Evet insana çok uzun geliyor ama doguranlarin söylediğine göre çok çabuk bitiyor hamilelik
Şu hareketlerini hissetmeye bi başlasak bence zaman bize biraz daha normal geçecek, şuan hissetmiyoruz ne olduğunu bilmiyoruz düşük riski daha yeni yeni bitiyor ya bize bitmek bilmiyor gibi geldi bu süre bence
2 haftayı bitirmişiz
2 hafta bitti zaten 2 haftada geçer hemen az kaldı bencede bekle bukadar geçti zaten. Amin inşallahYazı bende bekliyorum dört gözle şu haftalar bir bitseydi gerisi daha kolay olucak inşallah bir bakmışız Ekim ayındayız
Evet canım senin için özellikle hareketlenmeye başladıkça daha çabuk geçer süreOlabilir canım bide işte bu lekelenme vs oldugundan yatarak geçiyor çoğu zman onunda etkisi var. Ben inanıyorum şu ramazanı bayramı bitirelim yaz bi gelsin ondan sonra daha hızlı geçecek her şey. Bi 7 haftamız filan var işteayy sen o zaman 20. Haftanda olacaksıın hareketleride hissedersiin
Yok 2 ama burda biraz abartılmış ya bu kadar da değil kat kat giyinmenin de etkisi :)
Evet canım senin için özellikle hareketlenmeye başladıkça daha çabuk geçer süre
Yalnız böyle diyince kara bulutlar çöktü üstüme eşim gidiyor 2 ay sonra gelecek zaten gebelikte de zaman geçsin istiyorum biraz, bana bu sefer yavaş geçebilir
Keşke hissetsek bi an önce şu hareketleri
Kaynanası kurban olsun onun nazına.
Amin canım Allah razı olsunRabbim sağ saliim kavustursun canım inşallah ayaklarına taş değmesiinMemlekete giderim demiştin orda kalabalık kardeşler yeğenler annengil derken yalnız olmayacaksan daha çabuk geçer vakit. Tek başına geçmezde. Yaa senin eşiin döndüğünde karnın iyice belli oluur babasına merhaba der minicik tekmeleriyle
Ayyy bende yazı çok seviyorumİnşallah banada öyle geliyor normalde yazı pek sevmem ama sanki yaz gelince bu sene her şey daha güzel olacak gibi hissediyorum. Eşime diyorum 2. Bebek nasipse kışa denk getireliimağustos gibi hamile kalayım nisan mayıs doğum olsun
Aa denerim canım çok sağol inş iyi gelirBen midem ağrıdığında hep şey yapardım biraz iyi gelirdi sende dene istersen
Ilık suya (biraz sıcağa yakın olacak) şeker koyardım şerbet gibi onu içerdim sonra yüz üstü uzanirdim. Belki iyi gelir sana da
İnşallah iyi gelir canım yaAa denerim canım çok sağol inş iyi gelir
Pişt pişt nasıl besleniyorsun söyleseneVallahi anlamadık baya büyük normale göre oyüzden 2 hafta önde dedi.. hadi ya ne gibi şikayetler başladı benim 3 haftadır var yavaşça azalıyor gibi. Evet geçen gittiğimde bile kocamandı bana göre hadi inşallah bekliyorum haberini
Geçecek inşallah kuzucum ana olmak hiç kolay değilmiş ben hamileliği kolay sanıyordumSagolasin canımm
Bi de şu hastalıklar olmasa
Kaç kat giydin doğru söyleDoktor bu ne
Hiç değilmiş gerçekten.. kaygılarda artıyor, yolun sonunda düşünmekten kafayı kırmam umarımPişt pişt nasıl besleniyorsun söylesene
Ne güzel 2 hafta ileriymiş maşallah
Geçecek inşallah kuzucum ana olmak hiç kolay değilmiş ben hamileliği kolay sanıyordum
Kaç kat giydin doğru söyle
Kaynanası kurban olsun onun nazına.
Amin canım Allah razı olsun
Evet gidicem ayın 3ünde döndüğünde de gerçekten büyümüş olacak şaşırır artık belki tekmeleri bile hissedilir
Geçen de bugün geliyorum yok yarın geliyorum diye diye 1 buçuk ay uzamişti yine aynısı olmaz inşallah
O zaman içim çok sıkılmıştı ama bebiş bahanesine de zaman geçirmeye calisicam insallahh biraz da olsa aklim dağılırsa belki çabuk geçer
var canım var bir kaç haftadır öyleyim bende yemek yiyemiyorum bile ne yesem yanma ve şişkinlik yapıyor sonra ağrıyorKızlar merhaba yazdıklarınızı okuyorum ama pek aktif olamıyorum iş dolayısıyla ne güzel cinsiyet tahminleri yeni ultrasonlar ayyy çok heyecanlı konusmalar olmuş , bir erkek bebeişte benden çıkar kesin eşim acayip derece kız istiyor çünkü.
bir kaç gündür acayip mide ağırısı çekiyorum kızlar sizdede yaşayan var mı?
Ben kaynanamdan, nasıl kaynana olunmayacağını öğrendim şekerim. Gelinime kıymet vereceğim o kadar!Kız şimdiden yapma böyle artık oğlan evi naz evii
İnşallah canım benim çok sagolasinÇabuk geçer canım inşallah merak etme her şey güzek olacaak. Bu sefer tek değil iki kişi bekleyeceksiniiz. Rabbim yardımcınız olsun
canım 4 kilo verdim birşey yediğim yok desem.. kuru yemiş leblebi ve çubuk kreker sağolsun ayaktayım yemek yiyemiyordum şimdi yavaştan başladım tost yiyorum sabahları yağlı şeylerden tamamen uzaklaştım yani nerdeyse vitamin almıyor vücudum ama doktor normal dedi genelde bu sorunları yaşıyanlar kuru ekmekle leblebi ile besleniyor ilk aylar dedi bakalım yavaştan önümüzde ki haftalarda düzelmeyi umut ediyorum yoksa böyle zorPişt pişt nasıl besleniyorsun söylesene
Ne güzel 2 hafta ileriymiş maşallah
Geçecek inşallah kuzucum ana olmak hiç kolay değilmiş ben hamileliği kolay sanıyordum
Kaç kat giydin doğru söyle
Canım antakyalısın sanırım. Doktor isminden tanıdım. Mozaiğe mi gidiyorsunDoktor dün çok hareketli bakamıyorum cinsiyetine dedi, göstermeyecek herhalde cimcime
Ayyy bende yazı çok seviyorumbenim ilk hamileliğim Ağustos sonu gibiydi haziranda doğdu oğlum Kış hamilesiydim yine berbat bulantılarım vardı birde kıştı,,hatırladığım zaman böyle karanlık karanlık güzler geliyor aklıma aslında bulantı olmasa hangi mevsim olursa olsun balayı gibi geçicek hamilelikte işte bulantı çok kötü birşey.. inşallah gönlüne göre olsun ikinciside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?