- 13 Kasım 2020
- 2.844
- 4.290
- 83
Geldim doktordan kızlar . Kanama alanı göremedi, kahveye döndu suan kanama. Kendi doktorumu aradı progestan hap verdi. Yatıcam baska yapıcak bişe yok şiddetli kanama ve ağrı olmadıgı surece. Yerleşme olabilir diyorlar
Kesinlikle canım teşekkür ederimHamilelikte doktor konusunda kafanın rahat olması çok çok önemli, o yüzden baktın olmuyor değiştir en baştan derim. Sağlıkla geçsin
İlk 3 ay riskli dönem ya o yüzden dedi bizim doktorda dayanıcaz artık mecburAyy yandık o zaman bana 1 hafta vermişti diğerinde bunda birşey söylemedi bakalımyarın belli olacak herşey
İnşallah canım kesildi ama ağrı devam ediyorDüşüncesi bile kötü canım Allah bebeğini korusun haftan ilerde belki ilk zamanlara göre düşme olasılığı daha düşüktür, içini ferah tut yerinden kalkma canım inşallah bi an önce kesilir
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yasamazsinGeldim doktordan kızlar . Kanama alanı göremedi, kahveye döndu suan kanama. Kendi doktorumu aradı progestan hap verdi. Yatıcam baska yapıcak bişe yok şiddetli kanama ve ağrı olmadıgı surece. Yerleşme olabilir diyorlar
Ben de cay kahve tutkunu bir insanım. Haftada bir kez turk kahvesi içiyorum ama kafeini alınmış. Onun dışında bazi sabahlar limonlu açık çay içiyorum 3 cay bardagi maksimum. Uc aydan sonra gun aşırı turk kahvesi içerim. Aslinda günde 200mg a kadar sıkıntı oluşturmuyor diyorlar ama ben yine de kendimi kısıtladım bu konudaKızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)
Görürsün canım endişelenme 5+0da görünmezse 3 4gün sonra görülür benim gibiHmmm anladım canım çok teşekkür ederim inşallah görürüm keseyi yine strese girmem inşallah
Senin ağrıların onun habercisi miydi acaba canım konuşmuştuk ya.. insallah bi daha yaşamazsın, risk her türlü var ben bisey yaşamadım hiç kanama vs. mesela ama kötü haberde alabilirim, alınabilir. O yüzden hiç canını sıkma kanama için bol bol uzan yarın da bebisini görürsün insallah minik minik hareket ederkenİnşallah canım kesildi ama ağrı devam ediyor
İnşallah canım bende onu bekliyorumSenin ağrıların onun habercisi miydi acaba canım konuşmuştuk ya.. insallah bi daha yaşamazsın, risk her türlü var ben bisey yaşamadım hiç kanama vs. mesela ama kötü haberde alabilirim, alınabilir. O yüzden hiç canını sıkma kanama için bol bol uzan yarın da bebisini görürsün insallah minik minik hareket ederken
Bende bekliyorum bakalım inşallah arka arkaya hayırlı haber almak nasip olurİnşallah canım bende onu bekliyorum
İnşallah canım inşallahGörürsün canım endişelenme 5+0da görünmezse 3 4gün sonra görülür benim gibi
İnşallah canım birimiz geliyor hastaneden birimiz gidiyor kız bi okuyun su grubuÇok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yasamazsin
Hep yatıyorum valahi rabbim inşallah düşüğe çevirmez hayırlısıÇok şükür kanama alanı bir sorun olmaz inşallah. Dikkat et kendine uzan gececek bugünlerde
Hihihh doğuma kadar bilmeyecekler, doğumdan sonra da göremeyecekler. Ötede kudursunlar hasetgiller.Kızlar siz kv kp soyledinz mı hamileliginizi
Heralde tek şanslı olduğumuz konu Avrupa ya göre
kafeinsiz kahve tuketebilirsiniz. sonucta kafein de tansiyonu etkiliyor ilerde tansiyon riskli olur.Kızlar size bir şey sormak istiyorum, hamilelikten önce günde en az 2-3 filtre , 2 türk kahvesi içen biriydim. Şimdi ise kahveden uzak durmaya çalışıyorum. Doktorum ilk 12 hafta mümkün olan en az kafein dedi, türk kahvesi bile içmeye çekinir oldum. Siz türk kahvesi içiyor musunuz? sizde durumlar nasıl :)
Düşük riski var kanaman ne çok ne az diyebilirim dedi bı iğne yaptı hastanede yer yoktu kalmadım bende istemiyordum zaten bakalım şimdilik durdu kanama
cok gecmis olsun canim , smski tutunsunn yavrunSabah yoğun kanamam oldu canım düşük riski var şimdi durdu kanama bende yatıyorum
Benden gene kırmızı kan geldi yattgım yerde karnım ağrıdı dua edin acile gidicem yine
Geldim doktordan kızlar . Kanama alanı göremedi, kahveye döndu suan kanama. Kendi doktorumu aradı progestan hap verdi. Yatıcam baska yapıcak bişe yok şiddetli kanama ve ağrı olmadıgı surece. Yerleşme olabilir diyorlar
Gecmis olsun canim , insallah smski tutunur sana yavrumHep yatıyorum valahi rabbim inşallah düşüğe çevirmez hayırlısı
Her iki şekilde de kullanılıyor çünkü, ister fitil olarak kullanın ister ağız yoluyla alın.Kızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?