2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İşe yarıyorsa hemen bu gece bende yapacağım. Her gece kabuslar, saçma sapan rüyalar ve inanılmaz bilinçaltı oyunları. Çok teşekkür ederim tavsiye için

Ben ilk zamanlar görüyordum sıçrayip uyanıyordum 1 aydır kesildi ama çok yorgun uyuyorum misafir falan tabi belki de ondandır kafa dagiliyo yani
Sanırım ilk haftalarda daha yaygın oluyor malum hormon düzeni değişiyor, bünye alışmaya çalışıyor.

Ben de arada görüyorum geçen eşimin beni aldattığını gördüm çok kötüydü

Aman cok dikkat et canim kendine
Bende geçenlerde çok şiddetli kavga edip eşimin beni terk ettiğini gördüm Saçma sapan ayinlerden başla, hayvanlar alemine kadar yok yok.

Canım ben daha çok yeniyim 4+3 teyim yeni mi başladı bel ağrın

Bende iltihap değil ama sanki genzimde bazen kan kokusu alıyorum. Belki dişlerinde iltihabı birşeyler oluyordur. Malum hem bağışıklık düşük hemde dişler zaten sıkıntılı bu süreçte. Kanda idrar da olsa ateş falan çıkar kendini belli eder.

Bu benim sorunum bulantım azaldı dediğin gibi ancak hazmedemiyorum maden suyu bile fayda etmiyor bri kefir demişti aldım onu deneyeceğim

iki gündür benim de ara ara bel ağrım oluyor korkuyorum bel ağrısı pek iyi değil sanırım

Ayy süper kuzum ben küçükken giriyordum hep mesane problemlerim falan olduğu için zorla içerdim 1 litre su şimdi isteyerek

Bu benim sorunum bulantım azaldı dediğin gibi ancak hazmedemiyorum maden suyu bile fayda etmiyor bri kefir demişti aldım onu deneyeceğim
O kadar zorluyo ki nerdeyse doktora gitmeyi düşünüyorum.Kızımda bu ladar erken sorun yaşamamıştım bu gebelik beni her türlü fazlaca zorluyo

Kefir ve kayısıyla çözüyorum ben bu süreci. Bide çorba içmeye özen gösterince de iyi oluyor ben bazen yemeği sadece corbayla geçiştirdiğim oluyor. Yoksa şu hazmetmek olayı beni mahvediyor. Şu 3. Aya başlasak sağlıkla insallah azar azar yürüyüş yaparsak aşacaz bence bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…