Doktor keseye vajinal yoldan baktı mı? Benim 5+1de değerim 1561di 3 gün sonra vajinal olarak görüldü kese. Geç döllenme ihtimali de yoktu catlatma iğnesi olmuştum 14. Günde cünkü. Dış gebelik ihtimali beta artışına da bakar. Dengesiz az artıyorsa sanırım şüpheleniyorlardi
Bende durumlar aynı bebeğim sadece kusmalar artık bitti şükür, bulantı ve öğürmeler devam, ağrılar epey arttı.
Yorgunum çok yorgunum sen daha da ağır geçiriyorsun belli, bu yorgunluk sinir bozucu psikolojik düşüşler çok normal, hafta olarak ileridesin ama hala azalmaması çok tuhaf. Bu beni de ürkütmüyor değil.
İnşallah doktor sana iyi gelecek bir çare düşünür, ne kadar dayanılmaz olduğunu tahmin edebiliyorum. Tez vakitte şifa diliyorum sana.
Canım bende kusma devam ediyor ilkinde bu kadar değildi bu defa dediğin gibi 12+3 oldu niye devam ediyor bnde anlamadım. Dr en son zofer verdi almadım cesaret edemedim nasıl olcak bilmiyorum 14 de geçecek diye kendimi avutuyorum Pazartesi cinsiyeti ve sağlıklı olduğunu duyunca belki bir nebze iyi gelir
Doktor keseye vajinal yoldan baktı mı? Benim 5+1de değerim 1561di 3 gün sonra vajinal olarak görüldü kese. Geç döllenme ihtimali de yoktu catlatma iğnesi olmuştum 14. Günde cünkü. Dış gebelik ihtimali beta artışına da bakar. Dengesiz az artıyorsa sanırım şüpheleniyorlardi
Bende çatlatma iğnesi oldum aşılamada. İlk 12.gün 104-233-933 4gün sonra da 3500 çıktı. Gayet güzel artıyor ama vajinal baktı göremedi asistan doktordu kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi yarın sabah 2 tane prof bakıcak. Vajinal görmeyince karnımdan hiç bakmadı korktum bende. Aşılamadan sonra 21. Günüm benim. Herhangi bir kanama vs olmadı. Sadece aşılamadan sonra kovit oldum hiç evden çıkmadığım halde ondan olur mu bilmiyorum. Ama değer çok güzel artıyor
Bende çatlatma iğnesi oldum aşılamada. İlk 12.gün 104-233-933 4gün sonra da 3500 çıktı. Gayet güzel artıyor ama vajinal baktı göremedi asistan doktordu kimyasal yada dış gebelik olabilir dedi yarın sabah 2 tane prof bakıcak. Vajinal görmeyince karnımdan hiç bakmadı korktum bende. Aşılamadan sonra 21. Günüm benim. Herhangi bir kanama vs olmadı. Sadece aşılamadan sonra kovit oldum hiç evden çıkmadığım halde ondan olur mu bilmiyorum. Ama değer çok güzel artıyor
Değer gerçekten güzel artıyor benim az artmıştı biraz. Vajinal baktiysa karından bakmaya gerek yok zaten en iyi orda görülür. İnşallah bebisin kesesi görünür yarin
Benim annem de yüksek tansiyon hastası senelerdir. Biraz kafamın tepesi de ağrıdı ondan şüphelendim. 13 çıktı bi hastanede sonda başka hastaneye gittim orda normal dediler. Genellikle alın kismim ağrıyor ama geçmedi 3 gündür
Ailende varsaa kesinlikle takipte ol. 13 cok yuksek degil ama normal de tansiyonun 10-11 civarlarindaysa ve 13 e ciktiysa etkiler. Bas agrisi enseden gelen en buyuk belirti. Tuz u azalt, bol bol su ic.
Allah korusun tansiyon çok önemli çok dikkatli ol bebeğim, gerçi oluyorsundur, takibini falan hiç aksatma.
Hangimizin sinirlerini bozmadı ki stres queen’im hepimiz bir miktar delirdik. Gebeliğin devamı beni de çok endişelendiriyor malum. İnşallah sonu mutlu bitecek.
Keşkeee, dizilerde falan iki kere midesi bulanıyor hopp hamile olduğunu öğreniyor ve hoop bitti bütün belirtiler, güle oynaya doğumaa. Sinir oluyorum.
Ailende varsaa kesinlikle takipte ol. 13 cok yuksek degil ama normal de tansiyonun 10-11 civarlarindaysa ve 13 e ciktiysa etkiler. Bas agrisi enseden gelen en buyuk belirti. Tuz u azalt, bol bol su ic.
Dikkat ediyorum ya , yoksa vicdanim rahat birakmaz beni biliyorum
aynen bende cok endiseliyim
evet ya , hersey ne akdar toz pempe gosteriliyor . halbuki insanlar neler neler yasiyor hem kendi icimiz de hem ailecek
Aslında tansiyon aleti bulundurmak lazım evde nolur nolmaz. Zaten son aylara doğru illaki çıkabiliyor. Birde ben de vertigo var, o da oynatıyor tansiyonu. 3 gün sonunda düzgünce kesildi başımın ağrısı inşallah devamı gelmez
Aslında tansiyon aleti bulundurmak lazım evde nolur nolmaz. Zaten son aylara doğru illaki çıkabiliyor. Birde ben de vertigo var, o da oynatıyor tansiyonu. 3 gün sonunda düzgünce kesildi başımın ağrısı inşallah devamı gelmez
ay benimde tersine çıkar inşallah :) bende kız istiyorum ancak erkek hissediyorum nedense. Geceleri rüyalar görüyorum kocaman küpe, kırmızı şapka vs. Anlamlarına bakıyorum hamile kadının erkek çocuk doğuracağına diye yazıyor hem hislerim hem rüyalarım artık emin gibiyim erkek olacağına kız çıkarsa acayip sürpriz olur :)
Benim doktor Burda 10-12 haftadan sonra rahatlıkla boyatabilir diyor.
Garanti olsun diye yine 12. Haftadan sonra organik boya ile boyatın diyen de Kağan Kocatepe canım aşağıda
Çalısma hayatına ara verdim sanırım onunda etkisi üniversite biter bitmez iş hayatına başladım hiç evde durmayınca bu zamana kadar o da çok bunaltıyor. Rutin belliydi sonucta