2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .

Olabilir canım bide işte bu lekelenme vs oldugundan yatarak geçiyor çoğu zman onunda etkisi var. Ben inanıyorum şu ramazanı bayramı bitirelim yaz bi gelsin ondan sonra daha hızlı geçecek her şey. Bi 7 haftamız filan var işte ayy sen o zaman 20. Haftanda olacaksıın hareketleride hissedersiin

İnşallah banada öyle geliyor normalde yazı pek sevmem ama sanki yaz gelince bu sene her şey daha güzel olacak gibi hissediyorum. Eşime diyorum 2. Bebek nasipse kışa denk getireliim ağustos gibi hamile kalayım nisan mayıs doğum olsun

Evet canım senin için özellikle hareketlenmeye başladıkça daha çabuk geçer süre
Yalnız böyle diyince kara bulutlar çöktü üstüme eşim gidiyor 2 ay sonra gelecek zaten gebelikte de zaman geçsin istiyorum biraz, bana bu sefer yavaş geçebilir
Keşke hissetsek bi an önce şu hareketleri

Rabbim sağ saliim kavustursun canım inşallah ayaklarına taş değmesiin Memlekete giderim demiştin orda kalabalık kardeşler yeğenler annengil derken yalnız olmayacaksan daha çabuk geçer vakit. Tek başına geçmezde. Yaa senin eşiin döndüğünde karnın iyice belli oluur babasına merhaba der minicik tekmeleriyle

Amin canım Allah razı olsun
Evet gidicem ayın 3ünde döndüğünde de gerçekten büyümüş olacak şaşırır artık belki tekmeleri bile hissedilir
Geçen de bugün geliyorum yok yarın geliyorum diye diye 1 buçuk ay uzamişti yine aynısı olmaz inşallah
O zaman içim çok sıkılmıştı ama bebiş bahanesine de zaman geçirmeye calisicam insallahh biraz da olsa aklim dağılırsa belki çabuk geçer

Ayyy bende yazı çok seviyorum benim ilk hamileliğim Ağustos sonu gibiydi haziranda doğdu oğlum Kış hamilesiydim yine berbat bulantılarım vardı birde kıştı,,hatırladığım zaman böyle karanlık karanlık güzler geliyor aklıma aslında bulantı olmasa hangi mevsim olursa olsun balayı gibi geçicek hamilelikte işte bulantı çok kötü birşey.. inşallah gönlüne göre olsun ikinciside

Pişt pişt nasıl besleniyorsun söylesene
Ne güzel 2 hafta ileriymiş maşallah
Sagolasin canımm
Bi de şu hastalıklar olmasa
Geçecek inşallah kuzucum ana olmak hiç kolay değilmiş ben hamileliği kolay sanıyordum
Kaç kat giydin doğru söyle

Geçecek inşallah kuzucum ana olmak hiç kolay değilmiş ben hamileliği kolay sanıyordum

Hiç değilmiş gerçekten.. kaygılarda artıyor, yolun sonunda düşünmekten kafayı kırmam umarım

Çabuk geçer canım inşallah merak etme her şey güzek olacaak. Bu sefer tek değil iki kişi bekleyeceksiniiz. Rabbim yardımcınız olsun

var canım var bir kaç haftadır öyleyim bende yemek yiyemiyorum bile ne yesem yanma ve şişkinlik yapıyor sonra ağrıyor (

canım 4 kilo verdim birşey yediğim yok desem.. kuru yemiş leblebi ve çubuk kreker sağolsun ayaktayım yemek yiyemiyordum şimdi yavaştan başladım tost yiyorum sabahları yağlı şeylerden tamamen uzaklaştım yani nerdeyse vitamin almıyor vücudum ama doktor normal dedi genelde bu sorunları yaşıyanlar kuru ekmekle leblebi ile besleniyor ilk aylar dedi bakalım yavaştan önümüzde ki haftalarda düzelmeyi umut ediyorum yoksa böyle zor

İnşallah canım sağolasıın. Sağlıkla alalımda kuzuları kucağımıza inşallah bu yaşanılan her şey gelip geçici olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…