2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ay kızlar bugün başbaşa ebebeğe gittik kızımla valla puseti arabada ön koltuğa bağladım evim avm ye çok yakın zaten gittik güzel bir oyuncak alışverişi yaptık geldik :) hava almak iyi gelir dedim ama kollarım uyuştu hala uyumadı bu sancular iyiye gideceğine kötüye gidiyor sırtım kopuyor sırt üstü yatmayı denedim yatamadım ağrıdan

Merhaba,benim bebeğim yeni doğdu. Tecrübeli anneler olan sizlere sormak istiyorum. Sarılık oldu bebeğim, neler yaptınız bu süreci nasıl atlattiniz?değerimiz sunan 12.8
Bizim değerimiz 13 tü, doktor mama da vermemiz gerektiğini söyledi. Çünkü mama güzel kaka yaptırıyor, sarılık da kakayla gidiyor. Ben boşuna kaç kere deldirdim topuğunu, 1 hafta kaka yapsın geçiyormuş meğer. Merak etme

Bizde nöbetteyiz. Aşırı enerjik uyandı gram uykusu yok, benim tek gözüm kapalı
Uykuya razıyım şu an ortalığı yıkıyor ağlayarak meme istemiyor, beni istemiyor, babasını istemiyor, zıplamak istemiyor, dün gece de böyleydik uykusuzluktan öleceğim, eşim yorulunca ben zıplatıyorum lanet gaz bu nasıl bir şey yaa

Canım senin durumun ekstra zor. Büyük kızımda çok çektim o ağrılardan. Alerjisi çok yoğundu, hemen herseye tepki veriyordu. Sende diyete başlamıştın sanki. Zaten diyetin etki etmesi 1 haftayı buluyor. Bir denesene Canım. Hiç kaçak yapmadan. Süt ve süt ürünleri artı dana eti. Pişmiş şekilde de tüketme kek poğaça içinde vs. Yalnızca sebze ve meyve ye olmaz mı. Kaybedeceğin hicbirsey yok. Daha kötü olamaz herhalde

Yapıyordum bugün peynir yedim biraz ondan mı oldu acaba, bir de çorbama limon kattım, ben de gazlıyım işin ilginç yanı
Canım sen diyet yapıyo sayılmazsın ama bir yudum dahi peynir yersen sıkıntı. Vücuduna hiç girmicek. En azından bi 10 gün sık dişini bebeğinde düzelme olucakmı onu bi tecrübe et bence.

S Siyah16 papatyaozu dün sabah ilacını vermedim ondan mı acaba, uyuyordu uyandırmadım. uykusuzluktan o kadar çöktüm ki, nasılsa teşhis konmadı diye bi parça peynir attım, atmaz olaydım. Sabah 5 buçuğa kadar katıldı, uyanıp uyanıp tekrar ağladı. Çocuk uykuya hasret, benim 3. gecem uyumadığım. Bi çaresi olmalı, bugün başka doktora daha gideceğim tükendim

Canım uyurken cenesinden ağzını actırıp verincede uyanıyormu ben öyle yapıyorum uyurken :/

kızlar kalca usgsı cektırdık bakan dr ii dedi ama dr. yokmus bşka bir dr. a gösterım dedim randevuyla bakıyoruz ama sorun yok dedi. sizce bir daha gitmeme gerek var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…