2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Merhaba Kızlar, akşamları çok yazamıyorum ancak gündüzleri okuyorum, 9da uyuyp kalıyorum :)
Ben ilk hamileliğimde 20'den sonra hafif hafif hissettmeye başlamıştım, ondan önce tık yoktu
Valla bende sürekli uyuyorum kızlar ne ara uyuyorlar merak ettim 10dan önce kalkmıyorum bi bakmışım sayfalarca muhabbet

Aynen canım 12. Hafta bitince bitiyor dimi 3. Ay? Bi yandan şu şekilde düşünürsek doğuma kadar 9 ay biz yarısına yaklaşmışmışız cok
Amiin amiiin insallahh
Ahaha bitsin artık 2 buçuk aydır adamı zor zapettim korkudan ilişkide olmadı artık dayanamaz risk kalkar inşallah

Maşallah kuzuya 20. Haftayı beklicez o zaman kesin ilk çocuk zaten benim

Valla benim de senin minnoşu görünce kız gibi hissettim bakalım hisler tutacak mı kendim için de hiç bisey hissetmiyordum bu zamana kadar geçen hafta acilde ilk kez büyümüş halini görünce içimden kızımm dedim istemsiz bi şekilde o zamandır da kız hissediyorum
Benim umudum ikili teste kaldı insallah o zaman net bi şekilde görüp videoya da alabilirim

Ahaha bitsin artık 2 buçuk aydır adamı zor zapettim korkudan ilişkide olmadı artık dayanamaz risk kalkar inşallah
İlişkiyi yasakladı mi canım doktor? Benim gittiğim doktor bi sıkıntı olmazsa ilişkiye devam edilebilir demişti, bizde deniyoruz da tabi sık değil şuana kadar bi problem olmadı ama korkumdan kanama vs. oldu mu diye kontrol ediyorum hep

Canım kusura bakmada sen biraz doktor videosu izle bak bu iyi değil kendini hasta ediceksin dr kagan kocatepeyi izle bir çocuk sağlıklıysa sen halter kaldırsan düşmez diyor adam ancak kürtajla alabilirsin sağlıksız ise bir sürü iğne vurul oturduğun yerde düşer sen bukadar pinpirikli olursan bütün olumsuzluklar seni bulur hemen o videoları izleyip kendini bu moddan çıkar lütfen

Ya benimki kanama alanı yok serbets dedi ama benim bi düşüğüm var ve o ilişkiden sonra lekelenme olmuştu sonra düşük başlamıştı o yüzden korkuyorum bunda kanama alanı yok desede korkuyorum biraz daha beklemek istedim.

Ya bide eşin yavaş mı davranıyor ben doktora soramadım ilişki yavaş mı olmak zorunda vs ama şimdi eskisi gibi aynı şekilde olmasına da korkarım ben

Ay bi kadın konu açmış cinsiyet tahmini yapıyor merak ettim bakalm doğru bilicek mı

Canım 12. Haftanın bitmesini bekleyin bizde onu bekliyoruz kimse ölmez 2 ayda insanlar çok büyük hastalıklar yaşıyor olmuyor ve evet ilişkiye girincede biraz kibar davransınlar çokta bazı şeylere bakmıcaz bu dönemde çocuk doğsun naparlarsa yapsınlar ozaman istedikleri gibi ilişki olur

Çok üzgünüm canım o zaman beklemen iyi olmuş ne olur ne olmaz. Sen yine bi kaç haftaya doktora sorarsın ona göre devam edersin o zamana risk kalkar artık. Benim zaten 4. Haftadan 6. Haftaya kadar eşim yoktu. Ondan sonra da yavaş yavaş oldu, ben kendim şahsi doktora sormadım ama doktor genelde öyle konuştuğu için bende de kanama vs. Görülmediği tehlike olmadığı için devam ettik. Yine çok çok yavaş değilde dikkatli olsa iyi olur canim

decavit ben hamileliğim başlamadan önce başladım ama aç karna içilmiyor o tok karna içeceksiniz büyük bi hap olduğu için benim de içerken midem bulanıyor içinde neredeyse gerekli tüm vitaminler var

Hiç böyle bir insan değildim niye böyle oldum bilmiyorum açıkçası burda bir sürü şey okuyorum okudukça sanki bende de olacakmış gibi hissediyorum artık araştırmıyorum sadece tedbir alıyorum yatıyorum Allah’a bıraktım hayırlısı olsun

Yine olma put gibi durmak nedemek verende Allah alanda buna hiçbirimiz engel olamayız ne yazıldıysa o eşinede yansıtırsın sorunlar büyür kafanı rahatlat ben eşimin bir lafıyla kendime gelmiştim ben bir şey olur mu die üzüldüğüm bi gün bana bak benim için sensin önemli tabi bir şey olsun istemem ama sen kendini yıprattıktan sonra benim için anlamı yok demişti ozaman dedim napıyorum ben Allah hiç vermeyebilirdi zamana bırakıp ne yaşayacaksak yaşayacağız lütfen hayata birkere geliyoruz kendini bukadar üzme

Decavit bana acilde vermişlerdi sonra kendi doktorum ignesis mı ne adı ondan verdi balık tuketmiyorsan eger diye bulantı yapıyorsa bi doktoruna sor istersen
Acilde verdiler ben kullanmadım 2 gün sonra doktora gidince sordum o şekilde söyledi

Multivitaminleri tok tüketmelisiniz. Hatta hapı yemek arası alırsanız mide bulantısı yaşama ihtimaliniz yok.
Bu arada folik asit kullanmaya başladığınız multivitamin içerisinde olduğu için doktorlar ayrıca folik asit alımını iptal ediyorlar artık:)
Şifa olsun bebişe yarasın hepsi

Çok güzel yazmışsın minnoş önce kendimize iyi bakacağız sağlıklı bir zihinle.
Ben de telefonları bir kaç kişi haricine açmıyorum herkese açıklama yapmak, onların tavırlarıyla uğraşmak daha çok canımı sıkıyor.
İleride 2. Bebek düşünürüm de rabbim nasip ederse sağlıklı bir süreç geçirirsem eşim hariç kimseye söylemeyi düşünmüyorum bir daha

Aynen öyle canım bu acemiliğe geldii ama ikincisinde direk 3-4 ay olana kadar kimseye söylememekte fayda varmış. Boştan yere strese giriyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…