oldjm belkide gereksiz panik olduk suan.oglumda 2 ya da 3 aylik yptirmistik.
Insallah gelisimlerinde sknti olmaz cok uzulduk gercekten

arkadaşlar bebişlerin yüzüne hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz kızımda çok sivilce çıktı yağda gözenekleri kapattığı için önerilmiyormuş cildiyeye gidicez ama sorayım dedm sizede
Kuzum ben oğlumda bioderma kullandım şuan kızıma mustela kullanıyorum. Oğlum atopik cilde sahipti eğer kızımda da kuruma artarsa ya bioderma yada linolaya geçerim umarım olmaz

En az 65 gün diyorlar canım ama bizde götürdük hatta ona göre gün verdiler

Canım çocuk doktorundan istek açtırıyorsun. Gittiğinde durumunu anlatıp rica edersen istek açarlar o zaman seçebiliyorsun sistemden.
Bugün gittik doktora tam dediğin gibi Allah’a Şükür herşey yolunda dedi doktor.
Arka bıngıldak için de kemikler henüz çok ince sorun, ondan yanlış anlaşılmıştır,sorun yok dedi.
Fizik tedavi önerdi doktor. Ki zaten götürecektik.
Nilüfer eldeş hacıfazlıoğlu nöroloji doktorunun adı. Bu arada kesinlikle kalabalık değil. Çok memnun kalırsınız.
Gastroentroloji doktoru da dorukun pipisi aşağıya bakıyor enjeksiyona çok açık. 4-5 aylık olunca 6 kilolara gelince sünnet ettirin dedi.
Canım o kadar teşekkür ederim ki hep pozitif şeyler anlatıyorsun çok motive oluyorum sayende
Ben de hep negatif şeyleri ekarte edip pozitifleri düşünmeye çalışıyorum
Gerçekten insan iyi şeyler duymak istiyor negatiflerin yanında. Mesela doruk için sürekli ay ne minik diyorlar. Oysaki ben onun 820 gram hallerini gördüm. O benim için kocaman bir bebek.
Sen çok özenli bir kadınsın tabii annesi önden gitmesi doğal değil mi
İnanıyorum ki bu Kadar özverilisin bu bebişinde de, mükâfatını alacaksın az daha sabır sonra rahat olacaksın inşallah canım benim.
Bu durum senin elinde değil, olması gereken bir durumu atlatacaksın ve geçecek inşallah

Canim ben ne zaman aci elma yagi sürsem o gun bol bol kaka yapti onun etkisi olabilir. Bu arada direkt olarak ayak tabanlarina ve gobek cevresine uygulamayin, baska bir yag ile seyreltip uygulayin ben bazen zeytinyagi bazen kantaronla uyguladim. 1 damla bile yetiyor.

Kızlar bizde kanguru kulandık bugün erkek bebek anneleri kullanan var mı aranızda acaba ? Kimisi zararlı diyor kimisi sorun olmaz diyor asla durmadı bugün mecbur kaldım hiçbirşey yiyemedim tuvalet bile hayal oldu

Kızlar bizde kanguru kulandık bugün erkek bebek anneleri kullanan var mı aranızda acaba ? Kimisi zararlı diyor kimisi sorun olmaz diyor asla durmadı bugün mecbur kaldım hiçbirşey yiyemedim tuvalet bile hayal oldu

İnternette kimi zararlı diyor kimi değil diyor ben cesaret edemedim ama genede. Pusette de bazen durmuyor emziği verip deniyorum bi pusette ağlamıyorsa hemen ona koyup gideceğim odaya götürüyorum mızmızlanana kadar hızlı hızlı işimi hallediyorum

Bebeklerle dışarı cıkabiliyor musunuz kızlar ya. Bebek arabasında duruyor çok şükür dışarı işlerimii halletmeye gittiğimizde sakin sakin duruyor pusetinde uyuyor vs. Ama annelere oturmaya gittiğimizde cocuğa bir şey oluyor. Her iki tarafa gittiğimizde de çocuk böyle 2 gün düzeni bozuluyor. Ağlama krizleri huysuzluk oluyor. Bizde artık gitmiyoruz. Ama sıkılıyorum böyle de sürekli evde durmaktan avm gitmek istemiyorum daha çok küçük insan o kalabalığa sese sokmak istemiyor. Park bahce içinde soğuk hava artık

Biz de şimdi aynı şeyi yaptık, arabada dolaştık tabi benimki yine memede arabada hamburger yedik tabi yine memede gezdik geldik. Ay ne zaman lokantada otururuz acaba ya? Lcw ye gireyim uyurken dedim, hırka alacaktım çocuğa, girmemle eşimin araması bir oldu, hemen katılmış ağlamaktan

Kızlar doktora gidicez oto koltuğu aldık artık ana kucağı ağırlaştı arabada montlamı oturtmak yoksa montsuz oturup inerken mi giydirmek mantıklı sizce

Kızlar doktora gidicez oto koltuğu aldık artık ana kucağı ağırlaştı arabada montlamı oturtmak yoksa montsuz oturup inerken mi giydirmek mantıklı sizce
Hic mont goydirmiyorum desem yeridir. Havalar iyi gidiyoe gerci . Arabadan inip saglik ocagina geçerken de gerek duymuyorum. Battaniye bir de puseti kalin ortusi var. Ikisini ortuyorum . Kapsonda tamamdir. Pusetle goturuyorum zaten suanlik. Ama pusetten cikarrsam da battaniyeye sararim

Biz sık sık gittiğimiz için alıştı sanırım canım herşeye hemen alışıyorlar birkaç kez daha deneyin bence çünkü evde kalmak çok kötü hele bizim için şimdiden iş hayatını özledim bebek çok zormuş Hemşire bir arkadaşım yazdı bugün uyku bozuldu meme almadı tüm gün dedim atak haftası dedi 2. Ay atağı erken geliyormuş Mete de var mı böyle şeyler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…