Kızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya
Merhabalar arkadaşlar .Bugün ne yazık ki baya şiddetli bir boğaz ağrısı yaşıyorum yutkunurken değil nefes alır verırken bile yanıyor.Neler içebilirşm bitki çayı vb.Gebelikte malum dikkat etmek gerekiyor herşeye ama internetten neye baksam içilmemeli yazıyor .tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olabilir mi?
Merhabalar arkadaşlar .Bugün ne yazık ki baya şiddetli bir boğaz ağrısı yaşıyorum yutkunurken değil nefes alır verırken bile yanıyor.Neler içebilirşm bitki çayı vb.Gebelikte malum dikkat etmek gerekiyor herşeye ama internetten neye baksam içilmemeli yazıyor .tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olabilir mi?
Kızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya
Kızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)
Bende öyleydim canım duramıyordum kahvesiz kafeinsiz türk kahvesi aldım önce günde 2 şimdi 1 bazen 2 günde 1 içiyorum canım çekmiyor bile önceki bebeğim kalp durmazı sonucu alındı bazı insanlar kafeinle bağlantılı olabilir dedi bir ihtimal ama dikkat edin duyan duymayan herkese söylemeye çalışıyorum çok zor alışkanlıklar bağımlılıklar ama annelik fedakarlık daha şimdiden başlıyor