2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Benimki hep emdiği için aç halini yakalayamıyorum o yüzden masajdan sonra kusuyor, ama yapıyorum yine de canım. Bazen pırt çıkıyor bazen de karnı çok şiş olmasına, ıkınmasına rağmen çıkmıyor. Senin her seferinde çıkıyor mu? Yanlış mı yapıyorum acaba öyle ağlıyor ki ellerim titriyor
Biogala verdi probiyotik sanırım o

ya akıl vermek gbi yapmak istemem ama sevdiğin bir arkadasın varsa ona gitsen brz açılsanız bazen bu süreci kalabalkla gecirmek sanada bebeğinede iyi gelebılır
Şu an buna o kadar ihtiyacım var ki.. Kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum canım, zaten zıplatarak gezeceğim orada da. Biraz dinginleşse ilk yapacağım şey o

Evet o probiyotik aynı etkiyimi yapıyor bilmiyorm ama bize maflor iyi geldi yani çok etki etmezse tuvaletine falan değiştirirsin her zaman çıkmıyor ama gazı varsa o an çıkıyor kendi çıkarırken bende yardm etmiş oluyorm yanlış yapmıyorsundur sancısı varsa ondan ağlıyordur , ben kötü günlerimde hep bu günlerin gececeğini bi anı olarak kalacağını hatırlarım hep ve gün sayarm genelde gaz sancıları 3. 4. Ayda düzene girer derler sende 3. Aya gün say her biten gün bugün geçti diye düşün kendini rahatlatmaya çalış

Ezik tutmuyor demiştin ama yuvarlak uclu emzik denedinmi kuzum

Canım anne sütüyle beslenenler bir aydan sonra 8 günde 1 bile yapabilirmiş doktor söyledi. Bizimki her gün yapardı bir aydan sonra 3-4 günde bir yapmaya başladı

Desteğin için sağol canım benim iyi ki var burası, senin nezdinde herkese teşekkür ederim cidden

Isıtıcı ile odayı ısıttım her duş öncesi duş suyu ile ayaklarına masaj yaparsk yıkadım sonra giydirmeden bebek yağı ile heryerine masaj yaparak bebek yağı sürüyordum. Bu süreçte ayaklarını sıcak tutmak çok önemli ben avcumun içinde ısıtırdım ayaklarını giydirdikten sonra. Jel vs hiç kullanmadım bebek yağı kullandım birtek. Ama hepsi kısmi rahatlatıyor tamamen düzelmesi için çokça sabır lazım o çok acı çekmez öyle düşünmeyin biraz bebekler korkuyor en ufak acıda bile

Cok tesekkur ederim . Sizde merak etmeyin az kaldı gecip gidicek hepsi . Su an olabildigince cevrenizden destek alip ara ara dinlenerek gecirirseniz bu sureci sizin icin en iyisi olur . Benim oglum kanguruda durmayi cok severdi 2 saat uyudugu bile olurdu babasina veriyodum 2 saat gezdiriyodu ben yemek yapiyodum yada temizlik o bile insana o kadar iyi geliyordu ki. Ya da anneniz yakınmış sanirim o gelmiyorsa bile siz gidin 2 saat oturun en azindan evden uzaklaşmak iyi gelir belki sicak bir corba icmis olursunuz . Evde durmak bu surecte herseyi daha cok karıştırıyor çünkü

Merhaba,benim bebeğim yeni doğdu. Tecrübeli anneler olan sizlere sormak istiyorum. Sarılık oldu bebeğim, neler yaptınız bu süreci nasıl atlattiniz?değerimiz sunan 12.8
Merhaba
Ben baya tecrübeliyim bu konuda iki bebeğimdede sarılık riski yaşadım çünkü. Değeriniz çok yüksek değil. Yapmanız gereken hiç aç bırakmamak bol bol emzirmek. Siz emzirdikçe değer düşecek ve zaten sarılık çoğu bebektede oluyor. Bol bol gündüzleri gün ışığıns tutun sarı birşey giydirmeyin üzerine sarı örtü örtmeyin kullandığınız ışık bile beyaz olsun. Zamanla gidecek sarılık. 40 gün kadar sürebiliyor ama sadece fiziki olsrak kalıyor sarı duruyor bebek oda bir sorun teşkil etmez. Çok geçmiş olsun

Canım tekirdağda hangi ilçede ve adı ne memnun musun doktordan

Desteğin için sağol canım benim iyi ki var burası, senin nezdinde herkese teşekkür ederim cidden
Kuzum küvetinin içine ılık su doldurup elinle başını destekleyip bebeği içine kpysana ortamıda bi güzel ısıt. Ben geçen yaptım suda gaz kabarcıkları çıkardı sıpa en kalın battaniyesiylede sardım rahat uyudu

O bndede var kendimi kızıyorum bu sefer küçücük bebek diye o an odadan 1-2 dk uzaklasmak ama iyi geliyor
Benim ki uyurken yapıyor onu 6 aya kadar olabilirmiş kaslarına sahip cıkamıyorlarmıs
hope2022 bugün solgarı içtiğim zamanlar kendimi takip ettm sanırım süt oranını arttıyor her şeyi denedin yoruldun ama bi onuda dene istsrsen bak
O aklımda kuzummda gecen doktora sordum tavsiye etmedi
Kızlar bir virüs varmış bebekleri ve çocukları etkiliyormuş dikkat edin çok kalabalık ev gezmeleri yapmayın solunum yollarını hedef alıyormuş bebeklerin öksürük ateş yapmıyormuş
Rsv virüsü mü

Kanguru siparişi verdim burada bir arkadaş daha söylemişti. Babada en fazla 5 dk duruyor çünkü meme aklından hiç gitmiyor. Ama dediğiniz gibi kanguruya inşallah hayır demez, ben de en azından kahvaltımı hazırlarım çok teşekkür ederim

Onu 2 gecedir yapıyoruz canım, dün çıkartınca pırt pırt yaptı küçük 2 tane, bugün de çıkartınca sudan üstüme çiş yaptı ama mutlaka bir şey yapıyor o da yeter. Her gece yapıcaz artık.

HerAa bazıları ediyor bazıları etmiyor dr larda keşke tek görüşte birleşse bizde rahat etsek her konuda ikiye ayrılıyorlar
Her konuda öyleler sağolsunlar ama bozanın faydasını hissediyorum
İnsallah bir şeyler şifa olur da sende oda rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…