2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ben işe gitmiyorum o avantajım var artık deneyeceğim bende 8.00 den sonra uyanınca rahatsız oluyorum 10 seneden fazla çalışıp işi bırakınca insan alışkanlıklarından vazgeçemiyor ama zaten hamilelik demek uyku demek

Ben ultrasona göre 12+1 ama adete göre 11+2 gitmiş olcam hem ikili yapılcak hem nifty testi
Senin bebis önden mi gidiyor canım? Benim bi gün geri çıkmıştı bakalım bu sefer ne olacak. Bebisin durumuna göre yapılıyormuş herhalde 12 diyorlar ama benimde pek bilgim yok

Senin bebis önden mi gidiyor canım? Benim bi gün geri çıkmıştı bakalım bu sefer ne olacak. Bebisin durumuna göre yapılıyormuş herhalde 12 diyorlar ama benimde pek bilgim yok
Canım 5 gün öndeydi şimdi ne durumda bilmiyorum 21 mart randevum ama konuştum ben nifty testi zaten 10. Haftadan itibaren yapılıyor ikilide 11. Hafta bakalım hepsi yapılsın şu eşiğide bir atlatalımda Allah’ın izniyle

Evet kızamıkçık falan hepsini istiyorlar genelde doktorlar. Ben 5. Haftada gittiğimde ister şimdi ister diğer hafta yaptırabilirsin demişti bende hazır gitmişken yaptırayım dedim. Sağlık ocağına da geçen hafta daha haber verdim test yaptırdın mı dediler baktılar sonuçlara falan, ama nelere bakıyorlar bilmiyorum
Bende numarayı almadım daha suanlik, ama tahlillere falan bakması lazımdı kesinlikle dokrorun

Sen nifty yaptıracaktin değil mi? Banada en son bi sorun olmazsa 11. Haftada gel 1 ay sonra demişti ama hiç testlerden bahsetmedi bakalım gidince sorucam

Sen nifty yaptıracaktin değil mi? Banada en son bi sorun olmazsa 11. Haftada gel 1 ay sonra demişti ama hiç testlerden bahsetmedi bakalım gidince sorucam
Yaptırcam canım doktor ense kalınlığına burun kemiğinede bakarım dedi benim için nisan başına kadar stres:) sor sende muhakkak

Gittim cnm maalesef düşükle sonuçlandı değerim 2370 ten 83 e düşmüş. Doktor kanamayla düşmüş dedi. Kısmet değilmiş. Ne diyimmm hakkımızda hayırlısı olsun
Canım çok üzüldüm her şey Allahtan. İnşallah en tez vakitte allah sana yine nasip eder. Sağlıkla kucağına alacağın evlatların olsun inşallah

Merhabalar sevgili arkadaşlar . Bende bir ekim annesiyim Allah izin verirse ikinci çocuğum olacak . 10+2 deyim . Yalnız aşırı bulantılı geçiriyorum. Bulantı yüzünden evden çıkamıyorum hayatımı alt üst etti bi çare bilen var mıdır. ?

İyi akşamlar kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsun bu hafta güzel haberler aldım çok şükür 4 gün önce kalp atışını duyduk bebişimin doktorumuz herşey yolunda dedi fakat kötü bir haberim var sanırım covide yakalandım.. Burun akıntım ve faranjit şeklinde boğaz ağrım var ve sürekli hapşırma oluyor Allahtan ateşim yok ama yinede bebişime birşey olacak diye korkuyorum.. Malum ilaçta kullanamıyorum.. Benim gibi covid olmuş olan var mı neler yapabilirim? Nasıl atlattınız? Yardımcı olursanız sevinirim güzel anneler şimdiden teşekkürler

Gecmis olsunnn. Iyi iste bebekte sorun yoksa sorun yoktur. Burda kanama lekelenme yaşamayan kalmadi bu nasil beklenmeyen durum böyle

Allah kucağına almayı nasip etsin canım bende dayanamadım doktora söyledim ilaç yazdı bakalım etki etcek mi. Leblebi tuzlu kraker dedi arkadaşlar ama bende işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…