2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
kalbini de duydunuz mu?
1 hafta sonra çağırmıştı kalbini izletti dinletmedi bana benim doktor zararlı olduğunu düşündüğü için açmadı ama geçen bı kanama tarzı lekelenme yaşadığım için acilde 8+3 de çok azcık duydum ama doktor acsaydi dinlenebiliyordu burada gördüm çünkü 6 haftalık 7 haftalıkken kalp dinleyenler

Benden gene kırmızı kan geldi yattgım yerde karnım ağrıdı dua edin acile gidicem yine

Benden gene kırmızı kan geldi yattgım yerde karnım ağrıdı dua edin acile gidicem yine
Hay Allah ya noluyor bizlere böyle rabbim yardımcın olsun bir an önce kesilsin inşallah , hicbirsey yoktur kendini kötü hissetme rabbimin izniyle haber ver bizlere de

Ultrason kağıdında yazar kaç haftalık olduğu baksana belki vardır

Yok kendi doktorum yoktu canım yarın gideceğim bebek şu an yaşıyor düşmemiş dedi doktor
Düşüncesi bile kötü canım Allah bebeğini korusun haftan ilerde belki ilk zamanlara göre düşme olasılığı daha düşüktür, içini ferah tut yerinden kalkma canım inşallah bi an önce kesilir

Aman yat canım iyi olmuş ailenin yanında olman bakarlar sana

Normal kese gözüküyor sadece içi boş gözüküyor o da çok erken olduğu için daha sonra 6+3 TE gittiğimde bebisi görmüştük
6+3 te kalp atışı duydunuz mu pekiii darısı başıma

Çok geçmiş olsun sana da sen kaç haftalıksin bende geçenlerde lekelenme yaşadım da doktorun ne dedi sana lekelenmelerin için içeride kanama alanı var mıydı unuttum kusura bakma

Amiiin
Günde iki progestan iğneye devam ediyorum. Kanama alanı vardı son iki muayenede gözükmedi. Rahim ağzına baktı kapalı. Rahim ağzında polipler varsa onlar da yapabiliyormuş. Hepsi temiz görünüyor hiçbir açıklama yok aspirinin etkisi olabiliyormuş ama onu da pıhtılaşma kaynaklı bırakamıyorum. Yani tatmin edici bir açıklama yapılamıyor maalesef bebeklerin kalbi attığı sürece bu haftalarda her şey yolunda gözüküyor bizim de öyle şükür

Aaa ben Bile görüyorum yolk kesesini doktorum beni tam 5 haftalıkta çağırdı görünmez heralde
Benim 5te kese bile gözükmüyordu canım söylemiştim ya, değerim birden arttı rahmimde ters olduğu için doktor vajinal bakti kese böyle gözüktü. Ama yolk kesesi görünmeyip bebisinin kalbini duyanda çok endişe etme cihazdan bile degisebilir

6+3 te kalp atışı duydunuz mu pekiii darısı başıma
Yok benim doktor dinletme taraftarı değil ama o haftalarda duyanlar var. Ben geçen lekelenme olduğu zaman duymuştum
Bana da herşey iyi bir sıkıntı yok yerleşme kanaması dedi doktor . Rabbim bebislerimizi bağışlasın bizlere

Hmmm anladım canım çok teşekkür ederim inşallah görürüm keseyi yine strese girmem inşallah

Hmm anladım canım hayırlısı olsun bakalım benim doktor ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…