2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Cok sevindim canim. Gozun aydin

Progestani neye gore verdi?

Kızlar bende de bulantı ve bişey yiyememe veya yesem de hazmedememe var maalesef. Gözüm açılmıyor halsizlik de fazla. Burayı açtım ki çoğunlukta var demekki bu sorunlar. Allah yardımcımız olsun. İlk trimestiri bi atlatalım da hayırlısıyla

İnşallah önemli bir durum yoktur iyi haberlerle gel

Korkma canım bol bol dua et. İnşallah hiç bir sıkıntı olmayacak Rabbim ikinizide korusun. güzel haberlerini bekliyoruz biz burda

Diloşum iyi misiiiiiin beni haberdar et nolduuu

çok geçmiş olsun inşallah her şey yolundadır
Kızlar çıktım şimdi devlet hastanesinin kadın doğum acili var oraya gittim. Şükür bebeğimin kalbini hareketlerini gördüm
Şuan biraz daha şiddetlendi kistim hala duruyor zaten o kısımdan ağrıyor genellikle . Şansıma da doktorlar grevde yarın falan gidemiyorum pazartesi de olmayabilir
Parol magnezyum yazdı pekte bisey diyemedi başka doktoru aradı kanama yoksa sıkıntı yok falan demiş sanırım. Kendi doktoruna görün ama bebekte sıkıntı yok kese arkasında falan da yok hersey normal dedi

çok sevindim ağrıların da kısa zamanda geçer inşallah endişelenme bak her şey yolundaymış maşallah

E ekim1903

çok sevindim ağrıların da kısa zamanda geçer inşallah endişelenme bak her şey yolundaymış maşallah
Allah razı olsun canım ama bu kadar ağrı endişelendiriyor gelirken de şiddetlendi inşallah ilaçlar işe yarar artık kist mi tetikliyor yoksa başka bisey mi bilmiyorum

Canımm hiçbir şey yok hiç merak etme daha demin bulaşık makinasına yerleştirirken belim koptu sandım korkma bu ağrılar
Geçecek
Çok şiddetli bel ağrılarım olmuştu ama bu kadar şiddetli kasık ağrım olmamıştı oturup kalkamicak kadar gelirken de şiddetlendi. Sanırım benim de biraz yatma vaktim geldi inşallah kistten falan bi sıkıntı çıkmaz canım ya hala duruyor bi gitmedi

Bebitom hayrola neyin var, ne oldu? Kist mi sorun çıkarıyor?

Sol tarafta sanırım kızlar bakar mısınız bir ben görüyorum keseyi bebeği direk ama sola baktı hep doktorda

Eklentiler

• A2D77026-2D24-4EC6-AA02-6F62BF2F529B.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 110
  • CD36D427-1E8B-469A-A96C-D3F792F1D1A4.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 110
Teşekkürler kızlar :)

Geçmiş olsun canım dinlen biraz bebekte birşey yok inşallah bak

Böyle birşeye rastladım kızlar CRL ölçümü haftası ile uyumlu mu diye kontrol edilebilecek bir tablo Mesela
0.73 cm bugün benim sonuçta 6.5 haftada 0.65 cm gözüküyor

Eklentiler

• 3492CE43-7582-4B2D-A0ED-1F8E43B0B2C7.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 105
Yavrum cok geçmiş olsun kistler ve büyüme aşamasında bağlar gerilince ağrılar normal herhalde. Cok geçmiş olsun ama bebişi görmene cok sevindim :)
Ben de kalsiyum magnezyum tabletine başladım cok iyiyim arada hafif kasık ve rahimde batmalar harici hiçbir kas kemik ağrım kalmadı. Bel ağrım bile geçti.
Sana da magnezyumun cok iyi geleceğine inanıyorum
Hayyal seni de gelişmeden haberdar edeyim dedim

O kadar zorluyo ki nerdeyse doktora gitmeyi düşünüyorum.Kızımda bu ladar erken sorun yaşamamıştım bu gebelik beni her türlü fazlaca zorluyo
Ben de ilk hamilelikte 27 yaşındaydım bu kadar zor değildi yaş geçmeden yapmak lazım çocuğu işte
Hazımsızlık üç aydan sonra da geçmiyor maalesef üstüne mide yanmaları ekleniyor ama dediğiniz gibi biraz yürüyüş yaparız belki iyi gelir

Şükür canım kanaman yok ve hiç olumsuz düşünme her şey yolunda sen hiç merak etme
Kistten kaynaklı belki ağrı oluyordur dediğin gibi sen dinlen güzelce yat sakın yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…