1 hafta sonra çağırmıştı kalbini izletti dinletmedi bana benim doktor zararlı olduğunu düşündüğü için açmadı ama geçen bı kanama tarzı lekelenme yaşadığım için acilde 8+3 de çok azcık duydum ama doktor acsaydi dinlenebiliyordu burada gördüm çünkü 6 haftalık 7 haftalıkken kalp dinleyenler
Hay Allah ya noluyor bizlere böyle rabbim yardımcın olsun bir an önce kesilsin inşallah , hicbirsey yoktur kendini kötü hissetme rabbimin izniyle haber ver bizlere de
Kızlar benim bugun muanem vardı. Doktor karından baktı vajinal bakmadı keseyi gorduk bebegı görmedik daha on gun sonra cağırdı normal hersey dedi . Kanamam oldugunda alttan baktılar bebegı gorduk dedim vajinal da biraz daha onden gider orda gozukebilie felan dedi. Doktorumu cok sevdim. Lekelenmeler devam ettiği için istiharat verdi evde bol bol yatiş iş guc yapmamanı öneririm dedi bu haftalar lekelenmeler olabilirmiş ilerledikce gebelik düzelicek dedi. İnşallah kanamam felan olmazda hersey yolunda giderse on gun sonra gidicez heralde ozaman hem bebek hem kalp atısını goruruz. Benim tahminimce 5+2 felanım bence
Düşüncesi bile kötü canım Allah bebeğini korusun haftan ilerde belki ilk zamanlara göre düşme olasılığı daha düşüktür, içini ferah tut yerinden kalkma canım inşallah bi an önce kesilir
Çok geçmiş olsun sana da sen kaç haftalıksin bende geçenlerde lekelenme yaşadım da doktorun ne dedi sana lekelenmelerin için içeride kanama alanı var mıydı unuttum kusura bakma
Günde iki progestan iğneye devam ediyorum. Kanama alanı vardı son iki muayenede gözükmedi. Rahim ağzına baktı kapalı. Rahim ağzında polipler varsa onlar da yapabiliyormuş. Hepsi temiz görünüyor hiçbir açıklama yok aspirinin etkisi olabiliyormuş ama onu da pıhtılaşma kaynaklı bırakamıyorum. Yani tatmin edici bir açıklama yapılamıyor maalesef bebeklerin kalbi attığı sürece bu haftalarda her şey yolunda gözüküyor bizim de öyle şükür
Benim 5te kese bile gözükmüyordu canım söylemiştim ya, değerim birden arttı rahmimde ters olduğu için doktor vajinal bakti kese böyle gözüktü. Ama yolk kesesi görünmeyip bebisinin kalbini duyanda çok endişe etme cihazdan bile degisebilir
Günde iki progestan iğneye devam ediyorum. Kanama alanı vardı son iki muayenede gözükmedi. Rahim ağzına baktı kapalı. Rahim ağzında polipler varsa onlar da yapabiliyormuş. Hepsi temiz görünüyor hiçbir açıklama yok aspirinin etkisi olabiliyormuş ama onu da pıhtılaşma kaynaklı bırakamıyorum. Yani tatmin edici bir açıklama yapılamıyor maalesef bebeklerin kalbi attığı sürece bu haftalarda her şey yolunda gözüküyor bizim de öyle şükür
Benim 5te kese bile gözükmüyordu canım söylemiştim ya, değerim birden arttı rahmimde ters olduğu için doktor vajinal bakti kese böyle gözüktü. Ama yolk kesesi görünmeyip bebisinin kalbini duyanda çok endişe etme cihazdan bile degisebilir