Aynen canım insan tabi kasık ağrısına ayrı bi endişe ediyor. O kadar belim ağrıdı şey yapmadım. Aynen içim rahatladı canım darısı senin ve bekleyen herkese inşallah sağlıkla kucağımıza alalim❤❤İnsan ister istemez tedirgin oluyor canım ya neyseki çok az kaldı canım benim doktor 10 haftadan sonra çok korkma demişti ağrılar sancılar olacak belki çok şiddetlencek ama bunlar normal falan demişti. Şükür bebeğini gördün şimdi için daha rahattır
Ben bu aralar narkozlu gibi oluyorum sabahları gözlerim açılmıyor.Oo benim 9:30 da. Hayatta dayanamam öğlene kadar ya mecbur kalmadıkçaasistana diyorum daha erken daha erken yok mu içimde fırtınalar kopuyor şu anda bile ölcem heyecandan
Ben gelişmeleri yazarım peşine sen girersin güzel haberlerle inşallah
Valla haklısın, ben söylüyorum ama bakma ben de hep unutuyorum heyecandan.Telefona yazsam telefonu çıkarmayı unuturum
Ayrilacaksin canım ayrilacaksin insan bi inanamıyormuş ya görünce benim içimde böyle bisey mi var diyorsungörüntü çok kötüydü bulanikti doktor da öyle dedi zaten iyi değil diye ama o bile yetti
Bu arada bi ara doktor bacak arasını açtı suanlik hiç bisey yok
Yok kız ben ağlarken göbeğim oynuyordu qhahahValla haklısın, ben söylüyorum ama bakma ben de hep unutuyorum heyecandan.
Üzüm kadar çocukta pipi mi görmeye çalıştı ahahahahah
Daha çok erken az sabret, öğreneyim de çılgınlar gibi alışveriş yapayım diyorsun değil mi?Yok kız ben ağlarken göbeğim oynuyordu qhahaho ara bakıyordu doktor bebeğe bi ara o kısmı açıldı bende bakıyordum tabi hiç bisey göremedim şu şekilde poposundan bakıyorlar ya ondan dedim yok diye
Videoya çekmeyi unutmayam bari yavrum
Bekliyorum :) hatta pazartesi ben de alıyorum kısmetseYavrum cok geçmiş olsun kistler ve büyüme aşamasında bağlar gerilince ağrılar normal herhalde. Cok geçmiş olsun ama bebişi görmene cok sevindim :)
Ben de kalsiyum magnezyum tabletine başladım cok iyiyim arada hafif kasık ve rahimde batmalar harici hiçbir kas kemik ağrım kalmadı. Bel ağrım bile geçti.
Sana da magnezyumun cok iyi geleceğine inanıyorum
Hayyal seni de gelişmeden haberdar edeyim dedim
Aynen dayanamiyorum bi öğreneyim deDaha çok erken az sabret, öğreneyim de çılgınlar gibi alışveriş yapayım diyorsun değil mi?
Ben video işini eşime bırakıyorum, biz doktorla muhabbet ederken o videoya alıyor.
Sen anın tadını çıkar beyin çeksin.
Nedenini sordun mu minnoşum? Biz hep birlikte giriyoruz ama duydum öyle almayan doktorlar olduğunu, merak ediyorum nedenini.Aynen dayanamiyorum bi öğreneyim de
Benim doktor en son alıyor canım eşi ya2dk gördü çıkmıştı kalp atışında
Amiiiiin kuzum benimAynen canım insan tabi kasık ağrısına ayrı bi endişe ediyor. O kadar belim ağrıdı şey yapmadım. Aynen içim rahatladı canım darısı senin ve bekleyen herkese inşallah sağlıkla kucağımıza alalim❤❤
Aa ciddi misin o zaman da aldılar mı? Kese vajinal göründü onda almadı kalp atışında alırız demişti. Covid diye almiyorlardi ama çok kalabalık ve oda da çok büyük değil biri icerde muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyor kuzumNedenini sordun mu minnoşum? Biz hep birlikte giriyoruz ama duydum öyle almayan doktorlar olduğunu, merak ediyorum nedenini.
Ben eşimin elini tutmadan vajinal muayene bile olmuyordum bebekten önce.
Amiin inşallah kuzum inşallahhh❤❤Amiiiiin kuzum benimSağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günler gelsin
Sen ciddi misin? Özel hastanede, hasta varken odaya başka hasta mı alıyorlar?Aa ciddi misin o zaman da aldılar mı? Kese vajinal göründü onda almadı kalp atışında alırız demişti. Covid diye almiyorlardi ama çok kalabalık ve oda da çok büyük değil biri icerde muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyor kuzum
Bizimki de 1+1 gibi canım muayene ettiği yer kapili ayrı doktor ordan hiç çıkmıyor,Sen ciddi misin? Özel hastanede, hasta varken odaya başka hasta mı alıyorlar?
Evet bebeğim ben rutin kontrollerimde bile eşimle gittim hep, doktorumun odası 1+1 şeklinde, önce oturup muhabbet ediyoruz sonra diğer odada muayene yapıyor ve sadece biz oluyoruz içerde.
Senin bahsettiğin sistem sadece devlet hastanelerinde var sanıyordum.
Canım benim de bu hafta sivilce sorunlarım başladı yüzümde inşallah geçici bir durumdur. Ben sivilcelerden ilaç tedavi ile kurtulduğum için kalıcı olur mu diye korkuyorum.Sivilce sorunu yaşayan var mı
Özel hastane de mi almıyorlar? Çok şaşırdım tüp bebek tedavisi görürken de eşimi alıyorlardı şimdi başka hastanede devam ediyorum orada da alıyorlar. Oda da tek hasta oluyor.Aa ciddi misin o zaman da aldılar mı? Kese vajinal göründü onda almadı kalp atışında alırız demişti. Covid diye almiyorlardi ama çok kalabalık ve oda da çok büyük değil biri icerde muayene olurken diğer hasta sekreterin orda bekliyor kuzum
Çok saçma değil mi? Sizi alsa adamlar gir çık yapacak zaten illaki, bir zahmet sonraki hastaya siz çıkınca sesleniversin. Sinir oldum onlara.Bizimki de 1+1 gibi canım muayene ettiği yer kapili ayrı doktor ordan hiç çıkmıyor,
İlk girilen yerde de 2 sekreterin masası var
Biri icerde muayene olurken diğer kişi sekreterin orda bekliyor, böyle olması tabiki iyi degil
Icerde muayene olan çıkıyor sekreterden reçete vs alacaksa alıyor bekleyen muayeneye geçiyor
Bu şekilde ilerliyor adamları bu yüzden pek alamıyorlar
Önceden covid sebebiyle almıyorlardi da şuan muayeneye geçtikten sonra alıyorlarCanım benim de bu hafta sivilce sorunlarım başladı yüzümde inşallah geçici bir durumdur. Ben sivilcelerden ilaç tedavi ile kurtulduğum için kalıcı olur mu diye korkuyorum.
Özel hastane de mi almıyorlar? Çok şaşırdım tüp bebek tedavisi görürken de eşimi alıyorlardı şimdi başka hastanede devam ediyorum orada da alıyorlar. Oda da tek hasta oluyor.
Saçma tabi canım sorma işte kaldık burda bende hiç sevmiyorum bu durumu zaten içerde bekliyor disarda beklesin işte sıradaki hastaÇok saçma değil mi? Sizi alsa adamlar gir çık yapacak zaten illaki, bir zahmet sonraki hastaya siz çıkınca sesleniversin. Sinir oldum onlara.
Ben odaları tek kişilik değilse orada doğum yapmayacağımı söyleyeceğim 12.haftayı geçince. Bak bir de o var, iki kişilikse eşi içeri almıyorlar.
En kritik olan 2 günde 2 kata katlamaması diye biliyorum, ilk hamileliğim öyle başlamıştı ve hep sorunlu gitti sonra da kendiliğinden sonlandı zaten. Geç döllenme durumunda ise 6 haftalık sanılırken daha erken olabiliyorHayır canım ilk 155miş 5 gün sonra 700 müş 700 olduğunda 6 haftalık hamileydi sanırım
Ay onu ben de düşündüm minnoşum ya, başka şehirde daha güzel bir hastanede doğum, ama doktorla aramdaki enerji turmalı, yeniden tanımam güvenmem lazım.Saçma tabi canım sorma işte kaldık burda bende hiç sevmiyorum bu durumu zaten içerde bekliyor disarda beklesin işte sıradaki hasta
Suanki gittiğim yerde tek kişilikti gördüğüm odalar canım öyle olursa tabi sıkıntı olur, sonuçta doğum yapıyorsun insan yanında ister
Ama ben memlekette doğum yapabilirim orda nasil olacak hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?