2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba kizlar burayi surekli takip edip tecrubelerinizden yasadiklarinizdan faydalaniyorum ben de sizinle basimdan gecen rahatsizligi paylasip sizleri uyarmak istedim bebegim 86 gunluk gecen hafta 2 gun suren oksuruk ve hiriltimiz vardi doktora gittik cigerine inmis yavrumun 5 gun hastanede kaldik simdi evde hava vererek tedaviye devam edio iylesiyoruz allaha sukur.lutfen azicik bile oksurugunuz varsa ihmal etmeyin doktora gidin en azindan bir aile hekimine danisip hirilti cigerinde var mi bi dinletin ona gore o sizi yonlendirsin kucuk bebeklerde biranda cigere iniyormus biz gecer dedik atesi yok dedik doktora hemen gitmedik ama pisman olduk.ben gaz damlasini icinde koruyucu var diye vermek istemezken hastanede ciglik cigliga 4 defa deneyerek damar yolu acip antibiyotikten serumuna herseyi verdiler minik yavruma. rabbim dermansiz dert vermesin kuzularimiza atlatiyoruz cok sukur hepimizin evlatlarini korusun insallah allahim.

Off içim gidiyo bebeklere bişey olunca geçmiş olsun

Kızlar tırnak nasıl kesiyorsunuz ben çok beceremedim Ama bu ürünü tavsiye ediliyor da sadece törpü şeklinde mi var kullanan var mı kullanmayıp da yeni görmüşlere de tavsiyem olsun

Eklentiler

• Screenshot_20221224-151803_Amazon Shopping.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 37
Biz 5.ayda basladik ek gidaya yoğurtla. Zaten tadimlar uzun sürüyor. Bu karar size kalmış. Şu an 6 aylığız bazılarını cok seviyor bazılarına mizmizlaniyor .şu an yeni yeni ogune geçtik düşünün çünkü tamam yoğurdu tattirdik alerji olmadi ama bu sefer de miktarını artırmak gerekiyor. 2 kaşık 3 kaşık. 5.ayda başladığım halde şimdi yeni yiyoruz .5.6.aydan sonra anne sütü yetersizlesmeye başlıyor. Bunu o zamanlara gelince anlayacaksınız. Tercih annenin istiyorsa başlayabilir bence

Asaf nasıl oldu iyileşti mi
Ben 5. Ay itibariyle baslıycam beslenmesini özetlersem %80 mama %20 anne sütü doktorlarla konuscam tabi ama kendi araştırmalarım doğrultusunda çorbalara baslamayı düşünüyorum mamayla beslenen bebekleri erken başlatıyorlarmış
Oy maşallah az bucuk kimin bebeği ne kadarlık aklımızda kalıyor ama şu takvim bende gözükmüyor ne kadarlık bebek tam bugün
Kızlar tırnak nasıl kesiyorsunuz ben çok beceremedim Ama bu ürünü tavsiye ediliyor da sadece törpü şeklinde mi var kullanan var mı kullanmayıp da yeni görmüşlere de tavsiyem olsun
Bende beceremem diyordum ama bir kaç kesmeye alıştım. Ben emzik verşyorum keseceğim zaman belki ondandır sakin duruyor

Çok geçmiş olsuun Rabbim şifa versin kuzulara

-Sunshine anurkoc papatyaozu L Lalalala1 Dilos6342 notdefteri2_ ve etiketleyemediğim diğer besin diyetinde olan anneler ben ek gıda kitabı almak için kitapcıya ugradım bu kitabı gördüm içeriğine baktım sütsüz etsiz tarifler bi araştırın isterseniz beslenme yetersizliği sizide vitaminsiz bırakacak bebeler büyüyecek öyle yada böyle siz çok yoruldunuz

Eklentiler

• C07DD6DF-82B2-4422-A692-D8DE9FAF2A4E.webp
    52 KB · Görüntüleme: 50
87 günlük canım.

Çok geçmiş olsuun Rabbim şifa versin kuzulara
Cok sagolun kizlar hepinizi alintilayamadim Allah razi olsun.
Biz yatis yaptik en az 7 gun gondermicekler bizi.
Arkadasin dedigi gibi aman aman ihmal etmeyin oksuruk ilk 3 ay bebeklerinde cok cabuk iniyormus ki bizlerinde cigere inmis .
Allah sifa versin tum bebeklere

Sağol kuzum ben yavaş yavaş açıyorum artık özele gitmeyi bıraktım devletteki doktor çok ciddi reaksiyon görmedikçe her ay yeni bir ürünle açabiliriz dedi onu dinliyorum

Geçmiş olsun canımm Allah acil şifalar sanada çokça sabır versin inşallah

Geçmiş olsun canım en zor kısmıda o damar bulma olayı çok üzücü oluyor

Yoğurt yapmayı bilmeyen ben
Bende 5.ay düşünüyorun işede başlayacağım iyi olur bebeğim içinde bakacak olanlar içinde

İnsallah hemen toparlar canım

Canım ben süt, yumurta, tahin ve ilave olarak buğday (gluten) diyetindeyim. Dün akşam fırında kuzu etli türlü yedim. Yeşil mercimek yemeği, enginarlı pilav, balık, roka, avokado, zeytin, meyve… bunlar genel beslenmemde olan şeyler.

Sürekli kakada kan görüyorum
Kuzu alerjisi de tetiklendi sanırım kuzuyu da ekliyorum diyete
Kuzu alerjisi var mıymış canım? Ben de kuzu ağırlıklı besleniyorum.

Çok çok geçmiş olsun. Çabucak toparlanır inşallah.

Ben bu törpülen kullanıyorum canım, ben çok memnunum da tırnak şeklini mi bozuyormuş nedir, öyle diyenler de var. Tırnak makası ile çok zor. Makas şeklinde tırnak makasları var onu da kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…