Evet canım doktor verdi feramat doğumdan sonraKuzum doktor önerdi değil mi feramatı? Acaba ben de kullansam mı diye düşünüyorum. Süt içmiyorum sadece.
biz 4. Ay aşılarını da olduk hope’um. Sorunsuz atlattık şükür. 2. Ay aşılarını olurken de Doruk yerine az kalsın benim ateşim çıkacaktı telaştan fakat bu aşılar baya rahat geçti.
Ay canım, 1 yaş öncesini savunan cerrah bulmak lazım. Geçen çocuk cerrahına gittik yaşı gelince yapalım dedi. Ama büyümeden farkına varmadan yaptırmak istiyorum. İnşallah çarçabuk atlatırız biz de sizin gibi.
Çok üzüldüm ekimcim. Çok kötü bir döneme denk geldik. Allah yardımcınız olsun
Maşallah küçük kuş anneyi üzme de uyu
Kuzum ben senin mesajına cevap vermedim sanırımKuzum 5-6 kiloyu Doruk prematüre doğdugu için mi söyledi. arkadaşımın bebeği 3.700-3.800 arası bişey doğmustu doğdu ertesi gün sabah hastaneden cıkmadan sünnet yaptırdılar. Cuma günü kalça ultrasonumuz var onda da inşallah bir sıkıntı cıkmazsa haftaya sünnet için hastane yada klinik araştıracaktım
Ben de kullanayım o zamanEvet canım doktor verdi feramat doğumdan sonra
İnşallah huzurlu olur artık üzülmesin bebelerimiz
Buna çok şaşırdımNelere dayandık buna da dayanırız inşallahbu tad değişimi ve süt azalması bi de regl dönemlerinde oluyor diye duymuştum. Eylül analarında yavaştan bu sürece girildi hiç istemiyorum tam da 4. Aya denk geliyor
Benimki tutsa aslında tam bi emzik bebesi olacakmış. Bazen çok ağlıyor uykuya dalamıyor, memeyi 2 fırt çekince bayılıyor
Az kaldı az 6. Aya surda ne kaldı
Oy maşallahAğlamaktan yorulup oyun halısında uyuyakalan bir sıpa bırakıyorum size saç baş yolmalı dolaşıyorum evde
Allahım tam bir beyefendiBiz büyüyoruz teyzelerim
Eskiden insanların çocukları uyurken fotoğraflarını sevmesini çok abartı bulurdum, doğruymuş
İnsanın aşıp içine sokası geliyor gerçekten
Canım benim. Bütün bebişlerimizin resimlerine bitiyorum maşallah hepsine ama sen paylaşınca çok duygulandımBiz büyüyoruz teyzelerim
Eskiden insanların çocukları uyurken fotoğraflarını sevmesini çok abartı bulurdum, doğruymuş
Teşekkür ederim canım, 2 ay 6 günlük benimki deCanım bana hep gaviscon ve gastrotusstan başka ilaç yok dediler eczanede reflü için. Bir kere muayene sırasında beklerken bi kadın söylemişti onlarda sırasıyla kullanmış en son m ile başlayan ilaç kullandım o bile kesmedi demişti. Galiba soyledigin ilaç.
Gastrotuss baby bitkisel bi ilaç, gaviscon infant daha etkiliymiş. Bizim azalttı ikinci şişeye geçtim bir kutu da gaviscon bitirdik tekrar bulamayınca Gastrotuss aldım. İki gündür kusmasi arttı ama refluden değil sanırım ishal gibi çünkü. Dediğim gibi uzun vadede kullanmak lazım Gastrotuss'u bence başka bi doktorla daha konuş çünkü gaviscon için bile 2 aydan önce pek onermiyorum demişti doktor bana
Oy kuzuma maşallahhBiz büyüyoruz teyzelerim
Çözüm bulabilirseen haber ver vallahi kusma seansları çok yoruyor artıkKızlar aranızda bebeği çok kusan var mı. Oğluma az da yedirsem çok da yedirsem ağzının kenarından akarak kusuyor karnı aç tok anlamaz oldum (hem emziryor hem mama veriyorum)
Ay bende yaptırcam da vücuduma dokundurmak istemiyorum acıyor muuÖzelde spiral taktıran oldu mu arkadaşlar bugün doktorum 800 TL dedi şaşırdım
Ay geçen gün bende öyle eşimle kavga ettim vicdan azabı çektim. Bence gergin anne = gergin bebek ya bunu çevremde de gözlemledim kendi bebeğimde de ben ne zaman sakinsem oda sakin gerginseö oda gerginAllahım o günleri görecek miyim! Sadece 3 dk kadar beni dinliyor, o da saçlarım sallanıyor da ona gülüyor, kartları görünce ağzını ağlamak için ayırıyor, balonu ayağıma bağlamasınlar diye nasıl çekiştirdi velet.
@Spicelover bugün resimleri çektm, hepsinde mi ağlar bir insan evladı ya
Ya kızlar bugün eşimle tartıştım, çocuk kucağımdayken bağırıverdim. Bunlar hissediyor mu bu yaşta? O saatten beri vicdan azabı çekiyorum.
Oy maşallah kuzum biz aşıda çok iyidik ama ben hastalandım ona bulastırdım cocuk hemen toparlar insallahKuzum doktor önerdi değil mi feramatı? Acaba ben de kullansam mı diye düşünüyorum. Süt içmiyorum sadece.
biz 4. Ay aşılarını da olduk hope’um. Sorunsuz atlattık şükür. 2. Ay aşılarını olurken de Doruk yerine az kalsın benim ateşim çıkacaktı telaştan fakat bu aşılar baya rahat geçti.
Ay canım, 1 yaş öncesini savunan cerrah bulmak lazım. Geçen çocuk cerrahına gittik yaşı gelince yapalım dedi. Ama büyümeden farkına varmadan yaptırmak istiyorum. İnşallah çarçabuk atlatırız biz de sizin gibi.
Çok üzüldüm ekimcim. Çok kötü bir döneme denk geldik. Allah yardımcınız olsun
Maşallah küçük kuş anneyi üzme de uyu
Oy maşallah beniim canım abimizeeBiz büyüyoruz teyzelerim
Kuzum ben senin mesajına cevap vermedim sanırımkusura bakma olur mu
Telefondan girince bişeyler karışıyor♀
Canım her doktor farklı yaklaşıyor, kimi diyor 5-6 kilosunu bekleyin. Kimi diyor yaşını bekleyin. Kimi diyor yazı bekleyin. Geçen gün takip ettiğim bir hesap bebeği prematüreydi, 2.5 kilo sünnet oldu.
Ben de yenidoğan sünneti istiyordum kısmet olmadı.
Bu arada kalça usg nasıl geçti?
Araştırın canım. İnşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
Ben de kullanayım o zaman
Valla nurcum bebekli olmak düzensizlik düzenine alışmakmış.
Dorukun tan olası bir düzenine ayak uyduruyorum. Hop sil baştan çocuğa güncelleme geliyor.
Her gün başka bir film
Maalesef canım.. dün kalça usg si çekildi şükür birşey çıkmadı. Ya bazı doktorlar varki gerçekten hastasıyla ilgileniyor bilgilendiriyor ama ben çooooook uzun zamandır devlet hastanesine gitmiyordum en son şehir hastanesine kardeşimi götürmüştüm ama hiç sıkıntı yaşamamıştık orda gayet güzel ve hızlıydıel cerrahına gitmiştik.. bölgeden bölgeye hastaneden değişiyor kesinlikle..Bursa canım
İyi dedin armuta da bi bakayım
İnşallah çiçeğim
Ya bak o kadar sinirlendim ki şu duruma. Yakın Çevrede araştırma hastanesi olsa gitmek istiyordum aslında ama. Düz devlet hastanesi olsa ve şu tavrı takınan doktor olsa eşim kavga eder. Hani fazla bir şey de istememişsiniz ki standart rutin kontrol.
Her meslek dalında böylesi var ülke komple ahlaki çöküş içinde. İnsanlardan hakkıyla mesleğinin gerekliliğini yapmasını beklemek hayal oldu.
Kadın doğumcu bulmak zor sanırdım çocuk doktoru bulmak daha zormuş.
Şu arkadaki bıngıldak elime üçgen kemik geliyo ortası hafif yumuşak ama sanki dolu dolu bi yumuşaklık. İnş sorun yoktur ne diyim endişenmek istemiyorum artık. Üst bıngıldak hala büyükçe gibi.
Şimdi bi de Bursa’nın ilçesine gideceğim orada da doktor sıkıntısı var te Bursa merkezden doktor bulacağım bi de
Minnoşum paşamız sünnet olmuş hayırlı olsun
hmmm valla kuzucum hassasiyet gibi de olabilir bak bi makale atıcam bakarsın.
Kilonuz topluyordu sizin, kilo alımı iyiyse ve kakada kan yoksa belirtiler bu kadarsa diyete pek gerek görülmüyor sadece yeme sıklığını azaltabilirsin belki. Kusma da vardı sizde güneşte 2. Aya girmeden alerji belirtileri arşa çıkınca hafif kusmalar başlamıştı diyetle kesilmişti. Şimdi dana kıyma deneyince yeniden kusma başlamıştı hatta bir kere fışkırdı. 1 hafta geçti normale döndü son günlerde. Kusmuyor artık.
Sen aynı gün içinde aşırı tüketme istersen yine de
Oy oy oy çabucak iyileşin inşallah
Su bebeler hasta olmasın kıyamıyorum hiç
Nelere dayandık buna da dayanırız inşallahbu tad değişimi ve süt azalması bi de regl dönemlerinde oluyor diye duymuştum. Eylül analarında yavaştan bu sürece girildi hiç istemiyorum tam da 4. Aya denk geliyor
Benimki tutsa aslında tam bi emzik bebesi olacakmış. Bazen çok ağlıyor uykuya dalamıyor, memeyi 2 fırt çekince bayılıyor
Az kaldı az 6. Aya surda ne kaldı
CanımAllahım tam bir beyefendimaşallah
Canım yağmurumCanım benim. Bütün bebişlerimizin resimlerine bitiyorum maşallah hepsine ama sen paylaşınca çok duygulandım
CanımOy kuzuma maşallahh
Kuzum kocasıyla bu dönemde sert kavgaya girmeyen mi var? İnsan tabii sonrasında çocuğu etkilenecek diye aynı sendeki gibi vicdan azabı duyuyor ama sorun eşlerde maalesef… birilerinin onların kulağını çekmesi lazım. Zaten yeterince yorucu bir süreç. Onlar ekstra zorlaştırıyor.Çözüm bulabilirseen haber ver vallahi kusma seansları çok yoruyor artık
Ay bende yaptırcam da vücuduma dokundurmak istemiyorum acıyor muu
Ay geçen gün bende öyle eşimle kavga ettim vicdan azabı çektim. Bence gergin anne = gergin bebek ya bunu çevremde de gözlemledim kendi bebeğimde de ben ne zaman sakinsem oda sakin gerginseö oda gergin
Oy maşallah kuzum biz aşıda çok iyidik ama ben hastalandım ona bulastırdım cocuk hemen toparlar insallah
Oy maşallah beniim canım abimizee
Ay bende aralık sonu ocak başı düşünüyorum gittiğim doktor hiç kilodan bahsetmedi sadece iyi bir cerrah bul bebek sünneti yapan dedi cocuk sünnetcisi cokta bebek az demişti.
Kalça ultrasonumuzda çok şükğr sorun çıkmadı kuzumanurkoc darısı size insallah
Oy maşallah kuzum biz aşıda çok iyidik ama ben hastalandım ona bulastırdım cocuk hemen toparlar insallah
Oy maşallah beniim canım abimizee
Raporlu mama yazıyorlar sanırım bu tarz şeylere. İnek sütü alerjisi mi var acaba Mete kuşun?Kızlar yaa mamayı değiştirsem çocugun kusması azalır mııbiz hipp organic combiotic kullanıyoruz başka marka ne tavsiye edersiniiz. Kilo az alması, kusması mamadan olabilir mi değiştirsem başka marka işe yarar mı
-Sunshine derin araştırmaların sonucu bana tavsiye edebileceğin bir mama var mıı
Çok geçmiş olsunKızıma bugün aşı yapıldı. Uykuya katiyen dalamıyor. Ama bunu ara ara yapar zaten. Meme emerken aniden ağlamaları ve vücudunda tik gibi, ani kasılma benzeri birşey var. Ağrısı olabileceğinden calpol verdim. Bu gece nöbetteyim, buralar bana emanet
Nasıl canınızı okudum der gibide gülmüşAğlamaktan yorulup oyun halısında uyuyakalan bir sıpa bırakıyorum size saç baş yolmalı dolaşıyorum evde
Diloşum oldu da bitti maşallahAy canım bende girip çıkıyorum arada. Neden huysuz gaz falan mı var? İşe erken başlamışsın sanki gerçi pekte bilmiyorum bu işleri amarabbim yardımcın olsun.
Bizde zor zamanlardayız yavrum süt alerjisi, vücut bazı yerler kizarik, üstüne reflu. Sünnet yaptırdık birde sen neler yapıyorsun canım?
Yalnız değilsin canım bende buradayımKızıma bugün aşı yapıldı. Uykuya katiyen dalamıyor. Ama bunu ara ara yapar zaten. Meme emerken aniden ağlamaları ve vücudunda tik gibi, ani kasılma benzeri birşey var. Ağrısı olabileceğinden calpol verdim. Bu gece nöbetteyim, buralar bana emanet
Lalacım Ege kuş sünnet olmuş ben geç gördüm. Oldu da bitti maşallahKızlar 77. Günümüzde sünnet olmaya geldik sıramızı bekliyoruz hadi bismillah.
Eşim yatış sırasındayken kendimi hissetmiyorum deyip geldi koltuğa uzanıverdi ben şok. Acayip de terlemişti. Hemen acilden geldiler. Meğer sünnet kitapçığını okumuş heyecanlanmış korkmuş
Bakalım sünnet sonrası ne yapacağız benim serin kanlı olmam lazım.
Bu bebelerin huyları da çeşit çeşitAaa bilmiyordum bunu ilk defa duydumaslında süt tadı 3. Ayda değişiyor ama 40 haftadan hesaplanıyorsa sizin 4 e denk geliyor olabilir, gündüz uykularnda emzik iyi oluyor ama bizim uyuma süresini arttırmadı nedense sadece emerek dalıyor gece emzikle dalınca tekrar uyanıyor emziksiz uyuyunca daha uzun uyuyor ama çokk zor gercekten gecen gece uykusuna sabah 7 de daldı mamayı bıraktm ben ama 5. Ayda gececeğim ek gıdaya damak tadı acısından hep gördüğüm erken başlayanlar daha az secici oluyor. Eskiden böyle düşünmüyordm ama arkadaşlarmdan gördüğüm değiştirdi fikirlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?