2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Geldim doktordan kızlar . Kanama alanı göremedi, kahveye döndu suan kanama. Kendi doktorumu aradı progestan hap verdi. Yatıcam baska yapıcak bişe yok şiddetli kanama ve ağrı olmadıgı surece. Yerleşme olabilir diyorlar

Çok şükür kanama alanı bir sorun olmaz inşallah. Dikkat et kendine uzan gececek bugünlerde

İnşallah canım kesildi ama ağrı devam ediyor

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir daha yasamazsin

Ben de cay kahve tutkunu bir insanım. Haftada bir kez turk kahvesi içiyorum ama kafeini alınmış. Onun dışında bazi sabahlar limonlu açık çay içiyorum 3 cay bardagi maksimum. Uc aydan sonra gun aşırı turk kahvesi içerim. Aslinda günde 200mg a kadar sıkıntı oluşturmuyor diyorlar ama ben yine de kendimi kısıtladım bu konuda

İnşallah canım kesildi ama ağrı devam ediyor
Senin ağrıların onun habercisi miydi acaba canım konuşmuştuk ya.. insallah bi daha yaşamazsın, risk her türlü var ben bisey yaşamadım hiç kanama vs. mesela ama kötü haberde alabilirim, alınabilir. O yüzden hiç canını sıkma kanama için bol bol uzan yarın da bebisini görürsün insallah minik minik hareket ederken

İnşallah canım bende onu bekliyorum

Heralde tek şanslı olduğumuz konu Avrupa ya göre
bana hcg seviyem artiyormu duzenli diye ikinci bir kan testi bile yapilmadi. ben surekli idrar testi yapip cizgi koyulasiyormu die kendim bakiyorum
kafeinsiz kahve tuketebilirsiniz. sonucta kafein de tansiyonu etkiliyor ilerde tansiyon riskli olur.
ben ogrendigim gunden beri icmedim. disarda yemek bile yiyemez hale geldm ya birsey olursa diye. bu streste hic iyi degil
Düşük riski var kanaman ne çok ne az diyebilirim dedi bı iğne yaptı hastanede yer yoktu kalmadım bende istemiyordum zaten bakalım şimdilik durdu kanama

Sabah yoğun kanamam oldu canım düşük riski var şimdi durdu kanama bende yatıyorum
cok gecmis olsun canim , smski tutunsunn yavrun
Benden gene kırmızı kan geldi yattgım yerde karnım ağrıdı dua edin acile gidicem yine

Hep yatıyorum valahi rabbim inşallah düşüğe çevirmez hayırlısı
Gecmis olsun canim , insallah smski tutunur sana yavrum

Kızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya

Eklentiler

• IMG-20220310-WA0012.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar bana bu progestan hapı verdiler . Arkadaşlarım bu hap ama vajinal kullandık biz hep diyor bana tüp bebek merkezindeki asistanda hap diyor kafam karıstı ya
Her iki şekilde de kullanılıyor çünkü, ister fitil olarak kullanın ister ağız yoluyla alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…