2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Aynen canım insan tabi kasık ağrısına ayrı bi endişe ediyor. O kadar belim ağrıdı şey yapmadım. Aynen içim rahatladı canım darısı senin ve bekleyen herkese inşallah sağlıkla kucağımıza alalim❤❤

Ben bu aralar narkozlu gibi oluyorum sabahları gözlerim açılmıyor.
Ama kocacık gece çalışıyor beybisi sabah uyuyor o yüzden hep öğleden sonraya alıyoruz randevumuzu.

Bilmez miyim minnoşum ya, kaç duyguyu birden yaşıyoruz. Amin inşallah mutlu, musmutlu çıkarız o odadan.

Valla haklısın, ben söylüyorum ama bakma ben de hep unutuyorum heyecandan.
Üzüm kadar çocukta pipi mi görmeye çalıştı ahahahahah

Valla haklısın, ben söylüyorum ama bakma ben de hep unutuyorum heyecandan.
Üzüm kadar çocukta pipi mi görmeye çalıştı ahahahahah
Yok kız ben ağlarken göbeğim oynuyordu qhahah o ara bakıyordu doktor bebeğe bi ara o kısmı açıldı bende bakıyordum tabi hiç bisey göremedim şu şekilde poposundan bakıyorlar ya ondan dedim yok diye
Videoya çekmeyi unutmayam bari yavrum

Daha çok erken az sabret, öğreneyim de çılgınlar gibi alışveriş yapayım diyorsun değil mi?
Ben video işini eşime bırakıyorum, biz doktorla muhabbet ederken o videoya alıyor.
Sen anın tadını çıkar beyin çeksin.

Bekliyorum :) hatta pazartesi ben de alıyorum kısmetse

Aynen dayanamiyorum bi öğreneyim de
Benim doktor en son alıyor canım eşi ya 2dk gördü çıkmıştı kalp atışında

Aynen dayanamiyorum bi öğreneyim de
Benim doktor en son alıyor canım eşi ya 2dk gördü çıkmıştı kalp atışında
Nedenini sordun mu minnoşum? Biz hep birlikte giriyoruz ama duydum öyle almayan doktorlar olduğunu, merak ediyorum nedenini.

Ben eşimin elini tutmadan vajinal muayene bile olmuyordum bebekten önce.

Amiiiiin kuzum benim Sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günler gelsin

kızlar bende yarın 9 haftalık oluyorum pazartesi kontrolüm var zaman geçmek bilmedi dün ve bugün bel ağrılarım oluyor endişeleniyorum pek iyi değilmiş sanırım bel ağrısı ama şiddetli değil hareket ettikçe yürüdükçe düzeliyor iyi geliyor sizlerde var mı böyle bir durum normal mi acaba

Nedenini sordun mu minnoşum? Biz hep birlikte giriyoruz ama duydum öyle almayan doktorlar olduğunu, merak ediyorum nedenini.

Ben eşimin elini tutmadan vajinal muayene bile olmuyordum bebekten önce.
Aa ciddi misin o zaman da aldılar mı? Kese vajinal göründü onda almadı kalp atışında alırız demişti. Covid diye almiyorlardi ama çok kalabalık ve oda da çok büyük değil biri icerde muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyor kuzum

Sen ciddi misin? Özel hastanede, hasta varken odaya başka hasta mı alıyorlar?

Evet bebeğim ben rutin kontrollerimde bile eşimle gittim hep, doktorumun odası 1+1 şeklinde, önce oturup muhabbet ediyoruz sonra diğer odada muayene yapıyor ve sadece biz oluyoruz içerde.

Senin bahsettiğin sistem sadece devlet hastanelerinde var sanıyordum.

Bizimki de 1+1 gibi canım muayene ettiği yer kapili ayrı doktor ordan hiç çıkmıyor,
İlk girilen yerde de 2 sekreterin masası var
Biri icerde muayene olurken diğer kişi sekreterin orda bekliyor, böyle olması tabiki iyi degil
Icerde muayene olan çıkıyor sekreterden reçete vs alacaksa alıyor bekleyen muayeneye geçiyor
Bu şekilde ilerliyor adamları bu yüzden pek alamıyorlar

Sivilce sorunu yaşayan var mı
Canım benim de bu hafta sivilce sorunlarım başladı yüzümde inşallah geçici bir durumdur. Ben sivilcelerden ilaç tedavi ile kurtulduğum için kalıcı olur mu diye korkuyorum.
Özel hastane de mi almıyorlar? Çok şaşırdım tüp bebek tedavisi görürken de eşimi alıyorlardı şimdi başka hastanede devam ediyorum orada da alıyorlar. Oda da tek hasta oluyor.

Çok saçma değil mi? Sizi alsa adamlar gir çık yapacak zaten illaki, bir zahmet sonraki hastaya siz çıkınca sesleniversin. Sinir oldum onlara.

Ben odaları tek kişilik değilse orada doğum yapmayacağımı söyleyeceğim 12.haftayı geçince. Bak bir de o var, iki kişilikse eşi içeri almıyorlar.

Önceden covid sebebiyle almıyorlardi da şuan muayeneye geçtikten sonra alıyorlar

Saçma tabi canım sorma işte kaldık burda bende hiç sevmiyorum bu durumu zaten içerde bekliyor disarda beklesin işte sıradaki hasta
Suanki gittiğim yerde tek kişilikti gördüğüm odalar canım öyle olursa tabi sıkıntı olur, sonuçta doğum yapıyorsun insan yanında ister
Ama ben memlekette doğum yapabilirim orda nasil olacak hiç bilmiyorum

Hayır canım ilk 155miş 5 gün sonra 700 müş 700 olduğunda 6 haftalık hamileydi sanırım
En kritik olan 2 günde 2 kata katlamaması diye biliyorum, ilk hamileliğim öyle başlamıştı ve hep sorunlu gitti sonra da kendiliğinden sonlandı zaten. Geç döllenme durumunda ise 6 haftalık sanılırken daha erken olabiliyor

Ay onu ben de düşündüm minnoşum ya, başka şehirde daha güzel bir hastanede doğum, ama doktorla aramdaki enerji turmalı, yeniden tanımam güvenmem lazım.

Ben doğumhanede kürtaj oldum, sonrasında götürdükleri oda iki kişilikti, doğumda durum farklı mı başka odaları var mı onu öğrenmem lazım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…