Yok canım alerjimiz. Kusmamız var sadece. Emmiyor beni 4-5 gündür. Gögsüme geldiği an çığlık çığlığa istemiyor. Sakinleştirip tekrar deniyorum bu seferde emmiyor uyuyor. Böyle gögsümün ucu düz oluyor başlarda yoktu düzgün emiyordu son 3 haftadır oluyor tutamıyor yada tutmak istemediğinden artık yalandan emiyor. Oda gögsümün ucu düz bi görüntü oluyor. İğne batıyor gibide acı. Bizde doğdugunda dil bağı vardı 3-4 günlükken kestirdik. Dudak bağı olsa söylerlerdi sanırım nasıl bir şey bakayım internetten. Sen nasıl süphelendinCanım
Canım yağmurumçok teşekkür ederim Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah
Canım
Kuzum kocasıyla bu dönemde sert kavgaya girmeyen mi var? İnsan tabii sonrasında çocuğu etkilenecek diye aynı sendeki gibi vicdan azabı duyuyor ama sorun eşlerde maalesef… birilerinin onların kulağını çekmesi lazım. Zaten yeterince yorucu bir süreç. Onlar ekstra zorlaştırıyor.
Bebek sünnetçisi az dediğin gibi.
Bakalım inşallah siz de bir an önce sıkıntısız çözersiniz
Sevindim canım kalça ultrasonun iyi olmasınadarısı anurkoc a
Y Ygmr37 kuzum sizin kalça ultrasonu sıkıntılıydı, ne yaptınız merak ettim sonrasında.
dikkat et diyeceğim ama bebelerle dip dibeyiz. Nasıl olacak bilmem… çok çok geçmiş olsun kuzum
Raporlu mama yazıyorlar sanırım bu tarz şeylere. İnek sütü alerjisi mi var acaba Mete kuşun?
Canım bir de sana ne diyeceğim, Mete kuşun emmesi nasıl? Memeyi testere gibi kesme durumu var mı damaklarla bastırıp?
Bizde o durum artmaya başladı, dudak bağından şüphe ediyorum. Cuma gününe bu işten iyi anlayan bir kbb ciden randevu aldım. Gidince baktırcam inşallah. Sen de bir kontrol et belki de kilo alımının altında bu tarz bir sebep olabilir.
Çok geçmiş olsunbebelerin bu aşı zamanı nedense biz anneler daha çok yıpranıyoruz.
Oy kuzum çok sağol, oldu bitti yarın kontrolümüz var bakalım güzel bakabilmiş miyiz pipiyeLalacım Ege kuş sünnet olmuş ben geç gördüm. Oldu da bitti maşallahdamatlığını da görün inşallah diyeyim
Aminn inşallah canım darısı sizlere, rahatça geçirmeye insallahDiloşum oldu da bitti maşallahdamatlığını da görün inşallah
Alerjiyi izle bence kesin başka şeyler de tetikliyordur. Ben de alerji diyetindeyim. Yer fıstığı, muz, domates, süt tüketmiyorum şu an.
Canım bizde sünnet yaptırdık yarın 1 hafta. Hayırlı uğurlu olsunOy kuzum çok sağol, oldu bitti yarın kontrolümüz var bakalım güzel bakabilmiş miyiz pipiye
Siz de vakti gelince erkenden yaptırın tavsiye ediyorum şiddetle.
Başka bi doktora daha görün canım bence. Tek bi doktorda kalmamak gerekiyor bazen. Insallah geçici bi durumdur diyelim sizin icinTeşekkür ederim canım, 2 ay 6 günlük benimki de
Evet canım buna bende inanıyorum. Kesinlikle duygu durumumuzdan etkileniyorlar. Sadece şuan aşırı uykusuz. Omzumda uyukluyor ama kıpır kıpır çocuğum. Derin uykuya geçemiyor maalesef. İnşallah biraz da olsa dinlenirKucağıma aldım az önce ağzınada biberonu dayadım kendim sakin kalmaya çalışıyorum yoksa iyice çıldırıyor yavaş yavaş kucağımda salladım güvendesin geçicek korkma falan diyerek sıçrayarak ağlayan çocuk uykuya daldı allahım çok şükür S Siyah16Bizimde sakin kalmamız önemli kızlar yani etraf şunu anlasa muhteşem olcak
Sağolun iyi dilekleriniz için kızlar babiş izin almış üçümüz gidicez pazartesi hem kalça hem aşı
Hayyal hope2022 (çok sevindim sorun çıkmamasına )
Canım çocuk gastroya görünmüş müydünüz? Çünkü emmek istememe de alerjinin belirtilerinden ne yazık ki. Keza kusma ve kilo alımının beklenenden az olması da öyle. Umarım alerji değildir elbette. Biraz yıpratıcı bir süreç fakat alanında uzman bi hekim görüşü almanı öneririm. Sorunlarınızın çözümü vardır belki de.Yok canım alerjimiz. Kusmamız var sadece. Emmiyor beni 4-5 gündür. Gögsüme geldiği an çığlık çığlığa istemiyor. Sakinleştirip tekrar deniyorum bu seferde emmiyor uyuyor. Böyle gögsümün ucu düz oluyor başlarda yoktu düzgün emiyordu son 3 haftadır oluyor tutamıyor yada tutmak istemediğinden artık yalandan emiyor. Oda gögsümün ucu düz bi görüntü oluyor. İğne batıyor gibide acı. Bizde doğdugunda dil bağı vardı 3-4 günlükken kestirdik. Dudak bağı olsa söylerlerdi sanırım nasıl bir şey bakayım internetten. Sen nasıl süphelendin
Parça parça atıyorum 30-40-30 gibi beslemeyi denemiş miydin canım. Reflü açısındanAy bilmiyorum biz erken başladık herhalde 1 2 haftadır böyle. Bi ara 4 Saatte 30 cc anca içiyordu şükür öyle yapmıyor artık ama doktor 110 120 vermelisin diyor. Çocuk içmiyor ki ne yapayım 90 cc geçince kusmalari artıyor. Açken de aynı şekilde biberonu 5 dakika alıncaya kadar ağlıyor.
Bi ara yeğenim biberonu da tamamen bırakmıştı sırıngayla zor besliyorduk valla öyle olmasından korkuyorum
Evet canım döneceğim artık, bakalim ilk defa böyle yalnız kalicaz değişik gelecek bana
Ayakta emzirmeyi deneyebilirsin bi de çanta tutuşu yaparsan sağ memeyi emer gibi sol memeyi emebilir.Kizlar merhaba, bebegim iki gundur sol memeyi reddediyor. Gece uyurken aldi uykulu farketmedi herhalde ama gunduz asla almiyor agliyor vermeye calisinca. Var mi biyle bir sorun yasayan nasil cozebilirim?
Biz aynı yatağı bir tek reflü yatağı ile paylaştık, zaten reflü yataksız hiç yatmadı gibi bi şeyAy benim kızım nerdeyse ikinci haftasından beri yatağında yatmıyordu. Kucağımda, omzumda papağan gibi tüneyip uyuyorduben de hep uykusuz kalıyordum bu böyle olmaz diyip yanıma yatırdım, yatarak meme verdim artık yanyana sarılarak uyuyoruz çok şükür artık azcık uykumu alıyorum, korkuyorum arada ezerim bir şey yaparım diye ama sanırım annelik iç güdüsü ile yattığım gibi kalıyorum
Ya Allahım sırıtışa bakAğlamaktan yorulup oyun halısında uyuyakalan bir sıpa bırakıyorum size saç baş yolmalı dolaşıyorum evde
Damadımın güzelliği de bi başka beBiz büyüyoruz teyzelerim
Eskiden insanların çocukları uyurken fotoğraflarını sevmesini çok abartı bulurdum, doğruymuş
İnsanın aşıp içine sokası geliyor gerçekten
Forumun yalancısıyımBuna çok şaşırdımregl döneminde süt azalması ve tad değişimi mi geçenlerde 3-5 damla kanamam oldu ama meme reddi yaşamadım
Ağlayıp ağlayıp memeye gelince 2 fırt çekip uyuyunca sinir oluyorumsonra uğraş dur uyandır.
Düzensizlik düzenine alıştık maşallah6. Ayda da başka şeyler çıkacak yok dişi çıktı aha memeyi ısırdı
Kuzucum normalde alerji olmasa keçi sütlü holle ya da golden goat önerirdim, ama rapor çıkartsa aslında doktor, direkt alerji maması kullansanız ? Kesin çözüm olurKızlar yaa mamayı değiştirsem çocugun kusması azalır mııbiz hipp organic combiotic kullanıyoruz başka marka ne tavsiye edersiniiz. Kilo az alması, kusması mamadan olabilir mi değiştirsem başka marka işe yarar mı
-Sunshine derin araştırmaların sonucu bana tavsiye edebileceğin bir mama var mıı
Uzamadan ateşsiz kolayca atlatın inşallah canımKızıma bugün aşı yapıldı. Uykuya katiyen dalamıyor. Ama bunu ara ara yapar zaten. Meme emerken aniden ağlamaları ve vücudunda tik gibi, ani kasılma benzeri birşey var. Ağrısı olabileceğinden calpol verdim. Bu gece nöbetteyim, buralar bana emanet
İşte o iyi doktorları bulana kadar biraz gezmek gerekiyor galibaMaalesef canım.. dün kalça usg si çekildi şükür birşey çıkmadı. Ya bazı doktorlar varki gerçekten hastasıyla ilgileniyor bilgilendiriyor ama ben çooooook uzun zamandır devlet hastanesine gitmiyordum en son şehir hastanesine kardeşimi götürmüştüm ama hiç sıkıntı yaşamamıştık orda gayet güzel ve hızlıydıel cerrahına gitmiştik.. bölgeden bölgeye hastaneden değişiyor kesinlikle..
oğluşum dün tam 2 aylık oldu maşallah hergün yeni şeyler yapıyor kuzumşuan annem babam kardeşim geldi eşim şehir dışına çıktığı için kalabalığı o kadsr güzel kullanıyorki beni kaldırın ağlaması var kaldırınca kalk gezdir ağlaması maşallah çok güzel kullanıyor bizi.. eşim 3 gün görmedi sadece artık bilinçli gülüyor tepki veriyor diyor oda nasıl değişmiş diyor gün gün farkı izlemek o kadar muhteşem ki.. çok şükür rabbime
Bugün akşam abisi yanına uzandı Allah diyor abi diyor ağzının içine bakıyor oda mırıldanıyor birşeylerdilini dışarı çıkarıyor böyle söyleyecek gibi otur izle gül
Ay erken gelmiş senin canım.ben 40ımızdan sonra regl oldum şindi yine belim sızlıyorregl olacak gibiyim şaka arası yok gibi birşey biye böyle oldum bilmiyorum.. doktorda da herhangi bir problem çıkmadı.. çok garibim bundoğumdan sonra doğrulamadım bir
Benim de göğüs ucum düzleşiyor ama aktif emdiğini düşünüyorumYok canım alerjimiz. Kusmamız var sadece. Emmiyor beni 4-5 gündür. Gögsüme geldiği an çığlık çığlığa istemiyor. Sakinleştirip tekrar deniyorum bu seferde emmiyor uyuyor. Böyle gögsümün ucu düz oluyor başlarda yoktu düzgün emiyordu son 3 haftadır oluyor tutamıyor yada tutmak istemediğinden artık yalandan emiyor. Oda gögsümün ucu düz bi görüntü oluyor. İğne batıyor gibide acı. Bizde doğdugunda dil bağı vardı 3-4 günlükken kestirdik. Dudak bağı olsa söylerlerdi sanırım nasıl bir şey bakayım internetten. Sen nasıl süphelendin
Benim kızım hala aşırı minnak 4 kilo bile değiliz dahaParça parça atıyorum 30-40-30 gibi beslemeyi denemiş miydin canım. Reflü açısından
Ben size çok iyi geleceğine inanıyorum bebişler de büyüyor sakin ortamda bebişler de sakin oluyorkarışan eden olmayınca geleni gideni sınırlayınca çocuğun da bi düzeni olabiliyor canım
2 gün annemlerde kalmıştım iyi gelmişti ama insna 1-2 değil ki evde 6 kişiyiz birini sustursan diğerinden ses geliyo, diğeri çat çut kapı kapatıyoçocuk bi uyanıyo bi daha dalamıyo düzen olmuyordu.
Evde bi eşime söz geçirmeye çalışıyorum o da başta zorlanıyordu ama şimdilerde alıştı bebeğin düzenine
Senin zaten başına üşüşen malum insanlar olmayacak mis gibi
Ayakta emzirmeyi deneyebilirsin bi de çanta tutuşu yaparsan sağ memeyi emer gibi sol memeyi emebilir.
Bu ara güneş de memeyle dertli, sol memede hele bazen kıyamet koparıyor. Ara ara başından beri sol memede problem çıkarır.
Ayakta da önce biraz cebelleşiyor ama tutunca uzun uzun emiyo. Bıraksam aç aç uyuyacak
Biz aynı yatağı bir tek reflü yatağı ile paylaştık, zaten reflü yataksız hiç yatmadı gibi bi şeyyeni yeni yatırıyorum 5.300 oldu ele geliyor artık çok şükür
Yatarak meme çok zor ya memem düşüyo , uyumamam lazım
Gerçekten o içgüdü var insan yattığı gibi kalkıyorsize de maşallah
Ya Allahım sırıtışa bak
Evde bi tane de bende olmasına rağmen içim gittiyicem hepinizin bebeleri
Damadımın güzelliği de bi başka be
Forumun yalancısıyıminşallah olmaz ya çeşit çeşit red ile cebelleşiyoruz zaten
Ben o 2 fırtlardan bizi emzik yerine koydukları anlamını çıkarıyorumbazen süt geldiğine sinirleniyor gibi
Ya o meme ısırılmasından çok korkuyorum ben
Kuzucum normalde alerji olmasa keçi sütlü holle ya da golden goat önerirdim, ama rapor çıkartsa aslında doktor, direkt alerji maması kullansanız ? Kesin çözüm olur
Ben bu Aşırı kusma durumlarında hep alerjiden şüphe ediyorum valla
inek sütüne alerji ya da duyarlılık varsa Keçi sütlü mamalarda rahatsızlık veriyo
Bir de popüler markalarda alerjen mamalar var biraz tuzlu ama, burada da paylaşılmıştı bi tanesi
Online satış sitelerinde de satılıyorlar bi bakarım istersen
Uzamadan ateşsiz kolayca atlatın inşallah canım
İşte o iyi doktorları bulana kadar biraz gezmek gerekiyor galiba
Oy oy oy iyice koca bebek olmuştur
Güncellemeler beni bitiriyor sonunda tüm çekilenlere değdi diyorum
Ayna karşısında bi sohbetlerimiz bi gülüşlermiz var bizim de şükürler olsun
Abişi yerime öpüyosunn
Ay erken gelmiş senin canım.
Hormonlar düzene erken biniyor herhalde Benim de içime bu ay gelecek gibi doğuyor ama inşallah olmaz
Bu arada saç dökülmesi var mı sende?
Biz senin yollarını kendi çocuğumuz gibi bekledik be paşamBiz büyüyoruz teyzelerim
Eskiden insanların çocukları uyurken fotoğraflarını sevmesini çok abartı bulurdum, doğruymuş
İnsanın aşıp içine sokası geliyor gerçekten
Maşallah onaBenim kızım hala aşırı minnak 4 kilo bile değiliz dahakendisi minnak sesi kocaman olduğu için gece ağlamalarını göze alamadığım için o ne derse o oluyor benim memem de küçük olduğu için sorun olmuyor tutmadan direkt sokuyorum ağzına
Çok geçmiş olsun i, Allah kolaylık versin bir götüreyim içim rahat etmiyor. Çok teşekkür ederim bilgiler içinEvet çocuk doktoru teşhisi koyar bizim 15 20 gunlukken başladı her mamadan sonra çok kusardi bi kaç kere fışkırtmıştı. Bi ara mamadan sonra 7 8 kere kustugunu biliyorum dolu dolu tabi. Öyle olunca doktora gittik birde dediğim gibi birden mama içtiğinde falan çok gaz birikip kusmasi artıyordu midesi birden mamayi içmeyi almıyor.
Gaviscon infant kullanıyorduk ama şu sıralar hiçbir yerde olmadığı için gastrotuss baby kullanıyoruz ve koyulaştırıcı kullanıyorum mamaya bebelac thickener adı, anne sütü alıyorsa da 25 ml anne sütü veya suyla karıştırılıp veriliyor bebise ama kabız yapma ihtimali çok
Eğer koyulaştırmazsam mamayı gazla birlikte arada fışkırtarak kusuyor
Ben de akşam saat 7 gibi verdim hergün aynı saatte vermek önemliymiş 7 de kudurmaya başlıyor bugün iyi geldi bakalım inşallah devam eder böyle.Biogaia bizede çok iyi geldi canım ben hergün saat 12de tüm damlalarını veriyorum dvit zinco birde biogaia genelde emzirmeden önce veriyorım ve çok emzirmiyorum o öğünde kusmasın diye
ay oynarken mi uyudu ? sipa yaaAğlamaktan yorulup oyun halısında uyuyakalan bir sıpa bırakıyorum size saç baş yolmalı dolaşıyorum evde
benim de sol gogsumun ucu duzlesiyor. onu zar zor tutturuyorum.Yok canım alerjimiz. Kusmamız var sadece. Emmiyor beni 4-5 gündür. Gögsüme geldiği an çığlık çığlığa istemiyor. Sakinleştirip tekrar deniyorum bu seferde emmiyor uyuyor. Böyle gögsümün ucu düz oluyor başlarda yoktu düzgün emiyordu son 3 haftadır oluyor tutamıyor yada tutmak istemediğinden artık yalandan emiyor. Oda gögsümün ucu düz bi görüntü oluyor. İğne batıyor gibide acı. Bizde doğdugunda dil bağı vardı 3-4 günlükken kestirdik. Dudak bağı olsa söylerlerdi sanırım nasıl bir şey bakayım internetten. Sen nasıl süphelendin
ayy daha once yazmismiydim bilmiyorum , kafa kalmadi vallahiCanım bizde sünnet yaptırdık yarın 1 hafta. Hayırlı uğurlu olsun
Az süt gelmesi emmek istememesine bir sebep o ayrı ama bence iyi bir alerji uzmanına gidip fikir alabilirsin. Ama şimdi sen anlattıkça acabam arttı. Canım bu dudak bağından çoğu doktor anlamıyor maalesef. Biz de geçen gün sünnet konusunda danışmak için herhangi bir çocuk cerrahından randevu almıştık. Doktor tüm şikayetlerime rağmen bakmadı bile dorukun ağzına. Geçici o durum dedi ve yolladı bizi. Dudak bağı geçen bir durum değil aksine zamanla damak yapısını da bozuyor diş yapısıyla beraber. Bebek memeyi ememiyor anneyi yaralıyor vs vs. Bu iki görsel sana uyuyor mu? Dudak bağı tam olarak bu maalesef…Yok canım alerjimiz. Kusmamız var sadece. Emmiyor beni 4-5 gündür. Gögsüme geldiği an çığlık çığlığa istemiyor. Sakinleştirip tekrar deniyorum bu seferde emmiyor uyuyor. Böyle gögsümün ucu düz oluyor başlarda yoktu düzgün emiyordu son 3 haftadır oluyor tutamıyor yada tutmak istemediğinden artık yalandan emiyor. Oda gögsümün ucu düz bi görüntü oluyor. İğne batıyor gibide acı. Bizde doğdugunda dil bağı vardı 3-4 günlükken kestirdik. Dudak bağı olsa söylerlerdi sanırım nasıl bir şey bakayım internetten. Sen nasıl süphelendin
Hadi bakalım pipi iyileşmiştir inşallahOy kuzum çok sağol, oldu bitti yarın kontrolümüz var bakalım güzel bakabilmiş miyiz pipiye
Siz de vakti gelince erkenden yaptırın tavsiye ediyorum şiddetle.
Canım anlattığın belirtiler alerjik. Büyük ihtimal mamanız yaramıyor kuşa. O mamaların içinde inek sütü varmış, bebeklerde kusmayı da alerjiyi de tetikliyormuş.Aminn inşallah canım darısı sizlere, rahatça geçirmeye insallah
Dora zaten emmiyordu biliyosun sütüm de bitti 2 3 çay kaşığı geliyordu, en son kanamam çok fazla olunca kestim tamamen doğum kontrol hapina basladim. Alerji mamasindan başka bisey içmiyor. Göğsü kurdeşen gibi olmuş, 2 gündür ishal gibi. deterjan diye düşünüyordum ama ishal aklımı karıştırıyor doktor alerji maması yapmaz diyor. Çaresiz kaldım artık olmadı eve dönünce alerji doktoruna gidicem. Sen nasıl diyete girdin cildinde biseyler mi farkettin? Bu sene salgın var sanki bütün çocuklarda var nerdeyse bu alerji durumu
Parça parça atıyorum 30-40-30 gibi beslemeyi denemiş miydin canım. Reflü açısından
Ben size çok iyi geleceğine inanıyorum bebişler de büyüyor sakin ortamda bebişler de sakin oluyorkarışan eden olmayınca geleni gideni sınırlayınca çocuğun da bi düzeni olabiliyor canım
2 gün annemlerde kalmıştım iyi gelmişti ama insna 1-2 değil ki evde 6 kişiyiz birini sustursan diğerinden ses geliyo, diğeri çat çut kapı kapatıyoçocuk bi uyanıyo bi daha dalamıyo düzen olmuyordu.
Evde bi eşime söz geçirmeye çalışıyorum o da başta zorlanıyordu ama şimdilerde alıştı bebeğin düzenine
Senin zaten başına üşüşen malum insanlar olmayacak mis gibi
Ayakta emzirmeyi deneyebilirsin bi de çanta tutuşu yaparsan sağ memeyi emer gibi sol memeyi emebilir.
Bu ara güneş de memeyle dertli, sol memede hele bazen kıyamet koparıyor. Ara ara başından beri sol memede problem çıkarır.
Ayakta da önce biraz cebelleşiyor ama tutunca uzun uzun emiyo. Bıraksam aç aç uyuyacak
Biz aynı yatağı bir tek reflü yatağı ile paylaştık, zaten reflü yataksız hiç yatmadı gibi bi şeyyeni yeni yatırıyorum 5.300 oldu ele geliyor artık çok şükür
Yatarak meme çok zor ya memem düşüyo , uyumamam lazım
Gerçekten o içgüdü var insan yattığı gibi kalkıyorsize de maşallah
Ya Allahım sırıtışa bak
Evde bi tane de bende olmasına rağmen içim gittiyicem hepinizin bebeleri
Damadımın güzelliği de bi başka be
Forumun yalancısıyıminşallah olmaz ya çeşit çeşit red ile cebelleşiyoruz zaten
Ben o 2 fırtlardan bizi emzik yerine koydukları anlamını çıkarıyorumbazen süt geldiğine sinirleniyor gibi
Ya o meme ısırılmasından çok korkuyorum ben
Kuzucum normalde alerji olmasa keçi sütlü holle ya da golden goat önerirdim, ama rapor çıkartsa aslında doktor, direkt alerji maması kullansanız ? Kesin çözüm olur
Ben bu Aşırı kusma durumlarında hep alerjiden şüphe ediyorum valla
inek sütüne alerji ya da duyarlılık varsa Keçi sütlü mamalarda rahatsızlık veriyo
Bir de popüler markalarda alerjen mamalar var biraz tuzlu ama, burada da paylaşılmıştı bi tanesi
Online satış sitelerinde de satılıyorlar bi bakarım istersen
Uzamadan ateşsiz kolayca atlatın inşallah canım
İşte o iyi doktorları bulana kadar biraz gezmek gerekiyor galiba
Oy oy oy iyice koca bebek olmuştur
Güncellemeler beni bitiriyor sonunda tüm çekilenlere değdi diyorum
Ayna karşısında bi sohbetlerimiz bi gülüşlermiz var bizim de şükürler olsun
Abişi yerime öpüyosunn
Ay erken gelmiş senin canım.
Hormonlar düzene erken biniyor herhalde Benim de içime bu ay gelecek gibi doğuyor ama inşallah olmaz
Bu arada saç dökülmesi var mı sende?
Canım masalBiz senin yollarını kendi çocuğumuz gibi bekledik be paşamRabbim seni ailene bağışlasın ömrün güzelliklerle geçsin inşallah
Valla öyle 40 takla atıyorum yeter ki rahat etsin diye. Mememi feda ettim daha neMaşallah onaöyle canım yeterki sakinleşsinler uyusunlar da, hepimiz yapmayız dediğimiz ne varsa yapıyoruz
Ay valla çok büyük rahatlık o zaman
Canım spice
Doğduğundan beri hepimizi başına dikmeyi başarıyor vallahi. Mızmız bizimki. Geçenlerde kucağıma alırken parmağı sürtüldü kazağıma bir görsen yarım saat parmağına bakıp bakıp mızıkldıAy canım bende girip çıkıyorum arada. Neden huysuz gaz falan mı var? İşe erken başlamışsın sanki gerçi pekte bilmiyorum bu işleri amarabbim yardımcın olsun.
Bizde zor zamanlardayız yavrum süt alerjisi, vücut bazı yerler kizarik, üstüne reflu. Sünnet yaptırdık birde sen neler yapıyorsun canım?
Canım Ay sonu kontrole gidicez tekrardan şu an çift bez bağlıyoruz bakalım inşallah düzelme oluyordur.Canım
Canım yağmurumçok teşekkür ederim Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah
Canım
Kuzum kocasıyla bu dönemde sert kavgaya girmeyen mi var? İnsan tabii sonrasında çocuğu etkilenecek diye aynı sendeki gibi vicdan azabı duyuyor ama sorun eşlerde maalesef… birilerinin onların kulağını çekmesi lazım. Zaten yeterince yorucu bir süreç. Onlar ekstra zorlaştırıyor.
Bebek sünnetçisi az dediğin gibi.
Bakalım inşallah siz de bir an önce sıkıntısız çözersiniz
Sevindim canım kalça ultrasonun iyi olmasınadarısı anurkoc a
Y Ygmr37 kuzum sizin kalça ultrasonu sıkıntılıydı, ne yaptınız merak ettim sonrasında.
dikkat et diyeceğim ama bebelerle dip dibeyiz. Nasıl olacak bilmem… çok çok geçmiş olsun kuzum
Raporlu mama yazıyorlar sanırım bu tarz şeylere. İnek sütü alerjisi mi var acaba Mete kuşun?
Canım bir de sana ne diyeceğim, Mete kuşun emmesi nasıl? Memeyi testere gibi kesme durumu var mı damaklarla bastırıp?
Bizde o durum artmaya başladı, dudak bağından şüphe ediyorum. Cuma gününe bu işten iyi anlayan bir kbb ciden randevu aldım. Gidince baktırcam inşallah. Sen de bir kontrol et belki de kilo alımının altında bu tarz bir sebep olabilir.
Çok geçmiş olsunbebelerin bu aşı zamanı nedense biz anneler daha çok yıpranıyoruz.
İnşallah bir an önce hallolur yağmurcumCanım Ay sonu kontrole gidicez tekrardan şu an çift bez bağlıyoruz bakalım inşallah düzelme oluyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?