İgnelerden karin bölgesinde sislik oluyor bendede canim. Yalniz degilsinCanım oksapar iğneyi bir aydan fazladır kullanıyorum. Bazen çok yakıyor bazen de hiç acı hissetmiyorum ama neye göre böyle oluyor çözemedimSadece göbeğimde artık yer kalmadı hem oksapar hem de progestan dex yüzünden onu biliyorum.
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum bende mi bir gariplik var diyorum. Aşerme desen yok, mide bulantısı desen gün içerisinde hafif oluyor. Sadece ilaçlardan mı bilmiyorum göbeğim çıktı yemek yeme oranım artmadığı haldekıyafetlerim olmuyor. Bu şekilde olan var mı?
Ben 5. Haftamda covid geçirdim burda 3-4 arkadaş daha geçirdi ateşine dikkat et nar ye bol bol meyve ve su tüket çok ağrın olursa bir tek parol alabiliyorsun zor geçirdim ben eklem ağrısı boğaz ağrısı burun akması koku tat gitti korkma bağışıklık düştüğü için daha çabuk kapıyoruzİyi akşamlar kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsunbu hafta güzel haberler aldım çok şükür 4 gün önce kalp atışını duyduk bebişimin doktorumuz herşey yolunda dedi fakat kötü bir haberim var sanırım covide yakalandım.. Burun akıntım ve faranjit şeklinde boğaz ağrım var ve sürekli hapşırma oluyor Allahtan ateşim yok ama yinede bebişime birşey olacak diye korkuyorum.. Malum ilaçta kullanamıyorum.. Benim gibi covid olmuş olan var mı neler yapabilirim? Nasıl atlattınız? Yardımcı olursanız sevinirim güzel anneler şimdiden teşekkürler
Aynen herşeye değer sağlıklı olsunlar yeterkiKarnımda yer kalmadı, bazen çıldıracak gibi oluyorum ama değer, her şeye değer.
Kolumdan yaptım şimdi acıtıyor ama dayanılmıcak boyutta değilmiş. 9 ay boyunca mı kullanmam gerekiyor acaba doktor söyledi ama unuttumCanım oksapar iğneyi bir aydan fazladır kullanıyorum. Bazen çok yakıyor bazen de hiç acı hissetmiyorum ama neye göre böyle oluyor çözemedimSadece göbeğimde artık yer kalmadı hem oksapar hem de progestan dex yüzünden onu biliyorum.
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum bende mi bir gariplik var diyorum. Aşerme desen yok, mide bulantısı desen gün içerisinde hafif oluyor. Sadece ilaçlardan mı bilmiyorum göbeğim çıktı yemek yeme oranım artmadığı haldekıyafetlerim olmuyor. Bu şekilde olan var mı?
Çok geçmiş olsun sizede inşallah bir daha olmaz.. Çok şükür ağrım ve ateşim yok ama bendede koku ve tat yok boğaz ağrısı mahvetti beni halsizlik yapıyor baya.. şimdilik bol meyve ve su içmeye çalışıyorum inşallah bir an önce atlatabilirimBen 5. Haftamda covid geçirdim burda 3-4 arkadaş daha geçirdi ateşine dikkat et nar ye bol bol meyve ve su tüket çok ağrın olursa bir tek parol alabiliyorsun zor geçirdim ben eklem ağrısı boğaz ağrısı burun akması koku tat gitti korkma bağışıklık düştüğü için daha çabuk kapıyoruz
Merhaba ,İyi akşamlar kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsunbu hafta güzel haberler aldım çok şükür 4 gün önce kalp atışını duyduk bebişimin doktorumuz herşey yolunda dedi fakat kötü bir haberim var sanırım covide yakalandım.. Burun akıntım ve faranjit şeklinde boğaz ağrım var ve sürekli hapşırma oluyor Allahtan ateşim yok ama yinede bebişime birşey olacak diye korkuyorum.. Malum ilaçta kullanamıyorum.. Benim gibi covid olmuş olan var mı neler yapabilirim? Nasıl atlattınız? Yardımcı olursanız sevinirim güzel anneler şimdiden teşekkürler
Vajinalsa teoriye göre erkek canım ama ben dahil tutmayan çok kişi var, mesala kızım bütün teorileri çürütüp atmıştı:) Allah gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı evlat olsunVajinal baktı canım hadi inşallah bende kız istiyorum
Ne kadar kullanılıyor bende bilmiyorum canım. Ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim transferden beri kullanıyorumAynen herşeye değer sağlıklı olsunlar yeterki
Kolumdan yaptım şimdi acıtıyor ama dayanılmıcak boyutta değilmiş. 9 ay boyunca mı kullanmam gerekiyor acaba doktor söyledi ama unuttum
Sorucam canım muhakkak birde o stres var değil mi hadi inşallah güzel Haberler alırızYaptırcam canım doktor ense kalınlığına burun kemiğinede bakarım dedi benim için nisan başına kadar stres:) sor sende muhakkak
Ahahah adam lazım diyorsun yaniÖff zaten hiçbir şeye tahammülüm kalmadı, triplenmeye devam ederse annesinin evine postalarım. O zaman anlar kıymetimi.
Konuşmam lazım bebito sürekli bir şeyler istiyorum kendisinden.
Bir ay sonra gel dedi doktor 1 ay kullancam demek oluyor bu. Teşekkür ederim canımNe kadar kullanılıyor bende bilmiyorum canım. Ben tüp bebek tedavisiyle hamileyim transferden beri kullanıyorum
Birkaç haftadır bende de kahverengi lekelenme oluyor genellikle zar gibi. Bende fitil kullanıyorum fitil bile kahverengi akabiliyor.Çok fazla ağrım ve Doktor kontrolümde bebekte herhangi bir sıkıntı olmadığı için sorun etmiyorum sadece takipteyimSelam kizlar
Lekelenmesi surekli devam eden var mi? Kanama seklinde degil ama kahverengi. Benim kac gun oldu sayamadim da artik. Doktorda kanamaya donerse haber ver diyor. Progestan fitil kullaniyorum bu arada. Valla ne yapacagimi sasirdim artik yatsam da geliyor
Ben 9 ay boyunca oksopar kullanacak gruptayim, nasip olursaAynen herşeye değer sağlıklı olsunlar yeterki
Kolumdan yaptım şimdi acıtıyor ama dayanılmıcak boyutta değilmiş. 9 ay boyunca mı kullanmam gerekiyor acaba doktor söyledi ama unuttum
Çok şükür inşallah birşey olmayacak Allahın izniyleMerhaba ,
Cok gecmis olsun
Benim gecen sene arkadasim hamileyken covid gecirdi ama cok sukur hic birsey olmadi. bol bol sivi tuketti ve dinlendi. simdi masallah oglu 4 aylik oldu bile.
Ben de aynıyım. 2 kilo almışım ama sanki 5 kilo gibiyim yanaklarım şişti resmen. Bence ödem oluştu bende ama çok da su içiyorum. Nasıl bişey çözemedimBenim bulantı sabahları vardı birde yatarken ama iki gündür ama gun boyu bulantı var. Göbeğim vardı evet ama şişkinlik de oldu bende anlayamadim. Ödem var olabilir belki ... normalde giydiğim kıyafetlerle karnim daha çok çıktı:) bilen varsa ikimize soylesin. 8mm çocuğundan dolayı olamaz herhalde
Aynen benimde mesela ben gece fitili koyup yatiyorum uyuyorum. Sabah kalktigimda fitil normalde su gibi akmasi gerekirken benim kahverengi seklinde akiyor dediginiz gibi. Ama benim de hic agrim yok ve cok sukur kirmiziya donmuyor. En son gecen hafta kontrolumde benimde bir sorun gormedi doktor ama takip et demisti. Bazi gunler daha az oluyor ama mesela bugun sabah ve aksam yogun oldu arada pek gelmiyor.Birkaç haftadır bende de kahverengi lekelenme oluyor genellikle zar gibi. Bende fitil kullanıyorum fitil bile kahverengi akabiliyor.Çok fazla ağrım ve Doktor kontrolümde bebekte herhangi bir sıkıntı olmadığı için sorun etmiyorum sadece takipteyim
Covid olan baya var biride benim, doktoruna haber vermelisin bazı doktorlar kan sulandirici iğne veriyor, benim doktorum ağır gecirmiyorsan gerek yok atesin olursa parol birde bol bol c vit. Dedi.İyi akşamlar kızlar Kadınlar günümüz kutlu olsunbu hafta güzel haberler aldım çok şükür 4 gün önce kalp atışını duyduk bebişimin doktorumuz herşey yolunda dedi fakat kötü bir haberim var sanırım covide yakalandım.. Burun akıntım ve faranjit şeklinde boğaz ağrım var ve sürekli hapşırma oluyor Allahtan ateşim yok ama yinede bebişime birşey olacak diye korkuyorum.. Malum ilaçta kullanamıyorum.. Benim gibi covid olmuş olan var mı neler yapabilirim? Nasıl atlattınız? Yardımcı olursanız sevinirim güzel anneler şimdiden teşekkürler
İnşallah canımAynen benimde mesela ben gece fitili koyup yatiyorum uyuyorum. Sabah kalktigimda fitil normalde su gibi akmasi gerekirken benim kahverengi seklinde akiyor dediginiz gibi. Ama benim de hic agrim yok ve cok sukur kirmiziya donmuyor. En son gecen hafta kontrolumde benimde bir sorun gormedi doktor ama takip et demisti. Bazi gunler daha az oluyor ama mesela bugun sabah ve aksam yogun oldu arada pek gelmiyor.umarim her sey yolundadir ve bebisler buyurken yapiyorlardir bu lekelenmeyi
Ben genelde hep evdeyim ev icinde yurudugum ve ayakta durdugum kadar ama olunca oluyor demek kiİnşallah canımBen yoğunluk artınca dinleniyorum bazen yürümeyi fazla kaçırabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?