Oh çok şükür bebisinin kalp atışınıda duymuşsun maşallahSol tarafta sanırım kızlar bakar mısınız bir ben görüyorum keseyi bebeği direk amasola baktı hep doktorda
Bebeği ölçmüş zaten canım hadi hayırlı olsun gözün aydınSol tarafta sanırım kızlar bakar mısınız bir ben görüyorum keseyi bebeği direk amasola baktı hep doktorda
Sagolasin canım dinlenmeye calisiyorum❤Geçmiş olsun canım dinlen biraz bebekte birşey yok inşallah bak
Bir dilimden bir şey olmaz süt miktarı 2-3 damla denk gelmiştir merak etme cnmHaftalardır unutkanlıkla sınanıyorum, bugün börek yapmak istedim eşim çok istiyordu, dolapta süt vardı, dedim ki maksimum iki gün önce açtık bunu, yaptım böreği bir dilim de yedim. Eşim geldi, süt istemedin benden süt yoktu dedi.
Meğer dolaptaki sütü iki hafta önce açıp kullanmışız, atmayı unutmuşuz. Gitti güzelim börekler. İnşallah zehirlenmemişimdir.
1 bardak ayran iç için rahatlasınHaftalardır unutkanlıkla sınanıyorum, bugün börek yapmak istedim eşim çok istiyordu, dolapta süt vardı, dedim ki maksimum iki gün önce açtık bunu, yaptım böreği bir dilim de yedim. Eşim geldi, süt istemedin benden süt yoktu dedi.
Meğer dolaptaki sütü iki hafta önce açıp kullanmışız, atmayı unutmuşuz. Gitti güzelim börekler. İnşallah zehirlenmemişimdir.
Anlamadım valla canım geceden bi kasilmalarım oldu sabah pek bisey yoktu. Akşamüstü yine şiddetlendi özellikle sağ tarafimdan kistin olduğu yerden. Devlette kadın doğum acili var oraya gittik bebeği hareketlerini kalbini falan dinletmedi ama gördüm kese etrafında da bisey yok kist de duruyordu kendi doktoruna git dedi işte onlarda grevde yarın falan herhalde yokmuş çünkü bekliyorum öyle canım magnezyum falan yazdiBebitom hayrola neyin var, ne oldu? Kist mi sorun çıkarıyor?
Insallah iyi gelir canım çünkü bi ara çok siddetliydi. Magvital diye bi magnezyum yazdı birde artık folik asit kullanma dedi decavit yazdı onu kullanacaksın doğuma kadar gittiğinde kadın doğum doktorunda söyler dedi. Bakalım içtim şuan beklemedeyim ama görünce bebisi tabi bi ağlama geldi doktorda dur ağlama hareket edince bebek gidiyor diyip gülüyor.Yavrum cok geçmiş olsun kistler ve büyüme aşamasında bağlar gerilince ağrılar normal herhalde. Cok geçmiş olsun ama bebişi görmene cok sevindim :)
Ben de kalsiyum magnezyum tabletine başladım cok iyiyim arada hafif kasık ve rahimde batmalar harici hiçbir kas kemik ağrım kalmadı. Bel ağrım bile geçti.
Sana da magnezyumun cok iyi geleceğine inanıyorum
@Hayyal seni de gelişmeden haberdar edeyim dedim
Midem az durulsun, içeceğim minnoşum.1 bardak ayran iç için rahatlasın
Geçmiş olsun kuzuşum, minnak iyiymiş çok şükür, bu vesileyle görmüş oldun.Anlamadım valla canım geceden bi kasilmalarım oldu sabah pek bisey yoktu. Akşamüstü yine şiddetlendi özellikle sağ tarafimdan kistin olduğu yerden. Devlette kadın doğum acili var oraya gittik bebeği hareketlerini kalbini falan dinletmedi ama gördüm kese etrafında da bisey yok kist de duruyordu kendi doktoruna git dedi işte onlarda grevde yarın falan herhalde yokmuş çünkü bekliyorum öyle canım magnezyum falan yazdi
Aynen canım ama görmeseydim kesin geliyo biseyler derdim çok şiddetlendi ağrım çünkü. Şükür biraz daha iyiyim tabi görünce de hüngür hüngür ağladım birazŞükür canım kanaman yok ve hiç olumsuz düşünme her şey yolunda sen hiç merak etme
Kistten kaynaklı belki ağrı oluyordur dediğin gibi sen dinlen güzelce yat sakın yorma kendini
Sende dikkat et yavrum bisey olmaz inşallah zaten olsa bulantı falan cikartabilirdin.Geçmiş olsun kuzuşum, minnak iyiymiş çok şükür, bu vesileyle görmüş oldun.Yarın arayıp sor bebeğim, o grev meselesini.
Ben de günlerdir sol kasıktan çekiyorum, bacağıma vuruyor çok fena ama bence fıtıktan, o da solda çünkü.
ŞAFAK DA 3 oldu.
Multivitamine geçirmiş seni de. Onun içinde folik asit var zaten ekstra almaya gerek yok aynenInsallah iyi gelir canım çünkü bi ara çok siddetliydi. Magvital diye bi magnezyum yazdı birde artık folik asit kullanma dedi decavit yazdı onu kullanacaksın doğuma kadar gittiğinde kadın doğum doktorunda söyler dedi. Bakalım içtim şuan beklemedeyim ama görünce bebisi tabi bi ağlama geldi doktorda dur ağlama hareket edince bebek gidiyor diyip gülüyor.o içimi çok rahatlattı görmesem gidecek falan derdim baya şiddetli geldi
Aman minnoşum dikkat etMidem az durulsun, içeceğim minnoşum.
Mübarek çalkalanıyor.
Yaaa benim tospikiim o gözyaşları mutluluktan olduğu için sevdaya dahil.Sende dikkat et yavrum bisey olmaz inşallah zaten olsa bulantı falan cikartabilirdin.
Bugün aramıştım yarın yokmuş pazartesi var dedi. İnşallah o gün giderim düzgün bi şekilde görürüm yalnız ben kapıdan gülerek değil ağlayarak çıktım bisey olmadı diye bu da dahil mi konuşuyorduk ya
Sende inşallah güzel şekilde çıkacaksın o kapıdan benimde bel ağrım olduğunda kalcadan sag tarafıma vuruyordu bakalım aklımdakilerin hepsini sorucam insallahh
Etmem lazım minnoş, bu unutkanlık iyi olmadı, konuşuciim doktorla bakalım.Aman minnoşum dikkat et
Bu arada senin randevun salı saat kaçtaydı?
Oo benim 9:30 da. Hayatta dayanamam öğlene kadar ya mecbur kalmadıkçaEtmem lazım minnoş, bu unutkanlık iyi olmadı, konuşuciim doktorla bakalım.
Salı günü 13.40’ta. Senin kaçtaa, aynı gün gidiyoruz.
Aynen canım baktım bir sürü şey varmış içinde. Büyüyünce böyle görmesi daha bi tuhaf oluyormuş 1 aydır da görmeyinceMultivitamine geçirmiş seni de. Onun içinde folik asit var zaten ekstra almaya gerek yok aynen
Ben de ilk gördüğümde ağlama gülme arası gelmişti bebek kayboluyordu sürekli
Yavrum kistler yapar ağrı artık sabretcen mecbur. Bu ağrıları at hafızaya bir daha bu kadar endişelenme
Aman minnoşum dikkat et
Bu arada senin randevun salı saat kaçtaydı?
İnsan ister istemez tedirgin oluyor canım ya neyseki çok az kaldı canım benim doktor 10 haftadan sonra çok korkma demişti ağrılar sancılar olacak belki çok şiddetlencek ama bunlar normal falan demişti. Şükür bebeğini gördün şimdi için daha rahattırAynen canım ama görmeseydim kesin geliyo biseyler derdim çok şiddetlendi ağrım çünkü. Şükür biraz daha iyiyim tabi görünce de hüngür hüngür ağladım biraz
Telefona yazsam telefonu çıkarmayı unuturumYaaa benim tospikiim o gözyaşları mutluluktan olduğu için sevdaya dahil.
İnşallah ben de mutlu ayrılırım o odadan.
Sor mutlaka, için rahatlasın, heyecandan unuturum dersen telefonuna yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?