Benim çok yüksek ihtimalle sezaryen olacak tansiyon ile ilgili problem var bakalım doktorlarla gerekli görüşmeleri yapıp öyle karar veririm ama ıkınma olayları falan tansiyonu çıkartıyor ya biraz kararsızım o yüzden
Çok şükür ama ben bilmiyodum idrar konusunu hic duymamıştım bilseydim bende oyle giderdim artik hep sıkışık giderim ya doktor haftaya da gorunmezse bos gebelik dicem dedi bir haftam zehir oldu ya cok kotu gecti haftam çok şükür sonu guzel oldu
Aynisi bende de oluyor, regl olacakmisim gibi bel karin kasik agrisi, olabiliyor sanirim, boyle ekim annelerinde yazanlar gordum.. biranevvel ilk uc ayi saglikla atlatsak keske ve devami sorunsuz agrisiz ilerlese
Kızlar çok yoğun mide sorunları taşıyorun henüz 9.hafta ol asına rağmen.once aşırıtiksin e ve bulantılar vardı çok şükür geçti ama şimdide yediğim hersey mideme taş gibi oturuyo kalbim midemde atıyo sanki su bile insanın midesine oturur mu ya aksi gibi sürakli karnım acıkıyo yemek yemek eziyet haline geldi çiğ sebze meyve yiyorum yine aynı.Aranızda aynı durumu yaşayan var mı
Benim çok yüksek ihtimalle sezaryen olacak tansiyon ile ilgili problem var bakalım doktorlarla gerekli görüşmeleri yapıp öyle karar veririm ama ıkınma olayları falan tansiyonu çıkartıyor ya biraz kararsızım o yüzden
Sezeryanda süt hemen gelmiyor bildiğim kadarıyla. Valla özellikle süt olayı yüzünden normali biraz daha istiyorum ama dediğin gibi bakalım tansiyon olsun diğer şartlar olsun uygun olacak mı…
Aynisi bende de oluyor, regl olacakmisim gibi bel karin kasik agrisi, olabiliyor sanirim, boyle ekim annelerinde yazanlar gordum.. biranevvel ilk uc ayi saglikla atlatsak keske ve devami sorunsuz agrisiz ilerlese
Aynen öyle canım 8 haftadan sonra bile sıkıntı olmuyormuş aslında internette okumuştum özellikle doktorumda progestron iğne bile istedim artık bakalım inşallah tutunuyordur bebişlerimiz
10. Haftanın içindeyim. 9+1 şu an, valla bu aralar biraz halsizim ve bel ağrım çok. Bu da beni çabuk yorulan bir insan yapıyor, havalar da çok soğuk çıkıp yürüyemiyorum da üşüteceğim diye tuhaf bir döngü
Otururken bacagimi çekeyim dedim bi ağrı girdi hemen uzandım az az oluyordu, sonra lavaboya kalkmak için ayağa kalktım yine fena girdi ağrı canım
Ama sağ kasigimda sadece