2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya
Vajinal kullanılıyor canım bu hap şeklinde. Doktorum bana yutma baş dönmesi mşde bulantısı yapar dedi

Bana hap dedilerde arkadaşlarımda fitil diyince dedim acildeki doktorumu bana belirtmedi acaba. Fitil daha etkili olur felan dedide arkadaşlarım

Merhabalar arkadaşlar .Bugün ne yazık ki baya şiddetli bir boğaz ağrısı yaşıyorum yutkunurken değil nefes alır verırken bile yanıyor.Neler içebilirşm bitki çayı vb.Gebelikte malum dikkat etmek gerekiyor herşeye ama internetten neye baksam içilmemeli yazıyor .tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olabilir mi?

Ihlamur, nane limon ve rezene. Doktorum bunları rahatlıkla tüketebileceğimi söylemişti.

Bir dk rezeneden emin olamadım zencefil miydi ki o?

Asıl kem göz nazar boncuğudur, evimden de kendimden de uzak tutarım, ama teşekkürü bir borç bilirim beni düşündüğünüz için.
aaa hic o acidan dusumemistmm
zencefil , nane limon ve rezene icebilirsin . Ozellikle zencefin cok iyi soguk alginligina .

Ihlamur içilebilir ama 1 bardağı geçmemeliymiş. Geçmiş olsun acil şifalar

Kızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya
Benimde var canım sabah 1 oral olarak alıyorum hap nasıl fitil olarak kullandılar acaba

Benimde var canım sabah 1 oral olarak alıyorum hap nasıl fitil olarak kullandılar acaba
Doktor ister hap ister fitil olarak kullan dedi hap bazen cok yan etki yapıyormus vajinal daha etkili felan dediler ama iki türlü de kullanılıyormus

Bende öyleydim canım duramıyordum kahvesiz kafeinsiz türk kahvesi aldım önce günde 2 şimdi 1 bazen 2 günde 1 içiyorum canım çekmiyor bile önceki bebeğim kalp durmazı sonucu alındı bazı insanlar kafeinle bağlantılı olabilir dedi bir ihtimal ama dikkat edin duyan duymayan herkese söylemeye çalışıyorum çok zor alışkanlıklar bağımlılıklar ama annelik fedakarlık daha şimdiden başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…