Bende de mide yanması var bulantım hiç yok ama mide çok kötü umarım en kısa zamanda atlatırız senin ki de umarım kısa sürer ve geçerReflüye bağlı bulanti yaşıyorum sanırım canım dün gece lavabodan zor çıktım yine. Benim süreç tersine işliyor herhalde
Hormonlara bağlı olan bulantı azalır canım sen yine şey yapma yani
Şuruplardan içmek serbest doktoruna sorabilirsin iyi gelir en azından, benimde yanması geçiyorda bulantısı bazen geçmiyor. İnsallahh hepimiz en kısa süredeBende de mide yanması var bulantım hiç yok ama mide çok kötü umarım en kısa zamanda atlatırız senin ki de umarım kısa sürer ve geçer
Bende o kısmı anlamadım dün gerçekten bi durmadı adamda bakamıyorum ki durmuyor dedi, bi yandan da hareketliyse uygun açı yakalanıp bakılır deniyor anlamadim valla
Haftaya dedi ama öyle olursa salı günüİkili tarama sonucları ne zaman çıkacaktı senin
hope2022 Benim doktorumda 1 ay sonraya vermişti randevuyu enson 7 martta gitmiştim 8 nisana randevu yaptı.. 2 hafta bitti kaldı 2 hafta
Haftaya dedi ama öyle olursa salı günü
Evet bayağı uzun ya ,,zaman geçmiyor gittiğimde ikili test olucak bizim.. Çok şanslısın bulantı tiksinme olmaması çok büyük bir nimet..Lekelenmelerinde bitmiş şükür. Kasık Ağrısı sürekli olsaydı buseferde bunun için korkardın niye bukadar ağrı var diye arada olması normal bendede aynı oluyor,,rahim büyüyor büyüdükçe arada böyle ağrı olması normal. Bir sorun yoktur Allah'ın izniyle randevun nezaman cnm?Çok uzun yaa bilmiyorum en azından bebeğin hareketlerini hissedene kadar 2 haftaya düşürselerben bu gidişle dayanamıycam heralde haftaya gitmeyi düşünüyorum. Birde benim çok şükür mide bulantısı tiksinme kusma vs yok. Lekelenmelerim kesildi çok şükür. Sadece ara ara kasık ağrısı var oda 1-2 hafta önce daha şiddetliydi. Bilmiyorum bir yanda da korkuyorum gitsem mi acaba diye. Bu belirtisiz olması kasık ağrılarımın azalması iyi bir şey mi bilmiyorum
İnsallah netleşir bakalım cinsiyetleri sonradan degişenleri okudukça 20. Haftadaki detaylı ultrasona kadar beklicez herhalde diyorumO zaman netleşir artıık. 1 hafta bile bebekte nasıl farkettirmiş ya büyüme konusunda. Ama en fazla büyümesi 10-12 hafta arasında yapıyormus ondan sonra bu kadar birden büyüme olmuyormus. Çok garip geliyor ya bana Allahın mucizesi resmen
Mide ağrısından çok reflü gibi diyeyim benim öyle. 2. Trimester hani balayı dönemiydi inşallah böyle devam etmez zaten son aylarda yine cekicez mide sorunuKızlar merhaba yazdıklarınızı okuyorum ama pek aktif olamıyorum iş dolayısıyla ne güzel cinsiyet tahminleri yeni ultrasonlar ayyy çok heyecanlı konusmalar olmuş , bir erkek bebeişte benden çıkar kesin eşim acayip derece kız istiyor çünkü.
bir kaç gündür acayip mide ağırısı çekiyorum kızlar sizdede yaşayan var mı?
Şişkinlik de olabilir mi?Doktor bu ne
Ya maf etti beni birde rennie duo kullanıyorum yinede ağrı var geçer canım inşMide ağrısından çok reflü gibi diyeyim benim öyle. 2. Trimester hani balayı dönemiydi inşallah böyle devam etmez zaten son aylarda yine cekicez mide sorunu
Evet bayağı uzun ya ,,zaman geçmiyor gittiğimde ikili test olucak bizim.. Çok şanslısın bulantı tiksinme olmaması çok büyük bir nimet..Lekelenmelerinde bitmiş şükür. Kasık Ağrısı sürekli olsaydı buseferde bunun için korkardın niye bukadar ağrı var diye arada olması normal bendede aynı oluyor,,rahim büyüyor büyüdükçe arada böyle ağrı olması normal. Bir sorun yoktur Allah'ın izniyle randevun nezaman cnm?
İnsallah netleşir bakalım cinsiyetleri sonradan degişenleri okudukça 20. Haftadaki detaylı ultrasona kadar beklicez herhalde diyorum
Dün ultrason kağıtlarını bir araya getirdim bi noktadan nereye gelmişiz
Doktor bu ne
Ben midem ağrıdığında hep şey yapardım biraz iyi gelirdi sende dene istersenYa maf etti beni birde rennie duo kullanıyorum yinede ağrı var geçer canım inş
Evet insana çok uzun geliyor ama doguranlarin söylediğine göre çok çabuk bitiyor hamilelikBide detaylıda yüzünün tam halini göreceğimiz zamanlar gelecekBenim kardeşim hamile oldugumu öğrendiği günden beri her sabah abla yeter bu kadar taşıdığın doğur artık diyor eşimle de konusurken daha koskoca yaz syı var diyorum eylül gelince bana haber verseniz ben şu köşede yaz uykusuna geçsem ne olur diye oda beni sustuyor daha çok ay var diye
Yok 2 ama burda biraz abartılmış ya bu kadar da değil kat kat giyinmenin de etkisi :)Senin ilk gebeliğin değildi demii
2 haftayı bitirmişizNisanın 4-8 arası eşimin izin gününe göre alcam canım. Tahmini 6 yada 7 sinde giderim Nisanın ama sanırım. Aynen direk tarama testi zamanı gitmiş oluruz. Az kaldı aslında 2 hafta ne kii hemencecik bitiyor bir bakmısız kontrol günündeyizYa Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsiin işte korkacak bir şey yokta ara ara tedirginlik hissediyor insan. Şu ramazandı bayramdı derken tam bi yaz gelse ondan sonra zaman nasıl gececek hiç birimiz anlamıycaz valla
2 hafta bitti zaten 2 haftada geçer hemen az kaldı bencede bekle bukadar geçti zaten. Amin inşallahNisanın 4-8 arası eşimin izin gününe göre alcam canım. Tahmini 6 yada 7 sinde giderim Nisanın ama sanırım. Aynen direk tarama testi zamanı gitmiş oluruz. Az kaldı aslında 2 hafta ne kii hemencecik bitiyor bir bakmısız kontrol günündeyizYa Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsiin işte korkacak bir şey yokta ara ara tedirginlik hissediyor insan. Şu ramazandı bayramdı derken tam bi yaz gelse ondan sonra zaman nasıl gececek hiç birimiz anlamıycaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?