2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hadi hayırlı olsun ben de 6+6da dinlemiştim. Crl si belli mi ultrason kagidinda? benim ufakti da insallah büyümüştür haftaya gidecegim doktora
Şimdi gittiğinde çok şaşıracaksınız o kadar çabuk buyuyorlar ki ben 3 gün arayla ultrasona girdim en son 12 mm di 17 mm olmuş sanırım 3cm e falan denk geliyor şok olmuştum o kadar büyüdüğünü görünce

Ya kızlar size birşey soracağım benim ağzıma iltihap tadı geliyor sizde de oluyor mu yoksa vücudumda iltihap mi arttı korkuyorum şuan çünkü daha önce bademxik iltihabı geçirirken hem kanda hem idrarda yüksek miktarda iltihap çıktığı zaman böyle olmuştum

Ayy ne güzel Allahim daim etsin hep büyüsünler masallah. Darisi başıma

Bir iki hafta öncesinde bana da oldu disimi fircalarken de surekli kaniyor coraspin kullandigimdan midir nedir? O tat bende de vardi sonra geçti. Ben dişlerimle alakali olduğunu düşündüm. Eger gecmezse bi kan tahlili yaptirmakta fayda var iltihap kana karismasin

340 TL muaneye ücreti ama tahlilleri sağlık

Geçen hafta idrarda iltihap cikti doktor toz antibiyotik gibi bişey verdi onu kullandım da acaba ilerleyip kana mi karıştı noldu dedim inşallah sadece hamileleikle ilgili bir tat değişimidir haftaya muayeneye gidicem lekelenme biterse idrara bakarız iltihap bitmiş mi diyorsu doktor haftaya gidip yaptırırım ya da böyle devam ederse en kotu acilde kan veririm bı

Hığmm ayy canım çok teşekkür ederim valla içimi sen rahatlatıyorsun kaçiıncu haftadasın şimdi

Taytları kendi bedeninizden bi beden büyük almak yeterli oluyor ben s-xs giyen biriyim m alınca doğuma kadar onu giymiştim kilo alımınıza da bağlı elbet..

İlişki konusunda kanama vs olmadığı halde ben hamileliklerimde ilk üç ay asla olmam gereği yok obsesif biriyim sonradan kafama takarım.. başka şekillerde de halledilir yani

Muayene ücreti 340 TL ama tahlileri sağlık ocağında yaptırip getirebiliyorsun. Ben normal doğum düşünüyorum ama Samsun'da ki özel hastanelerde hemen sezeryan yapma isteği var ,ilk çocuğum da bu durumu yaşadım 9 ay özele gidip doğum Hastanesi'nde normal doğum yaptım. Seher hanım araştırdigim kadarı ile normal doğumu fazlaca yaptırıyor. Hayırlısı bakalım inşallah elektriğimiz uyusur.

Medicanada çok yaptırıyorlar onu .. Anadolu hastanesinin randevusuna da bakayim fiyat bakımdan ne diyor. Çok da pahalı değilmiş

Canım herhangi bi kanama lekelenme vardı da ondan mı yasakladı. Yoksa yokken mi ? Benim şuan bi sorunum yok ama doktora sormayı unuttum. Bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. Kararsız kaldım ilişki konusunda.
Geçenlerde oldu canım benim pembe lekelenme o yüzden 3 hafta olmasın sonra tekrar konuşuruz dedii

Ay kuzu ya maşallah

Bugun 6+6da hem gördük hem kalbini dinledik cok şükür nerdeyse umutsuzlasmistim cok mutlu oldum idrara sıkışınca gördü önce göremedi yine
Bende bilerek sıkışık gittim canım okulda tuvalete gitmedim çok sevindim görmüşsün minnakı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…