Gece yatmadan 2 tane ac karınla içiyorum sonraki gün baya bı rahatlatıyor beni yine mide bulantısı oluyor ama ilaç icmedigim günler gibi kötü değilim benim de ilk zamanlar 6 haftalıkken bir gün oluyordu bı kaç gün olmuyordu sonra her gün iyice artmaya başladı o zamanlar icmeyip idare etmeye çalışıyordum da bu ara içiyorum mecburen o da çok uyku yapıyor

Bana hiç vitamin demir falan verilmedi değerlerin çok iyi demirin böyle devam ederse en düşük ilacı veririz sana dediler sağlık ocağında sanırım 1 ay sonra kontrole çağırdı benim kendi doktorum o zaman demir başlarız olmazsa diyordu
Bende öyleyim kusma yok ama öğürme var çok kusamiyorum birşey yiyemiyorum doktorum prilam Dr yazdı onu içtiğim günler baya kendime geliyorum yiyip icebiliyorum yine bulantı oluyor da icmedigim günler gibi kötü olmuyorum ilaç içmek istemezsen de evde yapabolecegin şeyleri söyleyeyim bana bazıları iyi geliyor bazıları gelmiyor da. Beyaz leblebi , çubuk kraker , haşlanmış patates , ekmek , naneli şeker , su icemiyorsan buz at içine soğuk olunca icilebiliyor ben öyle yapiyorum. Yeşil ekşi elma , tost , muz . Ve kesinlikle midemi bos birakma o daha da fena yapıyor. Allah'ın izniyle geçecek bu günler inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun