cnm bzm bebişte öyle emiyor ısığa bakıyor ben konusum memeden cekiliyor bana bakıyor neden konusuyorsun gbi bundan snr böyle artk-Sunshine canım bu arada bugün nasıl güneşin emme durumları bugün ben birkaç kere teklif ettim. Aglamadi aldı çok şükür. Tabi 3 dk emmeye devam. Bir de bugün emerken kipir kipirdi. Eli ayağı. Sürekli bir yerlere bakmak istiyo. Bı emiyo bı cikariyo sonra bı daha Ali'yi falan. Oyun oynadı resmen. Sanmıyorum o şekilde doysun. Ama serbest bıraktım varsın oynasın dedim. İyi mi yaptım bilmiyorum
Mercimek ve çiğ meyve gaz yaptı mı hissettin mi bebeğinde canım? Meyve yesem kurtaracağım günü aslında
bunu da deneyeyim
Tutar insallah uyuturken büyük kolaylık oluyor. Ben evde sadece uyuturken veriyorum dışarıda huzursa veriyorum. Evde ki gbi düzen olmuyır dışarı çıktıgımızda ne beslenme ne uyku sakinlesin diye işe yarıyoeBen de alacağım inşallahhhh tutar
Koltuk altı çok yakın ama ben bu hafta bi konuscam bakalım bende bir an önce baslamayı düşünüyorum en azında şu bebenin peşinde kosmaktan o derdim olmazKizlar ben lazer epasyonu sordum , gogus bolgesine yapilmadigi surece sorun yokmus.
ben ocak ayinda baslayacagim
bende koltuk alti , çene ve genital bolge gdiicem, sorun yok, ok dediTutar insallah uyuturken büyük kolaylık oluyor. Ben evde sadece uyuturken veriyorum dışarıda huzursa veriyorum. Evde ki gbi düzen olmuyır dışarı çıktıgımızda ne beslenme ne uyku sakinlesin diye işe yarıyoe
Koltuk altı çok yakın ama ben bu hafta bi konuscam bakalım bende bir an önce baslamayı düşünüyorum en azında şu bebenin peşinde kosmaktan o derdim olmaz
Evet canım 17 ekimde doğdu kızım mart ortası başlayacağım işte kısmetse5. Ay dediğimiz 4 ay dolunca mı oluyor ?
Ben normalde 6. Aydan önce katiyen diyordum ama kilo ve alerji malum beklemeyeceğiz muhtemelen
gündüz eskiye göre fena değildi. Akşam yine ciddi krizlerde. Fön makinesi son ayardancalısırkennzorla emdi. Uyudu. Bi 1 gün kesin var akşam uykusuna aç yatıyordu hep. Buna da şükür.-Sunshine canım bu arada bugün nasıl güneşin emme durumları bugün ben birkaç kere teklif ettim. Aglamadi aldı çok şükür. Tabi 3 dk emmeye devam. Bir de bugün emerken kipir kipirdi. Eli ayağı. Sürekli bir yerlere bakmak istiyo. Bı emiyo bı cikariyo sonra bı daha Ali'yi falan. Oyun oynadı resmen. Sanmıyorum o şekilde doysun. Ama serbest bıraktım varsın oynasın dedim. İyi mi yaptım bilmiyorum
Ağlama krizleri eşlik ediyo mu pekicnm bzm bebişte öyle emiyor ısığa bakıyor ben konusum memeden cekiliyor bana bakıyor neden konusuyorsun gbi bundan snr böyle artk
Hadi bakalım bol şans şimdiden :)Evet canım 17 ekimde doğdu kızım mart ortası başlayacağım işte kısmetse
Buna da şükür canım ne yapalım böyle böyle düzelecek inşallahgündüz eskiye göre fena değildi. Akşam yine ciddi krizlerde. Fön makinesi son ayardancalısırkennzorla emdi. Uyudu. Bi 1 gün kesin var akşam uykusuna aç yatıyordu hep. Buna da şükür.
Ben emzirirken ninni söyleyince bazen sakinliyor kolunu tutuyorum yavaş yavaş dokunuyorum filan. En azından ilgiyi kendi kontrolüme almaya çalışıyorum
Emiş süreleri dediğin gibi
Ağlama krizleri eşlik ediyo mu peki
Akşamlar var ya of anam hani nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Bi tek uyku arası emiyo o da genelde az oluyo tabii
Şimdi de başladı bağrınmalar yüz isti yatırdım uyuyo ben de başında nöbetteyim.
Bu arada benimkinin dönmeye hiç niyeti yok şu anda. Çıngırak filan da tutmuyor.
Sese doğru bakış aşırı nadir.
Neyse takmıyorum da inş çok gecikmez.
Agresif zaten bu aralar 4. Ay Çetin geçiyo
Hadi bakalım bol şans şimdiden :)
Canim ben o makas seklinde olanlarla kesiyorum onlarla eti kesme ihtimalin yok cok rahat oluyor. Kestikten sonra elini cok oynatmiyorsa bir de torpuluyorum sivri kalan yerleri oldu da bitti masallahKızlar tırnak nasıl kesiyorsunuz ben çok beceremedim Ama bu ürünü tavsiye ediliyor da sadece törpü şeklinde mi var kullanan var mı kullanmayıp da yeni görmüşlere de tavsiyem olsun
Evett biz de bunu kullaniyoruz suan en basta bibs yuvarlak olani almadi avent almadi bunu verdim sak diye aldi. Hala cok bayilmiyor emzige bazen vermeye calisiyorum atiyor diliyle ama yine de tuttu mu tutuyor cok rahat bir seymis gercekten.Bibs markasının yeni damaklı emzikleri cıkmış onu tutan bebeklerde çok varmıs deneyin olmazsa
Bibs Colour Anatomik Damaklı Emzik-sage 0-6 Ay - Fiyatı, Yorumları
Bibs Colour Anatomik Damaklı Emzik-sage 0-6 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Olaylardan bebelerin gelişimine odaklanılmıyor kii. Ama kuzum çok şükür sağlıklılar kafamızı buna takmayalım ne bedenen nede zihinsel vs çok şükür sıkıntıları yok Rabbim kimseye göstermesin yaşatmasın. Beslenme derdine düşmekten odaklanamıyoruz.gündüz eskiye göre fena değildi. Akşam yine ciddi krizlerde. Fön makinesi son ayardancalısırkennzorla emdi. Uyudu. Bi 1 gün kesin var akşam uykusuna aç yatıyordu hep. Buna da şükür.
Ben emzirirken ninni söyleyince bazen sakinliyor kolunu tutuyorum yavaş yavaş dokunuyorum filan. En azından ilgiyi kendi kontrolüme almaya çalışıyorum
Emiş süreleri dediğin gibi
Ağlama krizleri eşlik ediyo mu peki
Akşamlar var ya of anam hani nasıl tarif edebilirim bilmiyorum. Bi tek uyku arası emiyo o da genelde az oluyo tabii
Şimdi de başladı bağrınmalar yüz isti yatırdım uyuyo ben de başında nöbetteyim.
Bu arada benimkinin dönmeye hiç niyeti yok şu anda. Çıngırak filan da tutmuyor.
Sese doğru bakış aşırı nadir.
Neyse takmıyorum da inş çok gecikmez.
Agresif zaten bu aralar 4. Ay Çetin geçiyo
Hadi bakalım bol şans şimdiden :)
Aklımdaydın dedim iyileştiler mi ki diye. 4-5 itibariye uyku eğitimine baslayın diyorlar yavas yavas dalma süresi azalırEvet kızlar uzun süredir yoktum 4 gün sonra 4. Ayımız doluyor biliyorsunuz bu arada covidimiz bitti nil iyi biraz burnunda fır fır oluyor geçiyor 3 gün sonra kontrolümüz var 4. Ay aşılarımızı sağlık ocağı erteledi bu arada hastalık süresince emzik almayan nil artık emziksiz uyumuyoe emzikten önce nil ve sonrası olarak ayrılıyor. Ben emzirmediğim için malum biliyorsunuz bizim uyku eğitimimiz iyi gidiyor gündüzleri odasında uyuyor nil desteğim sadece çok az piş piş 2 dkda odasından çıkıyorum telsiz aldım 10 dk içinde uykuya geçiyor annem sayesinde sallama olayı bitti nil kendi uyuyor geceleri şuanlık yanımda gece 12 den sabah 9 a kadar sonra yine yatağında ama pazartesi itibariyle odasına geçicek tek zorlandığım gece uykusuna geçişi 1 saat sürüyor bazen kesintisiz 6 saat bazen 4 saat uyuyor beslenip tekrar uyuyor ortalama 9 saat uyuyor gün içinde uyuduklarıyla 13-14 saati buluyoe kızlar durumlar bizde böyle doktor kontrolünden sonra yazarım yine
Benim ki ilk haftsından beri emzik alıyor normalde. Hala canı istemesin ağlasın almaz bende her an ağzında olsun istemiyorum zaten dışarda ve uyuturken işimi görüyor. Uyuturkende yavas yavas azaltıcam belli bir aydan sonra uykuyla onu bağdaştırmasın bide bunu bıraktırması varEvett biz de bunu kullaniyoruz suan en basta bibs yuvarlak olani almadi avent almadi bunu verdim sak diye aldi. Hala cok bayilmiyor emzige bazen vermeye calisiyorum atiyor diliyle ama yine de tuttu mu tutuyor cok rahat bir seymis gercekten.
Bir de kafasi yan yatarken tutmayi beceremiyo benimki agir geliyor herhalde dusuruyor agzindan ama puset veya ana kucagindaysa 10 numara.
Konuyla alakasıız sütü fışkıran kaynanalar ve elalem geldi aklımaBu arada tazyikli sutten muzdarip anneler size bir haberle geldim. Ben gecen gun hastayken annem ihlamurla adacayini birlikte demleyip 2 kupa icirdi bana. Adacayinin sut azaltici etkisi varmis bilmiyor tabi kadin. Ben ictikten sonra adacayi var dedi cok uzuldum sutum kesilicek triplerine girdim
Bir de yavrumun rizkina mani olmusum gibi dusundum.
ama 4-5 gun oldu iceli o gunden beri cok rahatim. Sutum de geliyor cok sukur. Gogsum cok dolu oluyordu bazen suan yumusacik bebek de icerken zorlanmiyor tikanmiyor.
Bazen emerken agzindan bi cikariyordu yuzu gozu sut icinde kaliyordu fiskiriyordu sut. Suan o kadar rahatim ki.
ben yanlislikla icmesem cesaret edip deneyemezdim ya sutum kesilirse diye. Ama belki denemek isteyen olur diye yazayim dedim basimdan geceni.
Biogaia mı peki o şimdi denediğin-Sunshine canım özellikle sana yazmak için girdim topiğe. Asaf ın ishali için doktor biogaiya kullan geçmezse maflor a geç demişti. Erken mi yazdım bilmiyorum ama maşallah diyeyim dün akşam verdim çocuk bütün gece sadece 1 kez emmek için uyandı ve hiç tuvaletini yapmadı. Bağırsakları rahat etti yavrumun. Bu sabah çok az bişey yapmış. Denemeyi düşünüyordun ya bilgin olsun diye yazayım dedim
Ay inşallah sağlıklıdır yani biraz gecikmeye başladı gibi geliyo çünküOlaylardan bebelerin gelişimine odaklanılmıyor kii. Ama kuzum çok şükür sağlıklılar kafamızı buna takmayalım ne bedenen nede zihinsel vs çok şükür sıkıntıları yok Rabbim kimseye göstermesin yaşatmasın. Beslenme derdine düşmekten odaklanamıyoruz.
Ek gıdaya bende nasipse martta ayını tamamladığı gün başlıycam. 3 gün kuralı vs yaparmıyım onu o zaman gelince bakacaz
Aklımdaydın dedim iyileştiler mi ki diye. 4-5 itibariye uyku eğitimine baslayın diyorlar yavas yavas dalma süresi azalır
Ay dediğin gibi sütüm kesilir korkuma hayatta içmem şimdiBu arada tazyikli sutten muzdarip anneler size bir haberle geldim. Ben gecen gun hastayken annem ihlamurla adacayini birlikte demleyip 2 kupa icirdi bana. Adacayinin sut azaltici etkisi varmis bilmiyor tabi kadin. Ben ictikten sonra adacayi var dedi cok uzuldum sutum kesilicek triplerine girdim
Bir de yavrumun rizkina mani olmusum gibi dusundum.
ama 4-5 gun oldu iceli o gunden beri cok rahatim. Sutum de geliyor cok sukur. Gogsum cok dolu oluyordu bazen suan yumusacik bebek de icerken zorlanmiyor tikanmiyor.
Bazen emerken agzindan bi cikariyordu yuzu gozu sut icinde kaliyordu fiskiriyordu sut. Suan o kadar rahatim ki.
ben yanlislikla icmesem cesaret edip deneyemezdim ya sutum kesilirse diye. Ama belki denemek isteyen olur diye yazayim dedim basimdan geceni.
Yok maflor geçirdi ishalimizi dün akşam ve bugün bu saate kadar hiç yapmadı çok az yapmış sabah o da yok denecek kadar. Ama biraz ıkınıyo bakalım akşama durumu ne olur takip ediyorum.Biogaia mı peki o şimdi denediğin
Bizim antibiyotik öncesi başlamıştı. Kalıcı oldu. Ay alacağım alacağım bi taşınalım hemen alacağımşifa olsun miniğime ateş nasıl oldu ?
Ay inşallah sağlıklıdır yani biraz gecikmeye başladı gibi geliyo çünküsükunetle beklemeye devam. Gerçekten şu çocuk bi büyüseydi, ağrıyan yerini gösterip ıh edecek kıvama gelsin, o gün derin bi oh çekeceğim
3 gün kuralına alerji yüzünden dikkat edilmiyor muydu canım ben mi yanlış biliyorum ki
Ay dediğin gibi sütüm kesilir korkuma hayatta içmem şimdi
Ya bu fışkırma olayının kesinlikle sütün çokluğu ile alakası yok bence.
Aynı dertten muzdaribim sütüm bazen güneşe yetmiyor bile ama kanalların ucu mu açık nedir bilmiyorum. Bebiş uyardığında Süt inerken kendi kendine bu şekilde akıyo bitiyo meme hep yumuşak
Güneş de tabi bazen baş edebiliyo bazen edemiyo bir takım boğulmalar ve kavgalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?