Çok şükür canım o sağlıklıysa gerisi olur inşallahKızlar çıktım çok şükür bebek ve kese iyi ama rahimde 2 cmlik kanama alanın var dedi çamur gibi kahverengi akıntı gelirse korkma dedi alab temizlemiyor dedi. Bebeğin kalp atısı vs gayet iyi durumda dedi. Dinlenmekten başka çözümü yok dedi doktorum. Rabbim hepimize bağışlasın miniklerini inşallah.
Sanırım ben hamile olduğumu günler süren kabuslarla anlıyorum ilkide aynıydı şimdi de aynı batıl birşey ama yatağımın altına poşet içinde bıçak koydum o günden sonra bitti annem söyledi biz küçükkende yaparmış gerçekten işe yaradı birde adaçayı yak dedi ama onu yapmadımKızlar değişik değişik hatta bazen korkutucu rüyalar görüyor musunuz? Gebeliğin başından beri aksiyon filmlerini aratmayan rüyalar görüyorum. Hatta bu geceki rüyadan resmen kan ter içinde uyandım sahile vuran bir poşet içindeki kocaman uzun dişli bir köpek balığını çekiyordum beni ısırmasın diye ama o kadar güçlü bir efor harcamışım ki uyandığımda bile çok yorgundum. Haberleri izlememeye, negatif şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama her gece görüyorum, beynim resmen eror veriyor.
Ben de arada görüyorum geçen eşimin beni aldattığını gördüm çok kötüydüKızlar değişik değişik hatta bazen korkutucu rüyalar görüyor musunuz? Gebeliğin başından beri aksiyon filmlerini aratmayan rüyalar görüyorum. Hatta bu geceki rüyadan resmen kan ter içinde uyandım sahile vuran bir poşet içindeki kocaman uzun dişli bir köpek balığını çekiyordum beni ısırmasın diye ama o kadar güçlü bir efor harcamışım ki uyandığımda bile çok yorgundum. Haberleri izlememeye, negatif şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama her gece görüyorum, beynim resmen eror veriyor.
Aman cok dikkat et canim kendineOlabilir canım ani hareketlerde zaten oluyor, yer ayağımın altından kaydı zaten uykulu halimle tabi korktum
Sabaha kadar da kastım kendimi herhalde hava durumu da çok kötüydü
Ne demek canım, diğerlerini ilk zamanlar kullanıyorsun çok sık kullanılmadığı ve fazla kullanılmadığı için ama göbek büyüdükçe hakikaten güreşçi gibi yaglamak lazım bu daha ekonomik oluyor katı Hindistan cevizi yağı var ya onlardanDiloş sağol tatlım deneyeyim hem miss gibi kokarr
Ederim canım sizde çok dikkat edinBen de arada görüyorum geçen eşimin beni aldattığını gördüm çok kötüydü
Aman cok dikkat et canim kendine
Ben ilk zamanlar görüyordum sıçrayip uyanıyordum 1 aydır kesildi ama çok yorgun uyuyorum misafir falan tabi belki de ondandır kafa dagiliyo yaniKızlar değişik değişik hatta bazen korkutucu rüyalar görüyor musunuz? Gebeliğin başından beri aksiyon filmlerini aratmayan rüyalar görüyorum. Hatta bu geceki rüyadan resmen kan ter içinde uyandım sahile vuran bir poşet içindeki kocaman uzun dişli bir köpek balığını çekiyordum beni ısırmasın diye ama o kadar güçlü bir efor harcamışım ki uyandığımda bile çok yorgundum. Haberleri izlememeye, negatif şeylerden uzak durmaya çalışıyorum ama her gece görüyorum, beynim resmen eror veriyor.
Ben pentininkini small aldım 250 tl ye ama o bile bol 70 kiloya kadar giyerKızlar ben hamile tayti alicam hem evde giyerim hemde yazın taytlar iyi oluyor.
Benim önceki taytlarim hep xs s Bedendi. Şimdi 2 3 kilo aldım zaten tam sınırdaydım hafif sıkmaya başladı şimdiden. En son 50 kiloydum işte şimdi ben hamile taytını hangi beden alicam önceki s bedenimi mi yoksa ileride kilo alınca olacağım l bedenini mı??
Canım herhangi bi kanama lekelenme vardı da ondan mı yasakladı. Yoksa yokken mi ? Benim şuan bi sorunum yok ama doktora sormayı unuttum. Bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. Kararsız kaldım ilişki konusunda.Yazmayı unuttum heyecandan3 hafta ilişki olmasın bebeğimiz kıymetli dedi progestan fitil olarak kullanabilirsin dedi bulantı için istersen yazayım ilaç ama bence zencefil çayı ve kraker kullan dedi birde öğle öğününde yağsız yoğurt içine leblebi atıp yiyebilirsin dedi umarım faydası olmuştur sizede
Lekelenmesi olmuştu o arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam lekelenme kanama falan yoksa yasaklamıyor doktor benimki bir sıkıntı yok demişti ama geçen lekelenmem oldu yasakladı bana da lekelenme falan olmazsa hiçbir sıkıntı yok demiştiCanım herhangi bi kanama lekelenme vardı da ondan mı yasakladı. Yoksa yokken mi ? Benim şuan bi sorunum yok ama doktora sormayı unuttum. Bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. Kararsız kaldım ilişki konusunda.
Ben büyük ihtimal 65le falan kapatırım aaa o zaman kendi bedenimize göre almalıyız onlar belden genişlemeli ya l alsam demekki 85 90a çıkar çok büyükBen pentininkini small aldım 250 tl ye ama o bile bol 70 kiloya kadar giyer
Ben şuan 56 kiloyum üstümden düşüyor göbekte boş small al ve çok rahatBen büyük ihtimal 65le falan kapatırım aaa o zaman kendi bedenimize göre almalıyız onlar belden genişlemeli ya l alsam demekki 85 90a çıkar çok büyük
Canım herhangi bi kanama lekelenme vardı da ondan mı yasakladı. Yoksa yokken mi ? Benim şuan bi sorunum yok ama doktora sormayı unuttum. Bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. Kararsız kaldım ilişki konusunda.
Benim yok hatta doktor yasak koymuyorum dedi kalp atışınıdan sonra ama ilk düştüğümde ilişkiden sonra kanama gelince hala cesaret edemiyorumLekelenmesi olmuştu o arkadaşın yanlış hatırlamıyorsam lekelenme kanama falan yoksa yasaklamıyor doktor benimki bir sıkıntı yok demişti ama geçen lekelenmem oldu yasakladı bana da lekelenme falan olmazsa hiçbir sıkıntı yok demişti
Yani evet canım adete 6 gün kala 17 , 4 kala 52 , 1 gün kala 144 tü doktor 120 üstü olması yeterli bi daha kan verme dedi ama iğne vurundum acaba böbreğim mi ağrıyor bana bel ağrısı olarak mı geliyor valla kafayı yedim değerlerim normal mı sizceDeğerlerin falan normal yükselmiş mıydı unuttum ben o kadar çok kişiyle konuşuyorum ki kusura bakma
Beni 2 hafta önce 50 ölçtü şimdi 51 52 olsam yine büyük ooo iyi bari s m bakayım ben hep h&mde çok güzel hamile taytları var ordan alayımBen şuan 56 kiloyum üstümden düşüyor göbekte boş small al ve çok rahat
Dikkatli olmakta fayda var bizde de doktor yasaklamadigi halde ogrendigimizden beri 2 kere olmuştu ne olur ne olmaz idyip temkinli davraniyorduk şimdi zaten yasak geldiBenim yok hatta doktor yasak koymuyorum dedi kalp atışınıdan sonra ama ilk düştüğümde ilişkiden sonra kanama gelince hala cesaret edemiyorumsanırım 12. Haftayıfalan beklicem ilişki için belki bişey olmaz ama ya olursa diye düşünmekten korkuyorum
Kafayı yeme canım kendine eziyet edersin sürekli düşünerek değerlerin gayet güzel devam etmiş doktor da iyi demiş gerisi sakince beklemekYani evet canım adete 6 gün kala 17 , 4 kala 52 , 1 gün kala 144 tü doktor 120 üstü olması yeterli bi daha kan verme dedi ama iğne vurundum acaba böbreğim mi ağrıyor bana bel ağrısı olarak mı geliyor valla kafayı yedim değerlerim normal mı sizce
Bende lekelenme olmadan önce size bırakıyorum demişti ama biz ilişkiye girmedik kahverengi pıhtı gelince yasakladı zaten 9 gün sonra gittiğimde 12. Haftamda olcam sorarım artık büyük ihtimal yasak kalkarBenim yok hatta doktor yasak koymuyorum dedi kalp atışınıdan sonra ama ilk düştüğümde ilişkiden sonra kanama gelince hala cesaret edemiyorumsanırım 12. Haftayıfalan beklicem ilişki için belki bişey olmaz ama ya olursa diye düşünmekten korkuyorum
Hadi gözün aydın canım çok sevindimmKızlar doktor çok olumlu konuştu her kanama düşük demek değildir dedi bebisi gördüm kıpır kıpır elleri ayakları hiç durmuyor oynuyor
Küçük bir kanama alanı varmış korkma fitili kullan dedi içimi rahatlattı insallah bende bekleyecegim bu haftalarda kolay kolay düşük olmaz dedi
Evet evet kimisi 9 ay kanıyor düşmüyor bu kesinlikle anne ve bebekle alakalı bünye ve genetik faktörler falan heralde.. kimseyle kıyaslamak doğru olmaz bencedeKızlar doktor çok olumlu konuştu her kanama düşük demek değildir dedi bebisi gördüm kıpır kıpır elleri ayakları hiç durmuyor oynuyor
Küçük bir kanama alanı varmış korkma fitili kullan dedi içimi rahatlattı insallah bende bekleyecegim bu haftalarda kolay kolay düşük olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?