2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Haftalardır unutkanlıkla sınanıyorum, bugün börek yapmak istedim eşim çok istiyordu, dolapta süt vardı, dedim ki maksimum iki gün önce açtık bunu, yaptım böreği bir dilim de yedim. Eşim geldi, süt istemedin benden süt yoktu dedi.

Meğer dolaptaki sütü iki hafta önce açıp kullanmışız, atmayı unutmuşuz. Gitti güzelim börekler. İnşallah zehirlenmemişimdir.

Merhaba şöyle bişey gördüm doğru mu bilemedim ama bikaç kişininkine baktım doğru görünüyor. Bebeğin cinsiyetini çok merak ediyorum etrafınızda cinsiyeti belli olup bu tabloya uyuyormu diye bakabilirmiyiz. Bende 2 tane uyumlu bebek var. Birde doktorum söylemişti kese yerleşme yerine göre hekimler tahminde bulunabiliyor diye

Eklentiler

• A4B1D3A9-809F-4FA7-A319-4D29581AEE34.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 94
Bir dilimden bir şey olmaz süt miktarı 2-3 damla denk gelmiştir merak etme cnm

1 bardak ayran iç için rahatlasın

Bebitom hayrola neyin var, ne oldu? Kist mi sorun çıkarıyor?
Anlamadım valla canım geceden bi kasilmalarım oldu sabah pek bisey yoktu. Akşamüstü yine şiddetlendi özellikle sağ tarafimdan kistin olduğu yerden. Devlette kadın doğum acili var oraya gittik bebeği hareketlerini kalbini falan dinletmedi ama gördüm kese etrafında da bisey yok kist de duruyordu kendi doktoruna git dedi işte onlarda grevde yarın falan herhalde yokmuş çünkü bekliyorum öyle canım magnezyum falan yazdi

Insallah iyi gelir canım çünkü bi ara çok siddetliydi. Magvital diye bi magnezyum yazdı birde artık folik asit kullanma dedi decavit yazdı onu kullanacaksın doğuma kadar gittiğinde kadın doğum doktorunda söyler dedi. Bakalım içtim şuan beklemedeyim ama görünce bebisi tabi bi ağlama geldi doktorda dur ağlama hareket edince bebek gidiyor diyip gülüyor. o içimi çok rahatlattı görmesem gidecek falan derdim baya şiddetli geldi

Geçmiş olsun kuzuşum, minnak iyiymiş çok şükür, bu vesileyle görmüş oldun. Yarın arayıp sor bebeğim, o grev meselesini.

Ben de günlerdir sol kasıktan çekiyorum, bacağıma vuruyor çok fena ama bence fıtıktan, o da solda çünkü.
ŞAFAK DA 3 oldu.

Şükür canım kanaman yok ve hiç olumsuz düşünme her şey yolunda sen hiç merak etme
Kistten kaynaklı belki ağrı oluyordur dediğin gibi sen dinlen güzelce yat sakın yorma kendini
Aynen canım ama görmeseydim kesin geliyo biseyler derdim çok şiddetlendi ağrım çünkü. Şükür biraz daha iyiyim tabi görünce de hüngür hüngür ağladım biraz

Sende dikkat et yavrum bisey olmaz inşallah zaten olsa bulantı falan cikartabilirdin.
Bugün aramıştım yarın yokmuş pazartesi var dedi. İnşallah o gün giderim düzgün bi şekilde görürüm yalnız ben kapıdan gülerek değil ağlayarak çıktım bisey olmadı diye bu da dahil mi konuşuyorduk ya
Sende inşallah güzel şekilde çıkacaksın o kapıdan benimde bel ağrım olduğunda kalcadan sag tarafıma vuruyordu bakalım aklımdakilerin hepsini sorucam insallahh

Multivitamine geçirmiş seni de. Onun içinde folik asit var zaten ekstra almaya gerek yok aynen
Ben de ilk gördüğümde ağlama gülme arası gelmişti bebek kayboluyordu sürekli
Yavrum kistler yapar ağrı artık sabretcen mecbur. Bu ağrıları at hafızaya bir daha bu kadar endişelenme
Midem az durulsun, içeceğim minnoşum.
Mübarek çalkalanıyor.
Aman minnoşum dikkat et
Bu arada senin randevun salı saat kaçtaydı?

Yaaa benim tospikiim o gözyaşları mutluluktan olduğu için sevdaya dahil.

İnşallah ben de mutlu ayrılırım o odadan.

Sor mutlaka, için rahatlasın, heyecandan unuturum dersen telefonuna yaz.

Etmem lazım minnoş, bu unutkanlık iyi olmadı, konuşuciim doktorla bakalım.

Salı günü 13.40’ta. Senin kaçtaa, aynı gün gidiyoruz.
Oo benim 9:30 da. Hayatta dayanamam öğlene kadar ya mecbur kalmadıkça asistana diyorum daha erken daha erken yok mu içimde fırtınalar kopuyor şu anda bile ölcem heyecandan
Ben gelişmeleri yazarım peşine sen girersin güzel haberlerle inşallah

Aynen canım baktım bir sürü şey varmış içinde. Büyüyünce böyle görmesi daha bi tuhaf oluyormuş 1 aydır da görmeyince
Daha önce hamile kaldigimdan beri kistimin olduğu taraftan ağrıyordu ama bu kadar değildi vücut alarm verdi herhalde artık yoruldum da
Bakalım inşaAllah pazartesi ayrıntılı göreyim de netlessin

Aynen canım ama görmeseydim kesin geliyo biseyler derdim çok şiddetlendi ağrım çünkü. Şükür biraz daha iyiyim tabi görünce de hüngür hüngür ağladım biraz
İnsan ister istemez tedirgin oluyor canım ya neyseki çok az kaldı canım benim doktor 10 haftadan sonra çok korkma demişti ağrılar sancılar olacak belki çok şiddetlencek ama bunlar normal falan demişti. Şükür bebeğini gördün şimdi için daha rahattır

Yaaa benim tospikiim o gözyaşları mutluluktan olduğu için sevdaya dahil.

İnşallah ben de mutlu ayrılırım o odadan.

Sor mutlaka, için rahatlasın, heyecandan unuturum dersen telefonuna yaz.
Telefona yazsam telefonu çıkarmayı unuturum
Ayrilacaksin canım ayrilacaksin insan bi inanamıyormuş ya görünce benim içimde böyle bisey mi var diyorsun görüntü çok kötüydü bulanikti doktor da öyle dedi zaten iyi değil diye ama o bile yetti
Bu arada bi ara doktor bacak arasını açtı suanlik hiç bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…