2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet bende başladım bide bizimki anne sütü almadığından ek gıdaya başlıcaz 15 gün sonra yavaş yavaş tadımlarla

Kızlar merhaba, dün spiral taktırdım azıcık acıdı ama ben panik biriyim ondan kastım kendimi sanırım bir hafta ilişki yok dedi kontrole kadar smear testi de aldı kadın olmak çok zor
Benim de canım yanmıştı bi tık. Bize hemen koruma başlıyor dedi ama ben de bir süre beklemiştim.

Benim de canım yanmıştı bi tık. Bize hemen koruma başlıyor dedi ama ben de bir süre beklemiştim.
Sürüntü alırken canım yandı ama spirali takarken acımadı .Birde antibiyotik verdi 3 gün kullan dedi enfeksiyon ihtimaline karşı

Aynen kuzum alerji için şöyle alerjen olmayan besinler varya onları veririm direk patates kabak vs alerjisi olan şeyler değil ya. Ama alerji olabilecek şeyleride ne kadar erken verilirse iyi diyorlar
Selam kizlar. Zamlar gelmeden ek gıda için birkac şey aldim. Silikon tabak, kaşık, alistirma bardagi aldim. Bugun de suluk, cam rende vs onlari siparis edecegim. Alanlar baska neler aldilar katki saglamak isterlerse yazabilirler
Ben slikon mama önlüğü aldım bi tanede yedek yıkanabilen bişey alcam. Elzem mi bilmiyorum ama bide kiwinin buharda pişiricisini alcam yarın e bebek gidip

Off bende aynı durumdayım sürekli boğazına kaçıyor çıkartınca burun surat süt içinde kalıyor az miktarda bende deneyeyim olmazsa

Kızlar merhaba, dün spiral taktırdım azıcık acıdı ama ben panik biriyim ondan kastım kendimi sanırım bir hafta ilişki yok dedi kontrole kadar smear testi de aldı kadın olmak çok zor
Bende taktıracağım cesaret edip gidemiyorum
Ne kadardı ücreti canım eczaneden alıp taktırıyor musun yoksa doktorda mı oluyor birde hormonlu mu tercih ettin bakır mı ayy çok sordum ama tam benim sürecim

Buharda pişirme ve öğütmeyi aynı makinede yapan var ya philipsin sanırım onu istiyorum bende ama çok yükseldi fiyat

Bende taktıracağım cesaret edip gidemiyorum
Ne kadardı ücreti canım eczaneden alıp taktırıyor musun yoksa doktorda mı oluyor birde hormonlu mu tercih ettin bakır mı ayy çok sordum ama tam benim sürecim
800 TL spiral 265 TL muayene 80 TL smear testi direk doktor odasında jinekoloji masasında taktı önce vajinal ultrasonla dikişlere yumurtalıklara baktı sonra sürüntü aldı o biraz canımı yaktı ama anlık dayanılmayacak değil emzirdiğim için normal bakırlı tel takıldı daha sonra normal USG ile spirale baktı gönderdi

Anladım canım. Çok şükür geçmiş gitmiş olsun ateşi alından mı ölçtünüz ? güneşin de ateşi ara ara alından 37.5 oluyor amaortamdan mı kıyafetten mi bilemedim
Boşken bebek emince indiğini hissedebiliyorum bi sancı ile
Sorun içerde durmaması ama dediğin gibi genel olarak dinlenebilirsem ve suyumu eksik etmezsem istediği kadar süte adapte oluyor vücut

Kac gundur hastayim diye adacayi iciyordum iyki gordum bu msji sutum yetmez olmustu zaten iyce azalmaz insallah

Aynen doğru diyorsun canım. Bakalım doktorların da önerileriyle burada bol bol konuşuruz ne yapacağız ne edeceğiz

Spiral ile hamile kalan duyuyoruz ya çok korkuyorum siz ek bi yöntem kullanacak mısınız

evet ben de vermeye cok hevesli vermiyorum aslinda ama o uykuy dalmisken mememden ayirinca gozlerini dikmesi yok mu o bitiriyor beni tikiyorum emzigi agzina
Konuyla alakasıız sütü fışkıran kaynanalar ve elalem geldi aklıma ileride dersiin benim bi sütüüm vardı fışkırırdı diye

Bir e bin katarak anlaticam oturdugum yerden duvara kadar fiskirtiyodum itfaiye hortumu gibi diycem
Bence de hiic alakasi yok uzun sure emmeyince gogus sut doluyor cekerken de fiskiriyor iste. Buyudukce gecer diye dusunuyordum bu bogulmalar ama gunes hanim bizden 1.5 ay falan buyuk. Sizin hala gecmediyse muhtemelen bizim de gecmezdi.

Off bende aynı durumdayım sürekli boğazına kaçıyor çıkartınca burun surat süt içinde kalıyor az miktarda bende deneyeyim olmazsa
Azicik azicik bir dene istersen. Benimki bir de oksurerek birakinca almak istemiyordu tekrardan. O yuzden baya makbule gecti.
Kac gundur hastayim diye adacayi iciyordum iyki gordum bu msji sutum yetmez olmustu zaten iyce azalmaz insallah
Bir sey olmaz insallah canim bol su ic ben de tesadufen gormustum internette. Emzirme doneminde hamilelikteki gibi bitki caylarina dikkat etmek gerekiyormus degisik etkileri olabiliyormus. mesela fazla tarcin kullanmak da iyi degilmis icerigindeki bir maddeden dolayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…