Cok sevindim canim. Gozun aydinAyy çıktım kızlarr çok şükür bebemizi gördük çok sağlıklıymışMinik kalbini dinledik çok güzeldi herkes tatsın bu duyguyu Biraz olsun endişelerim hafifledi 6+2ydi benim hesaplamalarıma göre 6+4 çıktı usg de
Progestani neye gore verdi?Yazmayı unuttum heyecandan3 hafta ilişki olmasın bebeğimiz kıymetli dedi progestan fitil olarak kullanabilirsin dedi bulantı için istersen yazayım ilaç ama bence zencefil çayı ve kraker kullan dedi birde öğle öğününde yağsız yoğurt içine leblebi atıp yiyebilirsin dedi umarım faydası olmuştur sizede
İnşallah önemli bir durum yoktur iyi haberlerle gel
Korkma canım bol bol dua et. İnşallah hiç bir sıkıntı olmayacak Rabbim ikinizide korusun. güzel haberlerini bekliyoruz biz burda
Diloşum iyi misiiiiiin beni haberdar et nolduuu
Kızlar çıktım şimdi devlet hastanesinin kadın doğum acili var oraya gittim. Şükür bebeğimin kalbini hareketlerini gördümçok geçmiş olsun inşallah her şey yolundadır
çok sevindim ağrıların da kısa zamanda geçer inşallah endişelenme bak her şey yolundaymış maşallahKızlar çıktım şimdi devlet hastanesinin kadın doğum acili var oraya gittim. Şükür bebeğimin kalbini hareketlerini gördüm
Şuan biraz daha şiddetlendi kistim hala duruyor zaten o kısımdan ağrıyor genellikle . Şansıma da doktorlar grevde yarın falan gidemiyorum pazartesi de olmayabilir
Parol magnezyum yazdı pekte bisey diyemedi başka doktoru aradı kanama yoksa sıkıntı yok falan demiş sanırım. Kendi doktoruna görün ama bebekte sıkıntı yok kese arkasında falan da yok hersey normal dedi
E ekim1903Kızlar çıktım şimdi devlet hastanesinin kadın doğum acili var oraya gittim. Şükür bebeğimin kalbini hareketlerini gördüm
Şuan biraz daha şiddetlendi kistim hala duruyor zaten o kısımdan ağrıyor genellikle . Şansıma da doktorlar grevde yarın falan gidemiyorum pazartesi de olmayabilir
Parol magnezyum yazdı pekte bisey diyemedi başka doktoru aradı kanama yoksa sıkıntı yok falan demiş sanırım. Kendi doktoruna görün ama bebekte sıkıntı yok kese arkasında falan da yok hersey normal dedi
Allah razı olsun canım ama bu kadar ağrı endişelendiriyor gelirken de şiddetlendi inşallah ilaçlar işe yarar artık kist mi tetikliyor yoksa başka bisey mi bilmiyorumçok sevindim ağrıların da kısa zamanda geçer inşallah endişelenme bak her şey yolundaymış maşallah
Canımm hiçbir şey yok hiç merak etme daha demin bulaşık makinasına yerleştirirken belim koptu sandım korkma bu ağrılar
Çok şiddetli bel ağrılarım olmuştu ama bu kadar şiddetli kasık ağrım olmamıştı oturup kalkamicak kadar gelirken de şiddetlendi. Sanırım benim de biraz yatma vaktim geldi inşallah kistten falan bi sıkıntı çıkmaz canım ya hala duruyor bi gitmediCanımm hiçbir şey yok hiç merak etme daha demin bulaşık makinasına yerleştirirken belim koptu sandım korkma bu ağrılar
Geçecek
Bana en başta başlattı önceki bebeğimin kalbi durdu 9. Haftada aynı doktor o yüzden takip ediyor önlem için sanırım 1 ay daha devam edicez dediProgestani neye gore verdi?
Bebitom hayrola neyin var, ne oldu? Kist mi sorun çıkarıyor?Çok şiddetli bel ağrılarım olmuştu ama bu kadar şiddetli kasık ağrım olmamıştı oturup kalkamicak kadar gelirken de şiddetlendi. Sanırım benim de biraz yatma vaktim geldi inşallah kistten falan bi sıkıntı çıkmaz canım ya hala duruyor bi gitmedi
Teşekkürler kızlar :)Benim yok hatta doktor yasak koymuyorum dedi kalp atışınıdan sonra ama ilk düştüğümde ilişkiden sonra kanama gelince hala cesaret edemiyorumsanırım 12. Haftayıfalan beklicem ilişki için belki bişey olmaz ama ya olursa diye düşünmekten korkuyorum
Geçmiş olsun canım dinlen biraz bebekte birşey yok inşallah bakÇok şiddetli bel ağrılarım olmuştu ama bu kadar şiddetli kasık ağrım olmamıştı oturup kalkamicak kadar gelirken de şiddetlendi. Sanırım benim de biraz yatma vaktim geldi inşallah kistten falan bi sıkıntı çıkmaz canım ya hala duruyor bi gitmedi
Yavrum cok geçmiş olsun kistler ve büyüme aşamasında bağlar gerilince ağrılar normal herhalde. Cok geçmiş olsun ama bebişi görmene cok sevindim :)Kızlar çıktım şimdi devlet hastanesinin kadın doğum acili var oraya gittim. Şükür bebeğimin kalbini hareketlerini gördüm
Böyle sanki fıtık ağrısı gibi bi ağrıSeninki de normal benimki de :) ilk trimester böyle bişey.
Ben de ilk hamilelikte 27 yaşındaydım bu kadar zor değildi yaş geçmeden yapmak lazım çocuğu işteO kadar zorluyo ki nerdeyse doktora gitmeyi düşünüyorum.Kızımda bu ladar erken sorun yaşamamıştım bu gebelik beni her türlü fazlaca zorluyo
Hazımsızlık üç aydan sonra da geçmiyor maalesef üstüne mide yanmaları ekleniyor ama dediğiniz gibi biraz yürüyüş yaparız belki iyi gelirKefir ve kayısıyla çözüyorum ben bu süreci. Bide çorba içmeye özen gösterince de iyi oluyor ben bazen yemeği sadece corbayla geçiştirdiğim oluyor. Yoksa şu hazmetmek olayı beni mahvediyor. Şu 3. Aya başlasak sağlıkla insallah azar azar yürüyüş yaparsak aşacaz bence bu durumu
Şükür canım kanaman yok ve hiç olumsuz düşünme her şey yolunda sen hiç merak etmeKızlar çıktım şimdi devlet hastanesinin kadın doğum acili var oraya gittim. Şükür bebeğimin kalbini hareketlerini gördüm
Ben keseyi sağda görüyorumSol tarafta sanırım kızlar bakar mısınız bir ben görüyorum keseyi bebeği direk amasola baktı hep doktorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?