Şimdi gittiğinde çok şaşıracaksınız o kadar çabuk buyuyorlar ki ben 3 gün arayla ultrasona girdim en son 12 mm di 17 mm olmuş sanırım 3cm e falan denk geliyor şok olmuştum o kadar büyüdüğünü görünceHadi hayırlı olsun ben de 6+6da dinlemiştim. Crl si belli mi ultrason kagidinda? benim ufakti da insallah büyümüştür haftaya gidecegim doktora
Ayy ne güzel Allahim daim etsin hep büyüsünler masallahŞimdi gittiğinde çok şaşıracaksınız o kadar çabuk buyuyorlar ki ben 3 gün arayla ultrasona girdim en son 12 mm di 17 mm olmuş sanırım 3cm e falan denk geliyor şok olmuştum o kadar büyüdüğünü görünce
Bir iki hafta öncesinde bana da oldu disimi fircalarken de surekli kaniyor coraspin kullandigimdan midir nedir? O tat bende de vardi sonra geçti. Ben dişlerimle alakali olduğunu düşündüm. Eger gecmezse bi kan tahlili yaptirmakta fayda var iltihap kana karismasinYa kızlar size birşey soracağım benim ağzıma iltihap tadı geliyor sizde de oluyor mu yoksa vücudumda iltihap mi arttı korkuyorum şuan çünkü daha önce bademxik iltihabı geçirirken hem kanda hem idrarda yüksek miktarda iltihap çıktığı zaman böyle olmuştum
Seher sarıyı önerdiler bana da hastane muayenesi ne kadar ki .. pahali biliyorum. Bir de özge hanım var Anadolu hastanesinde onu tavsiye ettiler. Anadoluya giderim herhalde... Benim doktor limanda idi ya ipek bolat.. ama gitmeyi düşünmüyorum
[/QUOTSeher sarıyı önerdiler bana da hastane muayenesi ne kadar ki .. pahali biliyorum. Bir de özge hanım var Anadolu hastanesinde onu tavsiye ettiler. Anadoluya giderim herhalde... Benim doktor limanda idi ya ipek bolat.. ama gitmeyi düşünmüyorum
Muayene ücreti 340 TL ama özel sağlık sigortası yok ise tahlilleri dışarıda yaptirip gelebilirsin demişti. Ben normal doğum düşünüyorum. Malesef Samsun'da ki özel hastanelerde hemen sezeryan yapma hastalığı var ilk çocuğum da da başıma geldi. 9 ay özele gidip doğum Hastanesi'nde normal doğurdum. Seher hanım şuan a kadar en çok normal doğum yaptiran doktor olarak gördüm. Bakalım hayırlısı, inşallah elektriğimiz uyumlu olur.
Geçen hafta idrarda iltihap cikti doktor toz antibiyotik gibi bişey verdi onu kullandım da acaba ilerleyip kana mi karıştı noldu dedim inşallah sadece hamileleikle ilgili bir tat değişimidirBir iki hafta öncesinde bana da oldu disimi fircalarken de surekli kaniyor coraspin kullandigimdan midir nedir? O tat bende de vardi sonra geçti. Ben dişlerimle alakali olduğunu düşündüm. Eger gecmezse bi kan tahlili yaptirmakta fayda var iltihap kana karismasin
Hığmm ayy canım çok teşekkür ederim valla içimi sen rahatlatıyorsun kaçiıncu haftadasın şimdi12. Haftadan sonra ilk trimester bitiyor yanlış bilmiyorsam düşük riski de çok yüksek oranda ortadan kalkıyorrahim boyu kısa falan olsa doktorlar söylemez miydi ya
Daha da artacak canımbenim hala devam ediyor hamilelik boyunca sürüyormuş sanırım ve artiyormus uygulamada okumuştum
Rica ederim canım ne demekHığmm ayy canım çok teşekkür ederim valla içimi sen rahatlatıyorsun kaçiıncu haftadasın şimdi
Muayene ücreti 340 TL ama tahlileri sağlık ocağında yaptırip getirebiliyorsun. Ben normal doğum düşünüyorum ama Samsun'da ki özel hastanelerde hemen sezeryan yapma isteği var ,ilk çocuğum da bu durumu yaşadım 9 ay özele gidip doğum Hastanesi'nde normal doğum yaptım. Seher hanım araştırdigim kadarı ile normal doğumu fazlaca yaptırıyor. Hayırlısı bakalım inşallah elektriğimiz uyusur.Seher sarıyı önerdiler bana da hastane muayenesi ne kadar ki .. pahali biliyorum. Bir de özge hanım var Anadolu hastanesinde onu tavsiye ettiler. Anadoluya giderim herhalde... Benim doktor limanda idi ya ipek bolat.. ama gitmeyi düşünmüyorum
BenKızlar merhaba nasılsınız bir şey sorcam benim bel ağrım oluyor ya korkuyorum olan var mı benim gibi
Çeri seninle 2 gün var aramızda bakalım kim önce doğuracakRica ederim canım ne demekŞuan 8+6 haftaligim canım yarın tam 9 haftalık olacağız nasipse
Banada öyle geliyor eylül sonu olur gibi sezeryan olursa kesin zatenSen hepimizden öndesin zaten sen bi doktora görün bizde arkandansenin eylül sonu bile gelebilir sanki ondende gidiyorsun ya
Muayene ücreti 340 TL ama tahlileri sağlık ocağında yaptırip getirebiliyorsun. Ben normal doğum düşünüyorum ama Samsun'da ki özel hastanelerde hemen sezeryan yapma isteği var ,ilk çocuğum da bu durumu yaşadım 9 ay özele gidip doğum Hastanesi'nde normal doğum yaptım. Seher hanım araştırdigim kadarı ile normal doğumu fazlaca yaptırıyor. Hayırlısı bakalım inşallah elektriğimiz uyusur.
Geçenlerde oldu canım benim pembe lekelenme o yüzden 3 hafta olmasın sonra tekrar konuşuruz dediiCanım herhangi bi kanama lekelenme vardı da ondan mı yasakladı. Yoksa yokken mi ? Benim şuan bi sorunum yok ama doktora sormayı unuttum. Bi sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. Kararsız kaldım ilişki konusunda.
Normal mi sezaryen mi olmayı düşünüyorsunÇeri seninle 2 gün var aramızda bakalım kim önce doğuracak
Çok şükür canım çok mutlu oldumBugun 6+6da hem gördük hem kalbini dinledik cok şükürnerdeyse umutsuzlasmistim cok mutlu oldum idrara sıkışınca gördü önce göremedi yine
İnşallah canım öyle olurDoktor bana kahverengi çamur gibi akıntı olması iyi dedi içerideki kanama alanının azalması açısından dolayı
Ay kuzu yaŞimdi gittiğinde çok şaşıracaksınız o kadar çabuk buyuyorlar ki ben 3 gün arayla ultrasona girdim en son 12 mm di 17 mm olmuş sanırım 3cm e falan denk geliyor şok olmuştum o kadar büyüdüğünü görünce
Bende bilerek sıkışık gittim canım okulda tuvalete gitmedimBugun 6+6da hem gördük hem kalbini dinledik cok şükürnerdeyse umutsuzlasmistim cok mutlu oldum idrara sıkışınca gördü önce göremedi yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?