2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
5. Ay dediğimiz 4 ay dolunca mı oluyor ?
Ben normalde 6. Aydan önce katiyen diyordum ama kilo ve alerji malum beklemeyeceğiz muhtemelen
5. Ay dolunca mı yoksa içini mi kastediyorlar

Ahhh 4 defa mı kurban olurum bu yavrulara çok geçmişler olsun Allahım hepsini korusun

Düşünüyorum düşünüyorum çok şüphe ettim
Kavurmasını yapma,fırın devam et

Doktorla hiç konuşmadık daha böyle bir konu ama 5. Ayda başlayan çok. Zaten 3 gün kuraliyla falan birçok şey 6. Aya kayar diye düşünüyorum. 5. Ayda başlayınca seçicilik azaliyormus sanırım

-Sunshine canım bu arada bugün nasıl güneşin emme durumları bugün ben birkaç kere teklif ettim. Aglamadi aldı çok şükür. Tabi 3 dk emmeye devam. Bir de bugün emerken kipir kipirdi. Eli ayağı. Sürekli bir yerlere bakmak istiyo. Bı emiyo bı cikariyo sonra bı daha Ali'yi falan. Oyun oynadı resmen. Sanmıyorum o şekilde doysun. Ama serbest bıraktım varsın oynasın dedim. İyi mi yaptım bilmiyorum

Ben bu törpülen kullanıyorum canım, ben çok memnunum da tırnak şeklini mi bozuyormuş nedir, öyle diyenler de var. Tırnak makası ile çok zor. Makas şeklinde tırnak makasları var onu da kullanabilirsin.
Etini Ben de kestim eşimle kesti ne kadar dikkat etsen de zor yani makas şeklindeki tırnak makasları ne oluyor

Abartmıyorum bugün sabah uyandığından beri memede. Memede gaz çıkardı memede kaka yaptı memede uyudu. Ben felaket hastayım çift maske geziyorum biraz emme arası açılsa diye dua ederken yaşadığım şeye bak. Belki bir saat oyun halısında oynadı. Bir yandan da ev toplamam gerek salı günü taşınacağım. Bunalıyorum bazen. Herşey üst üste geliyor..

Asaf nasıl oldu iyileşti mi
Vallahi ne iyi ne kötü durumudayız yavrucum çok yoruldu, üzüldü..
ateşi çok yükselmiyor fakat tamamen normale de dönmüş değil. 10 gün oldu bugün. Bir yandan antibiyotik kullandığımız için ishal oldu onu düzeltmeye çalışıyoruz. Demin hastaneden geldik. Enfeksiyondan şüphelendi doktoru kan tahlili istedi kuzumun kolundan kan aldılar. Saatlerce ağladı. Kanı da temiz çıktı. Neden hala ateşi normal seyretmeye başlamadığını 3 tane doktor da çözemedi

Mercimek ve çiğ meyve gaz yaptı mı hissettin mi bebeğinde canım? Meyve yesem kurtaracağım günü aslında

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım bebeğine, bir an önce iyileşsin inşallah

Buzluk sadece domates ve fasulye ile dolu. Artık fasulye de yemeyeceğim o zaman belki o dokundu. Teşekkür ederim canım

Her dakika masaj yapıyorum canım, masajdan sonra tuvalet duruşu yaptırıyorum pırt pırt çıkıyor ama bitmiyor lanet olası gaz. Yulaf iyi fikir, badem sütü ile yapabilirim aslında. Sağol kuzum

Her dakika masaj yapıyorum canım, masajdan sonra tuvalet duruşu yaptırıyorum pırt pırt çıkıyor ama bitmiyor lanet olası gaz. Yulaf iyi fikir, badem sütü ile yapabilirim aslında. Sağol kuzum
Umarım iyi olur senin bebeğin doğduğundan beri ya hep memede yada sancılı. Rabbim şifa versin bende her gece nöbetteyim ama seninki baya sıkıntılı. Geçicek gülerek hatırlıcak ne çabuk büyüdü diceksin

İnşallah canım, hep geçeceği günlerin hayalini kuruyorum sabaha kadar kucağımda zıplatırken. Hep mutlu anılarımızı paylaşalım bir an önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…