- 21 Nisan 2022
- 177
- 267
- 23
- 30
Benimde aynı ya krize girdi hatta rengi morardı katıldı kaldı sancıdan o kadar katıldı ki gözünde kırmızı kan oturdu çok yıprandım 2 dakika da 10 yıl yaşlandım eşim gelince duşa girip ağlayacamKızlar bebeğim kakasını yapamıyor yapınca da ishal gibi mukuslu yapıyor. Günde sadecr 1 kez yapıyor o da zorla ağlaya sızlaya. Sadece anne sütüyle besleniyor kızım. Normal mi sizce?? Doymuyor mu acaba kaka sayısına değil de çiş sayısına bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim
Yaa cidden miCanım, eğer sen çok sık emziriyorsan ön süt arka süt karışıyor ayrım kalmıyor. Bununla ilgili bir makale okumuştum. Eğer 2-3 saat ara veriyorsan evet, ilk süt ön süt oluyor dediğin gibi şekerli ve sulu, arka süt de yağlı oluyor. Ama sık sık emziriyorsan şeker, su, yağ dengelenir. Sağmana gerek yok gibi geliyor bana bu makaleye göre yani ama sen bilirsin. Paylaşmak istedim
ilerde sende ne cevaplar verip ne cevaplar duyacaksın hazırlancok gecmis olsun canim ,
Nasil gecti ameliyat?
ayy o pipin yoktu nerden aklina geldi ya
canim birlestirebilirsin ama ayni sicaklikta olmalari lazim.
Ben soyle yapiyorum , her sagdigimda sisesinde buzdolabina koyuyorum . aksam gun sonunda hepsini tek sisede birlestiriyorum. ben sagdigimi genelde bir iki gun icinde biberonla verdigim icin dondurucu posetine koymuyorum. direk biberonda dolapta bekletiyorum, verecegim zamanda benmari usulü isitiyorum.
Rica ederim.Yaa cidden misürekli emziriyorum dediğin gibi , sadece uyuduğunda sağayım yeter o zaman, teşekkür ederim canım
Benimki de 24 saatin ardından öyle bir kaka yaptı ki sırtına kadar. Sabah yıkamak zorunda kaldık. İshal gibi sulu evet ama ishal demek için sürekli yapmaları gerekiyor, bizim bebekler gazlı oldupu için böyle oluyor sanırım. 8. Hafta sindirim sisteminin en çok zorlandığı haftaymış sanırım o yüzden böylr oluyor. Hemen geçer inşallahBenimde aynı ya krize girdi hatta rengi morardı katıldı kaldı sancıdan o kadar katıldı ki gözünde kırmızı kan oturdu çok yıprandım 2 dakika da 10 yıl yaşlandım eşim gelince duşa girip ağlayacamsonra masaj ve bacak hareketleri yaptırdım fışkırırcasına kaka yaptı suluydu baya rahatladı uyudu ishal mi oldular acaba oda karına sancı yapabilir
yeniyil icin hediye kutusunda gelmis gbi bir kac resmini cekecegim bebegimin, esim de diyor mi , ilerde sorarsa ben nasil oldum diye , noel baba getirdi seni deriz bu resimlerde kaniti olurilerde sende ne cevaplar verip ne cevaplar duyacaksın hazırlan
Kehribar kolye taktım gogsüne sırtına zeytınyağı sürdüm burnuna sütümü damlattım çok şükür sabahtan beri oksürük yokCanim bir doktora goster istersen. Arkadaslarin da yazdigi gibi cok yaygin bir virus var ortada nolur nolmaz.
Ben 2 haftaya kadar krem, zeytinyağı, gümüş kapak, slikon, koruyucu aklına ne gelirse kullandım ama 2 haftadır bıraktım artık başlarda çamaşıra temas ederken ağlıyordum artık kolay kolay acımıyor bence bırak alışsın gögüs ucun canım ilk 1 aydan sonra alışıyormuş gögüs. Damak sertleştikcr sıkmaya basladıklarında acıyacak şimdiden alışaınlarkizlar dun ben dr kontrollunde gogus uclarimi gosterirken , gumus kapagi gordu dr ve onermiyoruz hep nemli kalmasini. mantar olusumuna davetiye dedi.
krem kullaniyor musun dedi, bende bazen gece yatarken , bu zaten nemli tutuyor dedim. olmaz oyle dedi. bana mantar ve bakteri olusumuna engel bir krem yazdi , her emzirme sonrasi bunu sur ve gogus uclarini kuru tut dedi.
ne yapayim ben simdi bilemedim . siz krem suruyormusunuz her emzirme sonrasi ?
ben nezmn bişe sürmeyi bıraktım ozmn iileştm. birşeyler sürdükçe hep o döngüye giriosunkizlar dun ben dr kontrollunde gogus uclarimi gosterirken , gumus kapagi gordu dr ve onermiyoruz hep nemli kalmasini. mantar olusumuna davetiye dedi.
krem kullaniyor musun dedi, bende bazen gece yatarken , bu zaten nemli tutuyor dedim. olmaz oyle dedi. bana mantar ve bakteri olusumuna engel bir krem yazdi , her emzirme sonrasi bunu sur ve gogus uclarini kuru tut dedi.
ne yapayim ben simdi bilemedim . siz krem suruyormusunuz her emzirme sonrasi ?
Ben 2 haftaya kadar krem, zeytinyağı, gümüş kapak, slikon, koruyucu aklına ne gelirse kullandım ama 2 haftadır bıraktım artık başlarda çamaşıra temas ederken ağlıyordum artık kolay kolay acımıyor bence bırak alışsın gögüs ucun canım ilk 1 aydan sonra alışıyormuş gögüs. Damak sertleştikcr sıkmaya basladıklarında acıyacak şimdiden alışaınlar
ben nezmn bişe sürmeyi bıraktım ozmn iileştm. birşeyler sürdükçe hep o döngüye giriosun
Benden birinin olmasına hem çok üzüldüm hem çok duygulandım, beni anlayan bir kişi bile o kadar kıymetli ki şu an.. iyi ki yazdın canım, elimde olmadan arkadaşlarımın bebekleriyle kıyaslıyorum, acaba bir sorun mu var diyorum, benim gerginliğim yüzünden mi böyle oldu diyorum, hep böyle mi sürecek neden benim bebeğim böyle diyorum ama sonunda ondan başkası iyi ki olmamış diyorumRica ederim.Ben de sürekli emziriyorum senin gibi, bazen memeyle kavga da ediyor, çok gazlı bir bebek benimki de geçen gece sıfır uykuyla günü kapattık diyebilirim. Bazen eğer bir çılgınlık yapmak isterse 2-3 saatliğine uykuya dalıyor o zaman sağıyorum ben de bi 15 CC kadar, ama genelde ihtiyaç duymuyorum ne yazık ki, çünkü bebek uyumuyor ve hep memede olmak istiyor, kırılıyor çatlıyor meme vermeyince. seni o kadar iyi anlıyorum ki sırt ağrıları bel ağrıları o sancılarla ve ağlamalarla başa çıkacak psikolojide olmak çok çok zor gerçekten. Geçecek diyorlar, biliyoruz ki geçecek inşallah sağlıkla geçer gider de ileride geriye dönüp ' ay ne günlerdi" deriz. Yalnız değilsin, değiliz
Yaa benimki de 8 .haftada tam bitti diye sevinirken acayip şekilde geri geldi gaz sancısı benimki de akşam dediğiniz gibi fena kaka yaptı banyo yaptırdık bizde. maflor + nurse harveys kullanıyordum gazdan ağlamayınca maflor bitince bırakmıştım hata etmişim bir günde başa sardı çocukBenimki de 24 saatin ardından öyle bir kaka yaptı ki sırtına kadar. Sabah yıkamak zorunda kaldık. İshal gibi sulu evet ama ishal demek için sürekli yapmaları gerekiyor, bizim bebekler gazlı oldupu için böyle oluyor sanırım. 8. Hafta sindirim sisteminin en çok zorlandığı haftaymış sanırım o yüzden böylr oluyor. Hemen geçer inşallah
Bir sorun yok canım, her bebek bir olmuyor bazı bebişler de bizimkisi gibi oluyor, hepsi normal inan bana benim iki arkadaşımın bebeği de tıpkı böyle. Gerginliğimiz illa ki biraz yansıyordur ama gergin olmaya da hakkımız var, bizim de gücümüz bir yere kadar, anne olduk ama biz de insanız. Kendine haksızlık etme elinden gelenin en iyisini yapıyorsun, yapıyoruz. Güzel şeyler paylaşalım inşallahBenden birinin olmasına hem çok üzüldüm hem çok duygulandım, beni anlayan bir kişi bile o kadar kıymetli ki şu an.. iyi ki yazdın canım, elimde olmadan arkadaşlarımın bebekleriyle kıyaslıyorum, acaba bir sorun mu var diyorum, benim gerginliğim yüzünden mi böyle oldu diyorum, hep böyle mi sürecek neden benim bebeğim böyle diyorum ama sonunda ondan başkası iyi ki olmamış diyoruminşallah geçecek canım, dediğin gibi burada güzel güncellemelerini paylaşmak da nasip olur inşallah çok teşekkür ederim yeniden
Ben de sabah sab simplex akşam maflor kullanmaya başladım canım Bir işe yarıyor mu bilmiyorum daha 2 gün oldu. İnşallah işe yarar çok bıktırıyor, çok yoruyor bu gaz olayıYaa benimki de 8 .haftada tam bitti diye sevinirken acayip şekilde geri geldi gaz sancısı benimki de akşam dediğiniz gibi fena kaka yaptı banyo yaptırdık bizde. maflor + nurse harveys kullanıyordum gazdan ağlamayınca maflor bitince bırakmıştım hata etmişim bir günde başa sardı çocuk
Kaçıncı haftada cektirdiniz canim usg yi?Kizlar bacak bogumlarindan birinde asimetri oldugunu yazmıştım bugun kalca usg cekildi sıkıntı gorulmedi şükür. Eger sizinkilerde de boyle birsey fark ederseniz endiselenmeyin.
Bol su tüketin siz muhakkak ve bol bol emzirin, ne kadar emer kaka yaparsa o kadar çabuk geçer biiznillah. Doktordan duymustuk, sifa olsunMerhaba,benim bebeğim yeni doğdu. Tecrübeli anneler olan sizlere sormak istiyorum. Sarılık oldu bebeğim, neler yaptınız bu süreci nasıl atlattiniz?değerimiz sunan 12.8
3.ayda rota aşısı. 6,9,12.ayda menenjit aşısı.Aşı Tarihleri bizimlede paylaşabilir misiniz.2 dr farklı tarih söyledi bende ona göre karar vermeye çalışıyorum
tam 2.ay kontrolünde canimKaçıncı haftada cektirdiniz canim usg yi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?