2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Evet bir karyola çilek mobilyadan beğendik 4.500 bende bayıldım parasına
Ahahahah Yoksa o büyüten yataklardan mııı ben de bakmıştım, ya biz her an doğu görevi gelebilir diye yatak almayı düşünmüyoruz. Anne yanı alacağız sanırım.

Ahahahah Yoksa o büyüten yataklardan mııı ben de bakmıştım, ya biz her an doğu görevi gelebilir diye yatak almayı düşünmüyoruz. Anne yanı alacağız sanırım.
Ay evet onlardan bende anne yanı alcamda bu oyun parkı diye geçiyor onlardan biz sabitiz evde bizim ama o oyun park yataktan şey diye alcam anneme gidincede o katlanıyor açılır kapanır sandalye gibi oluyor annemdede uyuturum evde yanımda da civilde 1199 tl

Hangisi iyi olacaksa senin için onu gercih et minnoşum ama dikkat et, memlekette çok kalabalık yapıp seni bunaltmasınlar ameliyatlı halinle, kafan kaldırmayabilir.

Biz yalnız olacağız, sudan çıkmış balığa döneceğiz, bakalım nasıl başa çıkacağız?

O battaniyenin tatlılığı ne öyle ya tut kendini azıcık, beni de gaza getiriyorsun zaten zor zaptediyorum kendimi.

Koca karı kazanı gibi kaynıyor midem minnoşum, iki gündür azalacakmış gibi yapıp bir anda çullanıyor üstüme. Sen nasılsııın? Azaldı mı biraz?

Prilam içiyorum canım elhamdülillah bir tık azaldı gibi ama dünyam yine kokuyor herşey kokuyor eşim de görevde. Birer ağızmdaki tat gitmiyor acı tat var geçmiyor

O park yataklardan herkes çok memnun ben hiç olumsuz bir şey duymadım, amcamlar hala kullanıyorlar çocuk 3 yaşına girecek.
Taşınabilir olması da büyük avantaj, fiyat hiç araştırmadım beybisi, fiyat olarak iyi mi yani civil?

Kese de bebekte iyiyse önemli olan o inşallah kendi doktoruna gittiğinde daha detaylı bilgi alırsın

Canım biz ebebekten baktık 1700 var 2300 e var.Yani e bebekte 1799 civilde aynısı 1199 tl çok fark var marka kanz

Prilam içiyorum canım elhamdülillah bir tık azaldı gibi ama dünyam yine kokuyor herşey kokuyor eşim de görevde. Birer ağızmdaki tat gitmiyor acı tat var geçmiyor
Azalmasına sevindim minnoşum ama o kokular o tiksinme beni de bitirdi, ağzımdaki tattan bahsetmiyorum bile, eşimi uğurlamak için kapıya çıkıyorum, apartmandaki o yemek kokusu ooooooooyy oooyy.

Azala azala geçecek inşallah bakalım.

Kaça kadar yükselmişti canım sende

Evet ama beyaz alttan çıtçıtlı bodyler filan cinsiyet öğrenmesekte çok ucuz biz alışveriş yapana kadar bezler 500 tl olcak sanırsam
Aslında zıbınlar filan hallolur da şu elektronik ihtiyaçları filan halletmek cok mantıklı göz göre ekime 2 katına çıkma ihtimali var bez de stoklayabiliriz

Yok canım o da benim aklımda zaten diyenler annemler kayinpederim vs. Dışarıdan insan yok.
Bende aynı şeyi düşünüyordum canım ama eşimin böyle durumu olabilirse giderim bende, annen falan gelmez mi yanına?
Suanlik tutmaya çalışıyorum diyelimmm

Kese de bebekte iyiyse önemli olan o inşallah kendi doktoruna gittiğinde daha detaylı bilgi alırsın
Öyle dedi ama canım hareketleri göründü kese arkasına vs. baktı kistim de duruyormuş. Ama cihaz pek iyi değildi zaten doktor kendisi de öyle dedi kendi doktoruna görün suanlik bi sıkıntı yok dedi
Insallah magnezyum falan iyi gelir

Aslında zıbınlar filan hallolur da şu elektronik ihtiyaçları filan halletmek cok mantıklı göz göre ekime 2 katına çıkma ihtimali var bez de stoklayabiliriz
Evet ama annem tembih etti ilk zamanlar stok yapmayın 6 aylık-12 aylık arası mı 3 numara olan bilmiyorum ama 3 numarayı stoklayabilirsiniz diyor bebeğin kilosuna gidişatına göre küçük olanlar elinizde kalır boş yere diyor

Annem yıllık iznini kullandı minnoşum biz bebek düşündüğümüzü söylemeyince, yoksa iznini bize saklıyordu. Tekrar izin alabileceğini sanmıyorum. Allah büyük be, geliriz üstesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…