- 8 Ocak 2021
- 796
- 1.762
- 63
Merhaba kızlar gebelikte tiroid hapına başlayanlar varmı doğumdan sonra ne yapicaz ben doktora gittim tahlil sonuçlarını bekliyorum da gebelik sonrası hatta bir ömür kullanmak gerekiyor gibi şeyler okudum inşallah öyle bı durum yoktur benim tsh değerim normal sınırlar içindeydi bu arada sadece gebelikte önemli kullan demişti doktorum ondan kullandim
Neyse bir benimki değilmiş sorunlu benimki bide bakabiliyorda mamasını yediriyor gazını çıkarıyor pişpişleyip uyutuyor ondan gece duymuyorum ağlamasını dediğinde bir şey diyemiyorum çünkü akşam 21.00 de yatıyor o saattte kadar hep ilgili ama benimkide yapmıyordu ben birzz uyucam diyip bıraka bıraka alıştı. Bir şeyler araştırma alma konusunda aman almasın bir kıyafete 400 tl veriyor ben indirimde 8 takım alıyorum kıza nerde en pahalı şey o orda kızına gelince asla acımıyor
arkadaşlar bebişlerin yüzüne hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz kızımda çok sivilce çıktı yağda gözenekleri kapattığı için önerilmiyormuş cildiyeye gidicez ama sorayım dedm sizede
Bizimde sol normalAile hekimi 1 aylıkken muayene etti. Muhakkak kalça USG yaptır dedi ama ikinci ayı bekle dedi. Şu an erken demişti. Mesela bu eşit kıvrım olayları yoktu bizim kızda birinde tek birinde iki kıvrım vardı hatta doktor gösterdi ama şimdi iki bacakta da eşitlendi. Biz de yarın gitcez
Sütünü sür her emzirmende faydasını göreceksinarkadaşlar bebişlerin yüzüne hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz kızımda çok sivilce çıktı yağda gözenekleri kapattığı için önerilmiyormuş cildiyeye gidicez ama sorayım dedm sizede
Kuzum ben oğlumda bioderma kullandım şuan kızıma mustela kullanıyorum. Oğlum atopik cilde sahipti eğer kızımda da kuruma artarsa ya bioderma yada linolaya geçerim umarım olmazarkadaşlar bebişlerin yüzüne hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz kızımda çok sivilce çıktı yağda gözenekleri kapattığı için önerilmiyormuş cildiyeye gidicez ama sorayım dedm sizede
En az 65 gün diyorlar canım ama bizde götürdük hatta ona göre gün verdilerKizlar selam bugun 1 aylikken kalca ultrasonu cektirdik ceken kisi gelisim geriligi var biraz cift bez kullan, rapor hazirliyorum doktor bilgi verir dedi.ordaki doktora gostermeyecrgim ve randevum olmadigi icin ciktik gittik..basina gelen baska biri var mi asiri uzuldum ben ilk cocugumda 1 aylik yptirmamistim erken diye mi acaba
Canım çocuk doktorundan istek açtırıyorsun. Gittiğinde durumunu anlatıp rica edersen istek açarlar o zaman seçebiliyorsun sistemden.cnm zeynep kamıle nasıl gdceksnz cnkü mhrs den alamadım randevu cocuk dr. u yönlendirmeli yazıyordu. ben büyük oğlum cok grip oldu bu sene hep özele gdince birde dedm devlet zeynep kamile götrdm orda vardı nörolojı ama acaba emar falan istese cok mu gec olur. bnm büyük oğlum resmn 3ay yattı ve hiç ağlamadı okdr ağlamadıkı sağlık ocağına aşı yapmaya gittik hıh dedim şimdi ağlar yok yine ağlamadı o ağlamadıkca ben ağlıodum normal değil diye. ama nekdr boşyere üzülmüşüm. maşallah snra birden okdr farklılastıkı hatta gelişimi önden gidince bir araştrma konusuna girdi.bunları yazıyorm cnkü insan o an güzel şeler duymak istiyor. hastanede yanımdan gecen kadın kızım sen bunu hiç mi beslemıosun demişti. ona kücücük gelen bir bebek bna baya bebek gbi gelıodu. inşallah bunda da öyle diyebilirim. 3.alcıda düzelmişti dr kararsz kaldı bir dha alçılasammı alçılamasammı diye 4.alcıda neolduysa oldu inşallah pazartesi kolay gecer cok korktm cok üzüldüm ama sünnet gbi düşüncm artk. ki korkudam daha buyuk oğlumu bile sünnet ettiremyen bir anneym
Canim ben ne zaman aci elma yagi sürsem o gun bol bol kaka yapti onun etkisi olabilir. Bu arada direkt olarak ayak tabanlarina ve gobek cevresine uygulamayin, baska bir yag ile seyreltip uygulayin ben bazen zeytinyagi bazen kantaronla uyguladim. 1 damla bile yetiyor.Kızlar burada bir ara bir yağ masajından bahsedilmişti kaka yapmak gaz çıkarmak için. Acı elma yağı mıydı neydi o? Kız uykudan bayılıyor ama gaz sancısı uyutmuyorbiogaia 'yı da akşama doğru veriyorum genelde gece rahat etsin diye şimdi vermek istemedim o yüzden
Bizimki de seviyor yavrum hemen uyuyor ama ondan once viyakliyor her daimAynn arabayla yada bebek arabasıyla gezdirmenin faydası oluyo diyolar denemedim ama benim oğlan genel olarak arabayı seviyo
Kızlar bizde kanguru kulandık bugün erkek bebek anneleri kullanan var mı aranızda acaba ? Kimisi zararlı diyor kimisi sorun olmaz diyor asla durmadı bugün mecbur kaldım hiçbirşey yiyemedim tuvalet bile hayal oldu
Biz de şimdi aynı şeyi yaptık, arabada dolaştık tabi benimki yine memedeCanım eşyalar nem oluyor mu derken tam anlayamadım demek istediğini ama buharın düştüğü yerde bir islaklık oluyor diğer türlü koltuklarında falan bir nem yok. Ben bulunduğum odanın dışına hiç ölçmedim o yüzden değeri bilemeyeceğim bazen alırım oğlumun odasına takarım bir süre çalıştırır çıkartırım onda da nem ölçmeden yapıyorum bir 20 dakika çalıştırıyorum sadece
Canım ben de hastalık vesilesiyle kimseye gitmek istemedim kayınvalidem de biraz rahatsız gibiydi ona da gitmedik ama adettendir dedim eşime ayaküstü aparatif yiyebileceğim ekmek arası çok sevdiğim bir şey var onu yemek istedim oraya gittik sonra arabayla biraz gezdik evimize geldik kızımı yıkadım sonra ben yıkandım sonra gaz seansına başladık zaten
Bende 3 .aya dogru gitmeyi dusunuyorum.En az 65 gün diyorlar canım ama bizde götürdük hatta ona göre gün verdiler
Atak haftasinda neler yasaniyor ki ve de ilk atak genelde ne zaman... biz de var miydi atak acabaCanım güneş atak haftasında, uyumuyormuş 2 gündür… Geleceğim dedi, selamı var-Sunshine
Hic mont goydirmiyorum desem yeridir. Havalar iyi gidiyoe gerci . Arabadan inip saglik ocagina geçerken de gerek duymuyorum. Battaniye bir de puseti kalin ortusi var. Ikisini ortuyorum . Kapsonda tamamdir. Pusetle goturuyorum zaten suanlik. Ama pusetten cikarrsam da battaniyeye sararimKızlar doktora gidicez oto koltuğu aldık artık ana kucağı ağırlaştı arabada montlamı oturtmak yoksa montsuz oturup inerken mi giydirmek mantıklı sizce
Biz sık sık gittiğimiz için alıştı sanırım canım herşeye hemen alışıyorlar birkaç kez daha deneyin bence çünkü evde kalmak çok kötü hele bizim için şimdiden iş hayatını özledim bebek çok zormuşBebeklerle dışarı cıkabiliyor musunuz kızlar ya. Bebek arabasında duruyor çok şükür dışarı işlerimii halletmeye gittiğimizde sakin sakin duruyor pusetinde uyuyor vs. Ama annelere oturmaya gittiğimizde cocuğa bir şey oluyor. Her iki tarafa gittiğimizde de çocuk böyle 2 gün düzeni bozuluyor. Ağlama krizleri huysuzluk oluyor. Bizde artık gitmiyoruz. Ama sıkılıyorum böyle de sürekli evde durmaktan avm gitmek istemiyorum daha çok küçük insan o kalabalığa sese sokmak istemiyor. Park bahce içinde soğuk hava artık
Hic 40 meselesi olmadi canim40 uçurmasında ne yaptınız kızlar? Yarın 40 ne yapsam bilmiyorum, kalabalığı da toplamak istemiyorum grip mevsimi malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?