2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet canım doktor verdi feramat doğumdan sonra
İnşallah huzurlu olur artık üzülmesin bebelerimiz

Kuzum ben senin mesajına cevap vermedim sanırım kusura bakma olur mu
Telefondan girince bişeyler karışıyor ‍♀
Canım her doktor farklı yaklaşıyor, kimi diyor 5-6 kilosunu bekleyin. Kimi diyor yaşını bekleyin. Kimi diyor yazı bekleyin. Geçen gün takip ettiğim bir hesap bebeği prematüreydi, 2.5 kilo sünnet oldu.
Ben de yenidoğan sünneti istiyordum kısmet olmadı.
Bu arada kalça usg nasıl geçti?
Araştırın canım. İnşallah gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
Evet canım doktor verdi feramat doğumdan sonra
İnşallah huzurlu olur artık üzülmesin bebelerimiz
Ben de kullanayım o zaman
Valla nurcum bebekli olmak düzensizlik düzenine alışmakmış.
Dorukun tan olası bir düzenine ayak uyduruyorum. Hop sil baştan çocuğa güncelleme geliyor.
Her gün başka bir film

Buna çok şaşırdım regl döneminde süt azalması ve tad değişimi mi geçenlerde 3-5 damla kanamam oldu ama meme reddi yaşamadım
Ağlayıp ağlayıp memeye gelince 2 fırt çekip uyuyunca sinir oluyorum sonra uğraş dur uyandır.
Düzensizlik düzenine alıştık maşallah 6. Ayda da başka şeyler çıkacak yok dişi çıktı aha memeyi ısırdı

Ağlamaktan yorulup oyun halısında uyuyakalan bir sıpa bırakıyorum size saç baş yolmalı dolaşıyorum evde
Oy maşallah yakışıklı uyusun uyusun
Biz büyüyoruz teyzelerim
Eskiden insanların çocukları uyurken fotoğraflarını sevmesini çok abartı bulurdum, doğruymuş
İnsanın aşıp içine sokası geliyor gerçekten
Allahım tam bir beyefendi maşallah

Biz büyüyoruz teyzelerim
Eskiden insanların çocukları uyurken fotoğraflarını sevmesini çok abartı bulurdum, doğruymuş
Canım benim. Bütün bebişlerimizin resimlerine bitiyorum maşallah hepsine ama sen paylaşınca çok duygulandım

Teşekkür ederim canım, 2 ay 6 günlük benimki de

Kızlar aranızda bebeği çok kusan var mı. Oğluma az da yedirsem çok da yedirsem ağzının kenarından akarak kusuyor karnı aç tok anlamaz oldum (hem emziryor hem mama veriyorum)
Çözüm bulabilirseen haber ver vallahi kusma seansları çok yoruyor artık
Özelde spiral taktıran oldu mu arkadaşlar bugün doktorum 800 TL dedi şaşırdım
Ay bende yaptırcam da vücuduma dokundurmak istemiyorum acıyor muu
Ay geçen gün bende öyle eşimle kavga ettim vicdan azabı çektim. Bence gergin anne = gergin bebek ya bunu çevremde de gözlemledim kendi bebeğimde de ben ne zaman sakinsem oda sakin gerginseö oda gergin
Oy maşallah kuzum biz aşıda çok iyidik ama ben hastalandım ona bulastırdım cocuk hemen toparlar insallah
Biz büyüyoruz teyzelerim
Oy maşallah beniim canım abimizee

Ay bende aralık sonu ocak başı düşünüyorum gittiğim doktor hiç kilodan bahsetmedi sadece iyi bir cerrah bul bebek sünneti yapan dedi cocuk sünnetcisi cokta bebek az demişti.

Kalça ultrasonumuzda çok şükğr sorun çıkmadı kuzum anurkoc darısı size insallah

Kızlar yaa mamayı değiştirsem çocugun kusması azalır mıı biz hipp organic combiotic kullanıyoruz başka marka ne tavsiye edersiniiz. Kilo az alması, kusması mamadan olabilir mi değiştirsem başka marka işe yarar mı

-Sunshine derin araştırmaların sonucu bana tavsiye edebileceğin bir mama var mıı

Maalesef canım.. dün kalça usg si çekildi şükür birşey çıkmadı. Ya bazı doktorlar varki gerçekten hastasıyla ilgileniyor bilgilendiriyor ama ben çooooook uzun zamandır devlet hastanesine gitmiyordum en son şehir hastanesine kardeşimi götürmüştüm ama hiç sıkıntı yaşamamıştık orda gayet güzel ve hızlıydıel cerrahına gitmiştik.. bölgeden bölgeye hastaneden değişiyor kesinlikle..

oğluşum dün tam 2 aylık oldu maşallah hergün yeni şeyler yapıyor kuzum şuan annem babam kardeşim geldi eşim şehir dışına çıktığı için kalabalığı o kadsr güzel kullanıyorki beni kaldırın ağlaması var kaldırınca kalk gezdir ağlaması maşallah çok güzel kullanıyor bizi.. eşim 3 gün görmedi sadece artık bilinçli gülüyor tepki veriyor diyor oda nasıl değişmiş diyor gün gün farkı izlemek o kadar muhteşem ki.. çok şükür rabbime

Bugün akşam abisi yanına uzandı Allah diyor abi diyor ağzının içine bakıyor oda mırıldanıyor birşeyler dilini dışarı çıkarıyor böyle söyleyecek gibi otur izle gül

ben 40ımızdan sonra regl oldum şindi yine belim sızlıyor regl olacak gibiyim şaka arası yok gibi birşey biye böyle oldum bilmiyorum.. doktorda da herhangi bir problem çıkmadı.. çok garibim bundoğumdan sonra doğrulamadım bir

Allahım tam bir beyefendi maşallah
Canım
Canım benim. Bütün bebişlerimizin resimlerine bitiyorum maşallah hepsine ama sen paylaşınca çok duygulandım
Canım yağmurum çok teşekkür ederim Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah
Oy kuzuma maşallahh
Canım
Kuzum kocasıyla bu dönemde sert kavgaya girmeyen mi var? İnsan tabii sonrasında çocuğu etkilenecek diye aynı sendeki gibi vicdan azabı duyuyor ama sorun eşlerde maalesef… birilerinin onların kulağını çekmesi lazım. Zaten yeterince yorucu bir süreç. Onlar ekstra zorlaştırıyor.
Bebek sünnetçisi az dediğin gibi.
Bakalım inşallah siz de bir an önce sıkıntısız çözersiniz
Sevindim canım kalça ultrasonun iyi olmasına darısı anurkoc a
Y Ygmr37 kuzum sizin kalça ultrasonu sıkıntılıydı, ne yaptınız merak ettim sonrasında.

Oy maşallah kuzum biz aşıda çok iyidik ama ben hastalandım ona bulastırdım cocuk hemen toparlar insallah
dikkat et diyeceğim ama bebelerle dip dibeyiz. Nasıl olacak bilmem… çok çok geçmiş olsun kuzum
Oy maşallah beniim canım abimizee

Raporlu mama yazıyorlar sanırım bu tarz şeylere. İnek sütü alerjisi mi var acaba Mete kuşun?
Canım bir de sana ne diyeceğim, Mete kuşun emmesi nasıl? Memeyi testere gibi kesme durumu var mı damaklarla bastırıp?
Bizde o durum artmaya başladı, dudak bağından şüphe ediyorum. Cuma gününe bu işten iyi anlayan bir kbb ciden randevu aldım. Gidince baktırcam inşallah. Sen de bir kontrol et belki de kilo alımının altında bu tarz bir sebep olabilir.
Çok geçmiş olsun bebelerin bu aşı zamanı nedense biz anneler daha çok yıpranıyoruz.

Diloşum oldu da bitti maşallah damatlığını da görün inşallah
Alerjiyi izle bence kesin başka şeyler de tetikliyordur. Ben de alerji diyetindeyim. Yer fıstığı, muz, domates, süt tüketmiyorum şu an.

Yalnız değilsin canım bende buradayım
Memede tamam gaz kaka da tamam ama katılarak ağlıyor inanılmaz huzursuz annemde gitti az önce

Lalacım Ege kuş sünnet olmuş ben geç gördüm. Oldu da bitti maşallah damatlığını da görün inşallah diyeyim

Bu bebelerin huyları da çeşit çeşit
Bizim de eskiden çok zor geceler vardı. Özellikle inatla uyuyamadıpı zamanlar. şimdilerde anakucağı+ yetmezse fön makinesi çözüyo işi çok şükür. Tabi arada hafif uykulara Allah ne verdiyse çözüm bulmaya calsıyoruz tabi

Ek gıdada erken başlanıp seçici olmaması mevzusunu duymuştum ben de.
Ama içim hiç istemiyor. kilosunu toparlarsa alerjimiz zorlamadan düzelirse 6. Ayı doldurmak istiyorum ben. Zaten bağırsaklar toparlanamadı çünkü ek gıda istemiyorum
Hiçbir şey kullanmıyorum zaten sadece probiyotik şu anda inşallah sapasağlam çocuklar olurlar hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…