2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlarr bugün nasılsınızz umarım herkes güzel birgün geçirir
Ben geç uyandım bugün işede geç kaldım Önce giden bir öğretmenin arkasını toplamakla meşgulum şu an biraz gerginiz ama geçecek

Canım naptın gittin mi doktora inşallah duymuşsundur

Ben rüyamda direk doktor erkek diyordu öyle gördüm ertesi gün kıza benziyor dedi bakalım değişmezse sanirim tersine çıkıyor

Şükür işe yaradı canım rahatladım inşallah bugünde başlamaz. Igne bahanesine minnoşu gördüm 3 boyutlu mu oluyordu

Bendee ara vermek istiyorum al beni yanınaa

Ya kuzum hamile halinle zordur çalışmak ama benim şartlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım. Satış sektöründeyim ben. Evimle iş yerim arasında 35 km mesafe var her gün arabayla gidip geliyorum. Sabah 10 da başlıyoruz akşam 8 de bitiyor işim ve sürekli ayakta durdugumuz için. Yapabileceğim tempo değildi o yüzden ara verdim ama o kadar alışmışım ki iş hayatıyla ev hayatını birlikte yönetmeye. Hep akşamları ev işi yapıyordum şimdi gündüz boş boş duvarlarla bakışıp akşam olunca canlanıyorum evde ne yapılır bilmiyorum resmen

Ay hepiniz tek cinsiyet odaklısınız ne güzel benim rüyalarımda da bir kız görüyorsam ertesi gün erkek bebek görüyorum bir an önce öğrenmek istiyorum artık hislerimde öyle bir ara hatta karnıma elimi koyarken kızım diyordum. Şimdi oğlum diyorum çin takvimi bi sayfada kız diyor diğer sayfada oğlan diyor

Vallahi anlamadık baya büyük normale göre oyüzden 2 hafta önde dedi.. hadi ya ne gibi şikayetler başladı benim 3 haftadır var yavaşça azalıyor gibi. Evet geçen gittiğimde bile kocamandı bana göre hadi inşallah bekliyorum haberini

Reflüye bağlı bulanti yaşıyorum sanırım canım dün gece lavabodan zor çıktım yine. Benim süreç tersine işliyor herhalde
Hormonlara bağlı olan bulantı azalır canım sen yine şey yapma yani

Ayy ona bende güleriim bekleyelim bakalım senin doktor ne diyecek azcık hareketlendirmek lazım ultrasondan önce bebişi
Bende o kısmı anlamadım dün gerçekten bi durmadı adamda bakamıyorum ki durmuyor dedi, bi yandan da hareketliyse uygun açı yakalanıp bakılır deniyor anlamadim valla

hope2022 Benim doktorumda 1 ay sonraya vermişti randevuyu enson 7 martta gitmiştim 8 nisana randevu yaptı.. 2 hafta bitti kaldı 2 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…