- 5 Mayıs 2015
- 5.018
- 6.612
- 398
Benimki hep emdiği için aç halini yakalayamıyorum o yüzden masajdan sonra kusuyor, ama yapıyorum yine de canım. Bazen pırt çıkıyor bazen de karnı çok şiş olmasına, ıkınmasına rağmen çıkmıyor. Senin her seferinde çıkıyor mu? Yanlış mı yapıyorum acaba öyle ağlıyor ki ellerim titriyornotdefteri2_ probiyotik olarak ne kullanıyorsunuz canım bizim bebeğe maflor iyi geldi ve gaz masajı kesinlikle yap açken bezini değiştirirken bağırsaklarının olduğu yere bastırarak yap pırt diye çıkıyor
Şu an buna o kadar ihtiyacım var ki.. Kimsenin başını ağrıtmak istemiyorum canım, zaten zıplatarak gezeceğim orada da. Biraz dinginleşse ilk yapacağım şey oya akıl vermek gbi yapmak istemem ama sevdiğin bir arkadasın varsa ona gitsen brz açılsanız bazen bu süreci kalabalkla gecirmek sanada bebeğinede iyi gelebılır
Evet o probiyotik aynı etkiyimi yapıyor bilmiyorm ama bize maflor iyi geldi yani çok etki etmezse tuvaletine falan değiştirirsinBenimki hep emdiği için aç halini yakalayamıyorum o yüzden masajdan sonra kusuyor, ama yapıyorum yine de canım. Bazen pırt çıkıyor bazen de karnı çok şiş olmasına, ıkınmasına rağmen çıkmıyor. Senin her seferinde çıkıyor mu? Yanlış mı yapıyorum acaba öyle ağlıyor ki ellerim titriyor
Biogala verdi probiyotik sanırım o
Ezik tutmuyor demiştin ama yuvarlak uclu emzik denedinmi kuzumBenimki hep emdiği için aç halini yakalayamıyorum o yüzden masajdan sonra kusuyor, ama yapıyorum yine de canım. Bazen pırt çıkıyor bazen de karnı çok şiş olmasına, ıkınmasına rağmen çıkmıyor. Senin her seferinde çıkıyor mu? Yanlış mı yapıyorum acaba öyle ağlıyor ki ellerim titriyor
Biogala verdi probiyotik sanırım o
Canım anne sütüyle beslenenler bir aydan sonra 8 günde 1 bile yapabilirmiş doktor söyledi. Bizimki her gün yapardı bir aydan sonra 3-4 günde bir yapmaya başladıKızlar bebeğim kakasını yapamıyor yapınca da ishal gibi mukuslu yapıyor. Günde sadecr 1 kez yapıyor o da zorla ağlaya sızlaya. Sadece anne sütüyle besleniyor kızım. Normal mi sizce?? Doymuyor mu acaba kaka sayısına değil de çiş sayısına bakılıyor diye biliyorum ama emin değilim
Desteğin için sağol canım benimEvet o probiyotik aynı etkiyimi yapıyor bilmiyorm ama bize maflor iyi geldi yani çok etki etmezse tuvaletine falan değiştirirsinher zaman çıkmıyor ama gazı varsa o an çıkıyor kendi çıkarırken bende yardm etmiş oluyorm yanlış yapmıyorsundur sancısı varsa ondan ağlıyordur , ben kötü günlerimde hep bu günlerin gececeğini bi anı olarak kalacağını hatırlarım hep ve gün sayarm genelde gaz sancıları 3. 4. Ayda düzene girer derler sende 3. Aya gün say her biten gün bugün geçti diye düşün kendini rahatlatmaya çalış
Rica ederimm gercekten okadar üzüldümki hangi şehirdesin diye bile baktm listesen gelip sarılmak istedmDesteğin için sağol canım benimiyi ki var burası, senin nezdinde herkese teşekkür ederim cidden
Isıtıcı ile odayı ısıttım her duş öncesi duş suyu ile ayaklarına masaj yaparsk yıkadım sonra giydirmeden bebek yağı ile heryerine masaj yaparak bebek yağı sürüyordum. Bu süreçte ayaklarını sıcak tutmak çok önemli ben avcumun içinde ısıtırdım ayaklarını giydirdikten sonra. Jel vs hiç kullanmadım bebek yağı kullandım birtek. Ama hepsi kısmi rahatlatıyor tamamen düzelmesi için çokça sabır lazım o çok acı çekmez öyle düşünmeyin biraz bebekler korkuyor en ufak acıda bileHer gün yapardı, ama artık 3-4 günde bir kaka yapıyor. Sıcak uygulamasını nasıl yaptınız? Biz jel koyduk sanırım isilik yaptı. 3 aya bile çok var 45 günlüğüz, psikolojim bitti benim, önümde acı çekiyor
Cok tesekkur ederim . Sizde merak etmeyin az kaldı gecip gidicek hepsi . Su an olabildigince cevrenizden destek alip ara ara dinlenerek gecirirseniz bu sureci sizin icin en iyisi olur . Benim oglum kanguruda durmayi cok severdi 2 saat uyudugu bile olurdu babasina veriyodum 2 saat gezdiriyodu ben yemek yapiyodum yada temizlik o bile insana o kadar iyi geliyordu ki. Ya da anneniz yakınmış sanirim o gelmiyorsa bile siz gidin 2 saat oturun en azindan evden uzaklaşmak iyi gelir belki sicak bir corba icmis olursunuz . Evde durmak bu surecte herseyi daha cok karıştırıyor çünküGöbeğinde isilik gibi kabarcıklar oluştu, gürültü kaka var ve burnunda hırıltı var. Bu kadar gaz olunca da bende alerji izlenimi yarattı, çare aradığım için süt ürünlerini, eti vs kestim. Doktoru fotoğraftan gördü, isilik dedi ama içim rahat etmiyor. Biz de aynı iki damlayı kullanıyoruz hatta sabsimplex günde 45 damla. Zaten uyku sorunlarımı da yazdım buraya, beşiğine bıraktığım an uyanıyor diye. İllaki memede uyuyacak, memeden ayrılınca kıyamet. Tabi o zaman derdinin gaz olduğunu bilmiyordum, bu çocuk bana bağımlı yandım diyordum. Ikınmalar sonradan çıktı. Ama 3 aydan sonra gaz azalıyor dediniz ya oraya tutunuyorum. Çünkü onu ıkınıp morarırken ağlarken görmeye tahammülüm kalmadıDediğiniz gibi iyi olduğu zamanlar gaz masajı gerekiyor sanırım. Kimyon ve rezene ben de içiyordum. Kimyona annem gaz yapıyor, çocuk da çıkaramıyor dedi kestim. Rezeneye de kanserojen dediler kestim.
Uyku sorunu da zor saatte bir uyanmak çok zor gerçekten, bir de sizin 2 çocukmuş, Allah yardımcınız olsunama artık acı çekmesin gerisine razıyım
MerhabaMerhaba,benim bebeğim yeni doğdu. Tecrübeli anneler olan sizlere sormak istiyorum. Sarılık oldu bebeğim, neler yaptınız bu süreci nasıl atlattiniz?değerimiz sunan 12.8
Canım tekirdağda hangi ilçede ve adı ne memnun musun doktordanBenim doktorum tekirdağda ünlü bitkiselci diye antibiotik bile son aşamada veren asla ilaç taraftarı değil bu damlayı verince şaşırdım hatta sor cnm doktoruna uygun bulursa ver bunlar büyüme hormonuda alamıyor uykuda sırf süt mamayla olmazki
Kuzum küvetinin içine ılık su doldurup elinle başını destekleyip bebeği içine kpysana ortamıda bi güzel ısıt. Ben geçen yaptım suda gaz kabarcıkları çıkardı sıpaDesteğin için sağol canım benimiyi ki var burası, senin nezdinde herkese teşekkür ederim cidden
O bndede var kendimi kızıyorum bu sefer küçücük bebek diye o an odadan 1-2 dk uzaklasmak ama iyi geliyorAh yağmurcum bazen doruk küçük diye, onla bunca zaman ayrı kaldık diye dilini çözemiyorum sanmıştım. Sanırım bizim gibi insan çok. Gerçekten insanın morali çok bozuluyor. Küçücük bebeğe gönül koyduğum için kendime kızıyorum sonrasında.
Haklısın… hem de sonuna kadar. Çok zorbu arada doruk sanırım alerjik bir bebek. Yer fıstığına, domatese, süt ürünlerine tepki verdiğini fark ettim. Yarın alerji doktoruna gidiyorum. Alerji de meme reddi sebebiymiş. Belki senin de durumun benzerdir yağmurcum. Yarın itibariyle ben de diyette olcam.
sorma fena akıllılar hem de.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum daha şimdiden bu kadar dediğini yaptırıyorsa sonu korkutucu
evet biraz alaturka yöntem ama işe yaradı oioi kaşıkla hele çok rahat aldı.
Eğer fıs fıstan memnunsan başlık al bence de
Benim ki uyurken yapıyor onu 6 aya kadar olabilirmiş kaslarına sahip cıkamıyorlarmıserdem hastanesinden aldım. ilk oğlumda bna bu bebekte bişe yok sen bebekten uzaklaş diyen dr. a aldım enazından biliyorumki yoksa yok diyeck. uykusundan uyanmadan önce özellikle gözünü kaldırıp gülümseme yapıyor. dorukta var mı? zeynep kamilde bulamadm randevu her gun bakıyorum
O aklımda kuzummda gecen doktora sordum tavsiye etmedihope2022 bugün solgarı içtiğim zamanlar kendimi takip ettm sanırım süt oranını arttıyor her şeyi denedin yoruldun ama bi onuda dene istsrsen bak
Rsv virüsü müKızlar bir virüs varmış bebekleri ve çocukları etkiliyormuş dikkat edin çok kalabalık ev gezmeleri yapmayın solunum yollarını hedef alıyormuş bebeklerin öksürük ateş yapmıyormuş
Aa bazıları ediyor bazıları etmiyor dr larda keşke tek görüşte birleşse bizde rahat etsek her konuda ikiye ayrılıyorlarO aklımda kuzummda gecen doktora sordum tavsiye etmedi
Genelde sağmıyorum ama farklı olması gerekiyor diye biliyorum kuzumKızlar gün boyu sağdığınız sütleri aynı poşette mi topluyorsunuz ?
Kanguru siparişi verdim burada bir arkadaş daha söylemişti. Babada en fazla 5 dk duruyor çünkü meme aklından hiç gitmiyor. Ama dediğiniz gibi kanguruya inşallah hayır demez, ben de en azından kahvaltımı hazırlarımCok tesekkur ederim . Sizde merak etmeyin az kaldı gecip gidicek hepsi . Su an olabildigince cevrenizden destek alip ara ara dinlenerek gecirirseniz bu sureci sizin icin en iyisi olur . Benim oglum kanguruda durmayi cok severdi 2 saat uyudugu bile olurdu babasina veriyodum 2 saat gezdiriyodu ben yemek yapiyodum yada temizlik o bile insana o kadar iyi geliyordu ki. Ya da anneniz yakınmış sanirim o gelmiyorsa bile siz gidin 2 saat oturun en azindan evden uzaklaşmak iyi gelir belki sicak bir corba icmis olursunuz . Evde durmak bu surecte herseyi daha cok karıştırıyor çünkü
Onu 2 gecedir yapıyoruz canım, dün çıkartınca pırt pırt yaptı küçük 2 tane, bugün de çıkartınca sudan üstüme çiş yaptıKuzum küvetinin içine ılık su doldurup elinle başını destekleyip bebeği içine kpysana ortamıda bi güzel ısıt. Ben geçen yaptım suda gaz kabarcıkları çıkardı sıpaen kalın battaniyesiylede sardım rahat uyudu
Bibs yuvarlak uçlu canım, onu da denedik. Hatta biraz şişti ben kaynar suyla yıkadıkça gayet meme ucu gibi oldu. Öğürüyor sıpa.Ezik tutmuyor demiştin ama yuvarlak uclu emzik denedinmi kuzum
Her konuda öyleler sağolsunlarHerAa bazıları ediyor bazıları etmiyor dr larda keşke tek görüşte birleşse bizde rahat etsek her konuda ikiye ayrılıyorlar
İnsallah bir şeyler şifa olur da sende oda rahatlarsınOnu 2 gecedir yapıyoruz canım, dün çıkartınca pırt pırt yaptı küçük 2 tane, bugün de çıkartınca sudan üstüme çiş yaptıama mutlaka bir şey yapıyor o da yeter. Her gece yapıcaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?