Valla bende sürekli uyuyorum kızlar ne ara uyuyorlar merak ettimMerhaba Kızlar, akşamları çok yazamıyorum ancak gündüzleri okuyorum, 9da uyuyp kalıyorum :)
Ben ilk hamileliğimde 20'den sonra hafif hafif hissettmeye başlamıştım, ondan önce tık yoktu
Ahaha bitsin artık 2 buçuk aydır adamı zor zapettimAynen canım 12. Hafta bitince bitiyor dimi 3. Ay? Bi yandan şu şekilde düşünürsek doğuma kadar 9 ay biz yarısına yaklaşmışmışız cok
Amiin amiiin insallahh❤
Öyle diyorlar da ne kadar tutarsaKese yuvarlaksa kız mı oluyormus. Benim ki fasulye gibi şekli hislerimde yanılcam o zaman
Maşallah kuzuyaBen ilk hamileliğimde 20.hafta gibi hissetmeye başlamıştım ama kayıyor gibi değil böyle sanki derinlerde pıt pıt bişey vurur gibiydiCanım oğlum şimdi 5 yaşına Girecek ikinci hamileliği artık yaşayıp görüceğiz.
Biz anlayabilir miyiz ilk ya bilmediğimiz için o duyguyu 20. Haftaya kalacak gibiDiloşcum 16. Haftada hissetmeye başlayan anneler de var, bağırsak hareketleri gibi zannediyormuşsun halbuki küçük kuş yapıyormuş
Valla benim de senin minnoşu görünce kız gibi hissettim bakalım hisler tutacak mıCanım teşekkür ederim. Valla bana da kız gibi geliyor diloscum. İlk andan itibaren hep kız gibi hissettim, ama erkekse de oğlum seni seviyorum diyorum
Zaten sana dedim seninki de kız gibi geliyor bana.
İnşallah daha net olur yakında görüntüler de anı olarak sakladığımızda bu ne demeyiz.
İlişkiyi yasakladı mi canım doktor? Benim gittiğim doktor bi sıkıntı olmazsa ilişkiye devam edilebilir demişti, bizde deniyoruz da tabi sık değil şuana kadar bi problem olmadı ama korkumdan kanama vs. oldu mu diye kontrol ediyorum hepAhaha bitsin artık 2 buçuk aydır adamı zor zapettimkorkudan ilişkide olmadı artık dayanamaz risk kalkar inşallah
Canım kusura bakmada sen biraz doktor videosu izle bak bu iyi değil kendini hasta ediceksin dr kagan kocatepeyi izle bir çocuk sağlıklıysa sen halter kaldırsan düşmez diyor adam ancak kürtajla alabilirsin sağlıksız ise bir sürü iğne vurul oturduğun yerde düşer sen bukadar pinpirikli olursan bütün olumsuzluklar seni bulur hemen o videoları izleyip kendini bu moddan çıkar lütfenEvet biliyorum hamilene kalana kadar da böyleydim çok o kadar zor bir süreç ki keseyi gördüm dün ama üstünde kana benzeyen bi şey var dedi doktor korkuttu beni tamda adamına söylüyor dünden beri put gibi yatıyorum çöm haklısın kalp atışını duysam başka bi şeye kafama takıcam artık kanamam olmasında başka bi şey istemiyorum
Ya benimki kanama alanı yok serbets dedi ama benim bi düşüğüm var ve o ilişkiden sonra lekelenme olmuştu sonra düşük başlamıştı o yüzden korkuyorum bunda kanama alanı yok desede korkuyorum biraz daha beklemek istedim.İlişkiyi yasakladı mi canım doktor? Benim gittiğim doktor bi sıkıntı olmazsa ilişkiye devam edilebilir demişti, bizde deniyoruz da tabi sık değil şuana kadar bi problem olmadı ama korkumdan kanama vs. oldu mu diye kontrol ediyorum hep
Canım 12. Haftanın bitmesini bekleyin bizde onu bekliyoruz kimse ölmez 2 ayda insanlar çok büyük hastalıklar yaşıyor olmuyor ve evet ilişkiye girincede biraz kibar davransınlar çokta bazı şeylere bakmıcaz bu dönemde çocuk doğsun naparlarsa yapsınlar ozaman istedikleri gibi ilişki olurYa benimki kanama alanı yok serbets dedi ama benim bi düşüğüm var ve o ilişkiden sonra lekelenme olmuştu sonra düşük başlamıştı o yüzden korkuyorum bunda kanama alanı yok desede korkuyorum biraz daha beklemek istedim.
Ya bide eşin yavaş mı davranıyor ben doktora soramadım ilişki yavaş mı olmak zorunda vs ama şimdi eskisi gibi aynı şekilde olmasına da korkarım ben
Nerde nerdeAy bi kadın konu açmış cinsiyet tahmini yapıyor merak ettim bakalm doğru bilicek mı
Çok üzgünüm canım o zaman beklemen iyi olmuş ne olur ne olmaz. Sen yine bi kaç haftaya doktora sorarsın ona göre devam edersin o zamana risk kalkar artık. Benim zaten 4. Haftadan 6. Haftaya kadar eşim yoktu. Ondan sonra da yavaş yavaş oldu, ben kendim şahsi doktora sormadım ama doktor genelde öyle konuştuğu için bende de kanama vs. Görülmediği tehlike olmadığı için devam ettik. Yine çok çok yavaş değilde dikkatli olsa iyi olur canimYa benimki kanama alanı yok serbets dedi ama benim bi düşüğüm var ve o ilişkiden sonra lekelenme olmuştu sonra düşük başlamıştı o yüzden korkuyorum bunda kanama alanı yok desede korkuyorum biraz daha beklemek istedim.
Ya bide eşin yavaş mı davranıyor ben doktora soramadım ilişki yavaş mı olmak zorunda vs ama şimdi eskisi gibi aynı şekilde olmasına da korkarım ben
Bizi de götür nerdeymişAy bi kadın konu açmış cinsiyet tahmini yapıyor merak ettim bakalm doğru bilicek mı
decavit ben hamileliğim başlamadan önce başladım ama aç karna içilmiyor o tok karna içeceksiniz büyük bi hap olduğu için benim de içerken midem bulanıyor içinde neredeyse gerekli tüm vitaminler varmerhaba ben dün doktora gitmiştim. bana decavit magnezyum ve d vitamini verdiydi. sabah yemekten hemen önce decaviti attım. 11 haftadır olmayan bulantı ve öğürme meydana geldi biranda 5 dakikada ölüyorum sandım. bulantı çekenlere allah yardmcısı olsun.. decavit kullanıp benim gibi olan varmı? doktor folik asiti bıraktırdı bana buarada
Hiç böyle bir insan değildim niye böyle oldum bilmiyorum açıkçası burda bir sürü şey okuyorum okudukça sanki bende de olacakmış gibi hissediyorum artık araştırmıyorum sadece tedbir alıyorum yatıyorum Allah’a bıraktım hayırlısı olsunCanım kusura bakmada sen biraz doktor videosu izle bak bu iyi değil kendini hasta ediceksin dr kagan kocatepeyi izle bir çocuk sağlıklıysa sen halter kaldırsan düşmez diyor adam ancak kürtajla alabilirsin sağlıksız ise bir sürü iğne vurul oturduğun yerde düşer sen bukadar pinpirikli olursan bütün olumsuzluklar seni bulur hemen o videoları izleyip kendini bu moddan çıkar lütfen
Yine olma put gibi durmak nedemek verende Allah alanda buna hiçbirimiz engel olamayız ne yazıldıysa o eşinede yansıtırsın sorunlar büyür kafanı rahatlat ben eşimin bir lafıyla kendime gelmiştim ben bir şey olur mu die üzüldüğüm bi gün bana bak benim için sensin önemli tabi bir şey olsun istemem ama sen kendini yıprattıktan sonra benim için anlamı yok demişti ozaman dedim napıyorum ben Allah hiç vermeyebilirdi zamana bırakıp ne yaşayacaksak yaşayacağız lütfen hayata birkere geliyoruz kendini bukadar üzmeHiç böyle bir insan değildim niye böyle oldum bilmiyorum açıkçası burda bir sürü şey okuyorum okudukça sanki bende de olacakmış gibi hissediyorum artık araştırmıyorum sadece tedbir alıyorum yatıyorum Allah’a bıraktım hayırlısı olsun
Decavit bana acilde vermişlerdi sonra kendi doktorum ignesis mı ne adı ondan verdi balık tuketmiyorsan eger diye bulantı yapıyorsa bi doktoruna sor istersenmerhaba ben dün doktora gitmiştim. bana decavit magnezyum ve d vitamini verdiydi. sabah yemekten hemen önce decaviti attım. 11 haftadır olmayan bulantı ve öğürme meydana geldi biranda 5 dakikada ölüyorum sandım. bulantı çekenlere allah yardmcısı olsun.. decavit kullanıp benim gibi olan varmı? doktor folik asiti bıraktırdı bana buarada
Multivitaminleri tok tüketmelisiniz. Hatta hapı yemek arası alırsanız mide bulantısı yaşama ihtimaliniz yok.merhaba ben dün doktora gitmiştim. bana decavit magnezyum ve d vitamini verdiydi. sabah yemekten hemen önce decaviti attım. 11 haftadır olmayan bulantı ve öğürme meydana geldi biranda 5 dakikada ölüyorum sandım. bulantı çekenlere allah yardmcısı olsun.. decavit kullanıp benim gibi olan varmı? doktor folik asiti bıraktırdı bana buarada
Çok güzel yazmışsın minnoşO kadar güzel yazmıssınız kii. Gerçekten bir şeyi ne kadar çok düşünüp konuşursan imtihan olur diye boşuna demiyorlar. Ben 15 aydır deniyorum 15. Ayın sonunda çok şükür klomen ve iğne ile gebe kaldım. Ama gayet iyiyim kafama takmıyordum ki benim tedavi gördüğüm doktorum o kadar pozitif bir adamdı ki İsterdim onunla gebelik takibini ve doğumumu yapmayı ama nasip işte. Onun enerjisi de bana geçiyordu. Sonra böyle çevreme söylemeye başlayınca klomen ve iğneyle hamile kalıp düşük yapan çok oluyormuş, sen tedaviyle hamile kaldın aman herkes bir dikkat ediyorsa sen iki dikkat edeceksin, hcg biraz düşük sanki. Benim değerim bide 2 günde 3,5 katlıyordu ama yok beni evham sardı. Sürekli düşük araştırıyorum yerimden kalkmıyorum aman bir şey olursa ya bebeğime şu bu. Eşim farketti durumumu sağolsun anlayışla yaklaştı o 2 hafta ben sürekli tedaviyle oldu ya düşerse ben bir dhaa aynı süreçleri ki yaşayacağım ya kaybedersem niye belirtim yok vücudumda böyle k.validem, annem, eltim vs kiminle öyle normal telefonda konussam onlar bana dikkat et dedikce ağlıyordum. Eltim eşimin 4 tane kuzenin eşi hamile ve hepsi aynı aralıkls hamile kaldığı için doğumalrı peşpeşe mart nisan öayıs haziran şeklinde k.validem her aradıgında herkes eline aldı sizde alın aman yat sadece hiç bir şey yapma 9 ay değil mi biz idare ederiz. Artık iyi niyetle söylenen şeylere bile kafama takıyordum. Bir gün işte eşim evden çalısıyor evde tek bırakmadı tabi o sürede beni ama o gün acil iş cıktı gitti ben tabi uyanır uyanmaz internete düştüm araştırıyorum kendimce kahvaltı hazırladım bir sancı ve peşine yoğun bir kanama yaşayınca işte hastaneye git ilaçlar korkular filan derken beni kendime getirdi. Bazen her şerde bir hayır var derler ya. Tabi ki düşük riskim oldugu için koştur koştur ağır işler yapmıyorum o konuda kız kardeşim ve eşimden yardım alıyorum. Ama onun dışında kendime geldim tekrar ilk başlarda ki o pozitiflik enerji vs geri geldi. Kimseyi aramıyorum onlar ararlarsa konuyu bu dikkat ede getirdiklerinde rahatsız oldugumu söyleyip kapatıyorum telefonu. Uzun oldu hakkınızı helal edin ama bence eş bile bu süreçte bir yere kadar. Kendimize hem zihnen hem bedenen dikkat edeceğiz ki içeride ki minikte sağlıkla büyüsün. Vesveselere kulağımızı kapatacağız
Multivitaminleri tok tüketmelisiniz. Hatta hapı yemek arası alırsanız mide bulantısı yaşama ihtimaliniz yok.
Bu arada folik asit kullanmaya başladığınız multivitamin içerisinde olduğu için doktorlar ayrıca folik asit alımını iptal ediyorlar artık:)
Şifa olsun bebişe yarasın hepsi
Çok güzel yazmışsın minnoşönce kendimize iyi bakacağız sağlıklı bir zihinle.
Ben de telefonları bir kaç kişi haricine açmıyorum herkese açıklama yapmak, onların tavırlarıyla uğraşmak daha çok canımı sıkıyor.
İleride 2. Bebek düşünürüm de rabbim nasip ederse sağlıklı bir süreç geçirirsem eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?