- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.477
- 548
Ayy çok defisik oldum içimde bı canlı olduğunu ilk defa hissettim sanırımHadi gözün aydın canım çok sevindimmayy kipirdiyor demek hee ne güzel duygu
Evet benim de cevremde böyle yaşayan olmus bu artık Allah in takdiri bir yerde yiyecek ekmeği varsa gelecek ben dünden beri öyle diyorum inşallah hepimize Allah sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsinEvet evet kimisi 9 ay kanıyor düşmüyor bu kesinlikle anne ve bebekle alakalı bünye ve genetik faktörler falan heralde.. kimseyle kıyaslamak doğru olmaz bencede
Benimki tek ilişkiden sonra lekelenme sonra kanama artışıyla düşüş olmuştu belkide çok küçük 6 hafta diye oldu belki ileri haftalar daha garantidir.. o yüzden lekenmeyle kanamayla doktor kötü bişey demiyorsa canınızı sıkmayın lütfen rabbim bebeklerimizi bizlere bağışlasın
12. Haftada mı yukarı çıkıyordu bebek? Ya kızlar afedersinizde ben ilişkide baya rahmimin sanki sonuna kadar hissediyorum eşimi acaba diyorum rahim boyum mu kısa ne bileyim kendi kendime çıkarımlarda bulunmakta bir nuimarayımBende lekelenme olmadan önce size bırakıyorum demişti ama biz ilişkiye girmedik kahverengi pıhtı gelince yasakladı zaten 9 gün sonra gittiğimde 12. Haftamda olcam sorarım artık büyük ihtimal yasak kalkar
Ay çok haklısınız kızlar akıntılarınız ne durumda benim bu hafta biraz arttı 4+3 teyim o yüzden böyle süt krem kıvamında akıntı aşırı değil ama geçen haftaya göre arttı salı günü doktora gidicem zaman geçmiyor kiDikkatli olmakta fayda var bizde de doktor yasaklamadigi halde ogrendigimizden beri 2 kere olmuştu ne olur ne olmaz idyip temkinli davraniyorduk şimdi zaten yasak geldi
Kafayı yeme canım kendine eziyet edersin sürekli düşünerek değerlerin gayet güzel devam etmiş doktor da iyi demiş gerisi sakince beklemekstres en büyük düşman unutma bir de ilk hamileleik olduğu için vücut bir şaşırıyor öyle düşün bir yerlerimizin ağrıması çok normal
12. Haftadan sonra ilk trimester bitiyor yanlış bilmiyorsam düşük riski de çok yüksek oranda ortadan kalkıyor12. Haftada mı yukarı çıkıyordu bebek? Ya kızlar afedersinizde ben ilişkide baya rahmimin sanki sonuna kadar hissediyorum eşimi acaba diyorum rahim boyum mu kısa ne bileyim kendi kendime çıkarımlarda bulunmakta bir nuimarayım
Daha da artacak canımAy çok haklısınız kızlar akıntılarınız ne durumda benim bu hafta biraz arttı 4+3 teyim o yüzden böyle süt krem kıvamında akıntı aşırı değil ama geçen haftaya göre arttı salı günü doktora gidicem zaman geçmiyor ki
Liv hospital Seher sari kayalari ya gidiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsunMaşallah iyi samsunlu var:) doktorun kimdi. Ondan sordum
Cnm çatın dardır ama bunlar ilişkiye engel değil düşük riski bitince zaten son zamanlara gelene kadar ilişki serbest biz sadece önlem amaçlı ilişkiye girmiyoruz zaten rahim kapanana kadar mikropta kapabiliriz önlemimizi aldık şimdi 9 gün sonra göreyim miniğimi artık normal hayatımıza devam12. Haftada mı yukarı çıkıyordu bebek? Ya kızlar afedersinizde ben ilişkide baya rahmimin sanki sonuna kadar hissediyorum eşimi acaba diyorum rahim boyum mu kısa ne bileyim kendi kendime çıkarımlarda bulunmakta bir nuimarayım
Canımm sağolsun komutanı izin verdi kısacıkta olsa gelebildi benimle
Rahim kapanması dediğin rahim ağzı kapanması mi demek oluyor benim doktor rahim ağzı kapalı diyor da her muayenedeCnm çatın dardır ama bunlar ilişkiye engel değil düşük riski bitince zaten son zamanlara gelene kadar ilişki serbest biz sadece önlem amaçlı ilişkiye girmiyoruz zaten rahim kapanana kadar mikropta kapabiliriz önlemimizi aldık şimdi 9 gün sonra göreyim miniğimi artık normal hayatımıza devam
Bugun 6+6da hem gördük hem kalbini dinledik cok şükürBende de görmediler sanırım beşinci haftanın ortasiydi canım kese tamamen boştu dört gün sonra gittim net gördüm bebeği
Arkadaşlar bugün kanamam olmadı çamur gibi kahverengi lekelenme var sanırım progestan fitil geliyor o şekilde bugün üçte doktora gideceğim bana da dua edin inşallah sağlıklı iyi sonuç alayım
Rahim ağzı canım kapalı oda çok iyi der doktorlar benim doktorumda her gittiğimde bunu kullanıyor düşük riski azalıyor demek sanırım internette öylr okudumRahim kapanması dediğin rahim ağzı kapanması mi demek oluyor benim doktor rahim ağzı kapalı diyor da her muayenede
Yok canım burayı okumaktan değil 1 2 haftadır benim zaten kasiklarimda ağrılar önceki dönemlere göre sıklaştı.
Dünde korkunca kendimi kastım herhalde.
Seninde yazman iyi oldu tabiki için rahatlamistir çünkü özellikle Ekim annelerinde maalesef kanama yasayan çok var.
Ama endişelenme doğuma kadar kanaması olup sağlıkla kucağına alan var, tabiki o zamana kadar hiç sürmesin ama için rahatlasın bil diye söylüyorum. Bu arada progestani ben aşılama olduğum zaman kullanıyordum
Zaten bi kaç saat sonra ilacın çoğu geri geliyor yatsan bile fazlalılıgını atıyor, seninde kahverengi olduğu için az da olsa onunla birleşiyor ve o yüzden çok geldi sanabilirsin
Az bisey de olsa afedersin karışsa birbirine sana çok gibi gelir ayırt edemeyebilirsin ama ilaçta geri geldigi için canını sıkma özellikle kahveye döndüyse
Insallah bugün güzel haberlerini bekliyorum
Sen hepimizden öndesin zaten sen bi doktora görün bizde arkandanCnm çatın dardır ama bunlar ilişkiye engel değil düşük riski bitince zaten son zamanlara gelene kadar ilişki serbest biz sadece önlem amaçlı ilişkiye girmiyoruz zaten rahim kapanana kadar mikropta kapabiliriz önlemimizi aldık şimdi 9 gün sonra göreyim miniğimi artık normal hayatımıza devam
Ben 8. Haftadayım çok şükür hala bulantım tiksintim olmadı canım. Kişiyle alakalı bence kimisi daha hassas oluyor demekki6+2 yim hala mide bulantısı vs. yok. Umarım bebek iyidir. Daha erken mi bilmiyorum ama insan boş yere tedirgin oluyor işte ister istemez.
Dimi ben internette bulamadım da mantıken dedim düşük riski azalıyor herhalde en son bu lekelenme falan olduğu zaman da rahim ağzı falan kapali çok iyi yerleşme kanamasıdir ama yine de düşük riski olabilir dikkatli olmak lazım demiştiRahim ağzı canım kapalı oda çok iyi der doktorlar benim doktorumda her gittiğimde bunu kullanıyor düşük riski azalıyor demek sanırım internette öylr okudum
Hadi hayırlı olsun ben de 6+6da dinlemiştim. Crl si belli mi ultrason kagidinda? benim ufakti da insallah büyümüştür haftaya gidecegim doktoraBugun 6+6da hem gördük hem kalbini dinledik cok şükürnerdeyse umutsuzlasmistim cok mutlu oldum idrara sıkışınca gördü önce göremedi yine
Seher sarıyı önerdiler bana da hastane muayenesi ne kadar ki .. pahali biliyorum. Bir de özge hanım var Anadolu hastanesinde onu tavsiye ettiler. Anadoluya giderim herhalde... Benim doktor limanda idi ya ipek bolat.. ama gitmeyi düşünmüyorumLiv hospital Seher sari kayalari ya gidiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun
Bende bi gidebilsem canım 1 ay oldu. En son 7. Haftada görmüştüm o zamanda böyle sık değildi. Zaten bu haftayla birlikte karnımda çıktı sanırım ondanBebeğin büyümesiyle alakalı o kasık ağrıları bugünde doktorum tekrarladı benim tedirginliğimi anladıgı için 1 haftada 9mm büyümüş hani baktıgında 9 mm ne ki ama rahimde olusan bir büyüme. Yumurtlama zamanından hatırlayalım yumurtalar 19-20 mm gelince kasıkta baskısı oluyor bu da onun gibi bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?