Günaydın kızlarr bugün nasılsınızz umarım herkes güzel birgün geçirir
Ben geç uyandım bugün işede geç kaldım Önce giden bir öğretmenin arkasını toplamakla meşgulum şu an biraz gerginiz ama geçecek
@murphyrivera canım ne yazık ki içini rahatlamayacağım .bugün kontrol gittim ama doktor acilen cıkması gerektiği için yarına kaldı .inşallah yarın hayırlı haberler alır seni de rahatlatırım.Herkesin Rabbim yüzünü güldürecek haberler aldırsın ınsallah
ay benimde tersine çıkar inşallah :) bende kız istiyorum ancak erkek hissediyorum nedense. Geceleri rüyalar görüyorum kocaman küpe, kırmızı şapka vs. Anlamlarına bakıyorum hamile kadının erkek çocuk doğuracağına diye yazıyor hem hislerim hem rüyalarım artık emin gibiyim erkek olacağına kız çıkarsa acayip sürpriz olur :)
Benim doktor Burda 10-12 haftadan sonra rahatlıkla boyatabilir diyor.
Garanti olsun diye yine 12. Haftadan sonra organik boya ile boyatın diyen de Kağan Kocatepe canım aşağıda
Kuzum günaydın bugün nasılsın işe yaradı mı iğne.
Ekran görüntüleri alındı ama dışarı çıkamıyorum kime aldırırım bilmem ananeyi evine gönderdik olmazsa ona aldırayım
Oh be gözün Aydın allahım sağlıklı ve kolay bir gebelik nasip etsin inşallah.
Ya kuzum hamile halinle zordur çalışmak ama benim şartlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım. Satış sektöründeyim ben. Evimle iş yerim arasında 35 km mesafe var her gün arabayla gidip geliyorum. Sabah 10 da başlıyoruz akşam 8 de bitiyor işim ve sürekli ayakta durdugumuz için. Yapabileceğim tempo değildi o yüzden ara verdim ama o kadar alışmışım ki iş hayatıyla ev hayatını birlikte yönetmeye. Hep akşamları ev işi yapıyordum şimdi gündüz boş boş duvarlarla bakışıp akşam olunca canlanıyorum evde ne yapılır bilmiyorum resmen
ay benimde tersine çıkar inşallah :) bende kız istiyorum ancak erkek hissediyorum nedense. Geceleri rüyalar görüyorum kocaman küpe, kırmızı şapka vs. Anlamlarına bakıyorum hamile kadının erkek çocuk doğuracağına diye yazıyor hem hislerim hem rüyalarım artık emin gibiyim erkek olacağına kız çıkarsa acayip sürpriz olur :)
Ay hepiniz tek cinsiyet odaklısınız ne güzel benim rüyalarımda da bir kız görüyorsam ertesi gün erkek bebek görüyorum bir an önce öğrenmek istiyorum artık hislerimde öyle bir ara hatta karnıma elimi koyarken kızım diyordum. Şimdi oğlum diyorum çin takvimi bi sayfada kız diyor diğer sayfada oğlan diyor
Ah sizin şikayetler bitiyor benimkiler yeni başlıyor valla
9. Haftada 4 cm diyorsun erken döllenme falan mı oldu acaba maşallah. inşallah kocaman görmüş olursun haftaya bak, insan öyle görünce bi herseyi unutuyor bende tekrar 13+2 veya 13+3 gibi gidicem sonuç çıkarsa insallah
Vallahi anlamadık baya büyük normale göre oyüzden 2 hafta önde dedi.. hadi ya ne gibi şikayetler başladı benim 3 haftadır var yavaşça azalıyor gibi. Evet geçen gittiğimde bile kocamandı bana göre hadi inşallah bekliyorum haberini
Vallahi anlamadık baya büyük normale göre oyüzden 2 hafta önde dedi.. hadi ya ne gibi şikayetler başladı benim 3 haftadır var yavaşça azalıyor gibi. Evet geçen gittiğimde bile kocamandı bana göre hadi inşallah bekliyorum haberini
Reflüye bağlı bulanti yaşıyorum sanırım canım dün gece lavabodan zor çıktım yine. Benim süreç tersine işliyor herhalde
Hormonlara bağlı olan bulantı azalır canım sen yine şey yapma yani
Bende o kısmı anlamadım dün gerçekten bi durmadı adamda bakamıyorum ki durmuyor dedi, bi yandan da hareketliyse uygun açı yakalanıp bakılır deniyor anlamadim valla