2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet benim de cevremde böyle yaşayan olmus bu artık Allah in takdiri bir yerde yiyecek ekmeği varsa gelecek ben dünden beri öyle diyorum inşallah hepimize Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin

Bende lekelenme olmadan önce size bırakıyorum demişti ama biz ilişkiye girmedik kahverengi pıhtı gelince yasakladı zaten 9 gün sonra gittiğimde 12. Haftamda olcam sorarım artık büyük ihtimal yasak kalkar
12. Haftada mı yukarı çıkıyordu bebek? Ya kızlar afedersinizde ben ilişkide baya rahmimin sanki sonuna kadar hissediyorum eşimi acaba diyorum rahim boyum mu kısa ne bileyim kendi kendime çıkarımlarda bulunmakta bir nuimarayım

Ay çok haklısınız kızlar akıntılarınız ne durumda benim bu hafta biraz arttı 4+3 teyim o yüzden böyle süt krem kıvamında akıntı aşırı değil ama geçen haftaya göre arttı salı günü doktora gidicem zaman geçmiyor ki

12. Haftadan sonra ilk trimester bitiyor yanlış bilmiyorsam düşük riski de çok yüksek oranda ortadan kalkıyor rahim boyu kısa falan olsa doktorlar söylemez miydi ya
Daha da artacak canım benim hala devam ediyor hamilelik boyunca sürüyormuş sanırım ve artiyormus uygulamada okumuştum

Cnm çatın dardır ama bunlar ilişkiye engel değil düşük riski bitince zaten son zamanlara gelene kadar ilişki serbest biz sadece önlem amaçlı ilişkiye girmiyoruz zaten rahim kapanana kadar mikropta kapabiliriz önlemimizi aldık şimdi 9 gün sonra göreyim miniğimi artık normal hayatımıza devam

Rahim kapanması dediğin rahim ağzı kapanması mi demek oluyor benim doktor rahim ağzı kapalı diyor da her muayenede

Bende de görmediler sanırım beşinci haftanın ortasiydi canım kese tamamen boştu dört gün sonra gittim net gördüm bebeği
Bugun 6+6da hem gördük hem kalbini dinledik cok şükür nerdeyse umutsuzlasmistim cok mutlu oldum idrara sıkışınca gördü önce göremedi yine

Arkadaşlar bugün kanamam olmadı çamur gibi kahverengi lekelenme var sanırım progestan fitil geliyor o şekilde bugün üçte doktora gideceğim bana da dua edin inşallah sağlıklı iyi sonuç alayım

Doktor bana kahverengi çamur gibi akıntı olması iyi dedi içerideki kanama alanının azalması açısından dolayı

Rahim kapanması dediğin rahim ağzı kapanması mi demek oluyor benim doktor rahim ağzı kapalı diyor da her muayenede
Rahim ağzı canım kapalı oda çok iyi der doktorlar benim doktorumda her gittiğimde bunu kullanıyor düşük riski azalıyor demek sanırım internette öylr okudum

Bebeğin büyümesiyle alakalı o kasık ağrıları bugünde doktorum tekrarladı benim tedirginliğimi anladıgı için 1 haftada 9mm büyümüş hani baktıgında 9 mm ne ki ama rahimde olusan bir büyüme. Yumurtlama zamanından hatırlayalım yumurtalar 19-20 mm gelince kasıkta baskısı oluyor bu da onun gibi bir şey

Sen hepimizden öndesin zaten sen bi doktora görün bizde arkandan senin eylül sonu bile gelebilir sanki ondende gidiyorsun ya

Rahim ağzı canım kapalı oda çok iyi der doktorlar benim doktorumda her gittiğimde bunu kullanıyor düşük riski azalıyor demek sanırım internette öylr okudum
Dimi ben internette bulamadım da mantıken dedim düşük riski azalıyor herhalde en son bu lekelenme falan olduğu zaman da rahim ağzı falan kapali çok iyi yerleşme kanamasıdir ama yine de düşük riski olabilir dikkatli olmak lazım demişti

Bugun 6+6da hem gördük hem kalbini dinledik cok şükür nerdeyse umutsuzlasmistim cok mutlu oldum idrara sıkışınca gördü önce göremedi yine
Hadi hayırlı olsun ben de 6+6da dinlemiştim. Crl si belli mi ultrason kagidinda? benim ufakti da insallah büyümüştür haftaya gidecegim doktora

Liv hospital Seher sari kayalari ya gidiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun
Seher sarıyı önerdiler bana da hastane muayenesi ne kadar ki .. pahali biliyorum. Bir de özge hanım var Anadolu hastanesinde onu tavsiye ettiler. Anadoluya giderim herhalde... Benim doktor limanda idi ya ipek bolat.. ama gitmeyi düşünmüyorum

Bende bi gidebilsem canım 1 ay oldu. En son 7. Haftada görmüştüm o zamanda böyle sık değildi. Zaten bu haftayla birlikte karnımda çıktı sanırım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…