2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
İnşallah rabbim emeklerimin karşılığı olarak bebeğimi gösterir bana
Doktor keseye vajinal yoldan baktı mı? Benim 5+1de değerim 1561di 3 gün sonra vajinal olarak görüldü kese. Geç döllenme ihtimali de yoktu catlatma iğnesi olmuştum 14. Günde cünkü. Dış gebelik ihtimali beta artışına da bakar. Dengesiz az artıyorsa sanırım şüpheleniyorlardi

Canım bende kusma devam ediyor ilkinde bu kadar değildi bu defa dediğin gibi 12+3 oldu niye devam ediyor bnde anlamadım. Dr en son zofer verdi almadım cesaret edemedim nasıl olcak bilmiyorum 14 de geçecek diye kendimi avutuyorum Pazartesi cinsiyeti ve sağlıklı olduğunu duyunca belki bir nebze iyi gelir

Bende çatlatma iğnesi oldum aşılamada. İlk 12.gün 104-233-933 4gün sonra da 3500 çıktı. Gayet güzel artıyor ama vajinal baktı göremedi asistan doktordu kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi yarın sabah 2 tane prof bakıcak. Vajinal görmeyince karnımdan hiç bakmadı korktum bende. Aşılamadan sonra 21. Günüm benim. Herhangi bir kanama vs olmadı. Sadece aşılamadan sonra kovit oldum hiç evden çıkmadığım halde ondan olur mu bilmiyorum. Ama değer çok güzel artıyor

Değer gerçekten güzel artıyor benim az artmıştı biraz. Vajinal baktiysa karından bakmaya gerek yok zaten en iyi orda görülür. İnşallah bebisin kesesi görünür yarin

Ailende varsaa kesinlikle takipte ol. 13 cok yuksek degil ama normal de tansiyonun 10-11 civarlarindaysa ve 13 e ciktiysa etkiler. Bas agrisi enseden gelen en buyuk belirti. Tuz u azalt, bol bol su ic.
Dikkat ediyorum ya , yoksa vicdanim rahat birakmaz beni biliyorum

aynen bende cok endiseliyim

evet ya , hersey ne akdar toz pempe gosteriliyor . halbuki insanlar neler neler yasiyor hem kendi icimiz de hem ailecek

Aslında tansiyon aleti bulundurmak lazım evde nolur nolmaz. Zaten son aylara doğru illaki çıkabiliyor. Birde ben de vertigo var, o da oynatıyor tansiyonu. 3 gün sonunda düzgünce kesildi başımın ağrısı inşallah devamı gelmez

Rüyalar tersine çıkıyor galiba kızlar, bende dr gitmeden bi gün önce rüyamda erkek olduğunu gördüm
ay benimde tersine çıkar inşallah :) bende kız istiyorum ancak erkek hissediyorum nedense. Geceleri rüyalar görüyorum kocaman küpe, kırmızı şapka vs. Anlamlarına bakıyorum hamile kadının erkek çocuk doğuracağına diye yazıyor hem hislerim hem rüyalarım artık emin gibiyim erkek olacağına kız çıkarsa acayip sürpriz olur :)

Video yu gönderir misin canım
Benim doktor Burda 10-12 haftadan sonra rahatlıkla boyatabilir diyor.
Garanti olsun diye yine 12. Haftadan sonra organik boya ile boyatın diyen de Kağan Kocatepe canım aşağıda
Gittim canim ilk devlete orda 13 çıktı sonra başka hastaneye gittim orda normal dediler yemekten sonra limonlu su içmiştim ama igne attırıp geldim
Kuzum günaydın bugün nasılsın işe yaradı mı iğne.
Kızlarr 1 nisan bim arşivine bakın koşun
Ekran görüntüleri alındı ama dışarı çıkamıyorum kime aldırırım bilmem ananeyi evine gönderdik olmazsa ona aldırayım
Bebeğimi gördüm bugün 5 haftalık dedi doktorum. Şükürler olsun
Oh be gözün Aydın allahım sağlıklı ve kolay bir gebelik nasip etsin inşallah.

Çalısma hayatına ara verdim sanırım onunda etkisi üniversite biter bitmez iş hayatına başladım hiç evde durmayınca bu zamana kadar o da çok bunaltıyor. Rutin belliydi sonucta
Bendee ara vermek istiyorum al beni yanınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…