2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
O ilerde olan bisey değil mi yavrum? Şimdide sindirim yavasladigi icin öyle diyorlar ama
Aynen yavrum benim geç döllenme olmamasina rağmen geride çıktı sonra önde çıktı büyüyor bebisler sıkıntı olmaz
Amiin inşallah kuzum güzel haberlerle gelelim bu hafta

İlaç kullandınız mı peki ya da iğne fitil
Doktorum hemen iğne yaptırdı fitil kullandım 1 tane. Progesteron 200 günde 2 defa kullandım. Birde genetik pıhtılasma için coraspirin enox4000 kullanıyordum onları 1 hafta kesti. 6. Haftada normal oldugunu soyledi.

Merhaba Kizlar ,
Ben iyi haberlerle gelmedim bugun . Galiba dusuk yapiyorum .
Bir kac gundur sarimsi akintim vardi , bu aksam ustu kahve rengine sonra da taze kan damlalari ve parcaciklara donustu.
Acil e gittik . 8 haftama bugun girmistm ve karindan ultroson ile goremediler birsey . Bhcg seviyem 17.862 cikti .
Yarin sabah ( burada pazar sabahi olucak ) vajibal ultrosona alicaklar ama doktor buyuk ihtimalle dusuk dedi ..

Rabbim yardımcın olsun inşallah. Bebeğini sana bağışlasın Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz her iki ihtimale karşıda Rabbim içine güç ferahlık versin. Bol bol dua et kendine

Çok üzgünüm.
Rabbim onu sana bağışlasın, sabır ve sağlık versin inşallah. Dualarım seninle

Bilmiyorum aşkım erkendir belki daha aklıma bi o geldi amin kuzum

İnşallah güzel haberler verirsin bizlere yarın... Rabbim bebeğini sana bağışlasın. Cok zor Bir süreç yaşayan bilir. Rabbim yar ve yardımcın olsun canm

Çok üzgünüm. Rabbim bebeğini sana bağışlasın umarım düşük olmaz Dualarım seninle..

Rabbim yardımcın olsun, inşallah öyle değildir de bebeğin sımsıkı tutunur sana..

Bilmiyorum aşkım erkendir belki daha aklıma bi o geldi amin kuzum
O dediğin sonlara doğru oluyormus kuzum herhalde bebek iyice büyüyünce, şimdi birde kasıklardan yukarı çıkıyormuş mideye doğru 2. Trimester döneminde tabi daha sık yasanabilir mide sorunlari

Doktorum hemen iğne yaptırdı fitil kullandım 1 tane. Progesteron 200 günde 2 defa kullandım. Birde genetik pıhtılasma için coraspirin enox4000 kullanıyordum onları 1 hafta kesti. 6. Haftada normal oldugunu soyledi.
Kaç gün sürdü bir hafta mı canım

Günaydın hakimler. Dün gece mide yanmasından sabaha kadar uyuyamadım. Benzer şeyler yaşayan var mı. Çok erken değil mi eyvahlar olsun.
Yağmurcum ara ara ben yaşıyorum. Soda ayran içiyorum, bol bol su ve leblebi iyi geliyor. Bu Arada doktoruna sorarak rennie de kullanabilirsin.

Kendiniz arayıp 12. Haftaya randevu alın geç olmadan tabi ki. Şahsen Kendi doktorumda randevu bulmakta zorlanıyorum sürekli önden randevu almam gerekiyor.
Canım sen daha gitmeden mi yeni randevuyu oluşturuyorsun? Valla şimdiden baksam mı diye düşünmeye başladım

Günaydın hakimler. Dün gece mide yanmasından sabaha kadar uyuyamadım. Benzer şeyler yaşayan var mı. Çok erken değil mi eyvahlar olsun.
Yok erken değil ben 5. 6. Haftada yasamistim sonra bıçak gibi kesildi. Ama tekrar başlayacak gibi Doktorla konuşursunuz şuruplar serbest allahtan onlar iyi geliyor rennie gaviscon falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…